exactlyD.A.A.T. έγραψε:Δεν με νοιαζει να παιζει καλα,να τρεχει κτλ.
Θελω να τα γραφει.Το γραψε,οποτε ολα καλα.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
το γκολ που πετυχαινει, ειναι βγαλμενο απο τα πρωτα χρονια του στην ομαδα..
ειδικοτερα, βγαλμενο απο τη σεζον 2003-04, οπου ειχε βαλει κ γω δεν ξερω ποσα τετοια..
(εκτος την πασα του αντιπαλου αμυντικου, οκ..)
λεπτομερεια: τη στιγμη του γκολ, η ομαδα παιζει για λιγο 4-4-2, με τον σαλπι να βρισκεται
διπλα στον κλαους..
ειδικοτερα, βγαλμενο απο τη σεζον 2003-04, οπου ειχε βαλει κ γω δεν ξερω ποσα τετοια..
(εκτος την πασα του αντιπαλου αμυντικου, οκ..)
λεπτομερεια: τη στιγμη του γκολ, η ομαδα παιζει για λιγο 4-4-2, με τον σαλπι να βρισκεται
διπλα στον κλαους..
Σάλπι, δεύτερο καλό ματς!
Πολύ καλή κάλυψη πίσω, με μυαλό. Απλά ρε παιδί μου στην ανάπτυξη, μην έχεις το νου σου ντε και καλά να τρέξεις πάνω στη γραμμή! Μπες και λίγο προς τον Βλάνταν!
Επίσης ,το σημαντικότερο : Πριν μπει το γκολ έβριζα και έλεγα πότε θα μπορέσει να σουτάρει ελεύθερα αυτο το παιδί! Δευτερόλεπτα μετά, το έβαλες. Μια αντίδραση είχα μόνο : " ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !" Σα να το έβαζα εγώ ένιωθα!
Πολύ καλή κάλυψη πίσω, με μυαλό. Απλά ρε παιδί μου στην ανάπτυξη, μην έχεις το νου σου ντε και καλά να τρέξεις πάνω στη γραμμή! Μπες και λίγο προς τον Βλάνταν!
Επίσης ,το σημαντικότερο : Πριν μπει το γκολ έβριζα και έλεγα πότε θα μπορέσει να σουτάρει ελεύθερα αυτο το παιδί! Δευτερόλεπτα μετά, το έβαλες. Μια αντίδραση είχα μόνο : " ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !" Σα να το έβαζα εγώ ένιωθα!
- cristiano4
πάντως ήταν και ειναι πολυ αγχωμένος,ελπιζω αυτο το γκολ να τον βοηθήσει και να πάρει τα πάνω του
Συγχαρητήρια για το γκολ.
Κατώτερος από τον αγώνα με την Τότεναμ αλλά το βαλες (με δοκάρι) και πήραμε τη νικη.
Άλλο ένα με τα χανούμια
και πιάσμαε τον Χαριστέα.
Κατώτερος από τον αγώνα με την Τότεναμ αλλά το βαλες (με δοκάρι) και πήραμε τη νικη.
Άλλο ένα με τα χανούμια
και πιάσμαε τον Χαριστέα.
- ΑποστόληςΑ
Εκανε απόλα στη κυριολεξία...........τι άλλο να ζητήσεις από ενα παίκτη? 
- navigator11
συνεχόμενη πολύ καλή εμφάνιση.προσφορά σε όλους τους τομείς.τα καλύτερα (πιστεύω ότι) έπονται.
- kataramenos5
Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
"Γκοοοολ...Όχι ρε π@@@τη μου ΑΥΤΟΣ το βαλε?". Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.

"Γκοοοολ...Όχι ρε π@@@τη μου ΑΥΤΟΣ το βαλε?". Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Η ηλιθιοτητα σε όλο της το μεγαλείο .....kataramenos5 έγραψε:Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
![]()
![]()
![]()
![]()
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τίμος θα'ταν.για ... ξεκάρφωμα.