5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
eorptol

5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από eorptol »

Εναν τίτλο ένα κυπελο έστω για τον πολυ μεγάλο αυτόν παίκτη .....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από guardian4 »

Γκαρσια ΗΓΕΤΗ.
Τι να πει κανεις για σενα.
Οσο καλα και να μιλησει, οτι λεξεις και να πει παλι θα ειναι λιγες.
Για παντα στον ΠΑΟΚ.

GARCIA STAY FOR EVER TO PAOK
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΠΡΟς το τελος του ματς περναει σαν σταματημενους 2 παιχτες με αυτο το βραδυκινητο στυλακι του σουταρει αλλα δεν μας εκανε το χατηρι η ταναπου. Βαλτο μεσα να πεσουν τα τσιμεντα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φετος το κυπελλο πρεπει να ειναι ο στοχος. Του αξιζει
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

slidar έγραψε:ΠΡΟς το τελος του ματς περναει σαν σταματημενους 2 παιχτες με αυτο το βραδυκινητο στυλακι του σουταρει αλλα δεν μας εκανε το χατηρι η ταναπου. Βαλτο μεσα να πεσουν τα τσιμεντα.

αν το κάρφωνε εκεινο αδερφε θα θέλαμε κανα μιριο για κατασκευές στο γήπεδο, η ουεφα θα του έριχνε καμιά 4 αγωνιστικές γιατι θα πιγεναι στο κάγκελο της 4Α να οργανώσει κερκίδα και θα είχαμε και καμια 100αρια εγκεφαλικά.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

«Ευχαριστώ τον Κωνσταντινέα…»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έκρυψε το… κίνητρο του για το σημερινό παιχνίδι, τόνισε ότι είχε ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος περιμένει τους διαιτητές να είναι πιο δίκαιοι και έκανε και την ευχή του για τον Εστογιανόφ.

Για το αν ήταν μία ιδιαίτερη νίκη: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα φάουλ και ο διαιτητής μου είπε ότι στο επόμενο θα με βγάλει εκτός. Αυτά σε κάνουν να ζεσταίνεσαι παραπάνω να είσαι πιο νευρικός. Να τον ευχαριστήσω που μου το είπε και μου έδωσε περισσότερο κίνητρο για να κερδίσω. Είναι κάποιοι διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όπως ο σημερινός που σε κάνουν να παίζεις πιο ζεστά. Πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό».

Για τον Εστογιανόφ: «Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε παίξει μαζί στην εθνική και στο τέλος μιλήσαμε λίγο για το παιχνίδι. Για μένα είναι αδερφός. Μακάρι να τον είχαμε μαζί μας στον ΠΑΟΚ

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη, ήμασταν λίγο χαλαροί σήμερα και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο».

Για το αν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι κομβικά: «Πιστεύω πως ναι. Όλα είναι πολύ σημαντικά και ειδικά όταν παίζουμε στο σπίτι μας. Το μόνο που ζητάμε είνανι να έχουμε φέτος ένα δίκαιο πρωτάθλημα και να μη σφυρίζουν εναντίον μας όπως πέρσι. Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις, αλλά πρέπει πάντα να είναι δίκαιο».

ΠΑΟΚ24

Απίστευτος.Γεια σου ρε Παυλάρα.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Έλεος βρε @@ρι Κωνσταντινέα, ήταν και από τα Light παιχνίδια του...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο ποδοσφαιριστής του τελευταίου θρανίου
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κάποιος να ετοιμάζεται για ανανέωσε.Θα γεράσεις στην Τούμπα λαίμαι..
:pano:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Aκομα και φετος, περιμενω μεγαλη μπαλα απο σενα ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου: "Ετσι είναι, κάθε χρονιά που ξεκινάει έχουμε τον τίτλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να το κάνουμε αυτό στο πρωτάθλημα. Εχουμε την θέληση, αλλά αναρωτιέσαι και λες είναι το πρωτάθλημα όπως πρέπει να είναι; Πάντα έχεις αυτή την αμφιβολία. Σκέφτεσαι αυτό συνέχεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να σκεφτούμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα τίμιο. Δεν με πειράζει να βγω ματωμένος από το γήπεδο, αυτό είναι πιο τίμιο από το να κερδίσεις το πρωτάθλημα."

Πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να του προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο τουλάχιστον. Πάνω σε αυτό σχολίασε: "Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Το σημαντικό είναι να μην έχω προβλήματα τραυματισμών, λατρεύω το ποδόσφαιρο, είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα είναι τα χρώματά μου τώρα, σίγουρα θα το συζητήσω και με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου είναι καλά εδώ και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω για ακόμη μια σεζόν. Σίγουρα έχω θέληση όταν μπαίνω σε ένα γήπεδο να παίζω, αν δεν έχω τραυματισμούς. Την ημέρα που δεν θα μπορέσω άλλο θα φύγω. Είμαι γνώστης και ξέρω πως πρέπει να βοηθήσω, δεν θέλω να υπογράψω ένα συμβόλαιο και μετά να ξύνω τα..."

voria.gr

ΜΕΓΑΛΕ PABLO GARCIA. NA ETOIMAZEΣΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Με όλο το συμπάθιο Φαλέγκο αλλά στο τόπικ του Πάμπλο να μιλάμε για γατάκια .... είναι ιεροσυλία.

Καλός ο βαψομαλλιάς αλλά το θέμα σήμερα νομίζω πως είναι ότι πρώτη φορά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να θέλει να μείνει και άλλο ...

Για μία ακόμα φορά θα πω ότι όσο περισσότερο μείνει τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ και τόσο καλό θα κάνει στους γύρω του ...

Οι σημερινές δηλώσεις του είναι ακόμα ένα μάθημα εξυπνάδας και ποιότητας στον χειρισμό καταστάσεων ...

Μακάρι όλοι οι παοκτσήδες να πάρουμε μάθημα από τον Πάμπλο ... διαφωνώ κάθετα ότι είναι ένας σαν εμάς ...

Ο Πάμπλο είναι ακριβώς όπως θα ΈΠΡΕΠΕ να είναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ !!! πανέξυπνος χωρίς βλαχομαγκιές και εξυπνάδες, πρώτος στα σαλόνια και πρώτος στα αλώνια ... !!!

RESITAL δείνει εδώ και τρία χρόνια ... στην @ριόλα την χώρα που ήρθε ...
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Δύο χρονάκια υπό προϋποθέσεις, τα έχει ο Παυλάρας! :D

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Του χρόνου θα είναι η 5η του χρονιά στην ΠΑΟΚΑΡΑ...Ελπίζω να πανηγυρίσει έναν τίτλο με αυτή την ομάδα ο Παυλάρας...
:pano:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αυτή την στιγμή το μόνο συμβόλαιο που θα πρέπει να προβληματίζει κ να ασχολείται η διοίκηση μας είναι του αντελινο... Αναπροσαρμογή χθες ως επιβράβευση της αξίας του κ της προόδου του!!
Για τον τεράστιο Παύλο που βρίσκεται στα 34 δεν θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε το επόμενο συμβόλαιο του...
Πολύ απλά τα γραφεία ξέρει που βρίσκονται, ότι ώρα θέλει παει υπογράφει ένα συμβόλαιο για όσο καιρό θέλει κ για όσα λεφτά θέλει...
Ο παίχτης κ άνθρωπος γκαρσια είναι το μεγαλύτερο κ πιο αντιπροσωπευτικοτερο δείγμα της εννοιας ΠΑΟΚ!!!

ΥΓ: ´Η εμείς ιδρυθηκαμε στην Ουρουγουάη ´Η ο πατέρας του είναι κωνσταντινουπολιτης....δεν εξηγείται αλλιώς!!
όχι στην προσωπολατρεια ναι στον Πάμπλο τον γκαρσια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”