Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
α οκ, και παλι ομως αδικηθηκε παραφορα. Οποτε επαιξε ηταν πολυ καλος και κριμα που ο μανατζερ του τον καταστρεφει
Δεν είναι ότι βγαίνουν λίγα ταλέντα από την ελπίδων.Απλά δεν δουλεύονται καθόλου τα παιδιά.Στάσιμα μένουν.
- abc_o_ karpouzas
παντος το παθημα του φιλομενου σε κανεναν δεν εγεινε μαθημα
και οπως θυμαστε....αν θυμαστε... στον αστερα πριν τον παρουμε εβγαζε ματια και οταν ηρθε στην μεγαλη ομαδα μας εβγαλε τα συκωτια
και επιδη αλλο λωζανη και αλλο κοζανη φτανει ρε ποιος σανγκαρε και ποιος ντουγλαο ...
δηλ ο μαλεζας τι λιγοτερο εχει απο αυτους ή πιστευει κανεις οτι αυτοι εαν ερθουν στον ΠΑΟΚ θα παιξουν καλητεραα απο τον μαλεζα
ποιος καρτοζο και ποιος ντιε......απο αυτους εχει μπολικους η σουπερ κλικα......
παπλο γαρσια οσο και να τους τραβιξουμε δεν γινοντε γιατι παικτες σαν τον παυλαρα εαν ερθουν στην ελλαδα η στον ΠΑΟΚ θα ερθουν η στο ποκ....
σε κανεναν βολο και σε καμια καβαλα δεν θα πανε οι καλοι οντος παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα και στις μεγαλες ομαδες
και επιδη δεν θελω να κανω τον εξυπνο πεστε μου εναν παικτη ξενο που εφυγε απο μικρη ομαδα και πηγε στην μεγαλη και πεσανε τα ντουβαρια....αν βρητε 1 αντε βια βια 3.....εγω θα παρω 10 καμψεις......κοντα ειναι το παραδειγμα με τον λεοναρδο του λεβαδιακου
πηγε στην αεκ και τα κονομισαν ολοι τους και αν θυμαμε καλα πολλοι απο εδω μεσα εβριζαν οτι περπατουσε εξω απο την τουμπα επιδη δεν τον πηραμε.....
οριστε τον πηρε η αεκ
για αυτα και για αυτα μην τρελενεστε με τους μεσαιους παικτες...για τον ρουλη καλοι ειναι
και μην ξεχνατε οσο και να κτυπαμε τον κολο μας κατω τις γνωσεις απο αυτα τα ποδοσφαιρικα βουνα που μας διοικουν δεν εχουμε
και οποιος το αμφισβητη και αυτο αν εχει την καλοσυνη ας το αποδιξει κιολας γιατι οι αποψεις του στιλ αυτος να επαιζε εκει αυτον να τον παιρναμε για εκει και αυτον γιατι δεν τον βαζει αυτος εκει ειναι σαν να παιζουμε μεταξυ μας μονοπολη και επιδη κερδισαμε νομιζουμε πως εαν παμε στην γουολ στριτ θα γινουμε σαν τον μπιλι γκειτς
και οπως θυμαστε....αν θυμαστε... στον αστερα πριν τον παρουμε εβγαζε ματια και οταν ηρθε στην μεγαλη ομαδα μας εβγαλε τα συκωτια
και επιδη αλλο λωζανη και αλλο κοζανη φτανει ρε ποιος σανγκαρε και ποιος ντουγλαο ...
δηλ ο μαλεζας τι λιγοτερο εχει απο αυτους ή πιστευει κανεις οτι αυτοι εαν ερθουν στον ΠΑΟΚ θα παιξουν καλητεραα απο τον μαλεζα
ποιος καρτοζο και ποιος ντιε......απο αυτους εχει μπολικους η σουπερ κλικα......
παπλο γαρσια οσο και να τους τραβιξουμε δεν γινοντε γιατι παικτες σαν τον παυλαρα εαν ερθουν στην ελλαδα η στον ΠΑΟΚ θα ερθουν η στο ποκ....
σε κανεναν βολο και σε καμια καβαλα δεν θα πανε οι καλοι οντος παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα και στις μεγαλες ομαδες
και επιδη δεν θελω να κανω τον εξυπνο πεστε μου εναν παικτη ξενο που εφυγε απο μικρη ομαδα και πηγε στην μεγαλη και πεσανε τα ντουβαρια....αν βρητε 1 αντε βια βια 3.....εγω θα παρω 10 καμψεις......κοντα ειναι το παραδειγμα με τον λεοναρδο του λεβαδιακου

οριστε τον πηρε η αεκ
για αυτα και για αυτα μην τρελενεστε με τους μεσαιους παικτες...για τον ρουλη καλοι ειναι
και μην ξεχνατε οσο και να κτυπαμε τον κολο μας κατω τις γνωσεις απο αυτα τα ποδοσφαιρικα βουνα που μας διοικουν δεν εχουμε
και οποιος το αμφισβητη και αυτο αν εχει την καλοσυνη ας το αποδιξει κιολας γιατι οι αποψεις του στιλ αυτος να επαιζε εκει αυτον να τον παιρναμε για εκει και αυτον γιατι δεν τον βαζει αυτος εκει ειναι σαν να παιζουμε μεταξυ μας μονοπολη και επιδη κερδισαμε νομιζουμε πως εαν παμε στην γουολ στριτ θα γινουμε σαν τον μπιλι γκειτς
- georgedoulk
Ενα ονομα σου έχω : Μίλινκο Πάντιτς
Σιγουρα ο Σανκαρέ δεν είναι Λούσιο ή Κίβου αλλά ολοι συμφωνούμε πως λείπει ενας ψηλός μπακ απο πέρσι.
ΥΓ Γιατί το ξανανοιξατε;;; Αν υποψιάστω οτι το τοπικ ξεκλειδώθηκε για τον Γιάννου, θα χάσω και τα λίγα μου μαλλιά

Σιγουρα ο Σανκαρέ δεν είναι Λούσιο ή Κίβου αλλά ολοι συμφωνούμε πως λείπει ενας ψηλός μπακ απο πέρσι.
ΥΓ Γιατί το ξανανοιξατε;;; Αν υποψιάστω οτι το τοπικ ξεκλειδώθηκε για τον Γιάννου, θα χάσω και τα λίγα μου μαλλιά

-
Και αλλα δυο εγω: Τζορτζεβιτς και Τζιμπουρ.....ελα να παιρνουμε καμψεις !!!

Προσθέτω έναν κι εγώ. Μαχαμαντού Ντιαρά. ΟΦΗ, Βίτεσε, Λυών, Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ελεύθερος. Φυσικά οι περιπτώσεις τέτοιων παικτών είναι λίγες και είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
- AspriArkouda
diarra ekseretiki periptosi file , parte til stin pae o tipos ine horis omada , ine o mesos pou mas lipi , den milame ia anti vitolo alla tris san ton vitolo sto kentro ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Κυρ 18 Σεπ 2011, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ελληνικά και όχι greeklish
Λόγος: Ελληνικά και όχι greeklish
abg12d34 έγραψε:πεστε μου εναν παικτη ξενο που εφυγε απο μικρη ομαδα και πηγε στην μεγαλη και πεσανε τα ντουβαρια....αν βρητε 1 αντε βια βια 3
georgedoulk έγραψε:Ενα ονομα σου έχω : Μίλινκο Πάντιτς
xrisitsapa έγραψε:Και αλλα δυο εγω: Τζορτζεβιτς και Τζιμπουρ
Elessar έγραψε:Προσθέτω έναν κι εγώ. Μαχαμαντού Ντιαρά.
Από μικρή ομάδα είπε. Και μου γράφετε παίκτες από Πανιώνιο, Πανηλειακό και ΟΦΗ.

Γιάγια Τουρέ. Έφυγε από το μικρολίμανο και αφού πέρασε από τα λιμάνια του Μονακό και της Βαρκελώνης, κατέληξε σε αυτό του Μάντσεστερ.
Άλλη περίπτωση: Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έφυγε από την μικρή Λεϊσόες (όπου έπαιζε δανεικός), πήγε στον μεγάλο ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα το βλέπουμε.

Και δεν θέλω να θυμηθώ και αυτόν που παραλίγο να του κόψει την καριέρα.

-
Elessar έγραψε:Προσθέτω έναν κι εγώ. Μαχαμαντού Ντιαρά. ΟΦΗ, Βίτεσε, Λυών, Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ελεύθερος. Φυσικά οι περιπτώσεις τέτοιων παικτών είναι λίγες και είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
και ο Ντανιελ Μπατιστα του Εθνικου
δικιο εχει το παλικαρι
πραγματικα αξιολογοι παιχτες που μπορουν να παιξουν σε 11αδα μεγαλης ελληνικης ομαδας ειναι ελαχιστοι
5-6 το πολυ παιχτες στις υπολοιπες 10 ομαδες και εαν
-
vlachodeutsch έγραψε:Elessar έγραψε:Προσθέτω έναν κι εγώ. Μαχαμαντού Ντιαρά. ΟΦΗ, Βίτεσε, Λυών, Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ελεύθερος. Φυσικά οι περιπτώσεις τέτοιων παικτών είναι λίγες και είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
και ο Ντανιελ Μπατιστα του Εθνικου
δικιο εχει το παλικαρι
πραγματικα αξιολογοι παιχτες που μπορουν να παιξουν σε 11αδα μεγαλης ελληνικης ομαδας ειναι ελαχιστοι
5-6 το πολυ παιχτες στις υπολοιπες 10 ομαδες και εαν
Σε γενικες γραμμες, οντως εχει δικιο. Απλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα. Τουλαχιστον, αφου ειμαστε ανικανοι να κανουμε σκαουτινγκ στο εξωτερικο, ας δουμε τι γινεται στη Σουπα Λιγδ. Καθε χρονο υπαρχουν 2-3 που μπορουν να σταθουν σιγουρα στον ΠΑΟΚ. Φετος για μενα ο ενας σιγουρος ηταν ο Ντουγκλαο, αλλα χαθηκε. Τωρα αν υπαρχει αλλος, δεν ξερω...παντως ο Σανκαρε μου μοιαζει καλυτερος απο τον Τσιριλο, ο Αλβαρεζ καλυτερος απο τον Αριας, ακομα και ο Σελεσι π.χ. το δεξι μπακ, μου μοιαζει καλυτερος απο τον Εττο. Οι Ελληνες που ακουγονται, κατι Ζαραδουκας κ σια, μου φαινονται ψιλο-φουσκες. Οπως και αυτος που παιρνουμε, ο Γιαννου, σεντερ φορ λεει της Ελπιδων, με καλο κορμι κτλ κτλ ..ποιον μου θυμιζει, ποιον μου θυμιζει...

- abc_o_ karpouzas
συμφωνω με ολους σας το ζητημα ειναι οτι απο ολους αυτους τους εν δυνάμη παικτες που ζητατε μερικοι να ερθουν στον ΠΑΟΚ με τις παραστασεις που εχουν με τις μικρομεσαιες ομαδες που αναδιχθηκαν δεν ειναι σιγουρο οτι θα πιασουν και στον ΠΑΟΚ
παραδειγμα ο Αριας
σε πρωταθλητρια ομαδα επαιζε και απο αυτα που ειδαμε .....εστω και μεσα απο το γιουτουμπ....ακομη δεν το εχει
και τα ονοματα που αναφερατε μερικοι ειναι αυτα που λεω...αντε δεν ειναι 3 ειναι 8.....σε 100δες παικτες
η μηπως ξεχασατε τον βασιλακη και το ριπαπα που φαγαμε
τελος παντον
μπορουμε σημερα το 2πλο μεσα στον νιονιο;;; ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν γιατι .......
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

παραδειγμα ο Αριας
σε πρωταθλητρια ομαδα επαιζε και απο αυτα που ειδαμε .....εστω και μεσα απο το γιουτουμπ....ακομη δεν το εχει
και τα ονοματα που αναφερατε μερικοι ειναι αυτα που λεω...αντε δεν ειναι 3 ειναι 8.....σε 100δες παικτες
η μηπως ξεχασατε τον βασιλακη και το ριπαπα που φαγαμε
τελος παντον
μπορουμε σημερα το 2πλο μεσα στον νιονιο;;; ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν γιατι .......
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Η διαφορα προηγουμενων περιπτωσεων σε σχεση με αυτες των βολου-καβαλας ειναι οτι εν μια νυκτη οι παικτες τους εμειναν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.Μεχρι τωρα για να παρεις πρωτοκλασσατο παικτη μικρομεσαιας ομαδας επρεπε να δαπανησεις αρκετα λεφτα (πχ. κουτσια,τζιμπουρ) ή να περιμενεις ληξη συμβολαιου που σπανια συνεβαινε για πρωτοκλασσατους παικτες παρα μονο για μετριοτητες οπως πχ. ο αμπουμπακαρι, ο ρομπερ ή ο φωτακης.Τωρα εχεις την ευκαιρια ακομα και το νομικο παραθυρο για να παρεις παικτες που θα προσελκουσαν ειτε το ενδιαφερον ομαδων του εξωτερικου ειτε το ενδιαφερον γαυροβαζελου με το αντιστοιχο τιμημα το οποιο δεν θα μπορουσαμε να πλησιασουμε εμεις.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ο φωτακης είναι καλός δεν είναι μέτριος μην τον τσουβαλιαζεις μάζι με τον αμπουμπακαρι....
Φερτε τον ρε να πεσουν τα τσιμεντα
μπακα σαγαπαμε.
[youtube]b0sqXX87U9E&feature=player_embedded#![/youtube]

μπακα σαγαπαμε.
[youtube]b0sqXX87U9E&feature=player_embedded#![/youtube]
εγινε λαθος στην περιπτωση του ....προβλεψανε λαθος οτι λογω ηλικιας θα χε καθοδικη πορεια....αλλα κανει καλη ζωη-γερη κραση και μυαλο.....οποτε και τωρα ειδικα ισως ητανε ιδανικος για να πλαισιωσει τον κλαους
φοβερος στο βιδεο

φοβερος στο βιδεο