Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Παντα τα βιντεο στο γιουτουμπ δεν ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα. Ειναι αξιολογος παντως.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Όχι μωρέ...παικτάκι για ομαδούλες τύπου Βόλου...και αυτός και ο Μόνχε και ο Σανκαρέ......λιμά....στον ΠΑΟΚ θα χανόντουσταν......τι και αν ο Βόλος πέρσι έπαιξε την καλύτερη μπάλα του πρωταθλήματος....ήταν όλοι τους ντοπέ....μακριά από μας.....έχουμε Ρομπέρ αντί Μόνχε, Τσιρίλο αντί Σανκαρέ και Παπάζογλου αντί Μαρτίν....μια χαρά.....κοροιδευόμαστε νομίζω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Δειξτε επιτελους λιγη γα*****η εμπιστοσυνη στο ροστερ της ομαδας.Στο κατω κατω παικτες του ΠΑΟΚ ειναι!!! Καλο ειναι και το να γκρινιαζουμε και να παραπονιομαστε αλλα...το πολυ το "Κυριε ελεησον" το βαριεται και ο παπας.
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

geoavr έγραψε:Αν πάρουμε και τον Κατσικά της γριάς που έκανε προσφυγή, μαζί με τον Γιάννου τότε το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους εκεί στην ΠΑΕ θα φανεί ξεκάθαρα.Θα έχουμε μαζέψει την μισή ελπίδων (Κατσικάς-Στάμου-Αποστολόπουλος-Γιάννου) και έρχεται και ο Ανάκογλου τον Δεκέμβριο.
Μαζί με Αθανασιάδη,Μαλεζά,Γεωργιάδη,Βιερίνια,Μπαλάφα και τους Παναγιωτούδη και Παπαδόπουλο που έρχονται από πίσω θα είναι η βάση του μελλοντικού ΠΑΟΚ με μέσο όρο 22-23 χρονών .
Τέρμα οι ορδές των λεγεωνάριων των +30 χρονών, η κύρια βάση(70-80%) θα είναι έλληνες (κάτι το οποίο είπε σε ανύποπτο χρόνο ο Μπόλονι) με ότι συνεπάγεται αυτό.
Θα έχουμε μετρημένους,ποιοτικούς και χαμηλόμισθους(max 300-350χιλ) ξένους πχ Λαζάρ και εκ των πραγμάτων μεγαλύτερο δέσιμο και λιγότερα προβλήματα πχ για πληρωμές.
Όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με ΓΧ που φυσικά αποτελεί μέλος της ομάδος και κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει πίσω.
Φυσικά φέτος θα είναι μια χρονιά μεταβατική και κυρίως μια χρονιά εκτιμήσεων από τον Μπόλονι.Γι΄αυτό θα έχουμε και σκαμπανεβάσματα.Του χρόνου θα δούμε την πραγματική ομάδα του Λάζλο που κατά τα φαινόμενα θα είναι αλλαγμένη κατά 60-70%.
Με τις τραγικές εκτιμήσεις για την οικονομία αυτός ο δρόμος είναι σχεδόν μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ.Οτιδήποτε άλλο θα μας οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.
Αλλά πρέπει και η ΠΑΕ κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο να βγει και να εξηγήσει τα σχέδια της ίσως να βάλει και ένα νέο τριετές πλάνο ώστε ο κόσμος να ξέρει επακριβώς που βαδίζουμε.
Και ενωμένοι και με όραμα να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

:pano: :pano: :pano:
ξανάνοιξε το topic...σ'ευχαριστώ θεέ μου!!! :opaokara: :D :opaokara:
λοιπόν συμφωνώ απολυτα με το φίλο,καθώς το Financial Fair Play που θεσμοθετεί πλεον η Ουέφα δεν σηκώνει μαγκιές...επίσης μην ξεχνάτε την οδηγία,με το πόσοι γηγενής οφείλει να έχει μία ΠΑΕ.Άρα πολύ καλά κάνουν,κ με το αντίστοιχο οικονομικό τίμημα βέβαια...εγώ θα χαίρομαι την εποχή που ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να πουλάει,με κέρδος φυσικά,ποδοσφαιριστές κ να μην ανησυχούμε για το μέλλον,καθώς θα γνωρίζουμε πως απο πίσω έρχονται καλύτεροι...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελεος με αυτους τους παικτες του βολου..
Ουτε οι ιδιοι δεν πιστευαν οτι θα ειχαν τοσο ντορο...
Τους εχουμε κανει τσαβι και πουγιολ ολους αυτους...

Ειδα και τον αμπτουν τι μπαλα επαιξε προχθες..
γατακι πολυτελειας..
Ας κανει τα "μαγικα" με τελη και νιονιο να τον αποθεωσουν τα φυτα οι γαυροι..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Μάρτιν είναι όντως καλός φορ αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να σου βγει νέος Φιλομένο.Δε πιστεύω να πάρουμε δύο φορ και Γιάννου και Μάρτιν μόνο τον μικρό που είναι και φθηνότερος και ίσως κυνηθούμε για κάτι ακόμα,ελπίζω για Σανκαρέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε συνηθισει να αγοραζουμε απο την γιουναιτεντ και την ρεαλ οποτε μας χαλαει ο βολος...Δεν παιζει ρολο απο που αγοραζεις, αρκει να μην κανεις μεταγραφη για την μεταγραφη, αλλα να εχεις εντοπισει στοιχεια στον παικτη που να σε ενδιαφερουν πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

moican4 έγραψε:Ελεος με αυτους τους παικτες του βολου..
Ουτε οι ιδιοι δεν πιστευαν οτι θα ειχαν τοσο ντορο...
Τους εχουμε κανει τσαβι και πουγιολ ολους αυτους...

Ειδα και τον αμπτουν τι μπαλα επαιξε προχθες..
γατακι πολυτελειας..
Ας κανει τα "μαγικα" με τελη και νιονιο να τον αποθεωσουν τα φυτα οι γαυροι..

+10000000000000
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Εχουμε συνηθισει να αγοραζουμε απο την γιουναιτεντ και την ρεαλ οποτε μας χαλαει ο βολος...Δεν παιζει ρολο απο που αγοραζεις, αρκει να μην κανεις μεταγραφη για την μεταγραφη, αλλα να εχεις εντοπισει στοιχεια στον παικτη που να σε ενδιαφερουν πραγματικα.

πρωτη φορα συμφωνω μαζι σου και σε ολο το σχολιο!
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Πάντως η περίπτωση των παικτών Καβάλας και Βόλου είναι η τρανή απόδειξη της φράσης "το ξένο είναι πιο γλυκό"...
Έχω διαβάσει τόσα για αυτόν τον Σανκαρέ που νομίζω ότι θα σε λίγο θα του κάνει πρόταση η Μπάρτσα για παρτενέρ του Πικέ...
Να θυμίσω την περίπτωση Ζουέλα που όσο έπαιζε στην Ξάνθη γράφονταν ύμνοι και μόλις τον πήραμε έγινε παικτάκι της σειράς που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Και μια πεταμένη ομαδούλα που πήρε αυτον τον Ντουγκλάο το παιχτάκι της Καβάλας, πως την λέγανε ..Μπέργκα; :roll:
Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις αδερφέ.,
Και πάντα υπάρχει ρίσκο, σε κάθε επιλογή που θα κάνεις., είτε Ελληνική είτε ξένη ..,
Γιαυτό άλλωστε έχουμε 2 (;) τεχνικούς διευθυντές. 8-)
Φιλικά.. :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το ξαναπω, δεν πειραζει.Ρε παλικαρια,αν εξαιρεσεις ισως το ευλογημενο καλοκαιρι του 2008,ενα μεταγραφικο καλοκαιρι που μας εκανε και τοτε αλλα και για 1-2 χρονια μετα να ονειρευομαστε παικταραδες απο μεγαλα πρωταθληματα,τοσα και τοσα χρονια απο που ψωνιζει ο ΠΑΟΚ?

Υ.Γ Ψαχνωντας σημερα βιογραφικα των περισσοτερων παικτων βολου και καβαλας, οκ σιγουρα δεν εντυπωσιαζεται κανεις, αλλα γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα η περιπτωση αλβαρεζ, καθως η φυσικη του θεση πριν τον βολο ηταν δεξι μπακ,αν δε, κοστιζει και κανα 100ρικο,δεν με χαλαει καθολου.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν θα κάνουμε μεταγραφή από το Βόλο, τα Τρίκαλα ή την Καρδίτσα εφόσον έχουν τα προσόντα να βοηθήσουν την ομάδα. Απλά λέω να μην υπερβάλουμε με την αξία αυτών των παικτών και μόλις έρθουν αρχίσουν οι "γκρίνιες" (βλέπε παράδειγμα Ζουέλα που εμένα προσωπικά μου άρεσε για τη δουλειά που τον θέλαμε)
Και εγώ πιστεύω ότι ο Σανκαρέ θα είναι χρήσιμος και θα βοηθήσει αν αποκτηθεί μιας και χρειαζόμαστε μπακ αλλά έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο είναι καλύτερος και θα βγάλει π.χ. απο την ενδεκάδα τον "κατατρεγμένο" Τσιρίλο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

riegel έγραψε:Πάντως η περίπτωση των παικτών Καβάλας και Βόλου είναι η τρανή απόδειξη της φράσης "το ξένο είναι πιο γλυκό"...
Έχω διαβάσει τόσα για αυτόν τον Σανκαρέ που νομίζω ότι θα σε λίγο θα του κάνει πρόταση η Μπάρτσα για παρτενέρ του Πικέ...
Να θυμίσω την περίπτωση Ζουέλα που όσο έπαιζε στην Ξάνθη γράφονταν ύμνοι και μόλις τον πήραμε έγινε παικτάκι της σειράς που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ

Ο Ζουελα εγινε παικτακι της σειρας στον ΠΑΟΚ???? :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Με βάση των ευκαιριών που πήρε και το ότι τον αποδεσμεύσαμε στη μέση της σαιζόν μιλάω όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”