Τσακωμοί,αψημαχίες,γιατί δεν παίρνουμε αυτόν ή εκείνων,
τα ίδια και τα ίδια!

ΗΡΕΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ !!!!

soflodoras έγραψε:
Αν η ντοπ@ δεν ηταν αυτο που τους εκανε περσυ διαστημικους τους συγκεκριμενους,ειναι μεγαλη ευκαιρια να κλεισουμε τα κενα μας μια και καλη.και το γεναρη το συγκεκριμενο τοπικ να παραμεινει κλειδωμενο.
Αιντα παοκαρα.
και γω μαζί σου joshua... δεν έχω σχεδόν καμία εκτίμηση τους έλληνες παίκτεςjoshua έγραψε:Εγω ειμαι αντιθετος στις αποκτησεις παικτων οπως ο γιαννου και ο σταμου.Η Ελλαδα δεν παραγει δα και ταλεντα με το κιλο και καθε καλη φουρνια μικρων εθνικων ομαδων αφηνει πισω, ζητημα ειναι, 3-4 παικτες οι οποιοι στα 21 τους εχουν δειξει δειγματα της αξιας τους και συνηθως ανηκουν ηδη σε μεγαλες ομαδες.Οι συγκεκριμενοι ειναι στα 21 τους χρονια, προερχομενοι απο μικρομεσαιες ομαδες, στις οποιες δεν εδειξαν τιποτα και μελη εθνικης η οποια δεν εχει να επιδειξει κατι σε αντιθεση με προηγουμενες.Για ποιο λογο να δαπανηθουν εστω και 100.000 για την αποκτηση τους οταν δεν υπαρχει σαλιο στην παε για ουσιαστικη ενισχυση?
Υ.Γ Μου αρεσει που οι ιδιοι διοικουντες που εκριναν οτι οι μαντζιος και παπαδοπουλος εχουν θεση στον ΠΑΟΚ, αυτη τη φορα εστω και αν συμφωνω μαζι τους πιστευουν,οτι ο Μαρτιν δεν εχει την απαραιτητη ποιοτητα για τον ΠΑΟΚ.
προς τι η σιγουρια για ανακογλου???geoavr έγραψε:Αν πάρουμε και τον Κατσικά της γριάς που έκανε προσφυγή, μαζί με τον Γιάννου τότε το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους εκεί στην ΠΑΕ θα φανεί ξεκάθαρα.Θα έχουμε μαζέψει την μισή ελπίδων (Κατσικάς-Στάμου-Αποστολόπουλος-Γιάννου) και έρχεται και ο Ανάκογλου τον Δεκέμβριο.
Θα γίνει όπως έγινε με τον Γεωργιάδη.Αφού δεν τον έδωσε στον βάζελο τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών θα τον πάρουμε εμείς τον Δεκέμβρη.Sera4 έγραψε:προς τι η σιγουρια για ανακογλου???geoavr έγραψε:Αν πάρουμε και τον Κατσικά της γριάς που έκανε προσφυγή, μαζί με τον Γιάννου τότε το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους εκεί στην ΠΑΕ θα φανεί ξεκάθαρα.Θα έχουμε μαζέψει την μισή ελπίδων (Κατσικάς-Στάμου-Αποστολόπουλος-Γιάννου) και έρχεται και ο Ανάκογλου τον Δεκέμβριο.