5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Εμβιπι...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα του πει καμια μ@αλακια ο αργοναυτης και θα τρεχω:-D
Sent from my E10i using Tapatalk
Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα του πει καμια μ@αλακια ο αργοναυτης και θα τρεχω:-D
Sent from my E10i using Tapatalk
Ηγέτης πραγματικά!
Μεγάλη μορφή για τους αγωνιστικούς χώρους οχι μόνο της Ελλάδας. Δεν νομίζω οτι έκανε κάποιο λάθος.
Μεγάλη μορφή για τους αγωνιστικούς χώρους οχι μόνο της Ελλάδας. Δεν νομίζω οτι έκανε κάποιο λάθος.
o μονος που εδειξε σ ολο το ματς σε πιο επιπεδο ανηκει.......αντιθετα ο βιερι μ απογοητευσε στη νοοτροπια κυριως στο α ημιχρονο
Τι να λέμε τώρα...
Μία από τις σταθερότερες εμφανήσεις του. 90' τρομερός.
Παρ όλο που τα πιτσιρίκια τους είχαν διπλάσια πνευμόνια, έδειξε την κλάση του σε όλο το παιχνίδι..
Μία από τις σταθερότερες εμφανήσεις του. 90' τρομερός.
Παρ όλο που τα πιτσιρίκια τους είχαν διπλάσια πνευμόνια, έδειξε την κλάση του σε όλο το παιχνίδι..
Αγόρι μου...
Οτι και να πούμε είναι ελάχιστο!!
Πρέπει κατεπειγόντως να βρεθούν τα γονίδια σου για να τη δημιουργία ενός παίκτη που θα σε αντικαταστήσει!
Οτι και να πούμε είναι ελάχιστο!!
Πρέπει κατεπειγόντως να βρεθούν τα γονίδια σου για να τη δημιουργία ενός παίκτη που θα σε αντικαταστήσει!
Αυτόν δεν τον αντικαθιστάς με τίποτα..άστο..Κατά λάθος ήρθε στον ΠΑΟΚ.

εχω βαρεθεί να γράφω τα ιδια.
Μεγαλώνει σε ηλικία και γίνετε καλύτερος.... τη να πω τρελαρας εισαι και συ και μεις.
Μεγαλώνει σε ηλικία και γίνετε καλύτερος.... τη να πω τρελαρας εισαι και συ και μεις.
Είμαι πολύ ευτυχισμένος που με αξίωσε ο Θεός να βλέπω έναν τέτοιο παιχταρά στη μεγάλη ΠΑΟΚάρα!!!!
Παίχτης που δίνει απίστευτη δύναμη και ενέργεια στους συμπαίκτες του, στον κόσμο που τον βλέπει, σε όλους γενικά... ΥΠΕΡ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
Είμασταν πολύ τυχεροί που βλέπουν τα ματάκια μας αυτόν τον παιχταρά και πολύ ατύχοι που ζούμε στην χώρα μπανανία της πουστι@ς που αυτός ο παίχτης δεν θα αξιώσει να σηκώσει (πολύ πιθανό) καμία κούπα με την τιμημένη φανέλα μας.
Είμασταν πολύ τυχεροί που βλέπουν τα ματάκια μας αυτόν τον παιχταρά και πολύ ατύχοι που ζούμε στην χώρα μπανανία της πουστι@ς που αυτός ο παίχτης δεν θα αξιώσει να σηκώσει (πολύ πιθανό) καμία κούπα με την τιμημένη φανέλα μας.
- navigator11
Εχω σταματησε να γραφω σχολια στο τοπικ του γιατι απλα ειναι να τον θαυμαζεις χωρις να βρισκεις λεξεις που εκφραζουν την αρχοντια, την σιγουρια και τον τσαμπουκα που εκφραζει ο τροπος που παιζει.
- Sick Bastard