Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Σίγουρα το ρόστερ πρέπει να γεμίσει...

Αλλά το θέμα είναι το εξής:
πχ στα σέντερ μπακ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 οπότε θέλουμε έναν ακόμα. Και ρωτάω:
Θέλεις Κοντρέρας-Τσιρίλο βασικούς, Μαλεζά-Σανκαρέ πάγκο;
Ή θέλεις Κοντρέρας-χχχχχχχ βασικούς, Μαλεζά-Τσιρίλο πάγκο;

Για να αποκτήσει βάθος ο πάγκος υπάρχουν δύο τρόποι.
Ο πρώτος είναι να αγοράσεις μέτριους παίκτες που θα είναι μόνο για τον πάγκο και για να δίνουν ανάσες.
Ο δεύτερος είναι να αγοράσεις παίκτες για βασικούς, και οι τωρινοί βασικοί σου να κάτσουν στον πάγκο.

Με τον δεύτερο τρόπο είσαι ένα σκαλί πάνω.

Και δεν χρειάζονται 10 παίκτες. 2 καλούς να πάρουνε.

Τον πρώτο καιρό φέρναμε Χαλκιά, Ίβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς.
Μετά από αυτούς -για να γεμίσει ο πάγκος- φέρναμε: Φιλομένο, Χούτο, Αμπουμπακάρι, Κριστιάνο, Μπιζέρα, Σαβίνι, Τσουκαλά, Αρίας, Δάρλα, Εντίνιο κτλ κτλ...

Και ρωτάω: Που είναι τώρα όοοολοι αυτοί;;;
Ενώ οι πρώτοι δες που είναι..

Για να ανέβεις επίπεδο και να γεμίσεις τον πάγκο σου δεν χρειάζεσαι να παίρνεις αδύναμους παίκτες. Αυτοί έχουν χαμηλό ταβάνι και δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις μας.

Από τη στιγμή που είχες Ζλάταν επίθεση, έπρεπε να πάρεις έναν φορ καλύτερο που θα ήταν βασικός και να έχεις τον Ζλάταν πάγκο. Έτσι θα ήσουν μία κλάση πάνω από το να είχες Ζλάταν βασικό και Χούτο, Εντίνιο, Φιλομένο πάγκο.. ;)

Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω...

Καλύτερα 18 παίκτες ισάξιους και 7 πιτσιρικάδες παρά 11 καλούς και 15 "χούτους και εντίνιους". Οικονομικά βγαίνει το ίδιο, σαν αξία... ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο γιαννου ποιανου ειναι???Ομαδας εννοω..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Παπάζογλου της Καβάλας που έπαιζε δανεικός κάπου αλλού δεν θυμάμαι...

Και κάποιοι θέλετε τον παίκτη αυτόν!! Παίκτη που η Καβάλα (!!) τον έστειλε δανεικο σε ακόμα πιο μικρή ομάδα, κάποιοι τον ζητάνε στον ΠΑΟΚ!

Αλλά ο Κόλκας είπε οτί κάνει... ;)
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μη θεωρήτε δεδομένο πως θα κινηθούμε για παίχτες Καβάλας Βόλου.Ήδη Σπαντάσιο,Λεονάρντο είναι υπερβαση και αποκτήθηκαν γιατί γκρίνιαζε ο κόσμος.Εγώ Γιάννου μόνο βλέπω και αν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε gika τί με λες τώρα; Οτι όλες οι ομάδες, όλες επιχειρήσεις έχουν συνεχώς ανοδική πορεία;; Βεβαίως και όλοι θέλουν να ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο. Για την ώρα όμως η λογική που έχεις, αγνοεί καταφανώς την απότομη πτώση του ρόστερ και της δυναμικής ανόδου της ομάδας. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά απλά προσπαθούμε να κλείσουμε τρύπες για να ρίξουμε το κόστος της ομάδας και να μπορούμε να σταθεροποιηθούμε χωρίς άλλες αποχές απο προπονήσεις και δίχως προβλήματα αδειοδότησης κλπ..

Με 50 χιλιάρικα ΔΕΝ φέρνεις επιθετικό που να είναι καλύτερος απο το Ζλάταν. Μπορείς όμως να φέρεις μάρτιν..

Δεν ξέρω τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι και δεν τους κρίνω. Αυτο που με κάνει να διαφωνώ, είναι η αδιάλλακτη προσέγγιση που έχεις στο ζήτημα του ρόστερ. Μέσα Σεπτέμβρη έχουμε πλέον. Ή παίρνουμε έστω και ένα δύο μέτριους που κάνει μπαμ οτι χρειαζόμαστε, ή δεν παίρνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ και μένουμε με την τρύπα στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τρόμος έγραψε:Μη θεωρήτε δεδομένο πως θα κινηθούμε για παίχτες Καβάλας Βόλου.Ήδη Σπαντάσιο,Λεονάρντο είναι υπερβαση και αποκτήθηκαν γιατί γκρίνιαζε ο κόσμος.Εγώ Γιάννου μόνο βλέπω και αν.
Φίλε, από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι μεταγραφές έγιναν λόγω γκρίνιας;
Και οι δυο πάρθηκαν σε θέσεις που πονάμε και τον κόσμο τον έχουν γραμμένο (και καλά κάνουν).
Αν έχεις για τόσο βλάκες τους ΖΖ, τότε θα έπαιρναν και ένα παλτό τελευταία στιγμή στις 10 του μήνα.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν είπα ούτε για παλτά ούτε ότι δε μας λείπαν παίχτες για δέκα και μπακ απ του Λίνο απλά ψάχναμε γενικά και αυτοί οι συγκεκριμένοι προέκυψαν σαν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.Και ναι ψάχναμε φθηνές λύσεις της τελευταίας στιγμής και δε νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρεια για άλλες προσθήκες.
Εικόνα

Εικόνα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γκικα κανεις τεραστιο λαθος αν κρινεις τον Αμπτουν απο ενα ματς με την ΜΑΡΣΕΙΓ οχι την αεκ η τον βαζελο τους οποιους εχουμε αντιπαλους σωστα??? Εγω ξερω οτι παικτες σαν τον Σανκαρε, Αμπτουν κλπ ΔΕΝ εχουμε οποτε δεν ειναι κακο να συμπληρωνεις ποιοτικα το ροστερ. Δηλαδη ο Ρομπερ αν βγαλει ματια τι θα δειξει? Οτι δεν επρεπε να τον παρουμε επειδη επαιζε πανθρακικο?
Εννοειται πως καποιοι δεν θα πιασουν αλλα ειναι εντελως αδικο να αναφερεις ΜΟΝΟ αυτους που δεν επιασαν. Πιστευεις δηλαδη οτι Ετο, Μπαλαφας, Αριας (οσα εχει δειξει μεχρι τωρα), ειναι για να παιζουν στη βασικη εντεκαδα του ΠΑΟΚ? Δεν τους προσβαλλω, αντικειμενικα μιλαω.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Συνελήφθη ο Ψωμιάδης
15/9/2011 17:19

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (15/9) ο Μάκης Ψωμιάδης, που τελικά βρέθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής.

Οπως είναι γνωστό, ο Μάκης Ψωμιάδης, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αναζητείται από τα μέσα του Ιουνίου, όταν και βγήκε στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο με τα στημένα.

Η σύλληψη του Ψωμιάδη έγινε στο σπίτι του στο Σούνιο, μετά από παράλληλη επιχείρηση της ασφάλειας Αττικής και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ψωμιάδης κρυβόταν στο συγκεκριμένο σπίτι τις τελευταίες μέρες, αλλά έγινε αντιληπτός και τελικά συνελήφθη μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των δύο υπηρεσιών.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη και πλέον είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει για το σκάνδαλο με τα στημένα.

Διαβάστε περισσότερα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105319#ixzz1Y2C5ibSb
Άτιμη κενωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια. :lol: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:Καλά ρε gika τί με λες τώρα; Οτι όλες οι ομάδες, όλες επιχειρήσεις έχουν συνεχώς ανοδική πορεία;; Βεβαίως και όλοι θέλουν να ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο. Για την ώρα όμως η λογική που έχεις, αγνοεί καταφανώς την απότομη πτώση του ρόστερ και της δυναμικής ανόδου της ομάδας. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά απλά προσπαθούμε να κλείσουμε τρύπες για να ρίξουμε το κόστος της ομάδας και να μπορούμε να σταθεροποιηθούμε χωρίς άλλες αποχές απο προπονήσεις και δίχως προβλήματα αδειοδότησης κλπ..

Με 50 χιλιάρικα ΔΕΝ φέρνεις επιθετικό που να είναι καλύτερος απο το Ζλάταν. Μπορείς όμως να φέρεις μάρτιν..

Δεν ξέρω τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι και δεν τους κρίνω. Αυτο που με κάνει να διαφωνώ, είναι η αδιάλλακτη προσέγγιση που έχεις στο ζήτημα του ρόστερ. Μέσα Σεπτέμβρη έχουμε πλέον. Ή παίρνουμε έστω και ένα δύο μέτριους που κάνει μπαμ οτι χρειαζόμαστε, ή δεν παίρνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ και μένουμε με την τρύπα στην άμυνα.

Rein χίλιες φορές να πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα έτσι όπως είμαστε και το τμήμα σκάουτινγκ -που κοιμάται μέχρι στιγμής- να έχει έτοιμες 2 περιπτώσεις καλές, παρά να πάρουμε 2 παίκτες τώρα μόνο για να καλύψουμε τρύπες βιαστικά και μετά να τους έχουμε άλλα 2 χρόνια στην ομάδα...

Για τον Ζλάταν μίλησα με παρελθοντικό χρόνο. Αυτό έπρεπε να γίνει μέσα στα τελευταία 3-4 χρόνια. Όπως το ίδιο έπρεπε να γίνει για τους Παύλους, για τον Βιτόλο κτλ. Και όχι να τρέχουμε τώρα, τελευταία στιγμή. Είναι θέμα οργάνωσης.

Και όπως έγραψα και πριν, από το να παίρνεις δέκα παίκτες μέτριους, καλύτερα πάρε 3-4 καλούς και συμπλήρωσε με τις ακαδημίες τα υπόλλοιπα κενά. Δηλαδή αν με τα λεφτά που δώσανε για Μουσλίμοβιτς, Εντίνιο, Σαλπιγγίδη, Χούτο, Παπάζογλου, Φιλομένο είχανε πάρει 2 φορ πραγματικούς ΚΙΛΛΕΡΣ, και τους πλαισίωναν με τον Αθανασιάδη και έναν Αναστασάκο για παράδειγμα, δεν θα είμασταν καλύτερα; Εγώ πιστεύω θα ήμασταν. Απόψεις είναι αυτές βέβαια..... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

dj_timo έγραψε:Γκικα κανεις τεραστιο λαθος αν κρινεις τον Αμπτουν απο ενα ματς με την ΜΑΡΣΕΙΓ οχι την αεκ η τον βαζελο τους οποιους εχουμε αντιπαλους σωστα??? Εγω ξερω οτι παικτες σαν τον Σανκαρε, Αμπτουν κλπ ΔΕΝ εχουμε οποτε δεν ειναι κακο να συμπληρωνεις ποιοτικα το ροστερ. Δηλαδη ο Ρομπερ αν βγαλει ματια τι θα δειξει? Οτι δεν επρεπε να τον παρουμε επειδη επαιζε πανθρακικο?
Εννοειται πως καποιοι δεν θα πιασουν αλλα ειναι εντελως αδικο να αναφερεις ΜΟΝΟ αυτους που δεν επιασαν. Πιστευεις δηλαδη οτι Ετο, Μπαλαφας, Αριας (οσα εχει δειξει μεχρι τωρα), ειναι για να παιζουν στη βασικη εντεκαδα του ΠΑΟΚ? Δεν τους προσβαλλω, αντικειμενικα μιλαω.
1) Τον Αμπτούν θα τον δούμε και μέσα στη χρονιά. Εγώ θέλω το εξτρέμ της ομάδας μου να μην παίζει καλά κόντρα σε μικρές ομάδες, μέτρια προς το καλά στα ντέρμπι και στα σοβαρά Ευρωπαικά να είναι εξαφανισμένος. Έγω θέλω έναν παίκτη να ζητάει συνεχώς τη μπάλα, να μην κρύβεται και να μην είναι ψαρωμένος. Να έχει θράσος και ποδοσφαιρικά @@ να μην χάνεται ανάλογα με τον αντίπαλο. Και παίκτες από μέτριες Ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να το έχουν αυτό.

2) Το να πεις θα έχω στον πάγκο μου Σανκαρέ και Αμπντούν αντί για Μπαλάφα σέντερ μπακ και αντί για τον περσυνό Ελ Ζαρ για παράδειγμα, ναι θα ήταν καλό. Θα ήταν όμως καλύτερο να πάρεις έναν διεθνώς αναγνωρισμένο παίκτη ο οποίος να μπει βασικός και να στείλεις τους τωρινούς βασικούς σου στον πάγκο. ;) Το θέμα είναι ότι για να γεμίσουμε τον πάγκο, ξοδεύουμε πόσα λεφτά κάθε χρόνο, ενώ για βασικούς τσιγκουνευόμαστε... Ενώ αν γινόταν το ανάποδο θα είχαμε βγει κατά πολύ κερδισμένοι, κατά τη γνώμη μου..

3) Σύμφωνα με αυτά που γράφω, δεν αποκλείω ότι ο Ρομπέρ κι ο κάθε Ρομπέρ (πχ Αμπτουν) μπορούν να κάνουν καλά παιχνίδια. Δεν είναι όμως οι προσωπικότητες εκείνες που θα πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Αντίθετα παίκτες όπως ο Γκαρσία κι ο Κοντρέρας μπορούν. Ακόμα κι ο Ίβιτς κι ο Σάλπι μπορούν. Ο Ρομπέρ, ο Αμπτούν, ο Μαρτίν κτλ όμως όχι.

4) Οι Έτο, Μπαλάφας, Αρίας δεν αξίζουν θέση στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ που γουστάρω. Ο ένας είναι από τις ακαδημίες και τόσα χρόνια ήταν πάντα 4η-5η επιλογή οπότε δικαιολογείται. Τώρα το ότι πήραν τον Έτο, εκ των υστέρων το θεωρώ αποτυχία. Το βιογραφικό του ήταν καλούτσικο, οπότε και δεν θα κράξω, γιατί η επιλογή τους είχε μια βάση. Άσχετα, αν αποδείχτηκε ανεπαρκής στην πορεία. Ο Αρίας στην ομάδα του ήταν αρχηγός, και σε μας αποδεικνύεται γατάκι. Στην Κρήτη που έπαιξε χωρίς τον Πάμπλο έκανε μπαμ. Για αυτό τονίζω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγάει μεγάλους παίκτες που είναι ελεύθεροι, να τους φέρνει και να τους αναγενεί, να τους πορώνει, και να πηγαίνει μπροστά. Με μέτριους και γατάκια μια ζωή εδώ θα είμαστε. Στα ίδια. Ας βρούν άλλον έναν Κονσεισάο, άλλον έναν Γκαρσία, άλλον έναν Ζλάταν, άλλον έναν Κοντρέρας.... Έτσι θα ανέβουμε επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άντε ρε μ*****α μανωλά τράβα στο χωριό σου. Πουλάς και νταηλίκι γίδι. Γελοίε. Τράβα και στο γαύρο να ταιριάξεις γάντι. Γελοίε..

Το χανούμι πάλι έχασε τ αυγά και τα πασχάλια.. Κλασσική 4αρα θα φάει μάλλον.

υ.γ. Σόρρυ Moican
υ.γ. 4-1 ... Αχ κούλα..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μόλις ρούφηξε το 4ο.!!!! :P
thief

Δημοσίευση από thief »

Τι έγινε κούλα 4άρα....;;;;..4άρα...;;;...ενώ ήσουν και για 6άρα..;;;

Γ@μώ το καραστημένο κωλοπρωτάθλημα μας....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η Καταρα της πρεμιέρας λεει ο αντ1... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ποσο μ##### είστε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”