tad έγραψε:Νομίζω ότι η μίρλα πλέον πρέπει να τελειώσει ...
Οι φανέλες μέσα στο γήπεδο κεντούσαν πραγματικά ... γέμιζε το μάτι σου μαυρόασπρη ...
Φορεμένη είναι υπέροχη και όση γκρίνια έχουμε ρίξει για πούμα άξιζε τον κόπο αφού με την τελευταία πέρνουν το αίμα τους πίσω ...
άργησαν πολύ να την βγάλουν και έχασαν σε πωλήσεις αλλά εγώ άνετα την γουστάρω και για του χρόνου με βελτιώσεις ...
Εντύπωση μου έκανε ότι η λαιμόκοψη είναι ίδια ακριβώς με της Τότεναμ όπως και το σορτσάκι που φορούσαν εχθές οι Άγγλοι ... Φαίνεται ότι πλέον πέρνουμε τα καλά της πούμα ...
Έτσι όντως μπορεί και να συνεχίσουμε μαζί τους ...
αν δίνουν καλά φράγκα γιατί όχι ?
υποσ. αυτή η ιστορία με παοκτσήδες να φοράνε φανέλες άλλων ομάδων είναι τραγική ...
Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα μαζί σου... Φτάνει αυτή η μίρλα. Η φανέλα είναι όντως ότι καλύτερο έχει κάνει η πούμα στην ομάδα από το 2006 όταν και συμφώνησε μαζί της ο τζονγου και μας την φόρτωσε στην πλάτη.
Η φανέλα όντως ήταν υπέροχη μέσα στο γήπεδο.
Απορώ με κάποιους που επιμένουν τόσο πολύ σε λεπτομέρειες. Εδώ ιδρώσαμε να δουμε μια ριγέ της προκοπής και πάλι, όμως, να ρίξουμε την χολή μας. Αν δεν υπήρχε η κρίση και υπήρχαν φράγκα θα έδινα το 70αρι (α, μηπως και γι' αυτό φτάιει η πολιτική της παε, ο ζαγοράκης που δεν αφουγράζεται τον κόσμο..............) για να την αγοράσω.
Τελικά, που είναι όλοι αυτοί που τα χωναν στον πρόεδρο, στη νύφη του, στη συμπεθέρα του και όλο του το σόι για τις ακριβές φανέλες στην μπουτίκ. Αυτή η μιζέρια μας και ότι όλα εμείς τα ξέρουμε και ότι όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και θέλουν το κακό του λαού του ΠΑΟΚ θα μας φάει στο τέλος...