László Bölöni
- george aspromayros
Re: László Bölöni
Εμενα χθες παλι μου αρεσαν οι δηλωσεις του...Δεεν εχω ξαναδει τοσο εφυεστερο προπονητη απο αυτον!
ΟΙ δηλωσεις που καποιοι τις θεωρουν οτι λαικιζουν ..δεν ειναι τοσο τραβηγμενες..
Θελει να δειξει στον κοσμο τις φιλοδοξιες του,να τον πορωσει να του δειξει οτι εχει οραμα για την ομαδα..Φυσικα κ θελει να παρει το λαο με το μερος του...γιαυτο κ τα λεει ολααααα κ ειναι τοσο καυστικος πολλες φορες!
Τωρα για τους παιχτες διαφωνω με την τακτικη που εχει...συμφωνω οτι καλυπτει τον κ@λο του κ διαφωνω με navigator...δηλαδη...ναι να τον διαψευσει ο παικτης αυτο οκ.....ΑΛΛΑ δε δινουμε ψυχρα στον τυπο κ τους φιλαθλους με την πρωτη ευκαιρια τα εργαλεια που εχουμε....Φυσικα κ μου αρεσει το μαστιγιο εκει που πρεπει!! Δεν χρειαζεται να μαθαινουμε τι γινεται στα εσωτερικα τους...Εκει θα ναι μαγκας ..να τους κερδισει ..
Μη βλεπεις οτι αυτοι δεν μπορουν να μιλησουν ετσι..
ΟΙ δηλωσεις που καποιοι τις θεωρουν οτι λαικιζουν ..δεν ειναι τοσο τραβηγμενες..
Θελει να δειξει στον κοσμο τις φιλοδοξιες του,να τον πορωσει να του δειξει οτι εχει οραμα για την ομαδα..Φυσικα κ θελει να παρει το λαο με το μερος του...γιαυτο κ τα λεει ολααααα κ ειναι τοσο καυστικος πολλες φορες!
Τωρα για τους παιχτες διαφωνω με την τακτικη που εχει...συμφωνω οτι καλυπτει τον κ@λο του κ διαφωνω με navigator...δηλαδη...ναι να τον διαψευσει ο παικτης αυτο οκ.....ΑΛΛΑ δε δινουμε ψυχρα στον τυπο κ τους φιλαθλους με την πρωτη ευκαιρια τα εργαλεια που εχουμε....Φυσικα κ μου αρεσει το μαστιγιο εκει που πρεπει!! Δεν χρειαζεται να μαθαινουμε τι γινεται στα εσωτερικα τους...Εκει θα ναι μαγκας ..να τους κερδισει ..
Μη βλεπεις οτι αυτοι δεν μπορουν να μιλησουν ετσι..
Για μένα ο προπονητής δε πρέπει να μιλάει καθόλου ...........να λέει τα βασικά....καλησπέρα σας καλημέρα σας γεια σας.
Τίποτα να μη βγαίνει προς τα έξω.....!
Τίποτα να μη βγαίνει προς τα έξω.....!
- george aspromayros
Ιασωνα οντως δε πρεπει να βγαινουν πραγματα προς τα εξω...αλλα δυστυχως ειναι τετοιο το ειδος του αθληματος που δε γινεται αυτο...Διψανε ολοι ειτε για νεα, ειτε για κουτσομπολια...ειναι ζωη για πολλους!
το να μη μιλαει ο προπονητης δυστυχως δε γινεται....
Μπορει η δουλεια να φαινεται στο γηπεδο...αλλα δεν ειναι παντα ετσι....κ αν δεν μιλας..σ εφαγαν οι ΑΡΔ σε ενα λεπτο!
το να μη μιλαει ο προπονητης δυστυχως δε γινεται....
Μπορει η δουλεια να φαινεται στο γηπεδο...αλλα δεν ειναι παντα ετσι....κ αν δεν μιλας..σ εφαγαν οι ΑΡΔ σε ενα λεπτο!
Θεωρώ λάθος την είσοδο του Σάλπι στην εντεκάδα.. Ειδικά σαν εξτρέμ. Έχει χάσει κατά πολύ την ταχύτητα του τον τελευταίο καιρό. Θα προτιμούσα Γεωργιάδη. Όπως θα προτιμούσα Φωτάκη δίπλα στον Γκαρσία και Ίβιτς μπροστά τους. Τέλος αντί για Έτο έπρεπε να παίξει ο Σνάουτσνερ...
Ελπίζω να είσαι εσύ ο σωστός και εγώ ο λάθος!!
Ελπίζω να είσαι εσύ ο σωστός και εγώ ο λάθος!!

Ο Σάλπι ήταν εξαιρετικός αμυντικά, δεν είχε κανένα νόημα να βγεί για να μπεί ο Ρομπέρ.
Ο Βιερίνια επειδή ακριβώς με μία κίνηση πήγε να σου δώσει ματς, επίσης αν δεν τραυματιστεί, ΔΕΝ βγαίνει για να μπεί ο Ρομπέρ σε τέτοιο ματς. Ασε που και αμυντικά είναι σαφώς ανώτερος και πιο εντός κλίματος.
Επομένως, όσο εκκωφαντικός είναι ο θόρυβος της μία μόνο αλλαγής, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι ο θόρυβος του δοκαριού που τραντάχτηκε στο τέλος.. Απο τον βετεράνο..
Ο Βιερίνια επειδή ακριβώς με μία κίνηση πήγε να σου δώσει ματς, επίσης αν δεν τραυματιστεί, ΔΕΝ βγαίνει για να μπεί ο Ρομπέρ σε τέτοιο ματς. Ασε που και αμυντικά είναι σαφώς ανώτερος και πιο εντός κλίματος.
Επομένως, όσο εκκωφαντικός είναι ο θόρυβος της μία μόνο αλλαγής, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι ο θόρυβος του δοκαριού που τραντάχτηκε στο τέλος.. Απο τον βετεράνο..
Μια χαρά το διαχειρίστηκε το ματς ο Μπόλονι.......του βγάζω το κάπέλο και συμφωνώ με τον Βροχοποιό!!
- AspriArkouda
rainmaker έγραψε:Ο Σάλπι ήταν εξαιρετικός αμυντικά, δεν είχε κανένα νόημα να βγεί για να μπεί ο Ρομπέρ.
++++++++++
- navigator11
θλίβομαι που έχεις έρθει κόουτς σε εποχές τόσο ισχνών αγελάδων για την ομάδα.δε χρειάζονται παρά 2-3 παίχτες ενδεκάδας για να απογειώσεις αυτόν τον έστω γηρασμένο ΠΑΟΚ.ίσως κάπως πρόωρος ο ενθουσιασμός μου αλλά μέρα με τη μέρα με "ψήνει" όλο και περισσότερο η προσωπικότητα του λάζλο.
- Sick Bastard
Δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει με Σνάου.AspriArkouda έγραψε:Απορώ ia την επιμονη του με τον Etto
Θα μπατάρει η ομάδα άσχημα.
Όλοι θα κληθούν να βοηθήσουν..
Μιλάμε για έναν μαραθώνιο αγώνων που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει..
Γνωρίζει καλά πως με 12 -13 παίκτες δεν βγάζεις 40 παχνίδια..
Μιλάμε για έναν μαραθώνιο αγώνων που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει..
Γνωρίζει καλά πως με 12 -13 παίκτες δεν βγάζεις 40 παχνίδια..