Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η Ριγε ειναι πανεμορφη και η πλατη μαρεσει πολυ......μονο αυτη πρεπει να φοραμε μεσα εξω παντου,ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρωπη !
Δεν ειναι ασχημη παντως η ριγε μας...ισα ισα ειναι αρκετα ΠΑΟΚ φανελα...
Επισης η αν η λευκη φορεθει με μαυρο σορτσακι οπως με βαλερενγκα...θυμιζει παλι ρετρο φανελες μας

Επισης η αν η λευκη φορεθει με μαυρο σορτσακι οπως με βαλερενγκα...θυμιζει παλι ρετρο φανελες μας

- xrictoforoc
Η ριγέ είναι Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Η αν είχαν και τα μανίκια ρίγες θα ήταν ακόμα καλύτερο και θα κόλλαγε και πιο πολύ η πλάτη...
Φανέλα ΠΑΟΚ
Ίδια τιμη ήταν πάντα ακριβή αλλα τόσο ήταν και τα προηγούμενα χρονια.
Η ασπρόμαυρη όντως ωραία έχω μια της adidas πολυ καλη αλλα και αυτη με αρέσει πολυ ....
Η ασπρόμαυρη όντως ωραία έχω μια της adidas πολυ καλη αλλα και αυτη με αρέσει πολυ ....
Χάλια η ριγέ για μένα...
... γούστα είναι αυτά. 
ΥΓ
Στο video φαίνεται πάντως λίγο καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες.

ΥΓ
Στο video φαίνεται πάντως λίγο καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες.
zorro και γω τα ιδια ελεγα με τις φοτο,αλλα με το χορηγο και τους αριθμους απ πισω με ξετρελανε!
- trel@menos
το σορτσακι που φοραει ο βιειρινια στην παρουσια δεν νομιζω να ναι της ριγε. μαλλον της μαυρης ειναι.
στην κουκλα πισω που εχει τη ριγε φανελα εχει αλλο σορτσακι που ειναι ολομαυρο.
ευτυχως δηλαδη γιατι εκεινο το σορτσακι ειναι αισχος με τη ριγε.
κατα τα αλλα μου αρεσε παρα πολυ η ριγε. η ασπρη και η μαυρη ουτε κρυο ουτε ζεστη.
στην κουκλα πισω που εχει τη ριγε φανελα εχει αλλο σορτσακι που ειναι ολομαυρο.
ευτυχως δηλαδη γιατι εκεινο το σορτσακι ειναι αισχος με τη ριγε.
κατα τα αλλα μου αρεσε παρα πολυ η ριγε. η ασπρη και η μαυρη ουτε κρυο ουτε ζεστη.
- crabsody_in_blue
Ρε μάγκες σήμερα θα μπορούμε πριν το ματς να πάρουμε φανέλα; Θα είναι ανοικτή η μπουτίκ; Το λέω γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσει τον χώρο η αστυνομία για λόγους ασφαλείας (Στην 8 θα είναι τα αγγλάκια)
Απο τη στιγμή που υπάρχει πρόσβαση στις θύρες 2 και 7 που βρίσκονται οι μπουτικ που μας ενδιαφέρουν, δεν νομίζω να μην είναι ανοιχτές.. Θα ήταν και ηλίθιο άλλωστε καθώς και πολλοί άγγλοι θα θελήσουν να πάρουν αναμνηστικά..
- pagotatzis