László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τζος, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα ούτε σε κανέναν άλλον μεμονωμένα. Είναι γενική η παρατήρηση, επειδή βγήκαν κάποιοι managers να κράξουν τον προπονητή μετά την πρώτη αποτυχία. Εντάξει γράψτε όλοι την άποψή σας, αλλά σεβαστείτε και την πιθανότητα ένας πολύ καλύτερα μορφωμένος και πολύ περισσότερο έμπειρος από εμάς, στα ποδοφαιρικά θέματα, να έχει και κάποιο δίκιο...

Πέστα ρε Απόστολε...........Πεστα....!!!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο μπαμπιςγια εχει δικιο.Ο μπολονι θα μπορουσε να λειτουργησει καλυτερα.Αλλα απο την αλλη οταν βλεπεις να εχει αδρανοποιησει εντελως παικτες που δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ(με καθε συμπαθειο) οπως ο Τσουκαλας καταλαβαινεις οτι ο προπονητης ξερει ποδοσφαιρο.Αλλωστε και ο Αριας αν συνεχισει ετσι θα αδρανοποιηθει και αυτος.Γιατι διπλα στον Γκαρσια και οι 2 παιζαν με ασφαλεια αλλα οταν ελειπε ο Γκαρσια και οι 2 δειξαν οτι δεν κανουν.Στο χερι του Αριας ειναι να δειξει αν μπορει να αλλαξει το κλιμα.Για τον Τσουκαλα δνε το συζητω,γεναρη θα πρεπει λογικα να ψαξει ομαδα.

Θεωρω πως σωστα τα 3 χαφ που εχουν προβαδισμα ειναι Γκαρσια-Λαζαρ-Φωτακης(τον σπαντασιο δνε τον ξερω),μετα ειναι ο Μπαλαφας(λογικοτατο),μετα για λιγο ακομα ο Αριας και μετα το χαος.Αν νοιωθει ο παναγιωτουδης φανταζομαι οτι μπορει να γινει επιλογη.

Οσο για επιλογες εττο,κρεσιτς κτλ. πιστευω πως ξερει τα αρνητικα αλλα ειναι θεμα φιλοσοφιας του και θεμα φιλοσοφιας της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

joshua έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:εγω δε νομιζω οτι παιζουμε διαφορετικα με περσι....οχι γιατι δε θελει αλλα γτ δε γινεται.....με τους ιδιους παικτες δε γινεται να παιξεις κτ διαφορετικο....εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που επιβαλλουν τον συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου....το οτι θελει να παιξει κτ διαφορετικο ναι...φαινεται απο οτι βαζει ετοο.....Ο μονος τροπος να αλλαξει το παιχνιδι μας ειναι να μας βγουν λαζαρ και σπαντασιο.....μονο με αυτα τα χαφ θα παμε σε κτ διαφορετικο με πιεση πιο πανω και πιο γρηγοροι......
Mανιακε δεν είναι μόνο ο ετο,είναι πολλά αλλα.Σε σχέση με ένα ποδόσφαιρο που ήθελε πάντα σχεδόν και τους 11 παίκτες να είναι πίσω απο την μπαλλα και με το μυαλό πρώτα στο πως θα αμυνθούν είναι προφανής για μένα η διάθεση να απλώσει την ομάδα στο γήπεδο.Οι αυτοματισμοί που έχουν βγει σε πολλά παιχνίδια στην επίθεση και είναι απο τα πρώτα που μας χαροποιησαν έχουνε μεταφερθεί στο ύψος της αντίπαλης περιοχής και θα ήθελα πολύ για παράδειγμα να έβλεπα πως θα απέδιδε για παράδειγμα ο μουσλιμοβιτς σε αυτή την ομάδα εγκαταλειπωντας τον αχαρο ρόλο σχεδόν του μεσοεπιθετικου.

kπ αυτοματισμοι που οντως προσπαθουν να βαλουν για μενα δεν αλλαζουν τον τροπο παιχνιδιου μας απλα προσπαθει να τον βελπτιωσει......ο τροπος παιχνιδιου ερχεται περισσοτερο απο τα χαφ και τα χαρακτηριστικα τους ...ο λαζαρ ναι προσθετει κτ διαφορετικο ..περιμενω και τον σπαντασιο....π.χ με γκαρσια αριας ιβιτς ο τροπος ειναι στανταρισμενος....

ΑΝ το δουμε τελειως ρεαλιστικα πιστευω ουτε ο εττο .οτσουκ ο σωτος ο μεχρι τωρα αριας κανουν για μας....
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Φυσικα κ στηριζουμε Μπολονι! εδω στηριξα Χαβο δε θα στηριζα το ρουμανο?
αυτο δε σημαινει οτι δε θα κανουμε καλοπροαιρετη κριτικη..Δυστυχως βλεπω οτι καποιοι εθελοτυφλουν ή παιζονται διαφορα συμφεροντα κ γιαυτο λενε τα δικα τους..

καταρχην απορω με τις θλασεις...το χω πει κ παλιοτερα..αν ηταν αλλος θα τον ειχαμε κατασπαραξει! κ μην ακουω οτι το χθες..ο καρυδας...ο γυμναστης ΠΑΝΤΑ ακολουθει το προγραμμα του προπ ..κ η ενταση της καθε προπονησης ειναι προγραμματισμενη απο πριν...Βγαζουν μαζι το προγραμμα αναλυοντας τις ιδιαιτεροτητες καθε αγωνα ή το βαρυ αγωνιστικο προγραμμα κτλ.....

κατα δευτερον οι δηλωσεις του ναι μου αρεσουν γιατι ειναι εξυπνες κ φιλοσοφημενες αλλα θεωρω οτι απαξιωνει το υλικο στο οποιο θα στηριχθει τουλαχιστον μεχρι το Δεκεμβρη...ειδικα τωρα που τελειωσαν οι μεταγραφες..(φυσικα κ ηξερε τι θα παρουμε κ τα οικ. της ομαδας...) αυτο δεν μου αρεσει γιατι θεωρω οτι θα χρειαστουμε τους παντες ακομη κ παιχτες που προσωπικα δεν κανουν για την ομαδα...θεωρω οτι ακομη κ αυτοι πρεπει να παρουν μια α ψυχολογια...

Φυσικα κ σεβομαι την εμπειρια του γιαυτο κ δε μιλαω για τις επιλογες του..--ασχετως αν παω τον σναου...

αλλα ρε Ιασωνα..μη λες 1.οτι δεν τον στηριζουμε....αν υπαρχει παραπονο πανω σε αυτο θα πεσει φωτια να μας καψει! κ οι περισσοτεροι αρδ το κανουν αλλα κ εμεις ο απλος λαος....
επισης στους τραυματισμους καπου γραφεις ...ατυχια...ΚΑΜΙΑ θλαση δεν ειναι θεμα ατυχιας!

το ξαναειπα αλλα δεν μιλησε κανεις ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΡΙΝΤ μεγαλης εντασης(γιατι σπριντακια ,κανεις) Σαββατο ενω εχεις παιξει με καρπατι πεμπτη ..κ παιζεις κυριακη με Ξανθη.....

ειλικρινα πιστευω στο μπολονι κ εχω ελπιδα μαζι του να δω τον ΠΑΟΚ πολυ ψηλα οποτε εχω ΥΠΟΜΟΝΗ!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

László Bölöni

George Έχεις δίκιο για τις θλασεις.... Όσο μπορω να ξέρω απο αυτές σαν αθλητής αλλου είδους.
Επίσης δε μπορω να καταλάβω γιατί μιλάει έτσι για τους παιχτεs.......αλλα μήπως Ξεχνάμε τις περίφημες σαρδέλες του Σαντος;
Οι μεγάλες προσωπικότητες σα τον Μπολόνι Έχουν πολλές ιδιαιτερότητες αλλα και τεράστιες γνώσεις!
Αν τον αφήσουμε θα δούμε μεγαλα πράγματα!

Sent from my iPhone using Tapatalk..
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

συμφωνω ..εκανα στιβο πολλα χρονια ..κ σαν αποφοιτος ΤΕΦΦΑ γνωριζω κ γω για τις θλασεις..(ασχετα αν δουλευω σα..ιδ.υπ. :evil: :evil: )

Με στεναχωρει αφανταστα οτι εχει τις γνωσεις,την εξυπναδα,τη διπλωματια,την καυστικοτητα που χρειαζεται...αλλα ρε γμτο....του ξεφευγει μερικες φορες κ δε σταματαει... το σαλπι ας πουμε ασχτως αν δεν τραβαει...παιζει την πεμπτη γμτοοο ανεβασε τον....τον εδωσε στεγνα... χωστου τα ιδιαιτερως ...

τεσπα..παμε για την Πεμπτη να χειροκροτησουμε την αγαπη μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Λάσλο, σήκω και φύγε όσο είναι καιρός ακόμα αδερφέ.
Έτσι και χάσεις από την Τότεναμ το τι θα ακούσεις δε λέγεται.
Και δεν είναι ότι θα σε φύγουν. Θα σε φύγουν με καρότα και καλαμπόκια να πετάγονται όπως τον Σάντος.
Γι αυτό σε λέω. Φύγε κι άσε τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας.
ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν θα παει πουθενά δεν πιστευω ότι είναι τύπος που τα παράταει έτσι εύκολα....χωρίς καν να αρχίσει η σαιζόν στην ουσία....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του Λάζλο

Πηγή: olapaok

Για το που θα ρίξει ο ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο βάρος, στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα: "Νομίζω ότι ο προπονητής είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Αργότερα όταν η ομάδα του θα είναι στις πρώτες θέσεις και θα διακρίνεται στον θεσμό θα είναι αλλιώς. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσω με τον ΠΑΟΚ τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Μπολόνι μην λαϊκίζεις.Ποιά Τσέλσυ; Από τον Τέλη των 40 ατόμων(30 ποδοσφαιρικό τιμ και 10 φίλαθλοι) έχασες σε 5 λεπτά μέσα.Χαμηλά η μπάλα γιατί όλα είναι μια λεπτή γραμμή
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτό που είπε εσένα σου φάνηκε λαϊκισμός ?
Μια επιθυμία εξέφρασε.....
Δηλ και να χάσει αυριο τι θα γινει που ολα ειναι σε μια λεπτή γραμμή?
Κριτήριο δηλ ήταν το παιχνίδι με τον Τέλη για να μπορεί να εκφέρει μια γνώμη ή επιθυμία?
Δεν νομίζω..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Argonaut4 έγραψε:George Έχεις δίκιο για τις θλασεις.... Όσο μπορω να ξέρω απο αυτές σαν αθλητής αλλου είδους.
Επίσης δε μπορω να καταλάβω γιατί μιλάει έτσι για τους παιχτεs.......αλλα μήπως Ξεχνάμε τις περίφημες σαρδέλες του Σαντος;Οι μεγάλες προσωπικότητες σα τον Μπολόνι Έχουν πολλές ιδιαιτερότητες αλλα και τεράστιες γνώσεις!
Αν τον αφήσουμε θα δούμε μεγαλα πράγματα!

Sent from my iPhone using Tapatalk..

προσωπικά,το ότι "κατακεραυνώνει" κάποιους παίχτες μου δίνει αισιοδοξία.μεγάλη.τέρμα τα χαϊδέματα.ο ορθολογισμός αποτελεί ουσιώδες συστατικό της όποιας εξέλιξης σε κάθε τομέα.πιθανότατα στην περίπτωση του μπόλονι να χρησιμοποιείται και σαν μέσο κάλυψης του κ#λου του λάζλο εν όψει μιάς απαιτητικής χρονιάς με πενιχρά μέσα για ν'αντεπεξέλθει.όπως και να'χει καλά κάνει.όποιος παίχτης λογίζει πως αδικείται από τα βέλη του κόουτς,ας τον διαψεύσει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Iakovidis έγραψε:Μπολόνι μην λαϊκίζεις.Ποιά Τσέλσυ; Από τον Τέλη των 40 ατόμων(30 ποδοσφαιρικό τιμ και 10 φίλαθλοι) έχασες σε 5 λεπτά μέσα.Χαμηλά η μπάλα γιατί όλα είναι μια λεπτή γραμμή

Και η Ζενίτ των εκατομυρίων έχασε με τον ίδιο τρόπο απο το ΑΠΟΕΛ.
Ηρεμήστε λίγο ρε πστη μου, αμέσως χαρακτηρισμοί και μανούρα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Προπονηταρας, προπονηταρας... Πρέπει να δει άμεσα το τη φταίει και έχουμε τόσες θλασεις. Η κουβέντα του, βλέπω στον πάγκο και δεν βρίσκω λύσεις και έπειτα το παραδέχεται... Δείχνει το ήθος του. Αλλα μήπως πρέπει να δει στον πάγκο με τι φυσιοθεραπευτή έχουμε να κάνουμε;
Γνώμη μου. Δεν είμαι ειδικός.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Iakovidis έγραψε:Μπολόνι μην λαϊκίζεις.Ποιά Τσέλσυ; Από τον Τέλη των 40 ατόμων(30 ποδοσφαιρικό τιμ και 10 φίλαθλοι) έχασες σε 5 λεπτά μέσα.Χαμηλά η μπάλα γιατί όλα είναι μια λεπτή γραμμή

Ωραία......λαικιστής ο Μπόλονι.

Ο Σαντος ήταν go village.....πάμε γερά μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”