Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Το 1,2,3 του τύπου με το μεγάφωνο ήταν πραγματικά πολύ γελοίο...

Δεν θα τους κοροιδεψω σημερα.
Για την ακριβεια βαρεθηκα να τους κοροιδευω.Στ'@@ μου και αν χασουν 5-0 αυτοι παιζουν τσ.λ. εγω δεν παιζω.
Ο γαυρος ειναι τσαμπιονς λιγκ και εγω ουεφα απλα τα πραγματα.
Ειδα το αποελ σημερα και ξενερωσα απιστευτα.
Το αποελ 2 συμμετοχες στο τσ.λ. εγω καμμια.
Το αποελ επαιξε μπαλαρα.
Το αποελ κερδισε την ζενιτ χαλαρα.
Και εγω ακομα σκεφτομαι τον ΠΑΟΚ στο τσ.λ. και ειναι τοσο απλησιαστο οσο το να παρω πρωταθλημα.
Καληνυχτα ΠΑΟΚτση.
Για την ακριβεια βαρεθηκα να τους κοροιδευω.Στ'@@ μου και αν χασουν 5-0 αυτοι παιζουν τσ.λ. εγω δεν παιζω.
Το αποελ επαιξε μπαλαρα.
Και εγω ακομα σκεφτομαι τον ΠΑΟΚ στο τσ.λ. και ειναι τοσο απλησιαστο οσο το να παρω πρωταθλημα.
Καληνυχτα ΠΑΟΚτση.
Εμένα με κρέμασε το μπ@σταρδο το ΑΠΟΕΛ...
Έπιασα Χ το Ντόρτμουντ-Αρσεναλ, έπιασα το διπλό της Μαρσέιγ, έπιασα το Χ της Βαλένθια (να ναι καλά ένα φιλαράκι για το ματς αυτό) κι έχασα το Χ ΑΠΟΕΛ...
Και θα τσιμπούσα πάνω από 250....
Ουστ ρε...

Έπιασα Χ το Ντόρτμουντ-Αρσεναλ, έπιασα το διπλό της Μαρσέιγ, έπιασα το Χ της Βαλένθια (να ναι καλά ένα φιλαράκι για το ματς αυτό) κι έχασα το Χ ΑΠΟΕΛ...
Και θα τσιμπούσα πάνω από 250....

Ουστ ρε...

city_boy έγραψε:Δεν θα τους κοροιδεψω σημερα.
Το αποελ επαιξε μπαλαρα.
Καληνυχτα ΠΑΟΚτση.
Aααααααααααααααααχ......................

Το Αποέλ πάντως έσπασε τα στεγανά και με οργάνωση,ψυχή και ποδοσφαιρική παιδεία κάνει τεράστια άλματα.Όμως το πρωτάθλημα της Κύπρου ουδεμία σχέση έχει με το ελληνικό.Εδώ είναι βρώμα και δυσωδία!!!!Άσε...είμαστε άτυχοι...αλλά ΑΜΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΑΜΙΟΛΑ 1 ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΓΏ!!!!1 ΦΟΡΑ!!!city_boy έγραψε:Δεν θα τους κοροιδεψω σημερα.
Το αποελ επαιξε μπαλαρα.
Καληνυχτα ΠΑΟΚτση.

Κ εγω έπιασα Χ Μίλαν (η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης), Χ την Ντόρντμουντ με τα γατάκια της Αρσεναλ,2 την Μαρσέιγ με τον γκέι,Χ την Πλζεν και έχασα το ΑΠΟΕΛ που το είχα διπλό..Πάει ένα 500αρικο από 3 ευρώ..Μέγας κουβας.
Και κάτι άλλο.Χαλαρά τη Ζενίτ το Αποέλ δεν την κέρδισε.Το αποτέλεσμα την αδικεί γιατί έχασε κλασσικότατες ευκαιρίες να ισοφαρίσει ίσως και να νικήσει.Το χαλαρά να μην το λέμε.Το παλικαρίσσια ταιριάζει περισσότερο!!

- trel@menos
περιμενω κλασσικα σε περιπτωση νικης με τοτεναμ παλι γλυψιμο απο τους αρδ, οχι μονο εδω τους τοπικους. και τι φοβερη ομαδα, πρεσβης, μαγκας σαλονικιος και λοιποι κοινοτυποι τιτλοι σε εφημεριδες και σαιτς. και φυσικα μολις ερθει η στραβη στο πρωταθλημα σε ξεσκιζουν χωρις ορια.
σημερα λιγο που εβαλα μεγκα αηδιασα. νταξει ειπαμε να τους πουλησετε σανο αλλα οσο προβατα και να ναι στο τελος θα σκασουν και δεν θα μπορουν να μασησουν αλλο.
αρδ μια ζωη.
σημερα λιγο που εβαλα μεγκα αηδιασα. νταξει ειπαμε να τους πουλησετε σανο αλλα οσο προβατα και να ναι στο τελος θα σκασουν και δεν θα μπορουν να μασησουν αλλο.
αρδ μια ζωη.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Olympique de Marseille...madame olympiakos concasee , fricassee .....Morel Aller-retour...Lucho duble fas...kerasmeno apo mena....reservoir....!!!!!