PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1
- ΑποστόληςΑ
Re: PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1
Αν ξεκινήσει με φορ τον Σάκη μπορεί και να βάλουμε 3 γκολ. Επειδή όμως δεν θα τον ξεκινήσει, ένα και να καίει!

Επίσης:
Argonaut4 έγραψε:Ποιος θα βάλει τα 3 γκολ εμείς η Τότεναμ?pagotatzis έγραψε:3-0

Μετά την 3η τεκίλα τα πάντα ομορφαίνουν.
Τα σπηρούνια φέτος έχουν πολλές βλέψεις και ο Ρέντναπ πάει να μας κοιμίσει με την ντεμέκ 2η ομάδα του.
Την Πέμπτη θα έχω το μπουκάλι παραμάσχαλα.

Με Σάκη βασικό το σκοράρισμα της ομαδας θα γινει παιχνιδάκι......όντως!
- ΑποστόληςΑ
Άσε που μετά θα γυρίσει πίσω και θα ελέγχει την αεράμυνά μας (S 500, λαίμαι)!
Εγώ δεν βλέπω να κερδίζουμε.Και με Χ καλά θα είναι...

Νίκη απλά.
Σκορ δε ξέρω αλλά με νίκη αποκτούμε τεράστιο πλεονέκτημα!
Σκορ δε ξέρω αλλά με νίκη αποκτούμε τεράστιο πλεονέκτημα!
Λόγω κακής φόρμας εττο, σαλπι και ιβιτς δε θα είχα κανένα φόβο(χειρότερα δε θα παίζανε) να δω 3 βαφτίσια με τη τότεναμ................................. 

Το Χ ειναι σαν νικη.
Απο εκει και περα ελπίζω να μην διασιρθουμαι.
Δεν ειναι βιγιαρεαλ η τοτεναμ...... Πολυ δυνατή ομαδα.
Απο εκει και περα ελπίζω να μην διασιρθουμαι.
Δεν ειναι βιγιαρεαλ η τοτεναμ...... Πολυ δυνατή ομαδα.
Δυστυχως η Τοτεναμ βλεπει το E.L. ως αχρειαστη επιβαρυσνη και θα χρησιμοποιησει τους αγωνες των ομιλων για να δωσει εμπειριες στους νεους της και παιχνιδια στα ποδια των αναπληρωματικων και αυτων που γυριζουν απο τραυματισμους. Οποτε μην περιμενετε να δουμε Μπεϊλ, Φαν ντερ Φααρτ, Λενον, Γκαλας κλπ. Η νικη ειναι εφικτη. Περσι η Βιγιαρεαλ (ομαδα περιπου ιδιου βεληνεκους) κατεβηκε με τη βασικη ενδεκαδα της και τον ηπιε.
Δεν πετάω στα σύννεφα και ξέρω πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πολλές κλάσεις
ανώτερη από τον ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς.
Αυτό όμως έχει ξαναγίνει και με τον Άγιαξ, και με την Φενέρ και με την Βιγια..
Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη πλέον δείχνει χαρακτήρα και όλη η ομάδα παρουσιάζεται τελείως διαφορετική σε κάθε παιχνίδι..
Πιστεύω πως θα κερδίσουμε, έχουμε και παίκτες έμπειρους και παίκτες που διψούν για διάκριση.
όλοι αυτά τα παιχνίδια περιμένουν..

ανώτερη από τον ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς.
Αυτό όμως έχει ξαναγίνει και με τον Άγιαξ, και με την Φενέρ και με την Βιγια..
Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη πλέον δείχνει χαρακτήρα και όλη η ομάδα παρουσιάζεται τελείως διαφορετική σε κάθε παιχνίδι..
Πιστεύω πως θα κερδίσουμε, έχουμε και παίκτες έμπειρους και παίκτες που διψούν για διάκριση.
όλοι αυτά τα παιχνίδια περιμένουν..

H μονη ομαδα που μπορει να συγκριθει με την τοτεναμ απο αυτες που αντιμετωπισαμε περισυ ειναι η βιγιαρεαλ.
Βεβαια ολες αυτες φετος ειναι στους ομιλους του τσ.λου και αν εξαιρεσουμε τη βιγιαρεαλ ολες οι αλλες πηραν τα πρωταθληματα των χωρων τους σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που στο ελληνικο πρωταθλημα με τον τοσο ανταγωνισμο τις τοσο μεγαλες ομαδες και τα γεματα γηπεδα εμεινε τριτος.
Λοιπον για το παιχνιδι της πεμπτης μονο νικη τιποτα αλλο,εχουμε κερδισει και μεγαλυτερες ομαδες στη τουμπα στο παρελθον.
Θελω να δω παθος ψυχη και τρεξιμο απο ολους και ολα θα ερθουν,και την ποιοτητα εχουμε και την εμπειρια να αντιμετωπισουμε την τοτεναμ.
Εξαλου και αυτοι εχουν τα δικα τους προβληματα.
Ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα ανταποκριθει τωρα αν θα ερθει το αποτελεσμα ειναι και θεμα μερας και τυχης.
Προβλεψη 2-1
Βεβαια ολες αυτες φετος ειναι στους ομιλους του τσ.λου και αν εξαιρεσουμε τη βιγιαρεαλ ολες οι αλλες πηραν τα πρωταθληματα των χωρων τους σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που στο ελληνικο πρωταθλημα με τον τοσο ανταγωνισμο τις τοσο μεγαλες ομαδες και τα γεματα γηπεδα εμεινε τριτος.
Λοιπον για το παιχνιδι της πεμπτης μονο νικη τιποτα αλλο,εχουμε κερδισει και μεγαλυτερες ομαδες στη τουμπα στο παρελθον.
Θελω να δω παθος ψυχη και τρεξιμο απο ολους και ολα θα ερθουν,και την ποιοτητα εχουμε και την εμπειρια να αντιμετωπισουμε την τοτεναμ.
Εξαλου και αυτοι εχουν τα δικα τους προβληματα.
Ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα ανταποκριθει τωρα αν θα ερθει το αποτελεσμα ειναι και θεμα μερας και τυχης.
Προβλεψη 2-1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 12 Σεπ 2011, 21:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ ξέρω ότι τέτοια ματσάκια, οι "Χαβοδερμιτζάκηδες" τα είχαν για μπρέκφαστ.
Αυτά είναι παιχνίδια για "ψυχή" και όχι μόνο για συστήματα.
Τον mr Μπόλονι δεν τον έχω ότι τό 'χει. Προβλέπω κλαρίνο και ουγγρική γκρίνια για τις μεταγραφές ... ξανά.
Τελικά, με τις προσευχές ... τίποτα;
Edit: ωμπανεμπανε, την Πέμπτη παίζουμε, όχι αύριο.
Αυτά είναι παιχνίδια για "ψυχή" και όχι μόνο για συστήματα.
Τον mr Μπόλονι δεν τον έχω ότι τό 'χει. Προβλέπω κλαρίνο και ουγγρική γκρίνια για τις μεταγραφές ... ξανά.
Τελικά, με τις προσευχές ... τίποτα;
Edit: ωμπανεμπανε, την Πέμπτη παίζουμε, όχι αύριο.
Το διορθωσα ρε εκανα και προβλεψη για το σκορ
Εγω νομιζω οτι και ο μπολονι ειναι καταληλος και το σαιτ θα πεσει κατα τις 22:00 το βραδυ της πεμπτης.

Εγω νομιζω οτι και ο μπολονι ειναι καταληλος και το σαιτ θα πεσει κατα τις 22:00 το βραδυ της πεμπτης.
σιγα μην τα επαιρνε ο χαβος κ ο δερμιτζακις τα παιχνιδα. ο γκαρσια με τν βιειρινια τα παιρνανε. τωρα θα μου πεις γιατι δν τα περνανε κ με τν σαντος αφου ηταν οι ιδιοι αλλα ο σαντος ηταν ειδικη περιπτωση τους ελεγε να μην περασουν τη σεντρα για να μην φανε αντεπιθεση.
τν πεμπτη θα ειμαστε κλασσικος ΠΑΟΚ ΠΟυ εχει ενα καλο κοστουμι κ ενα ζευγαρι καλα παπουτσια λουστρινια κ τα φοραει μονο σε γαμους κ βαφτισια. η τοτεναμ τοτεναμ κ ο ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!
τν πεμπτη θα ειμαστε κλασσικος ΠΑΟΚ ΠΟυ εχει ενα καλο κοστουμι κ ενα ζευγαρι καλα παπουτσια λουστρινια κ τα φοραει μονο σε γαμους κ βαφτισια. η τοτεναμ τοτεναμ κ ο ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!