Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
δε γινετε χωρις επιθετικο φανηκε στον εργοτελη να βγει μεχρι ιανουαριο ο μπολονι ειναι εκτος εαυτου απλα μιλαει ευγενικα ο ανθρωπος....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
βεβαια μπορει να κανουμε και την κινηση ματ και ν α παρουνε καναν αμυντικο με τον αξιολογο μορα καλη λυση
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Νακιαμου πολλά...... με λεφτά απο την ΠΑΕ όλη μέρα γύρω από τον Μπόλονι να ζμπρώχνει αβέρτα κάθε μέρα απο ένα.....!
Να δείς μετα αν θα ξαναμιλήσει για μεταγραφές και επιθετικούς......'!

Να δείς μετα αν θα ξαναμιλήσει για μεταγραφές και επιθετικούς......'!

Μαγκες εγω πιστευω πως αν μας βγει ο Ζουλιανο και με Γκαρσια Λαζαρ κοφτες... θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ και χωρις μεταγραφη. Στην αμυνα επειγει πιο πολυ η μεταγραφη
- desperando
- Επικοινωνία:
o φενεχορ οφ χεσελιγκ εκλησε πουθενα και μηπως ξερουμε σε τι κατασταση ειναι
- rouxlas1926
παρτε τον μουσλι πισω,ετσι κ αλλιως θα βοηθησει ελλαδα ,και γνωμη μου δν ειναι πισωγυρισμα,ελευθερη αγορα ειναι με 600χιλιαρικα δν μου εκανε με 200 μου κανει,οσο για τον σχεδιασμο κ οτι δν μπορει να παιξει ευρωπη οτι και να πω εχουν δικιο οσοι διαμαρτυρονται
Σε εμπιστευομαι πληρως!PARASANDALOS έγραψε:αυριο θα εχουμε μεταγραφη σημερα μαλλον

Στα χασομέρια φτάσαμε πάλι.
Τικ-τοκ τικ-τοκ τικ τοκ ....
Άντε να τελειώσει και αυτή η καταπληκτική μεταγραφική περίοδος με τον τέλειο μεταγραφικό σχεδιασμό

dj_timo έγραψε:Μαγκες εγω πιστευω πως αν μας βγει ο Ζουλιανο και με Γκαρσια Λαζαρ κοφτες... θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ και χωρις μεταγραφη. Στην αμυνα επειγει πιο πολυ η μεταγραφη
και γω αυτο πιστευω .....αν εναι να παρουνε παντως μονο πολυ καλο που να χει τα στοιχεια'' πληρης φορ''...παιχνιδι με πλατη να μοιραζει σωστα τη μπαλα αλλα καλος και δυνατος και με προσωπο...
- john4serres
Σιγά σιγά πάντως μπορούμε να ξεχνάμε την περίπτωση απόκτησης παικτη εκτός και αν υπάρχει παίκτης στα γραφεια και δεν τον έχει πάρει κανείς χαμπάρι.Παίρνω ανάσες μέχρι τις 15:00 για να κράξω με την ησυχία μου μετα. 

Ο Μούσλι που σκατά είναι?
ALANI FFS COME TO TOUMPA, THEN WE GO TO FOUREIRA TOGETHER ALL WEEK!
ALANI FFS COME TO TOUMPA, THEN WE GO TO FOUREIRA TOGETHER ALL WEEK!