PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1
Re: PAOK - Tottenham Hotspur (15/9, 20:00) ANT1
Με Γκαρσία στο κέντρο πιστεύω αλλον ΠΑΟΚ θα δούμε..Λάζαρ-Γκαρσία-Φωτάκης (αν ειναι έτοιμοι) είναι ο ιδανικός άξονας πιστεύω..
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Λάζαρ είναι ΟΚ, τότε μάλλον πάμε σε ένα κέντρο του τύπου Garcia - Lazar - Ivic και πιθανόν Φωτάκης αν είναι έτοιμος κι αυτός. Οι άλλοι δύο θα είναι οι Σάλπι, Βιερι. Εάν ο Φωτάκης δεν είναι έτοιμος, τότε πιθανόν να δούμε Γεωργιάδη ή Arias.
- Sick Bastard
Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ αν και θα χρειαστεί να κατεβάσει ρολά ο Κροάτης.
Ξεκολλάτε με την Ελλάδα.
Τότεναμ έχουμε λέμε.
Ποιο ελληνικό πρωτάθλημα των 4,5 ομάδων. Ο άλλος μόλις μπήκε πρόεδρος στην σούπα λίγκα πήρε και τα σφυρίγματα.
Τότεναμ λέμε ρε μην ξενερώνετε με μαλ@κίες...
Τότεναμ έχουμε λέμε.
Ποιο ελληνικό πρωτάθλημα των 4,5 ομάδων. Ο άλλος μόλις μπήκε πρόεδρος στην σούπα λίγκα πήρε και τα σφυρίγματα.
Τότεναμ λέμε ρε μην ξενερώνετε με μαλ@κίες...
- ΑποστόληςΑ
Kresic
Snaucner - Contreras - Μαλεζάς - Lino
Lazar - Garcia
Φωτάκης (Γεωργιάδης) - Ivic - Vieirinha
Σαλπι
ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι o Boloni θα ξεκινήσει με Etto, αλλά έγραψα την προτίμησή μου.
Lazar - Garcia
Σαλπι
ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι o Boloni θα ξεκινήσει με Etto, αλλά έγραψα την προτίμησή μου.
- sourmenetes
- Moderator
Μην εισαι σιγουρος Αποστολη.Αριστερο μπακ της τοτεναμ ειναι ο Bale ο οποιος ανεβαινει σαν τρελος.Αυτος που τον μαρκαρει ειναι το δεξι σου μπακ και το δεξι χαφ.Μπορει να ο σναουτσνερ.Παμε πρωτα για να φαμε γκολ και στη συνεχεια για να παρουμε το ματς.
Σουρμενετες....αρ μπακ βαζει τον εκκοτο συνηθως και μπροστα τον μπειλ .........ισως παμε με φωτακη δεξια....εκτος αν παιξει ο κλαους και παμε σε σαλπι δεξια
Τους τελευταίους του μήνες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» διανύει ο Εουρέλιο Γκόμες, με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Τότεναμ να είναι πιο ορατό από ποτέ. Ο Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θέλει να φύγει από την ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και τον Ιανουάριο.
Ο Εουρέλιο Γκόμες έχει χάσει τη θέση του από τον Μπραντ Φρίντελ και έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Τότεναμ.
Μάλιστα, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η PSV Αϊτχόφεν εξέφρασε την επιθυμία της να τον αποκτήσει, με τη μεταγραφή, τελικά, να μην ολοκληρώνεται.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να γίνει τον Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε ο Χάρι Ρέντναπ. «Δεν είναι χαρούμενος εδώ και θέλει να φύγει το Γενάρη. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να τον πουλήσουμε, τότε θα γίνει», τόνισε ο τεχνικός της Τότεναμ για τον 30χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος, πλέον, είναι τρίτη επιλογή.
«Δεν τον στο μυαλό μου ως τρίτη επιλογή για όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να κάθεται ο Κάρλο Κουντιτσίνι στον πάγκο», συμπλήρωσε ο Ρέντναπ, εκθειάζοντας παράλληλα τις «φανταστικές εμφανίσεις» του Μπραντ Φρίντελ, ο οποίος έχει κερδίσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ των «πετεινών».
http://www.england365.gr/article/21830/ ... ηση-Γκόμες
Τουλαχιστον ας παιξει με εμας και στα 2 τα παιχνιδια….
Ο Εουρέλιο Γκόμες έχει χάσει τη θέση του από τον Μπραντ Φρίντελ και έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Τότεναμ.
Μάλιστα, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η PSV Αϊτχόφεν εξέφρασε την επιθυμία της να τον αποκτήσει, με τη μεταγραφή, τελικά, να μην ολοκληρώνεται.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να γίνει τον Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε ο Χάρι Ρέντναπ. «Δεν είναι χαρούμενος εδώ και θέλει να φύγει το Γενάρη. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να τον πουλήσουμε, τότε θα γίνει», τόνισε ο τεχνικός της Τότεναμ για τον 30χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος, πλέον, είναι τρίτη επιλογή.
«Δεν τον στο μυαλό μου ως τρίτη επιλογή για όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να κάθεται ο Κάρλο Κουντιτσίνι στον πάγκο», συμπλήρωσε ο Ρέντναπ, εκθειάζοντας παράλληλα τις «φανταστικές εμφανίσεις» του Μπραντ Φρίντελ, ο οποίος έχει κερδίσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ των «πετεινών».
http://www.england365.gr/article/21830/ ... ηση-Γκόμες
Τουλαχιστον ας παιξει με εμας και στα 2 τα παιχνιδια….

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Kresic
Lazar - Garcia
Σαλπι
ιβιτς?????? ε οχι δα
ειπαμε να κατεβουμε με 11 οχι με 10
- george aspromayros
Eγω προτιμω σναουτσερ..κι ας μην κατεβαινει οπως υποστηριζουν πολλοι...
με τον μπουκαλακια ποτε δεν ειμαι σιγουρος..παντα φοβαμαι...μπορει ο σναου να μην προωθειται συχνα αλλα αμυντικα ειναι αξιοπιστος και μπροστα θα σου βγαλει κ καμια σεντρουλα...αλλα πρωτα με νοιαζει το πισω.
Αποστολη με βρισκεις απολυτως συμφωνο στον καταρτισμο της 11αδας σου!
Λοιπον καλη βδομαδα να χουμε κ την Πεμπτη 1-0!
με τον μπουκαλακια ποτε δεν ειμαι σιγουρος..παντα φοβαμαι...μπορει ο σναου να μην προωθειται συχνα αλλα αμυντικα ειναι αξιοπιστος και μπροστα θα σου βγαλει κ καμια σεντρουλα...αλλα πρωτα με νοιαζει το πισω.
Αποστολη με βρισκεις απολυτως συμφωνο στον καταρτισμο της 11αδας σου!
Λοιπον καλη βδομαδα να χουμε κ την Πεμπτη 1-0!

- pagotatzis
Αν δεν είναι έτοιμος ο Κλάους νομίζω καλύτερα θα'ταν να ξεκινήσει ο Σάκης μπροστά, να παίξει ξύλο με τα στόπερ να πάρει καμιά κεφαλιά σε στημένο..δε ξέρεις ποτέ..ενώ τον Σάλπι ούτε που θα τον νιώσουν
- trel@menos
νομιζω ειναι καλυτερα να παιξει ο εττο αντι του σναουτσνερ με τον φωτακη μπροστα του αν παιξει ο μπειλ αρ. μπακ. καταρχας ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον σναουτσνερ, οποτε σιγουρα θα μπορει να αντιμετωπισει καλυτερα τον μπειλ. τι να το κανω αν ο αλλος ξερει να μαρκαρει οταν στα πρωτα 10 μετρα θα χει μεινει 11 μετρα πισω.
επισης ο εττο με τις προωθησεις θα αναγκασει τον μπειλ να χει το μυαλο του και πισω και να μην κανει καθε τρεις και λιγο τις θανατηφορες του προωθησεις.
το ιδιο ισχυει κι αν παιξει ο μπειλ αρ. χαφ.
επισης ο εττο με τις προωθησεις θα αναγκασει τον μπειλ να χει το μυαλο του και πισω και να μην κανει καθε τρεις και λιγο τις θανατηφορες του προωθησεις.
το ιδιο ισχυει κι αν παιξει ο μπειλ αρ. χαφ.
χαλκιας
εττο κοντρερας μαλεζας λινο
λαζαρ γκαρσια
βιειρινια φωτακης ρομπερ
σαλπι
εττο κοντρερας μαλεζας λινο
λαζαρ γκαρσια
βιειρινια φωτακης ρομπερ
σαλπι
pagotatzis έγραψε:3-0
Ποιος θα βάλει τα 3 γκολ εμείς η Τότεναμ?