77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
- papageorgiou
Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
νομίζω πως για άλλο ένα μάτς ευθύνεαι για το γκόλ που τρώμε,κ μιλάω για το 2ο...ακολουθείς βλακωδώς τον επιθετικό,χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίδραση...πηγή κινδύνου για την ομάδα,ο Μίρο κλάσεις καλύτερος απο εσένα...
εττο αριας ωραιο πακετο μεταγγγραφων....γινεται διδυμο πουλεν κραξιματος..
- george aspromayros
ω ρεεε μανιακε ..με αντιγραφεις?
στα παραλειπομενα αυτο εγραψα!!!

στοχοποιημενος κατα τη γνωμη μου...σημερα εκανε απολυτα μεστο παιχνιδι δεν εκτεθηκε σε καμια φαση σε αντιθεση με το λινο...η φαση του γκολ ειναι σχεδον αποκλειστικη ευθυνη του κοντρερας...
αυτο ειδα προσωπικα αυτο λεω...δεν τρυπηθηκε η πλευρα του ισα ισα μπορω να βρω 2-3 φασεις που οι προβολες του εσωσαν καταστασεις...ατιθετα ο λινο σημερα παρεδωσε μαθημα με τιτλο ''1000 και 1 τροποι να σε τρυπησει ο λεαλ''...
τον κραζω απο την μερα που ηρθε..αλλα σημερα ηταν απο τις καλυτερες εμφανισεις του...δηλαδη δεν ηταν κακος οπως στα προηγουμενα ματσ οπου χαλουσε επιθεσεις μας κ εφερνε τρικυμια στην αμυνα...σημερα ηταν απλα ανυπαρκτος...
Τρεμω στην ιδεα οτι την πεμπτη απ τη μερια του ειναι ο Bale..
Αφού λεφτά υπήρχαν μόνο για αριστερό μπακ και όχι για δεξί που έχουμε τρανταχτό πρόβλημα......αφού ο Γκαλίτσιος δε μας έκανε, αφού ο Σνάουτσερ δεν κατεβαίνει τη σέντρα άρα μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά,αφού ο Αποστολόπουλος είναι πουλέν, αφού πάμε για δεύτερη θέση........όλα καλά!
Αμ δε....
Αμ δε....

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω πως όταν χάνουμε κάποιοι παίρνουν αμπάριζα όποιον δεν γουστάρουν για να τον κράξουν! Δεν φταίει ο Εττο για την ήττα! Καθόλου μάλιστα.
Ο Εττό εχθές έκανε αυτό που έπρεπε....τις περισσότερες φορές.
Ξαναγραψ'το με κεφαλαία και βάλτ'το στα τοπικ του Χαλκια, του Κρεσιτς, του Ιβιτς, του Αρίας του Σαλπι του Παπαζογλου του Μπαλαφα του Τσιριλο του Λινο του Φωτάκη και όποιον άλλο ξεχνάωΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω πως όταν χάνουμε κάποιοι παίρνουν αμπάριζα όποιον δεν γουστάρουν για να τον κράξουν! Δεν φταίει ο Εττο για την ήττα! Καθόλου μάλιστα.
Την πεμπτη καλυτερα να βαλει τον Σναουτσερ αν ειναι απενατι ο bale….
- ΑποστόληςΑ