Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμεν
@ thief
+ όσα θέλεις ............τα είπες όλα
+ όσα θέλεις ............τα είπες όλα
φίλε theodoros είμαι πολύ απογοητευμένος...τι να πω...
έχω παραδώσει πνεύμα... είναι σαν το Σκοπιανό... ότι και να πεις μαλάκα σε βγάζουν.... κανένας δεν ζυγίζει τίποτα...κανένας δεν λογαριάζει το τι και πως έγινε για να φταιχτεί αυτή η ομάδα,,, βγάζουν την σημερινή διοίκηση ως διοίκηση κακοδιαχείρησης (που επιτελους τα αποτελέσματα του ΑΣ θα βγούνε..;;;;...) παρόλο που πουθενά δεν προκύπτει...
έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά...δεν με νοιάζει πλέον... στα π@π@ρια μου...
έχω παραδώσει πνεύμα... είναι σαν το Σκοπιανό... ότι και να πεις μαλάκα σε βγάζουν.... κανένας δεν ζυγίζει τίποτα...κανένας δεν λογαριάζει το τι και πως έγινε για να φταιχτεί αυτή η ομάδα,,, βγάζουν την σημερινή διοίκηση ως διοίκηση κακοδιαχείρησης (που επιτελους τα αποτελέσματα του ΑΣ θα βγούνε..;;;;...) παρόλο που πουθενά δεν προκύπτει...
έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά...δεν με νοιάζει πλέον... στα π@π@ρια μου...
Ας πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη για το παιχνίδι.
Θεωρώ ότι είχαμε ένα καλό πρώτο μισάωρο, στο οποίο χάσαμε πολλές και καλές ευκαιρίες ώστε να έχουμε το προβάδισμα ή ακόμα και να καθαρίζαμε το παιχνίδι. Οι ευκαιρίες του Βιεϊρίνια στο 2' και στο 17' αλλά και η τριπλή φάση του 29' θα μπορούσαν να μας έχουν αποφέρει 1 ή 2 γκολ και είχαμε ένα ευχάριστο βράδυ. Δεν έγινε αυτό, η απόδοση μας έπεσε και το ημίχρονο έληξε κουλούρια χωρίς ο Εργοτέλης να απειλήσει καν. Την κεφαλιά του Βίσιο στο 36' την είχε άνετα ο Κρέσιτς κι ας έπιανε εστία.
Στο 2ο ημίχρονο ενώ ξεκινάμε καλά, έρχεται ο Αρίας να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς. Η 1000000% σωστή και ηλιθιωδέστατη αποβολή του μας ανάγκασε να παίξουμε για 40' μαζί με τις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο. Παρ' όλα αυτά έρχεται η γκολάρα του Μπαλαφίνιο στο 68' και παίρνουμε κεφάλι στο σκορ. Παρά τις αναποδιές φαίνεται ότι θα πάρουμε το ματς. Ο Τέλης το μόνο που είχε να επειδείξει ήταν ένα συρτό σουτ του Λεάλ που πέρασε άουτ και ένα σκαστό σουτ του Ολίσε που μπλόκαρε ο Κρέσιτς με διπλή προσπάθεια. Μέχρι εδώ όλα καλά και νομότυπα.
Και αφού το ματς δεν λέει να στραβώσει για τον ΠΑΟΚ, ας το στραβώσω εγώ λέει ο κόραξ. Ανακαλύπτει φάουλ στον Λεάλ στο 85'. Μάλλον τον έριξε κάτω κανένα θαλασσινό μπουρίνι μια και το Παγκρήτιο είναι δίπλα στη θάλασσα. Στήνεται και λάθος το τείχος με τον κοντό Ρομπέρ στο αριστερό "Γ" και νάτο το 1-1. Και καπάκι στο 87' να και το 2-1 από τον Μπούντιμιρ!!! Αναρωτιέται κανείς που είναι το περίεργο. Απλούστατα σε μια φάση κάπου ανάμεσα στο 75'-80' (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε) ο ήδη κιτρινισμένος Μπούντιμιρ κάνει εμφανές κοντρόλ με το χέρι έξω από την περιοχή μας, ο κος (;;;) Στυλιάρας δίνει το φάουλ αλλά δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία με τον Αρίας (επαναλαμβάνω πολύ σωστά τον απέβαλε) και δεν αποβάλλει τον Μπούντιμιρ με 2η κίτρινη με αποτέλεσμα αυτός να παραμείνει στο παιχνίδι και να σκοράρει και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Μάλιστα το σκορ ήταν στο 0-1 εκείνη τη στιγμή.
Θα μου πει κάποιος "γιατί αναφέρεσαι τόσο πολύ στη διαιτησία αφού δεν παίξαμε μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα;".
Αναφέρομαι γιατί ο 10 φορές χειρότερος από εμάς σήμερα βάζελος στην Κέρκυρα πήρε το κάλπικο πεναλτάκι του και τα 3 πονταλάκια στο σακούλι. Χωρίς το πέναλτι μέχρι σήμερα να έπαιζε ο βάζελος γκολ δεν έβαζε. Έτσι εμείς είμαστε με 3 βαθμούς σε 2 αγώνες αντί για 6, και ο βάζελος πιθανότατα από πάνω μας με 4 ή 6 βαθμούς αντί για 3 ή 4. Έτσι δημιουργούνται οι 25αρες και 30αρες διαφορές στη βαθμολογία στο Ελλάδιστάν. Θα μου πεις "δε ξερεις σε ποια χώρα ζεις και τι γίνεται;" Ξέρω και παραξέρω, αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι εμείς πρέπει να σκιζόμαστε να κερδίζουμε και κάθε ψυχασθενές κοράκι όταν οι άλλοι 2 μόλις ζοριστούν παίρνουν το κατιτίς τους.
Ναι, δεν ήμασταν καλοί σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν κοιτάω τι ελλείψεις είχαμε και τι θα γινόταν αν έπαιζαν ο Κλάους, ο Γκαρσία, ο Τσιρίλο. Για τους χ-ψ λόγους έλειπαν. Και για τις μεταγραφές, καλώς ή κακώς αυτές έγιναν. Δεν είμαι μέσα στην ΠΑΕ για να ξέρω τα ακριβή οικονομικά περιθώρια της ομάδας. Νομίζω ότι όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και θέλουμε να ενισχυθεί. Παρ' ολα αυτά με τα παιδιά που έπαιξαν θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους 3 βαθμούς από την Κρήτη. Πολλές ομάδες κερδίζουν και στις κακές τους μέρες. Δεν σημαίνει ότι φταίει μόνο η ομάδα και να αψηφούμε τους κόρακες όταν αυτοί εμφανώς βάζουν το χεράκι τους για να χάσεις.
Συμπέρασμα: Κάναμε κι εμείς ότι περνούσε από το χέρι μας για μην κερδίσουμε αλλά και ο κόραξ μια χαρά το έσπρωξε προς τα εκεί το πράγμα. Κάναμε μια κακή ήττα στο "μικρό σπίτι στο λιβάδι (κυριολεκτικά)" Παγκρήτιο από όπου πιθανότατα gay και βάζελος θα περάσουν περίπατο.
Συγγνώμη αν κούρασα, ξεχνάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι που μας χάλασε τη διάθεση, την Πέμπτη βάζουμε τα καλά μας ως ομάδα και λαός και πάμε γερά για να γράψουμε άλλη μια χρυσή σελίδα κόντρα στην Τότεναμ.

Θεωρώ ότι είχαμε ένα καλό πρώτο μισάωρο, στο οποίο χάσαμε πολλές και καλές ευκαιρίες ώστε να έχουμε το προβάδισμα ή ακόμα και να καθαρίζαμε το παιχνίδι. Οι ευκαιρίες του Βιεϊρίνια στο 2' και στο 17' αλλά και η τριπλή φάση του 29' θα μπορούσαν να μας έχουν αποφέρει 1 ή 2 γκολ και είχαμε ένα ευχάριστο βράδυ. Δεν έγινε αυτό, η απόδοση μας έπεσε και το ημίχρονο έληξε κουλούρια χωρίς ο Εργοτέλης να απειλήσει καν. Την κεφαλιά του Βίσιο στο 36' την είχε άνετα ο Κρέσιτς κι ας έπιανε εστία.
Στο 2ο ημίχρονο ενώ ξεκινάμε καλά, έρχεται ο Αρίας να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς. Η 1000000% σωστή και ηλιθιωδέστατη αποβολή του μας ανάγκασε να παίξουμε για 40' μαζί με τις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο. Παρ' όλα αυτά έρχεται η γκολάρα του Μπαλαφίνιο στο 68' και παίρνουμε κεφάλι στο σκορ. Παρά τις αναποδιές φαίνεται ότι θα πάρουμε το ματς. Ο Τέλης το μόνο που είχε να επειδείξει ήταν ένα συρτό σουτ του Λεάλ που πέρασε άουτ και ένα σκαστό σουτ του Ολίσε που μπλόκαρε ο Κρέσιτς με διπλή προσπάθεια. Μέχρι εδώ όλα καλά και νομότυπα.
Και αφού το ματς δεν λέει να στραβώσει για τον ΠΑΟΚ, ας το στραβώσω εγώ λέει ο κόραξ. Ανακαλύπτει φάουλ στον Λεάλ στο 85'. Μάλλον τον έριξε κάτω κανένα θαλασσινό μπουρίνι μια και το Παγκρήτιο είναι δίπλα στη θάλασσα. Στήνεται και λάθος το τείχος με τον κοντό Ρομπέρ στο αριστερό "Γ" και νάτο το 1-1. Και καπάκι στο 87' να και το 2-1 από τον Μπούντιμιρ!!! Αναρωτιέται κανείς που είναι το περίεργο. Απλούστατα σε μια φάση κάπου ανάμεσα στο 75'-80' (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε) ο ήδη κιτρινισμένος Μπούντιμιρ κάνει εμφανές κοντρόλ με το χέρι έξω από την περιοχή μας, ο κος (;;;) Στυλιάρας δίνει το φάουλ αλλά δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία με τον Αρίας (επαναλαμβάνω πολύ σωστά τον απέβαλε) και δεν αποβάλλει τον Μπούντιμιρ με 2η κίτρινη με αποτέλεσμα αυτός να παραμείνει στο παιχνίδι και να σκοράρει και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Μάλιστα το σκορ ήταν στο 0-1 εκείνη τη στιγμή.
Θα μου πει κάποιος "γιατί αναφέρεσαι τόσο πολύ στη διαιτησία αφού δεν παίξαμε μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα;".
Αναφέρομαι γιατί ο 10 φορές χειρότερος από εμάς σήμερα βάζελος στην Κέρκυρα πήρε το κάλπικο πεναλτάκι του και τα 3 πονταλάκια στο σακούλι. Χωρίς το πέναλτι μέχρι σήμερα να έπαιζε ο βάζελος γκολ δεν έβαζε. Έτσι εμείς είμαστε με 3 βαθμούς σε 2 αγώνες αντί για 6, και ο βάζελος πιθανότατα από πάνω μας με 4 ή 6 βαθμούς αντί για 3 ή 4. Έτσι δημιουργούνται οι 25αρες και 30αρες διαφορές στη βαθμολογία στο Ελλάδιστάν. Θα μου πεις "δε ξερεις σε ποια χώρα ζεις και τι γίνεται;" Ξέρω και παραξέρω, αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι εμείς πρέπει να σκιζόμαστε να κερδίζουμε και κάθε ψυχασθενές κοράκι όταν οι άλλοι 2 μόλις ζοριστούν παίρνουν το κατιτίς τους.
Ναι, δεν ήμασταν καλοί σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν κοιτάω τι ελλείψεις είχαμε και τι θα γινόταν αν έπαιζαν ο Κλάους, ο Γκαρσία, ο Τσιρίλο. Για τους χ-ψ λόγους έλειπαν. Και για τις μεταγραφές, καλώς ή κακώς αυτές έγιναν. Δεν είμαι μέσα στην ΠΑΕ για να ξέρω τα ακριβή οικονομικά περιθώρια της ομάδας. Νομίζω ότι όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και θέλουμε να ενισχυθεί. Παρ' ολα αυτά με τα παιδιά που έπαιξαν θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους 3 βαθμούς από την Κρήτη. Πολλές ομάδες κερδίζουν και στις κακές τους μέρες. Δεν σημαίνει ότι φταίει μόνο η ομάδα και να αψηφούμε τους κόρακες όταν αυτοί εμφανώς βάζουν το χεράκι τους για να χάσεις.
Συμπέρασμα: Κάναμε κι εμείς ότι περνούσε από το χέρι μας για μην κερδίσουμε αλλά και ο κόραξ μια χαρά το έσπρωξε προς τα εκεί το πράγμα. Κάναμε μια κακή ήττα στο "μικρό σπίτι στο λιβάδι (κυριολεκτικά)" Παγκρήτιο από όπου πιθανότατα gay και βάζελος θα περάσουν περίπατο.
Συγγνώμη αν κούρασα, ξεχνάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι που μας χάλασε τη διάθεση, την Πέμπτη βάζουμε τα καλά μας ως ομάδα και λαός και πάμε γερά για να γράψουμε άλλη μια χρυσή σελίδα κόντρα στην Τότεναμ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elessar την Κυρ 11 Σεπ 2011, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
χαλαρωστε ρεεεεε... οσοι δεν το γνωριζετε ετσι ειναι το ποδοσφαιρο αν αναλογιστούμε και την εποχη οι γκελες ειναι μεσα στο προγραμμα, αν και σημερα πληρωσαμε αποκλειστικα την βλ κια του αριαςς και το κορακι οπου σε παιζει συνεχεια 60-40 κατα και σε καποια παιχνιδια αυτο θα το πληρωσουμε με απώλεια βαθμων. και για οσους τα βλεπουν ολα μαυρα επειδη χασαμε ενα παιχνιδι νομιζοντας οτι ειμαστε η μπαρτσα και οτι απαγορευετε να χανεις απο αυτες τις ομαδας να πω οτι η οριτζιναλ μπαρτσα εφερε 2-2 σημερα με καποια σοσιεδαδ ενω κερδιζε 2-0 και χωρις να μεινει με 10
αλλα λαε του ΠΑΟΚ εισαι μεγαλος χαιβανας ζητας απο την ομαδα σου να χτυπήσει τον τίτλο αλλα ενω βλεπεις οτι ο τιτλος δεν παιζετε στα ισα εσυ το παιζεις υπερανω και σε χαλαει που με μιση ομαδα δεν πατησες τον αντιπαλο. εισαι λιγος λαε του ΠΑΟΚ εισαι λιγος.
δηλαδη δεν θα μιλησω για το ακυροθεν γκολ στην τουμπα με την ξανθη που αντι για μια ανετη πρεμιερα φαινομαι και κωλοφαρδος γιατι δεν ισοφαριστικα στο τελευταιο λεπτο......... δεν πρεπει να μιλησω για σημερα που το αλλο το κωλοπαιδι πηγε να κωψει την μπαλα απο τον γεωργιαδη και ακουσον ακουσον οχι καρτα δεν πηρε που θα ηταν και δευτερη αλλα ουτε φαουλ δεν εδωσε σε ενα σημειο απο το οποιο εφαγα εγω το γκολ απο ενα ανύπαρκτο φαουλ.
για πειτε μου ρε μαγκες εσεις οι υπερανω ο γαυρος θα επαιζε απο το 25 με παικτη παραπανω και θα ειχε ενα ανετο 2πλο? ή μηπως νομιζετε οτι ειναι πολλες οι ομαδες οπου θα παιζουν χωρις την μιση τους ομαδα + 2-3 ανετοιμους και για 85 λεπτα δεν θα δεχοταν ουτε μια φαση παιζοντας κι ολας για μιση ωρα με παικτη λιγοτερο? καλο ειναι την οργη σας να την εξαπολύεται αλλου μπας και βοηθησει την ομαδα
αλλα λαε του ΠΑΟΚ εισαι μεγαλος χαιβανας ζητας απο την ομαδα σου να χτυπήσει τον τίτλο αλλα ενω βλεπεις οτι ο τιτλος δεν παιζετε στα ισα εσυ το παιζεις υπερανω και σε χαλαει που με μιση ομαδα δεν πατησες τον αντιπαλο. εισαι λιγος λαε του ΠΑΟΚ εισαι λιγος.
δηλαδη δεν θα μιλησω για το ακυροθεν γκολ στην τουμπα με την ξανθη που αντι για μια ανετη πρεμιερα φαινομαι και κωλοφαρδος γιατι δεν ισοφαριστικα στο τελευταιο λεπτο......... δεν πρεπει να μιλησω για σημερα που το αλλο το κωλοπαιδι πηγε να κωψει την μπαλα απο τον γεωργιαδη και ακουσον ακουσον οχι καρτα δεν πηρε που θα ηταν και δευτερη αλλα ουτε φαουλ δεν εδωσε σε ενα σημειο απο το οποιο εφαγα εγω το γκολ απο ενα ανύπαρκτο φαουλ.
για πειτε μου ρε μαγκες εσεις οι υπερανω ο γαυρος θα επαιζε απο το 25 με παικτη παραπανω και θα ειχε ενα ανετο 2πλο? ή μηπως νομιζετε οτι ειναι πολλες οι ομαδες οπου θα παιζουν χωρις την μιση τους ομαδα + 2-3 ανετοιμους και για 85 λεπτα δεν θα δεχοταν ουτε μια φαση παιζοντας κι ολας για μιση ωρα με παικτη λιγοτερο? καλο ειναι την οργη σας να την εξαπολύεται αλλου μπας και βοηθησει την ομαδα
thief το έχω πει παλαιότερα οτι αυτό που θέλανε οι Ζ&Ζ να κάνουνε ήταν οτι πιο ρεαλιστικό..
Μακάρι να προλάβουν αλλα δε το βλέπω..
Πήρανε παίχτες ποιοτικούς, εγινε η ομάδα ανταγωνιστική απο την ανυπολυψία διοικητικά βρεθήκαμε σοβαροί και νοικοκύρηδες, παράληλα ξεκίνησε ένα όνειρο με τη μεσημβρία και έγινε πραγματικότητα, ο Βρύζας αν θυμάστε πριν 4 χρόνια έφερνε παιχτάκια μικρά τοτε στην ομάδα και τώρα λίγο λίγο σκάνε ένα ένα στη μεγάλη ομάδα.(παναγιωτούδης)
Είχαν όραμα, αθλητικό κέντρο, νεο γήπεδο, ομάδα ισχυρή με παίχτες απο τα σπλάχνα μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη δύναμη, διοίκηση καθαρή και κόσμος ενωμένος..
Αυτό το όνειρο σχεδιάστηκε και μπήκε και σε εφαρμογή, άλλα κάποιοι το πρόδωσαν..
Δε με πειράζει το αν χαλάσει φίλε, με πειράζει που πάμε να γίνουμε φτωχογαυροι! κάτι σαν το φτωχομπινέδες δηλαδή!
Μακάρι να προλάβουν αλλα δε το βλέπω..
Πήρανε παίχτες ποιοτικούς, εγινε η ομάδα ανταγωνιστική απο την ανυπολυψία διοικητικά βρεθήκαμε σοβαροί και νοικοκύρηδες, παράληλα ξεκίνησε ένα όνειρο με τη μεσημβρία και έγινε πραγματικότητα, ο Βρύζας αν θυμάστε πριν 4 χρόνια έφερνε παιχτάκια μικρά τοτε στην ομάδα και τώρα λίγο λίγο σκάνε ένα ένα στη μεγάλη ομάδα.(παναγιωτούδης)
Είχαν όραμα, αθλητικό κέντρο, νεο γήπεδο, ομάδα ισχυρή με παίχτες απο τα σπλάχνα μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη δύναμη, διοίκηση καθαρή και κόσμος ενωμένος..
Αυτό το όνειρο σχεδιάστηκε και μπήκε και σε εφαρμογή, άλλα κάποιοι το πρόδωσαν..
Δε με πειράζει το αν χαλάσει φίλε, με πειράζει που πάμε να γίνουμε φτωχογαυροι! κάτι σαν το φτωχομπινέδες δηλαδή!
Πραγματικα ειμαστε ο πιο αμπαλος και ο πιο μιζερος λαος που υπαρχει..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που στηριζει την ομαδα μαλλον χαθηκε καπου στη διαδρομη..
Υ.Γ1Αγαπηστε λιγο την ομαδα και μη μιζεριαζετε ετσι..στο ποδοσφαιρο υπαρχουν 3 αποτελεσματα σε περιπτωση που το εχουν ξεχασει μερικοι..
Υ.Γ2 Προφανως και εχουν γινει πολλα λαθοι τα τελευταια 2 χρονια...
Υ.Γ1Αγαπηστε λιγο την ομαδα και μη μιζεριαζετε ετσι..στο ποδοσφαιρο υπαρχουν 3 αποτελεσματα σε περιπτωση που το εχουν ξεχασει μερικοι..
ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος!thief έγραψε:Έκατσα είδα το ματς και πάνω κάτω είδα αυτό που περίμενα. Ενα Εργοτέλη ταμπουρωνένο πίσω και να ψάχνει την αντεπίθεση και έναν ΠΑΟΚ να ψάνει τις φάσεις που θα τον προκύψουν να κάνει το 1-0 και 2-0 και γεια σας...
Στο α΄ημχ/νο με το καλημέρα έχεις τετ α τετ απίστευτο για το 1-0 στα σκουπίδια....μετά από λίγο νέο τετ α τετ (εστω και από λάθος) που εξελήχθηκε σε τριπλή ευκαιρία πάλι στα σκουπίδια...
Στο β΄ημ/νο ξεκινάς με αποβολή... μαλακία του Αρίας αλλά τέλος πάντων... πάλι όμως είσαι καλύτερος. Κάνεις το 1-0 και λες ωραία...λογικά γεια σας... Μέχρι το γκολ της ισοφάρισης ούτε υποψία για ευκαιρία ή σοβαρή επίθεση του Εργοτέλη, εκτός του δώρου του Κοντρέρας. Και φτάνουμε στο 85' όπου γίνεται φάουλ που μόνο το κοράκι είδε.. που μέχρι τότε θα έπρεπε να παίζει ο Εργοτέλης με 9...
Γίνεται το 1-1 και χωρίς να το καταλάβουμε με μαλακία του Κρέσιτς το 2-1 γιατί οποιοδήποτε σοβαρός τερματοφύλακας θα έκανε μία απλή έξοδο και θα καπάρωνε την φάση...
Και από εκεί που λέγαμε ξεκινάμε με 2 νίκες έχεις μία ήττα στην πλάτη και η μίρλα στα καλύτερα της...όλοι φταίνε.... προπονητής, παίχτες, διοιίκηση ΟΛΟΙ. Αν νικούσαμε όμως όλα καλά,.,,,,,
Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση. Δεν πρόκειτε να φτιάξουμε ομάδα. Γιατί απλούστατα θέλουμε να γίνουμε γαύροι που θα αγοράζουν ομάδες και όχι ΠΑΟΚ όπου θα φτιάχνουμε ομάδες. Για να φτιάξεις ομάδα θέλει πολύ δουλειά και πολύ υπομονή και στήριξη. Η ομάδα του Παντελάκη που και αυτόν τον βγάλαμε άχρηστο έκανε 7 χρόνια να κυνηγήσει πρωτάθλημα (το ακούτε 7 χρόνια με 12ετίες και γήεδο 40χιλ θεσεων)...με τον Ζαγοράκη τον λίγο στα 2 τα καταφέραμε !!!... αλλά ό χρόνος μετράει αντίστροφα γι' αυτόν από εκείνη την χρονιά γιατί έτσι απλά κάποιο το θελήσανε... βλέπεις έχουμε τους εφοπλιστές από πίσω να μας κυνηγάνε.,,...
δεν πειράζει... το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα γερό μάθημα απέναντι σε εμάς τους ρομαντικούς.... Σαχπα, Φλωρίδη, wanna be Μαρινάκης, Μποκανί, Γιοβάνοβιτς, Τρεζεγκέ και τα αρχίδια μας να κουνιούνται ... αυτό γουστάρουμε και συνεπώς ο λίγος Ζαγόρ έπιασε "ταβάνι"...
απλώς κουφάλες που βρίζεται στα π@π@ρια μου... στα π@π@ρια μου οι συνδεσμίτες που τους τρεχουν τα σάλια απέναντι στον Σαχπα και δαιμονοποιούν τον Ζαγοράκη... στα π@π@ρια μου αν τελικά αυτή η διοίκηση που είναι η καλύτερη όλων των εποχών μετά Παντελάκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (αν υποθέσουμε ότι και το πρωτάθλημα τπυ 85' ουσιστικά δικό του ήταν ) παρόλο το βουνό προβλήματα που είχε και τις τρικλοποδιές που συνάντησε. Στα π@π@ρια μου που δεν πήρα ένα τίτλο παρόλο που άξιζα και μπορούσα.
Στην Ελλάδα ζούμε που όλα παίρνουν το δρόμο τους.... Μια ζώη τα ίδια και τα ίδια δλδ.... Μακάρι βέβαια η επόμενη λύση (διότι ο Θοδωρής είναι στην μπλακ λιστ εδώ και 2 χρ'ονο και τσάμπα συνεπώς τραινάρουμε την ολική απαξίωση του) να είναι πολύ καλύτερη... η ιστορία όμως έχει διδάξει άλλα με πολύ χειρότερα απότελέσματα...
Ps: sorry για τον αρνητισμό μου ή ότι ίσως προτρέχω αλλά αυτό νιώθω....δεν γίνεται εδώ και 2 χρόνια να παρακαλάμε να νικήσουμε όχι γιατί ετσι πρεπει αλλά γιατί φοβόμαστε τις αντιδράσεις και την ισοπέδωση...2 χρόνια αυτή η ομάδα (διοίκηση) είναι στην γωνία. Ευτυχώς έπερνε αποτελέσματα... με φτάσατε όμως στο σημείο να μην χαίρομαι με τις νίκες αλλά να είμαι ανακουφισμενος γι' αυτές. Αυτό που θα περάσω δυστυχώς και φέτος.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,.
Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
Πόσο δίκαιο έχεις και ειδικά αυτο στο τέλος ότι φτάσαμε να μην χαιρόμαστε τις νίκες αλλα να είμαστε ανακούφισμενοι απο αυτές .....thief έγραψε:
Ps: sorry για τον αρνητισμό μου ή ότι ίσως προτρέχω αλλά αυτό νιώθω....δεν γίνεται εδώ και 2 χρόνια να παρακαλάμε να νικήσουμε όχι γιατί ετσι πρεπει αλλά γιατί φοβόμαστε τις αντιδράσεις και την ισοπέδωση...2 χρόνια αυτή η ομάδα (διοίκηση) είναι στην γωνία. Ευτυχώς έπερνε αποτελέσματα... με φτάσατε όμως στο σημείο να μην χαίρομαι με τις νίκες αλλά να είμαι ανακουφισμενος γι' αυτές. Αυτό που θα περάσω δυστυχώς και φέτος.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,.
thief έγραψε:Ps: sorry για τον αρνητισμό μου ή ότι ίσως προτρέχω αλλά αυτό νιώθω....δεν γίνεται εδώ και 2 χρόνια να παρακαλάμε να νικήσουμε όχι γιατί ετσι πρεπει αλλά γιατί φοβόμαστε τις αντιδράσεις και την ισοπέδωση...2 χρόνια αυτή η ομάδα (διοίκηση) είναι στην γωνία. Ευτυχώς έπερνε αποτελέσματα... με φτάσατε όμως στο σημείο να μην χαίρομαι με τις νίκες αλλά να είμαι ανακουφισμενος γι' αυτές. Αυτό που θα περάσω δυστυχώς και φέτος.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ φίλοι μου είναι εδώ όπως ήταν πάντα, στηρίζει την ομάδα, απλώς δεν έχει φωνή.Pablito έγραψε:Πραγματικα ειμαστε ο πιο αμπαλος και ο πιο μιζερος λαος που υπαρχει..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που στηριζει την ομαδα μαλλον χαθηκε καπου στη διαδρομη..
Φωνή με εφημερίδες, σάιτ, φόρουμ, τηλέφωνα στα ράδια και φυτευτούς γιούζερ που γράφουν ΜΟΝΟ για να κράζουν και να λοιδορούν, έχουν όσοι ξερογλύφονται εδώ και 4 χρόνια για εξουσία, προεδριλίκια και "παροχές" από την ΠΑΕ. Είναι μια θλιβερή και βρώμικη μειοψηφία που εκμεταλλεύται γεγονότα και καταστάσεις καθώς και την επικοινωνιακή ανυπαρξία των υπολοίπων από εμάς, καθώς δεν έχουμε και ίδιον όφελος με το να βγαίνουμε και να βρίζουμε.
Μην πας μακριά, βλέπεις και στις σελίδες του τόπικ. Βλέπεις άβαταρ και ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα γράψουν. Όπως και το γιατί φυσικά.
Γράψτε τους στα φρύδια σας γιατί όσο σημασία τους δίνουμε τόσο δυναμώνουν.
Γράφτηκε στα συνθήματα στις 06 Ιαν 2008 00:05
Τρομερή κατ' εμέ η περιγραφή του ψυχισμού μας ως λαό.hulk4teo έγραψε:
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ
ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ
ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ
ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
Προτείνω να τελειώνουμε και να πάμε στο τόπικ του αγώνα με τα σπιρούνια,
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ πάμε γι'αλλα πιο μεγάλα!!!!!!
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ πάμε γι'αλλα πιο μεγάλα!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
Θυμίζω ότι πρόπερσι ο Παπάζογλου είχε πάρει απ' ευθείας κόκκινη για ανάλογη ενέργεια, μέσα στον Πανιώνιο.peris έγραψε:Απορια 2
Το πατημα στον γεωριαδη στη κινηση δεν ειναι κοκκινη;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τελικα για μια αλλη φορα ακομα βλεπουμε οτι ο βιερινια ειναι ο μονος επιθετικος του ΠΑΟΚ