Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Κρέσιτς
3
1%
Λίνο
57
26%
Κοντρέρας
3
1%
Μαλεζάς
14
6%
Έτο
3
1%
Μπαλάφας
92
41%
Αρίας
11
5%
Ίβιτς
6
3%
Γεωργιάδης
4
2%
Βιεϊρίνια
4
2%
Σαλπιγγίδης
8
4%
Λάζαρ
3
1%
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπάζογλου
15
7%

Σύνολο ψήφων: 223

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Εργοτέλης Δ.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP,Σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από obanebane »

DC έγραψε:
obanebane έγραψε:Υ.Γ4 Μπαλαφα το γκολ σου δεν απαλυνει το οτι δεν υπηρχες μεσα στο γηπεδο.
Φίλε, μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες.
Ένας Μπαλάφας και ένας Λίνο υπήρχαν στο γήπεδο.
Με δυο παίκτες, σπάνια κερδίζεις.
Μέχρι και ο κόνδορας τα έριξε τα τσαφ του.

DC δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα μη μου λες εμενα οτι εβλεπα αλλο παιχνιδι.
Μετα την αποβολη του εκαναν πλακα τα χαφ του τελη,ουτε μια μονομαχια δεν κερδισε και πως να την κερδισει αφου αλλου πατουσε και αλλο βρισκοταν.
Για τον λινο θα συμφωνησω.
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

Doomlord4 έγραψε:
Clough έγραψε:
Doomlord4 έγραψε: Τι να μην τα ρίχνουμε στη διαιτησία μωρέ...800 χρόνια το ίδιο πράγμα,φέτος εχουμε και αποδείξεις για τη σαπίλα της διαιτησίας και πάλι υπεράνω το παίζουμε.
Δεν έχω το δικαίωμα να παίζω μέτρια και χάλια και να νικάω ΔΙΚΑΙΑ;;
Αν είναι έτσι λίγο πριν λήγει κάθε ματς,να αποφασίζουν 2 ισόπαλες ομάδες...Έλα εσείς παίξατε καλύτερα σήμερα.Ελάτε βάλτε μας ένα γκολ
Η οι διαιτητές να δίνουν τη νίκη στα σημεία....Έλεος πια 800 χρόνια το ίδιο πράγμα.... :evil:
Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι. Ο ΠΑΟΚ εγινε μεγαλος γιατι επαιζε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!
Ας παιξουμε μπαλα και μετα ας μιλησουμε για διαιτησια, για αδικια κλπ. ΕΙναι δυνατον σαν ΠΑΟΚτσης να παιζεις αυτο το χαλι το μαυρο και να εχουμε τα μουτρα να μιλαμε για διαιτησια? Με πορδες αυγα δεν βαφεις αδερφε. Και αυτο ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

geoavr έγραψε:Με τις υγείες μας .Όταν παίζουν μέσα πρώην παίκτες αλλά και παικτάκια που δεν πρέπει ούτε έξω από την Τούμπα να περνάνε αυτά παθαίνουμε.
Αλλά είπαμε δεν μπορούμε να μιλάμε για Ίβιτς,κοντούς κτλ Είναι παίκτες της ομάδος :D
Σήμερα φάνηκε ότι η ομάδα έχει μόνο έναν σέντερ φορ(Κλάους) και αυτός είναι άπειρος.
Η χρονιά δεν βγαίνει ούτε μέχρι τον Οκτώβριο με τα λιμά.
Υ.Γ.Ρε Βλάνταν κρέμαστα τα ρημάδια.Αλλά εσύ τι φταίς αν κάποιοι σου δίνουν 300χιλ. ξεκούραστα ?

:pano: :pano: :pano:
+++++++++++++όσα θες
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ποιος είπε κάτι για τον Μπόλονι ρε παιδιά?
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

Clough έγραψε: Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι. Ο ΠΑΟΚ εγινε μεγαλος γιατι επαιζε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!
Ας παιξουμε μπαλα και μετα ας μιλησουμε για διαιτησια, για αδικια κλπ. ΕΙναι δυνατον σαν ΠΑΟΚτσης να παιζεις αυτο το χαλι το μαυρο και να εχουμε τα μουτρα να μιλαμε για διαιτησια? Με πορδες αυγα δεν βαφεις αδερφε. Και αυτο ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ!
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ'
1+1 = 2
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

obanebane έγραψε:
DC έγραψε:
obanebane έγραψε:Υ.Γ4 Μπαλαφα το γκολ σου δεν απαλυνει το οτι δεν υπηρχες μεσα στο γηπεδο.
Φίλε, μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες.
Ένας Μπαλάφας και ένας Λίνο υπήρχαν στο γήπεδο.
Με δυο παίκτες, σπάνια κερδίζεις.
Μέχρι και ο κόνδορας τα έριξε τα τσαφ του.

DC δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα μη μου λες εμενα οτι εβλεπα αλλο παιχνιδι.
Μετα την αποβολη του εκαναν πλακα τα χαφ του τελη,ουτε μια μονομαχια δεν κερδισε και πως να την κερδισει αφου αλλου πατουσε και αλλο βρισκοταν.
Για τον λινο θα συμφωνησω.
Εννοείται ότι δεν θα να μαλώσω για μια ήττα αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ποιος είπε κάτι για τον Μπόλονι ρε παιδιά?
Κανείς..
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

pirate_salonica έγραψε:Τώρα...

Έκανε λακαμία ο Αρίας... Ο Μπόλονι φταίει

Ήταν τραγικά τα χαφ... Πάλι ο Μπόλονι φταίει

Η άμυνα ήταν σκορποχώρι... Ναι,πάλι λάθος του Μπόλονι είναι.

Για όλα ο Μπόλονι φταίει.Το ότι το φάουλ ήταν ανύπαρκτο,ήταν λάθος του Μπόλονι.Ε αν μετά από κάθε γκέλα φταίει ο προπονητής τότε να μην έουμε καν προπονητή ρε σεις,να κοουτσάρουν οι φίλαθλοι την ομάδα... Καλύτερα θα τα πάμε?Αν φταίει κάποιος σε κάτι είναι η ολιγωρία μας όταν φάγαμε τα 2 γκολ.Και όχι οι λακαμίες που λένε μερικοί.

ειναι φυσικο να κραξουν μερικοι νομιζω λιγοι....2 χρονιες κερδιζαμε εκει μεσα...χασαμε τα εξιλαστηρια απειρα ελληνακια προπηνητακια...στηριζουμε με χιλια ρουμανο..ΑΛΛΑ ειναι φυσικο να εχουμε αλλες απαιτησεις απο μπολονι κ αλλες απο χαβοδερμιτζακηδες ετσι???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george aspromayros την Σάβ 10 Σεπ 2011, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

rainmaker έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα θέμα κριτικής στο Λάζλο κι όποιος το κάνει λέει βλακείες.

Ο Λάζλο έμεινε με δέκα παίκτες και πάλι είχε κατοχή και έκανε επιθέσεις.

Φάγαμε γκολ απο μούφα φαουλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και μετά κλατάραμε για δύο λεπτά και απο ΑΤΟΜΙΚΟ λάθος του Κοντρέρας, φάγαμε δεύτερο όπως μόνο ο ΠΑΟΚ ιστορικά τα τρώει.

Προσωπικά χέστηκα για τους βαθμούς. Απλά είναι η ξενέρα και οι κλυδωνισμοί.
Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα! Όντως "Φάγαμε γκολ απο μούφα φαουλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και μετά κλατάραμε για δύο λεπτά και απο ΑΤΟΜΙΚΟ λάθος του Κοντρέρας, φάγαμε δεύτερο όπως μόνο ο ΠΑΟΚ ιστορικά τα τρώει". Αλλά από την άλλη νομίζω όταν παίζεις με δέκα από το 54 και στο 68 προηγείσαι 0-1 πρέπει να προστατέψεις το σκορ σου. Και η αλλαγή Σάλπι με Ρομπέρ πού ακριβώς αποσκοπούσε; Έπαιζες χωρίς επιθετικό. Νομίζω ότι ο Μπόλονι θα μπορούσε ίσως να διαχειριστεί καλύτερα το ματς από το 68 και μετά. Αλλά πράγματι δε θα μιλούσαμε ΚΑΝ γι'αυτά αν δεν ήταν το γκολ από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ και η ψιλο-αναμενόμενη τρικυμία εν κρανίω που ακολούθησε τα επόμενα 2-3 λεπτά! Όπως και να'χει ας μην τρελαινόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, πίστη και στήριξε σε όλους μέσα στην ομάδα! Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

Για τις αλλαγές ενόψει Τότεναμ: “Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε είναι το μυαλό μας. Είναι δύσκολο σε 2-3 μέρες να αλλάξουμε τους παίκτες για να πάρουμε περισσότερα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να δουλέψουμε σκληρά”.

Για τον Εργοτέλη: "Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη, αλλά δεν είναι ο Εργοτέλης το πρόβλημά μου, αλλά η ομάδα μου. Για ακόμη ένα παιχνίδι σκόραρε ο Μπαλάφας και όχι οι επιθετικοί μας"
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο μπολονι παλυ μιλησε για την ελειψη επιθετικων στην ομαδα.Δεν τον βλεπω καλα τον λαζλο,αυτος τα λεει ποιος τον ακουει ομως.
Υ.Γ Δεν εχω κανενα προβλημα να διαφωνω με οποιονδηποτε εδω μεσα και να ασκειται και σκληρη κριτικη και σε δικα μου λεγομενα και σε αλλων,αλλα θα επαναλαβω οτι καποιοι που μαλιστα ειναι και mods ας προσεχουν λιγο τα δικα τους posts γιατι αν γινει το φορουμ @@#@$@!$$ μετα να μην γκρινιαζουν.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

εγω θα μιλησω για τη διαιτησια. δηλαδη δεν γινεται σε καθε ματς ρε γαμωτο να μας γ@μανε αναποδα.
ωραια, παιξαμε σκατα, τους δωσαμε χωρους, μειναμε απο τη βλακεια του αριας με 10, αλλα απο ποτε γιναμε υπερανω και απαιτουμε σε καθε ματς να πιανουμε μεγαλη αποδοση. δηλαδη απαγορευεται μια φορα να μην παιξουμε καλα και να νικησουμε?
υγ. στο φαουλ που πεφτει ο λεαλ φαινεται η προθεση του δαιτητη να σε αδικησει. ηταν καταφανεστατο θεατρο. ακομα και στην κανονικη ληψη φανηκε. αη στα διαλα.
υγ2. δεν χρειαζεται μιρλα. υπαρχει ματς την πεμπτη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Με καλυτερο παικτη συνολικα τον Λινο, και καλυτερο παικτη στο κεντρο τον Μπαλαφα, δεν πας πουθενα.

Υ.Γ. Σαλπι, ειμαι απο αυτους που σε στηριξαν.Με εχεις κανει ρομπα στους συνοπαδους μου 1 χρονο. Απο κατι Ετο κ σια, δεν εχω απαιτησεις. Τοσο μπορουν , τοσο παιζουν. Αλλα απο το πιο ακριβο μου συμβολαιο, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΛΑ. Αλλιως, :redcard:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κανένας δε φταίει, μόνο η βλακεία του Αρίας.

Ούτε ο μεταγραφικός σχεδιασμός ούτε κανένας. Αν με τον εργοτέλη θέλεις εμταγραφή για να μη μείνεις με 10, τι να πώ...

Χάσαμε 10 ευκαιρίες, κάναν 2 και χάσαμε...
Απλά ήμασταν άτυχοι, συμβαίνουν αυτά, πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

PaokArxis έγραψε:
Clough έγραψε: Φτανει η πιπιλα με τη διαιτησια, εχουμε καταντησει γραφικοι. Ο ΠΑΟΚ εγινε μεγαλος γιατι επαιζε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ'
1+1 = 2
Δεν δικαιουσαι τιποτα. Απο μαθηματικα καλος εισαι αλλα απο μπαλα ........

ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ...! Rainmaker
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 10 Σεπ 2011, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”