H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Επιμένεις αδερφέ αλλα ποτέ δεν ζήτησα αντιμετώπιση διαφορετική.
Πρώτον το κρατούμενο. Το ότι απαντάω σε όλους ως ΠΑΟΚτσής και όχιως ΑΡΔ δεν σημαίνει ότι θέλω άλλη αντιμετώπιση. Αντιμετώπιστε με όπως γουστάρετε...
Δεύτερο το κρατούμενο επέτρεψε μου να κάνω όποια δουλειά γουστάρω να έχω όποιο σάιτ γουστάρω να λέω ότι γουστάρω και ταυτόχρονα να είμαι και οπαδός του ΠΑΟΚ... Και εφόσων δεν δολεύω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (όπως υπάρχουν τέτοιοι σε όλες τις ΠΑΕ) έχω το δικαίωμα να λέω ότι γουστάρω.
Εδώ η ιστορική Θύρα 4 είχε πρόεδρο κάποιον που έκανε μύνηση στο paokmania. Εδώ σύνδεσμοι και δημοσιογράφοι και οπαδοί τα παίρναν απο τον ΜΠατατούδη ή δουλεύαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Στο παοκ τουβου στο παοκ μαγκαζιν...(όπως τώρα προπσαθούν να μπουν στο paokwebtv και κάναν και δοκιμαστικά (!!!)
Βέβαια το ότι δεν μπορείς να είσαι δημοσιογράφος και ταυτόχρονα να δουλεύεις στο γραφείο τύπου της παε ή στο περιοδικό της εκάστοτε ΠΑΕ δενένοιαξε κανέναν , από την μία ο αρδ παίρνει ταγφράγκα του απ όλες τις πλευρές και απότην άλλη η παε τον έχει στο χέρι της για να περνάει την γραμμή της. Υποτίθεται βέβαια εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υδραυλικοί, ομικοί, παπάδες, άνεργοι, ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι και πακετάδες όπως είμαι εγώ για παράδειγμα ζητήσαμε να ρθε ο Ζαγοράκης και να κάνει πέρα όλους τους ΑΡΔ που τρώγαν απότον ΠΑΟΚ, το ίδιο και με την μερίδα οργανωμένων που ήθελε να κάνει κουμάντο, και πολλά άλλα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...
ΑΡΔ είναι αυτοί που βρίσκονται πάντα δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση ή πολιτικό κόμμα , παίρνβυν γραμμή για να έχουν πληροφόρηση και μίζα για να προωθούν το χ κόμμα, το χ σύλλογο και να γράφουν το άσπρο μαύρο ακόμα και όταν αυτή κάνει λάθη.... Αυτοί είναι ΑΡΔ και ο καθένας κρίνει ποιος είναι αρδ και ποιος όχι... Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι ΑΡΔ που κάναν κυομάντο επί όλων των διοικήσεων κάνουν και με Ζαγοράκη και είναι πιο δνατοί από οποιαδήποτε διοίκηση.
Υπάρχουν και οι άλλοι. Που είναι απέναντι σε αυτό επειδή δεν είναι μέσα σε αυτό... Υπάρχει και μία μικρή μειοψηφία που είναι καθαροί αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να βρουν χαϊρι, γιατί κανένας πραγματικά, πραγματικά δεν θέλει την αλλήθεια αλλά την βόλεψη του...
Και μένα θα με πληγώναν να ακούω κάποια πράγματα για κάτι που αγαπώ τόσο πολύ... Τι θα κανα; Ή θα τα αγνοούσα ή "ψαχνόμουν" ή θα τα πολεμούσα αν έκρινα ότι είναι ψέμματα ή θα τα παραδεχόμουν και θα κρατούσα ότι νοι΄θω για τον ΠΑΟΚ μέσα μου και με τα άλλα δεν θα ασχολιόμουν . Θα πήγαινα γήπεδο, εκδορμές και τέλος.
χχχχχχχχχχ
Απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί.
gika
Μα ενωείτε ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μειωθούν, για αυτό το λόγο λέω ότι πρέπει να διαλυθούν όλες οι αθλητικές εφημερίδες και να γίνουν κομμάτια των μεγάλων Πανελλήνιας εμβέλειας εφημερίδων.
Εφημερίδες, εκπομπές τηλεόρασης και ράδια πρέπει να είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα.
¨ολοι από τον ΠΑΟΚ τρώνε.
Ελευθερία της γνώμης δεν σημαίνει και ασυδοσία του λόγου. Η δουλειά δεν είναι ντροπή για κανένα, αλλά όλοι κρίνονται. Και όχι φίλε μου δε συμφωνώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι δουλειά θέλει. Γιατί τότε με την ίδια λογική και ένας μανάβης γίνεται κτίστης ή πολιτικός μηχανικός (που πολλοί γίνανει και πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους), γιατί και κουλουρτζής έγινε μέσα σε μια νύχτα γιατρός, με πτυχία από βουλγαρία μεριά.
Επειδή είναι καποιοι δημοσιογράφοι χάλια δε σημαίνει ότι θα γίνεις χωρίς να είσαι δημοσιογράφος. Ψάξε και βρες τους σωστούς στην δουλεία τους δημοσιογράφους και στηριξέ τους, μόνο έτσι θα παραμεριστουν και θα φύγουν από το επάγγελμα οι άχρηστοι. Άμα κάνει ο καθένας το δημοσιογράφο οι άχρηστοι θα φαίνονται Μεσσίες.
¨οταν έχεις άγνοια νομίζεις ότι είσαι κάποιος, όταν αρχίζεις και μαθαίνεις και εξελίσσεσαι καταλαβαίνεις τις αδυναμίες σου και σκέφτεσαι τα βηματά σου.