transfernews.gr

Άβαταρ μέλους
DC

Re: transfernews.gr

Δημοσίευση από DC »

barlow4 έγραψε:γυναικα καποτε μιλουσες μονο για μεταγραφες με γριφους γιατι ειχες τις ακρες σου.γουσταραμε.πλεον μας εχεις πρηξει τα π@παρια με διοικητικα κ γκρινιες.πιστεψε με απο γκρινια και αποψη παει να σκασει το site.δεν ξεχωριζεις.
και επειδη η δημοσιογραφιστικη νουθεσια δεν γινεται ανεκτη-οπαδικο μερος ειναι εδω-η λεγε ονοματα,η βαζε γριφους αν δεν τολμας ονοματα η την γκρινια σου γραψτην στο site σου.

Αν και θα ρίξω το επίπεδό μου ( :D ) +500

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Έτσι είναι αυτή είναι η αλήθεια όσο και να ενοχλεί... Πάντα έχει δύο όψεις η αλήθεια.

Μια διόρθωση, με όλο το θάρρος.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά η αλήθεια δεν έχει ποτέ δυο όψεις. Αυτό είναι ένα ακόμα αυθαίρετο δόγμα.
Η αλήθεια είναι μία και δεν μπορεί να την αλλάζει κανένας, ούτε αυτή ούτε τα γεγονότα.
Τώρα, αν ο καθένας θέλει να βλέπει τα γεγονότα όπως των βολεύουν και να το βαφτίζει δικιά του "αλήθεια", αυτό είναι δικαίωμά του.
Στω.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ενοχλει να εχεις πληροφορηση.ισα ισα μακαρι ολοι να ειχαμε.
ενοχλει το οτι δουλευεις σαν δημοσιογραφος και επιζητας αντιμετωπιση 'αδερφου'.
κανεις τις επιλογες σου και καλα κανεις και αναλαμβανεις τις συνεπειες.
το αν πληρωνεσαι η δεν πληρωνεσαι λιγο με ενδιαφερει προσωπικα.αυτο που με ενοχλει ειναι το οτι οσο θα δουλευεις σαν δημοσιογραφος με κρυμμενη ταυτοτητα ποτε δεν θα καταφερεις να με πεισεις οτι εισαι αδεσμευτος και το οτι δεν εξυπηρετεις συμφεροντα.εισαι κρυμμενος,βγαζεις αποκλειστικοτητες και περνας αποψη απο το δικο σου χωρο και εσχατως προσπαθεις και απο εδω.η υπαρξη σου ειναι θολη.μην περιμενεις να αντιμετωπιστεις ισοτιμα.και εσυ αντιστοιχα το ιδιο θα σκεφτοσουν.κανεναν δεν θα καταφερεις να πεισεις οτι δεν εχεις κινητρα γι αυτο που κανεις εφοσον το κανεις απο δημοσιογραφικο site και με δημοσιογραφικη μεθοδο με ανωνυμια κρυφες πηγες και δηθεν καημο για το καλο του ΠΑΟΚ.σε οπαδικο site εισαι,εισαι δημοσιογραφος και δημοσιογραφος=αρδ.στο δικο σου site μπορεις να πλασαρεσαι οπως θελεις.εκει οποιος θελει σε διαβαζει και ειναι δικαιωμα του.
ουτε ειρωνιες ουτε τιποτα.απλος οπαδος ειμαι εκφραζω τον προβληματισμο μου και ζηταω τον αντιλογο σου για να δεχτω ακι τη γνωμη σου περα απο τις πληροφοριες σου.απο δημοσιγραφους εχω μαθει να παιρνω τις πληροφοριες και να πεταω τις αποψεις τους στα σκουπιδια.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Ρε όλοι δημοσιογράφοι γίνανε. Οπαδοί, φίλαθλοι, ταβερνιάριδες,ταξιτζίδες, όλοι. Ο καθένας το site του. Κοιτάξτε η άποψη είναι καλή, αλλά να κάνεις τον ρεπόρτερ και το δημοσιογράφο, κανοντας ένα μπλόγκ ή ένα site είναι σαν να αναζητάς προβολή. Κάντε κάτι άλλο. Γιατί δε γίνεστε πληροφορικάριοι, η να κάνετε ιδιαίτερα πάνω στο web design, αφού μπορείτε και γνωρίζεται από site. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μη ξέρουμε τη λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή αν είναι προσωπική άποψη κάποιου.Transfernews.gr και τέτοια, και τι κάνετε μεταφράζεται τα Αγγλικά site. Έχετε άκρες. Αφού έχετε άκρες γιατί δε βρίσκεται και καμιά δουλίτσα να βγάζετε και μεροκάματο.
Μακάρι να κλείσουν όλα τα site που δεν έχουν δημοσιογραφική βάση( δεν ενωώ τα οπαδικά). Να μείνει το PAOKfc και οι βασικές μεγάλες Ελληνικές εφημερίδες.
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Επιμένεις αδερφέ αλλα ποτέ δεν ζήτησα αντιμετώπιση διαφορετική.
Πρώτον το κρατούμενο. Το ότι απαντάω σε όλους ως ΠΑΟΚτσής και όχιως ΑΡΔ δεν σημαίνει ότι θέλω άλλη αντιμετώπιση. Αντιμετώπιστε με όπως γουστάρετε...

Δεύτερο το κρατούμενο επέτρεψε μου να κάνω όποια δουλειά γουστάρω να έχω όποιο σάιτ γουστάρω να λέω ότι γουστάρω και ταυτόχρονα να είμαι και οπαδός του ΠΑΟΚ... Και εφόσων δεν δολεύω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (όπως υπάρχουν τέτοιοι σε όλες τις ΠΑΕ) έχω το δικαίωμα να λέω ότι γουστάρω.

Εδώ η ιστορική Θύρα 4 είχε πρόεδρο κάποιον που έκανε μύνηση στο paokmania. Εδώ σύνδεσμοι και δημοσιογράφοι και οπαδοί τα παίρναν απο τον ΜΠατατούδη ή δουλεύαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Στο παοκ τουβου στο παοκ μαγκαζιν...(όπως τώρα προπσαθούν να μπουν στο paokwebtv και κάναν και δοκιμαστικά (!!!)

Βέβαια το ότι δεν μπορείς να είσαι δημοσιογράφος και ταυτόχρονα να δουλεύεις στο γραφείο τύπου της παε ή στο περιοδικό της εκάστοτε ΠΑΕ δενένοιαξε κανέναν , από την μία ο αρδ παίρνει ταγφράγκα του απ όλες τις πλευρές και απότην άλλη η παε τον έχει στο χέρι της για να περνάει την γραμμή της. Υποτίθεται βέβαια εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υδραυλικοί, ομικοί, παπάδες, άνεργοι, ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι και πακετάδες όπως είμαι εγώ για παράδειγμα ζητήσαμε να ρθε ο Ζαγοράκης και να κάνει πέρα όλους τους ΑΡΔ που τρώγαν απότον ΠΑΟΚ, το ίδιο και με την μερίδα οργανωμένων που ήθελε να κάνει κουμάντο, και πολλά άλλα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

ΑΡΔ είναι αυτοί που βρίσκονται πάντα δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση ή πολιτικό κόμμα , παίρνβυν γραμμή για να έχουν πληροφόρηση και μίζα για να προωθούν το χ κόμμα, το χ σύλλογο και να γράφουν το άσπρο μαύρο ακόμα και όταν αυτή κάνει λάθη.... Αυτοί είναι ΑΡΔ και ο καθένας κρίνει ποιος είναι αρδ και ποιος όχι... Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι ΑΡΔ που κάναν κυομάντο επί όλων των διοικήσεων κάνουν και με Ζαγοράκη και είναι πιο δνατοί από οποιαδήποτε διοίκηση.

Υπάρχουν και οι άλλοι. Που είναι απέναντι σε αυτό επειδή δεν είναι μέσα σε αυτό... Υπάρχει και μία μικρή μειοψηφία που είναι καθαροί αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να βρουν χαϊρι, γιατί κανένας πραγματικά, πραγματικά δεν θέλει την αλλήθεια αλλά την βόλεψη του...

Και μένα θα με πληγώναν να ακούω κάποια πράγματα για κάτι που αγαπώ τόσο πολύ... Τι θα κανα; Ή θα τα αγνοούσα ή "ψαχνόμουν" ή θα τα πολεμούσα αν έκρινα ότι είναι ψέμματα ή θα τα παραδεχόμουν και θα κρατούσα ότι νοι΄θω για τον ΠΑΟΚ μέσα μου και με τα άλλα δεν θα ασχολιόμουν . Θα πήγαινα γήπεδο, εκδορμές και τέλος.

χχχχχχχχχχ

Απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί.
gika
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Iakovidis έγραψε:Ρε όλοι δημοσιογράφοι γίνανε. Οπαδοί, φίλαθλοι, ταβερνιάριδες,ταξιτζίδες, όλοι. Ο καθένας το site του. Κοιτάξτε η άποψη είναι καλή, αλλά να κάνεις τον ρεπόρτερ και το δημοσιογράφο, κανοντας ένα μπλόγκ ή ένα site είναι σαν να αναζητάς προβολή. Κάντε κάτι άλλο. Γιατί δε γίνεστε πληροφορικάριοι, η να κάνετε ιδιαίτερα πάνω στο web design, αφού μπορείτε και γνωρίζεται από site. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μη ξέρουμε τη λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή αν είναι προσωπική άποψη κάποιου.Transfernews.gr και τέτοια, και τι κάνετε μεταφράζεται τα Αγγλικά site. Έχετε άκρες. Αφού έχετε άκρες γιατί δε βρίσκεται και καμιά δουλίτσα να βγάζετε και μεροκάματο.
Μακάρι να κλείσουν όλα τα site που δεν έχουν δημοσιογραφική βάση( δεν ενωώ τα οπαδικά). Να μείνει το PAOKfc και οι βασικές μεγάλες Ελληνικές εφημερίδες.

Ποιες μεγάλες ελληνικές εφημερίδες; Αυτές που ανήκουν στους μεγαλοκαραχρίες αυτής της χώρας; xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Λίγο σεμνα;;;;
gika
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μετά τα τόσα οφ τόπικ το τόπικ κλειδώνει...

Όταν καθαρίσει, θα ξαναανοίξει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το τόπικ ξανα-ανοίγει μετά το σύντομο καθάρισμα των:

Εντελώς οφ-τόπικ
Προσωπικών αντιπαραθέσεων
Ειρωνιών και χαρακτηρισμών.

Στο τόπικ αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ κανένας άλλος διάλογος παρόμοιος με τα παραπάνω.

Το τόπικ είναι για να συζητάμε τα γραφόμενα στο transfernews.gr. Όχι για να κρίνουμε αν η γυναίκα είναι ΑΡΔ ή οτιδήποτε άλλο.

Άλλες 2 φορές σήμερα ο Argonaut κλείδωσε και καθάρισε το τόπικ.

Δεν φτάνει;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

transfernews.gr

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το τοπικ θα το σβησω .....ολόκληρο .....!

Sent from my iPhone using Tapatalk..
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

συγνωμη εκ των προτερων για απτους μπλε παλικαρια,αλλα εχουμε την πικρα μας ολοι εινια σκασμενοι κ εσυ προλαβες να βγαλεις κειμενο παλι με στην χολη και να μας μιλας οτι παιζουμε με παιχτες γουμενου κ αλλα τετοια πετυχημενα?ρε παιδια εγω το νομιζω οτι το συγκεκριμενο σαιτ το μονο που κανει ειναι να προκαλει ειδικα κατι τετοιες ωρες που ολων τα νευρα ειναι τεντομενα?
Έτος 2011 και ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, παίζει με τους παίκτες του Γούμενου! Με τον Μπαλάφα και τον Μαλεζά. Και ο καϊμένος ο Μπόλονι έμεινε με τις προσευχές…Μία από τα ίδια για τον Δικέφαλο και φέτος. Θα είναι μία ομάδα που θα διαλέγει παιχνίδια καθώς είναι γηρασμένη και με περιορισμένο ρόστερ.Μία ομάδα που θα κάνει μεγάλες νίκες και θα δίνει μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες ήττες και μεγάλες λύπες. Μία ομάδα που θα χάνει δύσκολα αλλά θα δυσκολεύεται να νικήσει . Μία ομάδα που αντί να κάνει το βήμα παραπάνω και να δώσει κανα τίτλο στους φιλάθλους της έκανε φέτος το καλοκαίρι σε ότι φορά το ρόστερ της βήματα πίσω.Χωρίς μεταγραφή σέντερ φορ και αλλαγή να περιμένει… από τον Παπάζογλου, με χαφ τον Μπαλάφα που εκτός του γκολ ήταν πολύ κακός αμυντικά και ομάδα χωρίς φαντασία, χωρίς φρεσκάδα…Χωρίς σπουδαίες αλλαγές από τον πάγκο με την ομάδα να «κλατάρει» όταν της λείπουν κανα δύο παίκτες…Τι θα ακούσουμε; Προφανώς ότι για όλα τα κακά του, φταίει ο Αρίας. Αυτός βλέπετε δεν μιλάει σε δημοσιογράφους, είναι ξένος, δεν έχει «πέραση» στον κόσμο καθώς δεν πρόλαβαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τον δουν, πήρε και ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα, είναι και ντεφορμέ οπότε όλα καλά….Που είναι ο Βιτόλο; Που είναι ο…μετά Γκαρσία παίχτης; Γιατί δεν έπεσε το μέσο όρο ηλικίας του ΠΑΟΚ και αντ’ αυτού μεγάλωσε;Δυστυχώς η διοίκηση του συλλόγου που…. δεν έχει μία όπως τονίζει, καθώς δεν πούλησε τον Βιεϊρίνια και έφτιαξε προπονητικό κέντρο έχει αφήσει την ομάδα «εκεθιμένη» σε κάθε Εργοτέλη…Ο κύριος Παντελής Κωνσταντινίδης έπρεπε να μιλήσει σήμερα μετά την Συνέντευξη Τύπου και όχι ο κύριος Μπόλονι. Να μας πει πόσο ευχαριστημένος είναι με τον μεταγραφικό του σχεδιασμό του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μπει ποτέ στο σάιτ αυτό.
Η πλάκα είναι ότι ο Αρίας αποβλήθηκε με μια κλασσική βιτολίσια ενέργεια-επιπολαιότητα. Οπότε η επίκλιση για τον μίστερ "θα παίξω τσουλού" είναι ατυχής. Χώρια που Μπαλάφας και Μαλεζάς είναι από τους λίγους διασωθέντες από το σημερινό ναυάγιο.
Γενικώς το κείμενο είναι ό,τι νάναι. Θα έχει τους λόγους του. 8-)
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

δεν αμφιβαλω αδερφε οτι θα εχει τους λογους του αλλα κ εγω μπορω να παω κ να πλακωθω τωρα στην συζητηση για τον αγωνα κ να αρχιζω να μπινελικωνω και και και,κραταω ψυχραιμια,αλλα με ενοχλει που δεχομαι πολεμω,προσωπικα το κειμενο το βρισκω ακρως εμετικο κ προσπαθω να μην επεκταθω,εχουμε την φουρια μας κ τα ζορια μας εχουμε κ τα τρυπηματα,με ενοχλει ασχημα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν διαφωνώ πουθενά. Απλώς δεν θέλω να τους βρίσω.
Κάνει μπαμ ότι το σάιτ δημιουργήθηκε για να πολεμήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον από αυτό που καταλαβαίνω από το παρών κείμενο.

Argonaut4 έγραψε:Το τοπικ θα το σβησω .....ολόκληρο .....!

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σβήσεις κάτι.
Όπως υπάρχουν τόπικ για τα σπορ, την εξέδρα, την νετ κλπ, ε, ας υπάρχει και αυτό.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ένας από τους συντελεστές του (ο χρήστης "γυναίκα του προέδρου" αν έχω καταλάβει καλά), θέλει να απαντάει στα σχόλιά μας.
Αν αντέχει στον διάλογο, με γεια του με χαρά του. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Σάβ 10 Σεπ 2011, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

μπα δν θελω να προκαλεσω κανεναν να βρισει,δεν καταλαβαινω απλα ποιος ο λογος τωρα?απορω με τον ρεβανσισμο λες και τον δειρανε για τις αποψεις που ειχε κ τωρα προσπαθει να μας πεισει οτι εχει δικιο,και με ενοχλει γτ ολοι εχουμε τα νευρα μας την στεναχωριαμας και αυτος τελειψσε το ματς και αρχισε να γραφει με κακια κ χολη,και ενοχλει τετοια ωρα χτυπαει ασχημα,τεσπα μαλλον τζαμπα αναλψνομαι,ηθελα να πω τον πονο μου
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

αντε ρε εκει στο λωκοσαιτ τραβηξτε τα ζιαβυ σας.....περιμενετε τη στραβη να αρχισετε να κραζετε τη διοικηση ζαγορακη....απο την πρωτη κιολας γραμμη,για την διοικηση.......βρε ουστ απο δω,κοπανοι.....δν καταλαβαινω τη πρεμουρα σας και την συνεχη κριτικη σας στο προσωπο του τεο...ειμαι υπερ της καλοπροεραιτης κριτικης,αλλα αυτο υπερβαινει τα ορια κ φτανει σε λυσσαλεο κραξιμο... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Επιμένεις αδερφέ αλλα ποτέ δεν ζήτησα αντιμετώπιση διαφορετική.
Πρώτον το κρατούμενο. Το ότι απαντάω σε όλους ως ΠΑΟΚτσής και όχιως ΑΡΔ δεν σημαίνει ότι θέλω άλλη αντιμετώπιση. Αντιμετώπιστε με όπως γουστάρετε...

Δεύτερο το κρατούμενο επέτρεψε μου να κάνω όποια δουλειά γουστάρω να έχω όποιο σάιτ γουστάρω να λέω ότι γουστάρω και ταυτόχρονα να είμαι και οπαδός του ΠΑΟΚ... Και εφόσων δεν δολεύω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (όπως υπάρχουν τέτοιοι σε όλες τις ΠΑΕ) έχω το δικαίωμα να λέω ότι γουστάρω.

Εδώ η ιστορική Θύρα 4 είχε πρόεδρο κάποιον που έκανε μύνηση στο paokmania. Εδώ σύνδεσμοι και δημοσιογράφοι και οπαδοί τα παίρναν απο τον ΜΠατατούδη ή δουλεύαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Στο παοκ τουβου στο παοκ μαγκαζιν...(όπως τώρα προπσαθούν να μπουν στο paokwebtv και κάναν και δοκιμαστικά (!!!)

Βέβαια το ότι δεν μπορείς να είσαι δημοσιογράφος και ταυτόχρονα να δουλεύεις στο γραφείο τύπου της παε ή στο περιοδικό της εκάστοτε ΠΑΕ δενένοιαξε κανέναν , από την μία ο αρδ παίρνει ταγφράγκα του απ όλες τις πλευρές και απότην άλλη η παε τον έχει στο χέρι της για να περνάει την γραμμή της. Υποτίθεται βέβαια εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υδραυλικοί, ομικοί, παπάδες, άνεργοι, ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι και πακετάδες όπως είμαι εγώ για παράδειγμα ζητήσαμε να ρθε ο Ζαγοράκης και να κάνει πέρα όλους τους ΑΡΔ που τρώγαν απότον ΠΑΟΚ, το ίδιο και με την μερίδα οργανωμένων που ήθελε να κάνει κουμάντο, και πολλά άλλα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

ΑΡΔ είναι αυτοί που βρίσκονται πάντα δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση ή πολιτικό κόμμα , παίρνβυν γραμμή για να έχουν πληροφόρηση και μίζα για να προωθούν το χ κόμμα, το χ σύλλογο και να γράφουν το άσπρο μαύρο ακόμα και όταν αυτή κάνει λάθη.... Αυτοί είναι ΑΡΔ και ο καθένας κρίνει ποιος είναι αρδ και ποιος όχι... Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι ΑΡΔ που κάναν κυομάντο επί όλων των διοικήσεων κάνουν και με Ζαγοράκη και είναι πιο δνατοί από οποιαδήποτε διοίκηση.

Υπάρχουν και οι άλλοι. Που είναι απέναντι σε αυτό επειδή δεν είναι μέσα σε αυτό... Υπάρχει και μία μικρή μειοψηφία που είναι καθαροί αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να βρουν χαϊρι, γιατί κανένας πραγματικά, πραγματικά δεν θέλει την αλλήθεια αλλά την βόλεψη του...

Και μένα θα με πληγώναν να ακούω κάποια πράγματα για κάτι που αγαπώ τόσο πολύ... Τι θα κανα; Ή θα τα αγνοούσα ή "ψαχνόμουν" ή θα τα πολεμούσα αν έκρινα ότι είναι ψέμματα ή θα τα παραδεχόμουν και θα κρατούσα ότι νοι΄θω για τον ΠΑΟΚ μέσα μου και με τα άλλα δεν θα ασχολιόμουν . Θα πήγαινα γήπεδο, εκδορμές και τέλος.

χχχχχχχχχχ

Απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί.
gika

Μα ενωείτε ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μειωθούν, για αυτό το λόγο λέω ότι πρέπει να διαλυθούν όλες οι αθλητικές εφημερίδες και να γίνουν κομμάτια των μεγάλων Πανελλήνιας εμβέλειας εφημερίδων.
Εφημερίδες, εκπομπές τηλεόρασης και ράδια πρέπει να είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα.
¨ολοι από τον ΠΑΟΚ τρώνε.
Ελευθερία της γνώμης δεν σημαίνει και ασυδοσία του λόγου. Η δουλειά δεν είναι ντροπή για κανένα, αλλά όλοι κρίνονται. Και όχι φίλε μου δε συμφωνώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι δουλειά θέλει. Γιατί τότε με την ίδια λογική και ένας μανάβης γίνεται κτίστης ή πολιτικός μηχανικός (που πολλοί γίνανει και πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους), γιατί και κουλουρτζής έγινε μέσα σε μια νύχτα γιατρός, με πτυχία από βουλγαρία μεριά.
Επειδή είναι καποιοι δημοσιογράφοι χάλια δε σημαίνει ότι θα γίνεις χωρίς να είσαι δημοσιογράφος. Ψάξε και βρες τους σωστούς στην δουλεία τους δημοσιογράφους και στηριξέ τους, μόνο έτσι θα παραμεριστουν και θα φύγουν από το επάγγελμα οι άχρηστοι. Άμα κάνει ο καθένας το δημοσιογράφο οι άχρηστοι θα φαίνονται Μεσσίες.
¨οταν έχεις άγνοια νομίζεις ότι είσαι κάποιος, όταν αρχίζεις και μαθαίνεις και εξελίσσεσαι καταλαβαίνεις τις αδυναμίες σου και σκέφτεσαι τα βηματά σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά sites”