Φανέλα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Άμα κόψουν ρίγες, θα δείχνει άσχημη.. Σκέτη μιζέρια θα 'ναι, να φύγει ο Ζαγοράκης!!
Με μαύρο σορτσάκι θα είναι κ@\/λα!!

Με μαύρο σορτσάκι θα είναι κ@\/λα!!
- Panos Fanfaras
- fiorentinos
Αν κόψουν τις ρίγες το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Προτιμότερο είναι το Πάμε Στοίχημα να γίνει χρυσό όπως το σήμα της Puma και να μπει με τις ρίγες συνεχόμενες...
Εγω πάλι, όσο τη βλέπω...
Για να πω την αλήθεια, η φανέλα μοιάζει σαν αυτές που συνήθως οι εταιρίες πουλάνε σε ντουζίνες απο το site τους. Δείχνει πολύ φτηνιάρικη.
Για να πω την αλήθεια, η φανέλα μοιάζει σαν αυτές που συνήθως οι εταιρίες πουλάνε σε ντουζίνες απο το site τους. Δείχνει πολύ φτηνιάρικη.
Τις πλάκας φανέλα φαίνεται...τέλοσπαντων...Τμήμα μάρκετινγκ δεν υπάρχει το ξανάπαμε..

Και επειδή είμαι και λίγο ψυχάκιας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, για ποιόν καταραμένο λόγο το σήμα δεν κάθεται ακριβώς επάνω στο σημείο επαφής λευκής/μαύρης ρίγας
Θέλετε να με τρελάνετε;

Θέλετε να με τρελάνετε;

- john4serres
Tωρα που το βλεπω , ειναι οντως λακιαμαGI4NNEN4 έγραψε:Και επειδή είμαι και λίγο ψυχάκιας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, για ποιόν καταραμένο λόγο το σήμα δεν κάθεται ακριβώς επάνω στο σημείο επαφής λευκής/μαύρης ρίγας![]()
Θέλετε να με τρελάνετε;
Αντε ολοι πισω στο ραφεία να τον διορθωσουν... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Επιπλέον, η ουρά, ο κώλος και οι φτέρνες του puma βρίσκονται στο λευκό κομμάτι ενω το υπόλοιπο ζώο στο μαύρο
ΓΙΑ ΤΟΝ Π@#&%Ο ΦΑΝΕΛΑ ΛΑΙΜΑΙ !!!!

Photis έγραψε:Τις πλάκας φανέλα φαίνεται...τέλοσπαντων...Τμήμα μάρκετινγκ δεν υπάρχει το ξανάπαμε..
Ρε Φώτη.... @[%$^%& το στανιό μου δηλαδή.. Πού κολάει το τμήμα μάρκετινγκ; Δικές μας φανέλες θα σχεδιάσουμε; Τί είμαστε πολυκατάστημα; Σε όλο τον κόσμο εταιρίες τις σχεδιάζουν και τις στέλνουν! Πάλι η διοίκηση φταίει; Λίγη καλή προαίρεση ρε παιδιά!
Εαν κρίνω απο τη μαλακία φανέλα που θα φοράει φέτος η Μπαρτσελόνα, τότε οι ομάδες δεν μπορούν να επέμβουν στο σχέδιο. Οι εταιρίες αποφασίζουν και ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ.: Τις φετινές της Juventus τις έχετε δει; ΜΗΝ τις δείτε!
Υ.Γ.: Τις φετινές της Juventus τις έχετε δει; ΜΗΝ τις δείτε!
Καταλήγω στο συμπερασμα, ότι οποία φανέλα και αν μας έδειχναν θα βρίσκαμε κάτι να μας βρωμάει και να μας ξενίζει. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι... Θα μας έφταιγε ο Ζαγοράκης, το μάρκετινγκ τα πάντα. Δεν λέω η πούμα έχει άθλια συμπεριφορά προς την ομαδαρα μας, αλλά και εμείς τρωγομαστε με τα ρούχα μας. Μια απλή καλή ριγέ φανέλα είναι. Δείτε τη φετινή της νιούκαστλ. Για άλλους θα είναι υπεροχή, για άλλους άθλια. Θα βρίσκαμε ότι το κενό της διαφήμισης είναι κακό και πάει λέγοντας... Άλλος θα φώναζε για την τιμή που φέτος είναι συν 60 πέρισυ ατα 80 αλλά και πάλι φταίει ο Ζαγοράκης.
GI4NNEN4 έγραψε:Επιπλέον, η ουρά, ο κώλος και οι φτέρνες του puma βρίσκονται στο λευκό κομμάτι ενω το υπόλοιπο ζώο στο μαύρο
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεός