Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
http://www.paokwebtv.com/index.php/foot ... ews-fanela και ναι! η ασπρομαυρη ειναι Α Η Δ Ι Α
Εμένα πάλι δε με χάλασε. Αλλά γούστα είναι αυτά. Μ' αρέσει που είναι απλή χωρίς πολλά καραγκιοζιλίκια πάνω.
Aν δε τη δω να τη φορα ο παλικαρος\μονδελος Βλανταν δε δυναμαι να εκφερω γνωμη.Παντως με τις αλλες δυο καταφεραν η λευκη να ειναι ομορφοτερη απο τη μαυρη
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣΑΘΛΙΑ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
- pagotatzis
-
john4serres
απο πισω τα σπαει.....κυριαρχει το μαυρο....απο μπροστα αν ηταν μαυρα τα μανικια 8α ηταν απιστευτη...ελπιζω με μαυρο σορτσακι..... 
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Δεν είναι άσχημες. Ίσως αν είχαν και μία ρίγα στα μανίκια να ήταν καλύτερες.
Αυτό ακριβώς..vaggio-4- έγραψε:απο πισω τα σπαει.....κυριαρχει το μαυρο....απο μπροστα αν ηταν μαυρα τα μανικια 8α ηταν απιστευτη...ελπιζω με μαυρο σορτσακι.....
Κι επίσης:
Είναι η περσυνή του gay.. ΑΙΣΧΟΣ
Τέλεια-υπέροχη-ΠΑΟΚ!!! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και σχέδιο που δεν έχει για άλλη ομάδα η puma.Δεν βρίσκω τίποτα μέτριο και το χρυσό σηματάκι της puma ταιριάζει πολύ και τα άσπρα μανίκια.Από πίσω γ..ει επίσης. Στυλ Νιουκάστλ αλλά πολύ καλύτερη.Επιτέλους μια απλή ριγέ τόσο δύσκολο ήταν? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!
Parolos καμία σχέση με τη περσινή του γαύρου λάθος κάνεις.
Parolos καμία σχέση με τη περσινή του γαύρου λάθος κάνεις.
Την βρίσκω αρκετά καλή. Κυρίως γιατί ξεφεύγει απο τα κλασικα με τη μαύρη πλάτη. Άντε είχαμε ξενερωσει με το άσπρο... Σχετικά όμορφη και κλασική πενταριγη φανέλα μετά απο καιρό. Αξίζει της προσοχής μας αν και επιμένω ότι η λευκή με μαύρο σορτς, όπως παίξαμε στα πρώτα ευρωπαϊκα είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Μπράβο στα παιδιά του web tv για το κλιπ κι την ιδέα να μας την παρουσιάσουν νωρίτερα απο την παρουσίαση της πούμα.
Εγώ τις βρήκα με μια λέξη, "τίποτα"... Πήρα ενα φανελάκι λαιμόκοψη, τύπου μινέρβα, πέταξα και δυο-τρεις χοντρές ρίγες και είμαι σχεδιαστής φανέλας... 
Κι επίσης:
Είναι η περσυνή του gay.. ΑΙΣΧΟΣ[/quote]
Κάνεις λάθος αδερφέ. Δεν έχει καμία σχέση με του γκέι. Δες τη λαιμοκοψη, την διαφορετική πλάτη κλπ. Δεν έχει σχέση ούτε με της κούλας... Δεν την εχω δει σε άλλη ελληνική ομάδα και αυτό είναι στα συν για φέτος
Είναι η περσυνή του gay.. ΑΙΣΧΟΣ[/quote]
Κάνεις λάθος αδερφέ. Δεν έχει καμία σχέση με του γκέι. Δες τη λαιμοκοψη, την διαφορετική πλάτη κλπ. Δεν έχει σχέση ούτε με της κούλας... Δεν την εχω δει σε άλλη ελληνική ομάδα και αυτό είναι στα συν για φέτος