Group Stage Europa League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτό το οποίο συζήτησα με αρκετούς φίλους, είναι η δυσαρέσκεια τους για τις τιμές των εισιτηρίων
στα 3 παιχνίδια..
Δεν ξέρω την άποψη σας αλλά θα μπορούσαν να είναι χαμηλότερες, τουλάχιστον για εμένα 20 ευρώ....
Την στιγμή που τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα δεν βλέπω λόγο γιατί να μην μειωθούν

Μακάρι να εξαντληθούν όλα , αλλά δύσκολα το βλέπω..
Κάποιοι νομίζω θα κάνουν επιλογή παιχνιδιού,ενώ και κάποιοι ακόμα θα κρατήσουν τα χρήματα για εκδρομή..
Αυτή την αίσθηση έχω..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μα στα 3 το ένα είναι τζάμπα. :shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

moican4 έγραψε:Αυτό το οποίο συζήτησα με αρκετούς φίλους, είναι η δυσαρέσκεια τους για τις τιμές των εισιτηρίων
στα 3 παιχνίδια..
Δεν ξέρω την άποψη σας αλλά θα μπορούσαν να είναι χαμηλότερες, τουλάχιστον για εμένα 20 ευρώ....
Την στιγμή που τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα δεν βλέπω λόγο γιατί να μην μειωθούν

Μακάρι να εξαντληθούν όλα , αλλά δύσκολα το βλέπω..
Κάποιοι νομίζω θα κάνουν επιλογή παιχνιδιού,ενώ και κάποιοι ακόμα θα κρατήσουν τα χρήματα για εκδρομή..
Αυτή την αίσθηση έχω..

νομιζω η φιλοσοφια ειναι η ιδια Μοικανε...το 1 στα 3 δωρο....ισως για 7 να ειχε ιδια τιμη με 4...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λιγο πιο φθηνα μπορουσαν..
Θα φανει αν εξαντληθουν..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και γω αυτο που ειπες πιστευω επιλεκτικα θα φυγουν...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ίσως πιστεύουν ότι η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι αρκετα ανελαστική ώστε τελικα να καταληξουν με λιγοτερα πουλημενα διαρκείας μεν, περισσότερα έσοδα δε. αφηστε που με την τοτεναμ θα εχει διαφορους σουλτανας γιους στο γηπεδο που θα ερθουν να δουν τη συνοικια του Λονδίνου.
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

Τον αγωνα με την Τοτεναμ ποιο καναλι θα τον δειξει;
stathid90

Δημοσίευση από stathid90 »

Λογικα στον αντ1
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Στον ΑΝΤ1 κανονικά.
Απλώς δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα δείξουν εμάς ή τον άρη.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

μαλλον τον αρη,επειδη το ματς ειναι πιο εμπορικο... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν τσιμπήσατε κουφάλες. :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

ολους τους αγωνες θα τους δειξει ο ΑΝΤ1;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Λεγανε τα πηρε το κοννεξ αλλοι λενε αντ1 και νοβα,,,ιδεα δεν εχω ντιζαρ

ΟΚ" της UEFA για "Tallagth", λένε οι Ιρλανδοί
Ποδόσφαιρο, Europa League 08 Σεπ. 2011 14:47 - Από Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως ώστε οι Σάμροκ Ρόβερς να δώσουν τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League στην φυσική τους έδρα
Σχολιάστε

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Ιρλανδία αναφέρουν ότι η UEFA έδωσε το "OK" στους διοικούντες των Σάμροκ Ρόβερς και έτσι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα μπορέσει να δώσει τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League στην φυσική της έδρα, το "Tallagth Stadium".

Οπως γράφεται, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα "thescore.ie": "Οι Σάμροκ Ρόβερς πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των εκπροσώπων της UEFA σχετικά με το αν μπορέσουν να φιλοξενήσουν τα ματς των ομίλων του Europa League στο Tallaght Stadium.

Ωστόσο, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Tallaght έχει εγκριθεί για χρήση από την UEFA, κάτι που ο σύλλογος δεν επιβεβαιώνει επειδή δεν έχει ακόμη την επίσημη απόφαση στα χέρια του".ολο
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Όχι ρε π... δεν θα παίξουμε στο μεγάλο? ποιός θα πρωτοπάρει εισιτήριο? άσε που το aviva είναι γηπεδάρα.Μας γ...σε.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Στο στάδιο «Tallaght» θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ

Στην κανονική της έδρα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σάμροκ Ρόβερς για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League.

Οι ιθύνοντες της UEFA έκαναν την Πέμπτη (08/09) επιθεώρηση στο στάδιο «Tallaght» και έδωσαν τελικά στην ιρλανδέζικη ομάδα την έγκριση να το χρησιμοποιήσει στους εντός έδρας αγώνες της διοργάνωσης.

Η απόφαση αυτή γέμισε χαρά τους ανθρώπους της Σάμροκ. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προέδρου, Τζόναθαν Ρότσε, ο οποίος τόνισε: «Αυτά είναι υπέροχα νέα για εμάς. Κάναμε μεγάλο αγώνα για να αγωνιστούμε στο Tallaght και τελικά δικαιωθήκαμε».

Το γήπεδο άνοιξε τις πύλες του τον Μάρτιο του 2009 και είναι χωρητικότητας 6.500 θεατών.

http://www.sport-fm.gr/article/499720
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”