Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
για τον σπαντατσιο ναι,το ξερω,ειναι επιβεβαιωμενο.....για ΟΛΕΣ ομως τις μεταγραφες?????δν προκυπτει απο καπου.....
Α δεν παμε καλα εδω μεσα.Θα το ξαναπω.ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ εχουν μπει ηδη στα ταμεια της παε 1 μυριο και ο Σαχπα εχει δωσει και αλλα που αναμενονται να μετοχοποιηθουν.
κ προφανως σαν λογιστης της παε ξερεις κ που πηγε αυτο το 1 εκ........ 

Τζοσουα , η γνώμη μου είναι οτι μάλλον εχουν δώσει κατι ψιλα.
Ειχαν πει για μισο μυριο τοτε και καλα ως ενδειξη καλής θέλησης.
Απο φήμες έχουμε γεμισει. Δεν αμφισβητώ κανέναν , απλά θα περιμένω το Ζαγορακη να μου πει επισημα οτι ο Σαχπα εδωσε τοσα και εχει τσοντάρει για αυτη τη μεταγραφη.... Αν δε το πει απο μονος τους, ΕΛΠΙΖΩ να τον ρωτησουν.
Δηλαδή τζοσουα εσυ ξερεις οτι εχουν καλυφθει τα χρήματα για Γεωργιάδη + Λαζάρ κλπ κλπ? Ως ποτε? Ολο το συμβόλαιό τους, ή απλά μια προκαταβολή?
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις ενστάσεις μου για το τρόπο διατύπωσής σου
Ειμαι σιγουρος οτι η ΠΑΕ έκανε αυτες τις κινησεις για να αναστρέψει το πολύ κακό κλίμα. Αν έβαλε και ο Σαχπα το χέρι στη τσέπη, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.... Αλλο αυτό και άλλο να πουμε πως οι μεταγραφες μας ειναι ολες πληρωμένες απο Σαχπα
ΥΓ: Δε σχολιασα τη προέλευση των χρημάτων . Δε με νοιαζει αν ειναι μαυρα , κοκκινα ή μπλε.
Ειχαν πει για μισο μυριο τοτε και καλα ως ενδειξη καλής θέλησης.
Απο φήμες έχουμε γεμισει. Δεν αμφισβητώ κανέναν , απλά θα περιμένω το Ζαγορακη να μου πει επισημα οτι ο Σαχπα εδωσε τοσα και εχει τσοντάρει για αυτη τη μεταγραφη.... Αν δε το πει απο μονος τους, ΕΛΠΙΖΩ να τον ρωτησουν.
Δηλαδή τζοσουα εσυ ξερεις οτι εχουν καλυφθει τα χρήματα για Γεωργιάδη + Λαζάρ κλπ κλπ? Ως ποτε? Ολο το συμβόλαιό τους, ή απλά μια προκαταβολή?
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις ενστάσεις μου για το τρόπο διατύπωσής σου
Ειμαι σιγουρος οτι η ΠΑΕ έκανε αυτες τις κινησεις για να αναστρέψει το πολύ κακό κλίμα. Αν έβαλε και ο Σαχπα το χέρι στη τσέπη, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.... Αλλο αυτό και άλλο να πουμε πως οι μεταγραφες μας ειναι ολες πληρωμένες απο Σαχπα
ΥΓ: Δε σχολιασα τη προέλευση των χρημάτων . Δε με νοιαζει αν ειναι μαυρα , κοκκινα ή μπλε.
Αν και κατανταει αστειο το 1 εκατομμυριο εκτος προυπολογισμου δεν ειναι εσοδα τα οποια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στον σχεδιασμο της ΠΑΕ? Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Ημουν ξεκαθαρος,οι μεχρι τωρα μεταγραφες εχουν συνολικο κοστος καπου στο μυριο,ισως λιγο πανω,λεφτα που μπηκαν στα ταμεια εκτος προυπολογισμου και αναρωτιεμαι τι κινησεις προεβλεπε ο αρχικος σχεδιασμος της ομαδας που δεν περιελαμβανε αυτα τα εσοδα.sporos123 έγραψε:κ προφανως σαν λογιστης της παε ξερεις κ που πηγε αυτο το 1 εκ........
giapas τα λεφτα ειναι 1 μυριο.Αρχικα μπηκαν 300.000 για βιτολο κατι που ομολογησε ο φαρλαλης.Στην πορεια εβαλε αλλα 200.000 ο σαχπα οπως παλυ επιβεβαιαωσε η παε και 500.000 ο φλωριδης.Τωρα απλα γραφεται οτι ο σαχπα εδωσε και αλλα για να βοηθησει στης προκαταβολες αυτα οντως οχι επισημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 07 Σεπ 2011, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μονη λογική απάντηση είναι ... ΚΑΜΙΑ.joshua έγραψε:αναρωτιεμαι τι κινησεις προεβλεπε ο αρχικος σχεδιασμος της ομαδας που δεν περιελαμβανε αυτα τα εσοδα.
Μπολονι, κρατας Βιερινια και τελος (δε συμφωνω αλλα προφανως για εκει πηγαινε το θεμα).
Μη ξεχνας ομως οτι η μεταγραφη δεν ειναι να δωσεις μια προκαταβολη και ολα οκ.
Του χρονου τετοιο καιρο , ο Σαχπα θα πληρωνει τον οποιοδηποτε Λεοναρντο ? Θα ειναι εδώ για να τσονταρει επίσημα ή ανεπισημα? Μακαρι ναι, αλλα δεν ειναι σιγουρο.
Και απο τη στιγμη που δεν ειναι σιγουρη η μεταβιβαση της ΠΑΕ λογικο ειναι να υπάρχει σκεπτικισμος.
ΥΓ: Eρώτηση .... Αν δε κάτσει η μεταβίβαση , τα λεφτά που μπήκαν μένουν σε εμάς? Η απλά είναι ένα καπάρο που θα ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ αν γινει η μεταβίβαση? Δε ξερω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 07 Σεπ 2011, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το σχοινί θα το σπάσουν οι βλάκες που δεν λένε την αλήθεια, δεν λένε καν αυτό που πιστεύουν, λένε μόνο αυτά που νομίζουν ότι θα υποστηρίξουν την άποψη τους, για την δικαίωση της οποίας άποψης είναι διατεθειμένοι να παλεψουν μέχρι τέλους και με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και αν χρειαστεί να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ, αρκεί να "δικαιωθούν"... Είτε αυτή η άποψη είναι υπέρ είτε κατά οποιουδήποτε... Στην Ελλάδα πάντα μας φταίει κάποιος άλλος... Και συνήθως ο "απέναντι" ή ο "αντίπαλος"... Ποτέ δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης εμείς... Όμως το καζάνι με τα σκατά είναι ένα... Αν μπείς μέσα σκατωμένος θα βγείς, είτε φοράς άσπρα ρούχα είτε φοράς μαύρα ρούχα...abg12d34 έγραψε:arisk
το σχοινι φιλε θα το σπασουν ολοι αυτοι που τους νοιαζουν ολα και ολοι
Μερικές ερωτήσεις φίλε γιατί μάλλον είσαι λίγο μπερδεμένος ή διαβάζεις πολλά post ταυτόχρονα και μπερδεψες ποιός λέει τι... Γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι εν γνώση σου βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν σε έχω για τέτοιον τόσο καιρό που σε διαβάζω... Εκτός αν μιλούσες γενικά και απλά πήραν εμένα τα σκάγια, γιατί μιλούσες σε δεύτερο πρόσωπο...εγω βλεπω οτι η ομαδα εκ του αποτελεσματος και αυτο κανεις δεν μπορει να το αμφισβητισει κανει βηματα μπροστα
εσυ αφου εισαι ανχωμενος συνεχισε να βλεπεις που ειναι τα λεφτα που ειναι οι μετοχες που ειναι ο φλωριδης που ειναι ο μαντζιος γιατι ανοιξε το προπονητικο αυτον τον καιρο γιατι ο μπολονι καθε 3 και 2 παει στην ρουμανια γιατι τα λεφτα αλλου ειναι 5 αλλου ειναι 10 και αλλου ειναι οσο τα αεπ της χωρας γιατι εφερε και μετα εδιωξε τον γκανγατση γιατι ο κολκας ειπε αυτο και γιατι δεν εγεινε το αλλο γιατι οι παικτες τραυματιζοντε και το κυριοτερο γιατι επιτελους δεν ωγαζει η παε μια ανακοινωσει να ξερουμε τι θα γεινει θα τον πουλισουμε η οχι τον βιερινια με τον λιγο τον σβουρα που μπλεξαμε
Εγώ δεν βλέπω ότι η ομάδα αυτά τα 4 χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά..?? Βλέπω ότι πισωγυρίζει..?? Έχω αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο...?? Δύσκολα... Αν με διάβαζες ή αν με ήξερες θα γνώριζες ότι είμαι γνωστός υποστηρικτής των Ζαγοράκη-Βρύζα... Τώρα αν θές να σου πώ ότι πάντα όλα είναι τέλεια... Επίσης δύσκολα... Εγώ ούτε ψέμματα λέω, ούτε παπαγαλάκι κανενός γίνομαι...
Ασχολήθηκα ποτέ με το που είναι οι μετοχές...?? Που πήγαν τα λεφτά...?? Ξέρω που είναι οι μετοχές, όπως ξέρω και που πάνε τα λεφτά, αυτή είναι και η δουλειά μου άλλωστε, να μπορώ να διαβάσω ένα ισολογισμό, τα ψιλά γράμματα και οτιδήποτε σχετικό... Ο Μπόλονι γιατί πάει στη Ρουμανία σου φαίνεται να με νοιάζει...?? Klain mine για να συντηρήσω και το οπαδικό επίπεδο... Επέκρινα εγώ ποτέ τη διοίκηση για τους χειρισμούς στο θεμα Γκαγκάτση...?? Ουδέποτε, διότι ακόμα και αν ήταν λάθος τον γνωρίζω προσωπικά και τον θεωρώ ικανότατο και εν τέλει ήταν μια επιθετική ιδέα, μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο, την έκανε, έφαγε τη φάπα του, την πήρε πίσω και μπράβο του, καλά έκανε και καλά να πάθει, εγώ πάντως κριτική δεν άσκησα... Ασχολήθηκα με την πώληση Βιερίνια...?? Αφού νομοτελειακά, ο παίκτης θα πουληθεί αργά ή γρήγορα... Όσο για το προπονητικό, μπράβο στο Ζαγοράκη για την ιδέα του να το κατασκευάσει, μπράβο που δεν έμεινε στα χαρτιά και το υλοποίησε, είναι κάτι που θα μείνει για πάντα και προσωπικά πιστεύω ότι μελλοντικά ίσως του πρέπει να πάρει και το όνομα του... Όμως ακόμα και ένα δεκάχρονο παιδάκι (ή έστω κάποιος με αντιληπτική ικανότητα δεκάχρονου...) θα μπορούσε να καταλάβει γιατί η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού στο κοινό έγινε στις 31/8 και ότι δεν ήταν τυχαίο... Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν... Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας ψαχτεί... Όσο για τον Κωνσταντινίδη, αν θέλεις να σου πω ότι προσελήφθη επειδή έχει πτυχίο προπονητικής, μεταπτυχιακό στο sport management και γνώσεις οικονομικών, τότε λυπάμαι αλλα δεν θα μπορέσω... Προσελήφθη γιατί απο τους πρώην συμπαίκτες φίλους του Ζαγοράκη ήταν (απο τους διαθέσιμους) αυτός που του έκοβε περισσότερο... Ακόμη, για τις 11 θλάσεις σε λιγότερο απο δύο μήνες δεν νομίζω ότι φταίει κάποιος άλλος παρα η συναστρία και ο ανάδρομος Ερμής που είναι στην Αφροδίτη (τσιλιμπουρδίζουν παρέα...) και δημιουργούν αρνητικό feng sui στην περιοχή της Μεσημβριας... Ποιός άλλος θα μπορούσε να φταίει άλλωστε για τις θλάσεις...??
Τέλος, είπα ποτέ ότι είμαι αγχωμένος...?? Αγχωμένος με την μπάλα δεν είμαι... Όταν ασχολήθηκα επαγγελματικά με τον αθλητισμό και άρχισα να τρώω ψωμάκι απο αυτό, τότε κόπηκε ο πρώτος δεσμός μου με το οπαδιλίκι... Όταν προέκυψαν στη ζωή μου άσχημα πράγματα τα οποία δεν εύχομαι σε κανέναν, τότε κόπηκε ακόμα περισσότερο αυτός ο δεσμός... Πλέον αγαπάω τον ΠΑΟΚ, κάνω και θα κάνω για πάντα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, πληρώνω τον ΠΑΟΚ, δεν πληρώνομαι απο αυτόν, θα εξακολουθήσω να πληρώνω τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις εκάστοτε δυνατότητές μου, αλλά ποτέ δεν θα δώσω τη ζωή μου, ούτε και κανενός άλλου (εννοείται έστω και "αντιπάλου") για τον ΠΑΟΚ...
Είπα εγώ ποτε ότι ο Ζαγοράκης δεν το πάει καλά το καράβι...?? Καταρχήν, η προσωπική μου άποψη -και ισχύει για όλα τα θέματα- είναι ότι για να είναι κάποιος απόλυτα θετικός ή απόλυτα αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί παρα να είναι ηλίθιος... Εφόσν κάποιος είναι κάθετα αντίθετος και αφοριστικός απέναντι του, ή αντίθετα είναι απόλυτα θετικός απέναντι στους χειρισμούς του, δεν μπορώ να τον θεωρήσω τίποτα άλλο παρα ασόβαρο... Για τον απλούστατο λόγο ότι σε μια μακρά περίοδο με πλειάδα σύνθετων και διαφορετικών θεμάτων απέναντί του ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης θα έχει καλές και κακές στιγμές... Σωστά και λάθη... Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Αν κάποιος τα βλέπει όλα μαύρα ή όλα άσπρα δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρα βλάκας, στημένος ή ψεύτης, διαλέγουμε και παίρνουμε...λευκες επιταγες κανεις δεν περνει αλλα ας βγει καποιος να μου πει το μετρο που εχει και κανει συνγκριση και βγαζει το συμπερασμα οτι ο ζαγορ αυτο που κανει το κανει λαθος
εχει μετρο τον βουλινο;;; τον μπατμαν;; τον γουμενο;; τον βαζελο ;;τον γαυρο;; την ρεαλ;; την μπαγερν;;
ποιο ειναι το μετρο ...εκτος αν ειμαστε επιστημονες του θεματος και εχουμε και την γνωση και την πρακτικη μιας και ο καθενας μας εχει διοικηση απο μια παε
Αν θέλει κάποιος την προσωπική μου άποψη, η "διακυβέρνηση Ζαγοράκη" είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, έχει αναμφίβολα θετικό πρόσημο, θεωρώ ότι έχει καλές προθέσεις, έχει ικανότητες, ενώ στον αντίποδα έχει κάνει και πάρα πολλά λάθη. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, περισσότερα ίσως απ'ότι περίμενα απο αυτόν, όμως όποιος δουλεύει κάνει και λάθη, είναι απόλυτα φυσιολογικό και διόλου επιλήψιμο... Το θέμα είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη σου... Σε αυτό προσωπικά δεν έχω σαφή απάντηση ακόμα, κάποιες φορές έδειξε να μαθαίνει απο τα λάθη του, κάποιες άλλες υποπέπτει στα ίδια ατοπήματα... Ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει αυτό...
Συνοπτικά, υπο τις παρούσες συνθήκες σίγουρα θα τον ήθελα πρόεδρο στην ομάδα μου... Και αν γυρνούσα το χρόνο πίσω 4 χρόνια, πάλι θα του ζητούσα να σταματήσει τη μπάλα και να πάρει την ομάδα...
Υ.Γ. Όλος αυτός ο διάλογος είναι εντελώς off-topic και ζητώ συγνώμη γι'αυτό αλλά δέχτηκα μια -θεωρώ- ακατανόητη επίθεση (στο άσχετο) σε προσωπικό επίπεδο και δεν μπορούσα παρα να απαντήσω... Μάλλον θα πρέπει όλος αυτός ο "διάλογος" να μεταφερθεί κάπου αλλού... You know better...
Please...no more offtopics......mersi bokou naoume! 
Merci beaucoup λέγεται.. Την αισθητική μας δεν την σκέφτεσαι;;;
Gika

Merci beaucoup λέγεται.. Την αισθητική μας δεν την σκέφτεσαι;;;

Gika

-
Και στο αμυντικό επίσηςsporos123 έγραψε:
Για τον Σακελλαρίου: "Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει και πράγματα που πρέπει να κρατήσει. Έχει κάποια στοιχεία που χρειαζόμαστε. Στο επιθετικό κομμάτι είναι επικίνδυνος. Χρειάζεται κάποια βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι. Πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει, εξαρτάται από τον ίδιο".
ολα.γρ
Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρθηκε κάτι για τον nemeth..Υπάρχει όντως ενδιαφέρον ή είναι topicιστικές συζυτήσεις????
Την απάντηση δεν θα την μάθουμε ποτέ. Αν θέλει κάποιος, ας πάει να το ρωτήσει αύριο.giapas έγραψε:joshua έγραψε:αναρωτιεμαι τι κινησεις προεβλεπε ο αρχικος σχεδιασμος της ομαδας που δεν περιελαμβανε αυτα τα εσοδα.
Παίζει κανένα ρόλο; Ή μήπως έπρεπε να το παίξει άπλας ο Ζαγοράκης και να επιστρέψει τα λεφτά του Σαχπατζίδη;
Πλέον, βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα και με το γεγονός ότι κάνουμε μεταγραφές ....
λογικά (χωρίς μομφή σε κανέναν) προέβλεπε πώληση παίκτη-παικτώνDC έγραψε:Την απάντηση δεν θα την μάθουμε ποτέ. Αν θέλει κάποιος, ας πάει να το ρωτήσει αύριο.giapas έγραψε:joshua έγραψε:αναρωτιεμαι τι κινησεις προεβλεπε ο αρχικος σχεδιασμος της ομαδας που δεν περιελαμβανε αυτα τα εσοδα.
Παίζει κανένα ρόλο; Ή μήπως έπρεπε να το παίξει άπλας ο Ζαγοράκης και να επιστρέψει τα λεφτά του Σαχπατζίδη;
Πλέον, βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα και με το γεγονός ότι κάνουμε μεταγραφές ....
όπως έγινε σε παο και αεκ.
όπως έγινε δηλαδή στους άμεσους ανταγωνιστές μας
Η πάντα αξιόπιστη γάτα στο εξωφυλο λέει για επαφές Βρύζα με Μώρα.Πάει και ο Μώρας!!!

- ΑποστόληςΑ
Ας πάρουμε τον Μόρα κι ας το γράψει κινέζικα!Argonaut4 έγραψε:Please...no more offtopics......mersi bokou naoume!
Merci beaucoup λέγεται.. Την αισθητική μας δεν την σκέφτεσαι;;;![]()
Gika