Τώρα για τα τρέχοντα θέματα, με βάση τη λογική των διοικούντων που την ήξερα απο πρώτο χέρι, την κατανοούσα και μπορούσα να αντιληφθώ (και ο καθένας άλλωστε) που στοχεύουν, τι προσδοκούν και ποιό είναι το πλάνο τους, θα θεωρούσα ότι θα κινηθούν για να εκμεταλευτούν καποια ευκαιρία που μπορεί να προκύψει... Πχ ευκαιρία μπορεί να είναι για κάποιον ο Μόρας που είχε κασέ 5-6 κατοστάρικα και τώρα μπορείς να τον πάρεις με 3,5... Ευκαιρία μπορεί να είναι για κάποιον ο Σανκαρέ που για να τον αγοράσεις απο την ομάδα του ήθελες ένα σεβαστό ποσό και τώρα είναι ελεύθερος... Η διοίκηση που ήξερα (με τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της) λογικά θα έκανε ακόμα μια κίνηση αν θεωρούσε ότι παρουσιάζεται ευκαιρία... Η διοίκηση που βλέπω το τελευταίο διάστημα (*εξηγώ στην επόμενη παράγραφο "τι βλέπω"...) με τις παλινωδίες της (μπερδεμένα μπούτια κατα το λαϊκότερον...) δε νομίζω ότι θα κάνει άλλη μια τέτοια κίνηση, αν και ποτέ μη λές ποτέ, ειδικά με το Σαχπατζίδη να έχει -κυριολεκτικά- λυσσάξει απο πίσω για να γίνουν και άλλες κινήσεις... Οπότε υπομονή άλλες τρείς μέρες για να λυθούν όλες οι απορίες μας...
Και πριν προλάβει κανένας να μιλήσει για οικονομικά προβλήματα και πλήρες ρόστερ, τα ίδια προβλήματα και το ίδιο ρόστερ είχαμε και στις 29/8 που η διοίκηση συμφώνησε να δώσει 250.000 ευρώ το χρόνο στο Ρίβας, τα ίδια προβλήματα και το ίδιο ρόστερ είχαμε και στις 30/8 που η διοίκηση συμφώνησε να δώσει 220.000 ευρώ το χρόνο στο Δημήτρη Παπαδόπουλο, τα ίδια προβλήματα και το ίδιο ρόστερ είχαμε και στις 31/8 που η διοίκηση μέσω του Κων/δη είπε ουσιαστικά ότι έχουμε πλήρες ρόστερ και δεν έχουμε οικονομικά περιθώρια για μεταγραφές, τα ίδια προβλήματα και το ίδιο ρόστερ είχαμε και στις 1/9 που η διοίκηση συμφώνησε να δώσει 250.000 ευρώ το χρόνο στο Σπαντάτσιο, τα ίδια προβλήματα και το ίδιο ρόστερ εχουμε και σήμερα που η διοίκηση έχει ήδη αποκτήσει ακόμα δύο παίκτες και μιλάει και με άλλους...
Αν δεν έχεις λεφτά για μεταγραφές, ok δέχομαι ότι δεν έχεις λεφτά, μην κάνεις μεταγραφές... Αν δεν έχεις λεφτά για μεταγραφές και μετά κάνεις δύο και κοιτάς μήπως κάνεις και τρίτη τότε ή είσαι αλλοπρόσαλος ή πάς στην τύχη χωρίς κανένα προγραμματισμό ή λες ψέμματα...
Αν έχεις πλήρες ρόστερ, ok δέχομαι ότι έχεις πλήρες ρόστερ, μην κάνεις μεταγραφές... Αν έχεις πλήρες ρόστερ (και οικονομικά προβλήματα) και μετά κάνεις δύο μεταγραφές και κοιτάς μήπως κάνεις και τρίτη τότε ή είσαι αλλοπρόσαλος ή πάς στην τύχη χωρίς κανένα προγραμματισμό ή είπες ψέμματα...
Για μένα και με τους δύο ακόμα που πήραμε, ικανοποιημένος είμαι... Είχαμε 4 εμφανέστατα κενά στο ρόστερ (στόπερ, κεντρικός χαφ, φορ, μπακαπ του Λίνο ) και πλέον έχουμε δύο (στόπερ, φορ)... Είναι μια πρόοδος... Στις 31/8 δηλώνανε ότι σε όλον τον πλανήτη δεν υπάρχει (ή δεν ψάξανε καλά...) παίκτης που να πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και να έχει λογικό κασέ και στις 7/8 έχουν πάρει ήδη δύο και μιλάνε και με άλλους... Είναι μια πρόοδος... Την πρόοδο εγώ την αναγνωρίζω και την επικροτώ... Όπως επίσης αναγνωρίζω και όλα όσα πρόσφερε η δίοικηση Ζαγοράκη τα 4 αυτά χρόνια... Θυμάμαι που ήμουν και γνωρίζω που έφτασα... Δεν ξεχνάω τίποτα, δεν διαγράφω τίποτα, δεν είμαι αχάριστος ούτε αγνώμονας... Θυμάμαι και αξιολογώ όλα όσα προσφεραν, όπως και όλα τα λάθη τους... Ούτε τα βλέπω όλα ρόδινα αφού δεν είναι ρόδινα, ούτε τα βλέπω όλα μαύρα αφού δεν είναι όλα μαύρα... Δυστυχώς η μεγαλύτερη μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και τραβάνε το σχοινί μέχρι να υπερισχύσουν... Οι μεν προσπαθούν να φάνε το Ζαγοράκη και τα βλέπουν όλα μαύρα και τους φταίνε όλα και οι δε στην προσπάθεια να στηρίξουν το Ζαγοράκη τα βλέπουν όλα ρόδινα και βρίσκουν μια δικαιολογία για τα πάντα... Όμως στο τέλος δεν θα κερδίσει κανένας... Αν συνεχίσουν να τραβάνε το σχοινί και οι μεν και οι δε, απλά το σχοινί θα σπάσει και θα βρεθούν όλοι στο πάτωμα και ο ΠΑΟΚ στο καναβάτσο... Συνεχίστε άφοβα λοιπόν... Εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει...