9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Dimg4
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
αν πάρει τις κατάλληλες πάσες όπως ο κλάους τότε δεν θα αργήσει το γκολ αλλα ο μπόλονι δείχνει να τον προορίζει για δεξί "εξτρεμ"
Καλά τα γκολ που έχασε χάνονται ας πούμε.
Αλλά όταν παίρνει πάσα μπροστά του για να ξεχυθεί και χάνει το βηματισμό του λες και ξέχασε πως περπατάει/τρέχει νομίζω θέλει όχι reboot αλλά ολικό format.
Tες πάντων ας τα βάλει εδώ ελπίζουμε.
Άλλωστε τον σώσαμε από την κατρακύλα στον πολυμετοχικό και να ψάχνει τα λεφτά με προσφυγές. Αν και ξέρει να κερδίζει αυτές τις μάχες με τον τρόπο του.
Αλλά όταν παίρνει πάσα μπροστά του για να ξεχυθεί και χάνει το βηματισμό του λες και ξέχασε πως περπατάει/τρέχει νομίζω θέλει όχι reboot αλλά ολικό format.
Άλλωστε τον σώσαμε από την κατρακύλα στον πολυμετοχικό και να ψάχνει τα λεφτά με προσφυγές. Αν και ξέρει να κερδίζει αυτές τις μάχες με τον τρόπο του.
-
Dimg4
teod1980 έγραψε:Καλά τα γκολ που έχασε χάνονται ας πούμε.
Εκτός θέματος είμαι εγώ και όχι ο dj_timo. Τώρα είδα την υπογραφή του. ( Με τρέλανεςdj_timo έγραψε:Βιτόλο Τορτίγιας, λος σαλτσας και και Λος ξαπλερος ντε λα καναπελος κάθε Πέμπτη να βλέπεις την ΠΑΟΚααρα. Λος μπούλος"
Για να είμαι μέσα στο θέμα... Με τον Ιουλιανό που πήραμε ο Σάλπι θα βρει τον δρόμο του και πιστεύω θα έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη μεταξύ Κλάους και Σάλπι. Αν ο Ιουλιανός έχει την ασίστ... Ο ΠΑΟΚ μπροστά θα είναι φωτιά!!!
- Sick Bastard
Από αυτό που είδα χθες με την εθνική, φοβάμαι ότι τον έχει χάσει τον δρόμο του δια παντός. 
ένα καλό είχε που έβαζε το κεφάλι κάτω πήγαινε μέχρι την γραμμή του κόρνερ μετά έπιανε γραμμή και έκανε κάθετη στην μικρή περιοχή...τα περισσότερα γκολ έτσι είχε μάθει να δίνει ασίστ αλλά πλέον δεν έχει και ταχύτητα για να το κάνει αυτό...εγώ λέω να τον κάνουμε μπακ αφού μας πλασάρουν ότι μαρκάρει καλά...από τον ανέκδοτο ετό καλύτερος θα είναι!
- ΑποστόληςΑ
Στην Εθνική έπαιζε δεύτερο φορ πίσω από τον Λυμπε και μετά δεξί εξτρέμ. Στο τέλος μπήκε και ο Γεωργιάδης για να μπερδεύεται με τον Σαμαρά και έδεσε η σούπα. Ό,τι πιο λάθος σε ανάπτυξη ήταν η Εθνική χθες. Ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε χωρίς να ξέρει πού πρέπει να δώσει τη μπάλα. Εξ άλλου όταν παίζεις με γιόμες είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Σαλπι δεν θα σε βοηθήσει.
Και εγώ απογοητεύτηκα.Μοιάζει πλέον με πρώην.Sick Bastard έγραψε:Από αυτό που είδα χθες με την εθνική, φοβάμαι ότι τον έχει χάσει τον δρόμο του δια παντός.
Η μόνη του ελπίδα ,και η δικιά μας για να πούμε την αλήθεια (700 χιλ είναι αυτά) είναι ο Μπόλονι.Μόνο αυτός μπορεί να τον αναστήσει...
Και η αφραγκιά μας αφου δεν μπορούμε να πάρουμε ένα γαμάτο επιθετικό.
+1 ...a funny story!bob έγραψε:ένα καλό είχε που έβαζε το κεφάλι κάτω πήγαινε μέχρι την γραμμή του κόρνερ μετά έπιανε γραμμή και έκανε κάθετη στην μικρή περιοχή...τα περισσότερα γκολ έτσι είχε μάθει να δίνει ασίστ αλλά πλέον δεν έχει και ταχύτητα για να το κάνει αυτό...εγώ λέω να τον κάνουμε μπακ αφού μας πλασάρουν ότι μαρκάρει καλά...από τον ανέκδοτο ετό καλύτερος θα είναι!
Βασικά η Ελλάδα έπαιζε με 9 παίχτες αφού ο Λυμπερόπουλος νόμιζε ότι έπαιζε σε αγώνα παλαιμάχων...
Ακόμη, υπήρχαν 3 ομάδες στο γήπεδο εκτός απο την Ελλάδα και τη Λετονία υπήρχε και η Σαμαρεία, αφού το παληκάρι έπαιζε μόνος του.. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ποδοσφαιριστής κατ εμέ αλλά αν δε μπεί με την μπάλα στο τέρμα, περνώντας τους ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ, δε γουστάρει να μπεί γκολ..
Ο Σάλπι έτρεξε, προσπάθισε αλλά δεν είχε βοήθειες. ΟΥΤΕ ΜΙΑ κάθετη δεν πέρασε της προκοπής, αν και κινήσεις έκανε πολλές.
Ο Γεωργιάδης ήταν ψαρωμένος και μπήκε 10'.. που να προλάβει να ξεψαρώσει...
Ακόμη, υπήρχαν 3 ομάδες στο γήπεδο εκτός απο την Ελλάδα και τη Λετονία υπήρχε και η Σαμαρεία, αφού το παληκάρι έπαιζε μόνος του.. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ποδοσφαιριστής κατ εμέ αλλά αν δε μπεί με την μπάλα στο τέρμα, περνώντας τους ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ, δε γουστάρει να μπεί γκολ..
Ο Σάλπι έτρεξε, προσπάθισε αλλά δεν είχε βοήθειες. ΟΥΤΕ ΜΙΑ κάθετη δεν πέρασε της προκοπής, αν και κινήσεις έκανε πολλές.
Ο Γεωργιάδης ήταν ψαρωμένος και μπήκε 10'.. που να προλάβει να ξεψαρώσει...
Ω επιτέλους πια με τις λογιών λογιών δικαιολογίες.
Απλά χθες, (και) αυτός δεν βλεπότανε.
Νταξ, ξέορυμε, δεν πήρε μπαλιές, μετά απο κάποια στιγμή παίζαμε με σεντρογιόμες, ο Ερμής ήταν αναδρομος και μπλαμπλαμπλα.
Χθες ήταν αρνητικός. Τελεία.
Γιατί ήταν αρνητικός; Για δύο λόγους: 1ον η προσωπική του απόδοση ήταν κακή επειδή ο ίδιος δεν είναι σε φόρμα
και 2ον δεν τον βοήθησε η ομάδα.
Απλά χθες, (και) αυτός δεν βλεπότανε.
Νταξ, ξέορυμε, δεν πήρε μπαλιές, μετά απο κάποια στιγμή παίζαμε με σεντρογιόμες, ο Ερμής ήταν αναδρομος και μπλαμπλαμπλα.
Χθες ήταν αρνητικός. Τελεία.
Γιατί ήταν αρνητικός; Για δύο λόγους: 1ον η προσωπική του απόδοση ήταν κακή επειδή ο ίδιος δεν είναι σε φόρμα
και 2ον δεν τον βοήθησε η ομάδα.
η χαζογκολια δεν εχει δικαιολογίες.
Τη κάθετες και π@π@ριες μου λετε....
2 φορες δεν βγήκε μονος με το τέρμα (ιδικά την πρώτη) και κατάφερε απο την μικρή περιοχή να στείλει την μπαλα πανω απο τα δοκάρια ?
Πλεον οχι δεν μπορει να βαλει γκολ, δεν μπορει να βρει εστια απο την μικρή περιοχή.
Αλλα παλι θα εφτεγε ο Σαμαρας, ο καραγκουνης ο Σαντος...
Πια τρεξίματα πιες κάθετες πια πια πια? ...... Δεν μπορεί να βαλει την μπαλα μεσα απο την μικρή περιοχή.
Τη κάθετες και π@π@ριες μου λετε....
2 φορες δεν βγήκε μονος με το τέρμα (ιδικά την πρώτη) και κατάφερε απο την μικρή περιοχή να στείλει την μπαλα πανω απο τα δοκάρια ?
Πλεον οχι δεν μπορει να βαλει γκολ, δεν μπορει να βρει εστια απο την μικρή περιοχή.
Αλλα παλι θα εφτεγε ο Σαμαρας, ο καραγκουνης ο Σαντος...
Πια τρεξίματα πιες κάθετες πια πια πια? ...... Δεν μπορεί να βαλει την μπαλα μεσα απο την μικρή περιοχή.
+++++ karelia
όποιος δεν βλέπει ότι είναι ντεφορμέ δεν ξέρει τον Σαλπιγγίδη ...
είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα κάτω από τα συνηθισμένα ... η δικαιολογία είναι εύκολη επειδή ήταν τραυματίας όλο τον Αύγουστο ...
αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Σαλπιγγίδη ... αλλιώς είμαστε γυμνοί μπροστά ... μόνο με καλό Κλάους δεν βγαίνει η χρονιά
Σάλπι ξύπνα και παίξε μπάλα ...
όποιος δεν βλέπει ότι είναι ντεφορμέ δεν ξέρει τον Σαλπιγγίδη ...
είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα κάτω από τα συνηθισμένα ... η δικαιολογία είναι εύκολη επειδή ήταν τραυματίας όλο τον Αύγουστο ...
αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Σαλπιγγίδη ... αλλιώς είμαστε γυμνοί μπροστά ... μόνο με καλό Κλάους δεν βγαίνει η χρονιά
Σάλπι ξύπνα και παίξε μπάλα ...