25. Costin Lazăr
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25. Costin Lazăr
Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Λάζαρ
Ατυχος στάθηκε ο Κοστίν Λάζαρ, αφού όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας τραυματίστηκε στο 44' του αγώνα Ρουμανία-Γαλλία για τα προκριματικά του EURO και αντικαταστάθηκε από τον Στάνκου.
Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σε πρώτη φάση μετά το τέλος του ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα.ola.gr
ελεος ρε π*** μου.......εκει που ειχε αναρρωσει απο τον προηγουμενο τραυματισμο κ θα ανεβαινε σιγα σιγα,παλι τραυματιστηκε??????πολυ κριμα,εστω κ μικρος να ειναι ο τραυματισμος.....μαμω τις εθνικες μου
Ατυχος στάθηκε ο Κοστίν Λάζαρ, αφού όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας τραυματίστηκε στο 44' του αγώνα Ρουμανία-Γαλλία για τα προκριματικά του EURO και αντικαταστάθηκε από τον Στάνκου.
Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σε πρώτη φάση μετά το τέλος του ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα.ola.gr
ελεος ρε π*** μου.......εκει που ειχε αναρρωσει απο τον προηγουμενο τραυματισμο κ θα ανεβαινε σιγα σιγα,παλι τραυματιστηκε??????πολυ κριμα,εστω κ μικρος να ειναι ο τραυματισμος.....μαμω τις εθνικες μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τρί 06 Σεπ 2011, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Δεν πιστευω να ειναι τοσο σοβαρος ο τραυματισμος...
Αντε να χασει τον αγωνα με τον τελη, τρωγεται , αλλα με τους πετεινους τον χρειαζομαστε...
Αντε να χασει τον αγωνα με τον τελη, τρωγεται , αλλα με τους πετεινους τον χρειαζομαστε...
Παίζει να είναι και θέμα προετοιμασίας..
Χωρίς προετοιμασία, αν πιέσεις τον ευατό σου, παθαίνεις ζημιά..
Θα φανεί παντως..
Χωρίς προετοιμασία, αν πιέσεις τον ευατό σου, παθαίνεις ζημιά..
Θα φανεί παντως..
- desperando
- Επικοινωνία:
ο παικτης δεν ειναι επιρρεπής αλλα πιέστηκε αποτομα χωρις προετοιμασία και αυτα ειναι τα αποτελεσματα
Δεν βλέπω το παιχνίδι αλλά από το σχολιασμό φαίνεται ότι του έγινε πολύ σκληρό τακλιν στο 27ο λεπτό για το οποίο ο Yann M'Vila πήρε κίτρινη κάρτα. Ο Lazar αντικαταστάθηκε στο 44ο λεπτό. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα και με αυτόν και να είναι καλά το παλικάρι.
Καποια ρεπορταζ το καλοκαιρι εγραφαν οτι ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους κατι που ερχοταν βεβαια σε αντιθεση με τις συμμετοχες του τα προηγουμενα χρονια.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε μπανε σορρυ κιολας γιατι ειμα χαλασμενος αλλα οταν ενα παικτης σε διαστημα 1,5 μηνα εχει τραυματιστει τρεις φορες (χωρις βεβαια να γνωριζουμε ακομα το ιδος του τριτου τραυματισμου) ενωστο παρελθον ειχε γεματες χρονιες εσενα αυτο σου λεει οτι εχει ευπαθεια ή οτι διαχειριστηκαν λαθος την περιπτωση του?
ενταξει ρε παιδιά ειπε την άποψη του ο μπανε, μην τον φάμε κιόλας...
Ότι και να είναι θα είναι πολύ κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ καλό παίκτη..
προσωπικά θεωρώ πως είναι ανέτοιμος λόγω μη προετοιμασίας αλλά ξαναλέω θα φανει..
Ότι και να είναι θα είναι πολύ κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ καλό παίκτη..
προσωπικά θεωρώ πως είναι ανέτοιμος λόγω μη προετοιμασίας αλλά ξαναλέω θα φανει..
πως επαιζε μεχρι να βγει...?
με τελη ποιος θα παιξει....εξω φωτακης? εξω λαζαρ?
Δεν ξερω τι φταιει,απλα εκανα μια διαπιστωση που ειναι και γεγονος.
Οπως λεει και ο μοικανος θα το δουμε,ουτε μομφη ουτε τιποτα δεν νομιζω να εγραψα καπου οτι φταιει καποιος.
Οπως λεει και ο μοικανος θα το δουμε,ουτε μομφη ουτε τιποτα δεν νομιζω να εγραψα καπου οτι φταιει καποιος.
Φιλος μου που σπουδαζει ρουμανια και παρακολουθουσε τη Ραπιντ μου ειπε οτι δεν ειχε ποτε προβληματα με τραυματισμους!joshua έγραψε:Καποια ρεπορταζ το καλοκαιρι εγραφαν οτι ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους κατι που ερχοταν βεβαια σε αντιθεση με τις συμμετοχες του τα προηγουμενα χρονια.
- john4serres
Παναγιωτουδης...MANIAKOS έγραψε:πως επαιζε μεχρι να βγει...?