Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχουν και καμια 40ρια ποδοσφαιριστες στον αερα οποτε καποια στιγμη μια αποφαση εστω για τους ιδιους πρεπει να βγει.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

και μετα θα πανε στο cas και δεν εχει τελος η ιστορια,απο δικαστηρια,συμβουλια και επιτροπες αλλο τιποτα.δυο μηνες και ,ακρη δεν μπορει να βγει.αυτες οι ομαδες α,β μπορει να μεινουν αγνωστες μεχρι και τον μαιο :twisted: :twisted: .
Αν ειναι να περιμενουμε τις αποφασεις τοτε μαλλον με σακη ενδεκαδατο θα την βγαλουμε :cry:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Θα φτάσουμε κανα 50 χρόνια μετά, ο ρούλης θα παλεύει για τον πρώτο τιτλο του μετά απο 93 χρόνια, εμείς θα συζητάμε για τους ερχόμενους επενδυτές, και τα εγγόνια του μπεου και του μάκαρου θα τρέχουν στο CAS για 342234η φορά να δικαστεί η υπόθεση...
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η μεγαλύτερη φετεινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ ήταν ο Μπόλονι! Αν μας δώσει ενδεκαδάτους τους Φωτάκη, Αθανασιάδη, Μαλεζά, Μπαλάφα Γεωργιάδη και Παπάζογλου, καθαρίσαμε! Αν μάλιστα αναδείξει τους νέους Γιάννου (εφόσον τον πάρουμε), Στάμου, Αποστολόπουλο και Σταφυλίδη (+ Βασ. Παδόπουλο, Παναγιωτούδη κλπ), άντε γεια! Και άσε τον Ολυμπιακό να ξοδεύει εκατομμύρια για Ριέρα και τους συν αυτώ.
++++++++++++++++++++++++++1926
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

επειδη μολις μπηκα στο φορουμ μπορει καποιος να με ενημερωσει τι εγινε με τον σπαντασιο? ηρθαν τα χαρτια? ειναι ολα νομιμα? το ανακοινωσε η παε? γιατι αργει?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυριο περιμενουν τα χαρτια απο βραζιλια και αν ειναι οντως ελευθερος θα υπογραψει για 2 χρονια

Μπορεί να πέρασαν στα… ψιλά οι απουσίες των Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ και Βιθέντε Μόνχε από την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι ο αποκλεισμός τους από την αποστολή δεν οφείλεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους…

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Σανκαρέ

Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα ο Χάβι Γκράθια να τον αφήσει εκτός αποστολής…

Στα χνάρια του Σανκαρέ ωστόσο, φαίνεται ότι βάδισε και ο Μόνχε, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός μέσος να «κοπεί» από την αποστολή χωρίς ν΄αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Χάβι Γκράθια δεν μπήκε στην διαδικασία να αναφερθεί στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στις απουσίες των δύο προαναφερθέντων παικτών, ενώ σιγή ασυρμάτου τήρησαν και οι διοικούντες. Όλα αυτά ήρθαν να ενισχύσουν τις πληροφορίες που φέρνουν τους δύο παίκτες να τα΄χουν «τσουγκρίσει» με τους ιθύνοντες του θεσσαλικού συλλόγου, κάτι που τους έφερε να γυμναστούν μόνοι τους πριν από την έναρξη του φιλικού…

Στην προπόνηση της Κυριακής (5/9) πάντως, αμφότεροι γυμνάστηκαν κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο Χάβι Γκράθια συνεχάρη τους παίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση(ιδιαίτερα στο α΄ημίχρονο) κόντρα στην Κέρκυρα και τους ζήτησε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
ονσπορτς
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πάρντο:Κάνει τη διαφορά ο Σπαντάσιο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζουλιάνο Σπαντάσιο, ο οποίος είναι προ των πυλών της Τούμπας, στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο πρώην συμπαίκτης του στην Ραπίντ, ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ούγκο Πάρντο.

"Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το αριστερό πόδι του είναι και το δυνατό του σημείο, αφού έχει εξαιρετικά χτυπήματα και δεν φοβάται να σουτάρει πολλές φορές", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Το επίπεδο του είναι υψηλό και παρά το γεγονός ότι είναι Βραζιλιάνος, είναι παίκτης με εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο έχει φανεί στην τριετία που βρίσκεται στην Ραπίντ. Όσο ήμουν στην Ρουμανία, ο Σπαντάσιο ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Αγωνίζεται περισσότερο πίσω από τους επιθετικούς αλλά και στα άκρα είναι επιθετικός".

Στη συνέχεια, ο Πάρντο τόνισε: "Το σουτ του είναι πολύ καλό. Όποτε βρεθεί σε θέση για να απειλήσει με μακρινό σουτ θα το κάνει και έχει σκοράρει έτσι αρκετές φορές. Έχει πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει όλα αυτά τα οποία απαιτεί η θέση του μέσα στο γήπεδο, είναι πολύ καλός στα οργανωτικά του καθήκοντα".

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο αν ο Σπαντάσιο μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ: "Φυσικά! Αν ο Τζουλιάνο έρθει στον ΠΑΟΚ, θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή, καθώς μπορεί να δώσει τα στοιχεία που λείπουν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και να έρθει μπορεί να κάνει την διαφορά".

http://www.paokizein.gr/nea/2345-pardo- ... dasio.html
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εξαιρετική είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, όπως δήλωσε ο Μάρκος Αντόνιο στην εφημερίδα «SportDay». Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν συμπαίκτες με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τόνισε: «Για εμένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Τζουλιάνο».

«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ένας παίκτης ομάδας. Προσθέτει αρκετή ποιότητα στο σύνολο. Είναι δημιουργικός μέσος. Σε σύστημα 4-3-3 παίζει ως αριστερός εσωτερικός μέσος, αυτή είναι η καλή θέση του. Μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά επειδή είναι αριστεροπόδαρος βολεύεται καλύτερα από την άλλη πλευρά. Είναι μία πολύ ποιοτική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Για εμένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Τζουλιάνο», ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Αντόνιο και ανέλυσε περισσότερο τον πρώην συμπαίκτη του.

Για τα κύρια χαρακτηριστικά του Σπαντάτσιο:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ηγετική μορφή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εκτελεί φάουλ και κόρνερ και μολονότι δεν σκοράρει ιδιαίτερα (σ.σ.: στη χρονιά που ο Σπαντάσιο σκόραρε 17 φορές στο πρωτάθλημα ο Μάρκος Αντόνιο έπαιζε στον ΠΑΟΚ), έχει πάρα πολύ καλή τελική πάσα, "βλέπει" γήπεδο, γι' αυτό και τελειώνει τις χρονιές με πολλές ασίστ. Είναι δυνατός παίκτης, πιστεύω ότι εύκολα θα βρει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και θα αγαπηθεί από τον κόσμο».

Για το αν έχει μιλήσει μαζί του για τον ΠΑΟΚ:

«Μίλησα πολλές φορές μαζί του από τη στιγμή που με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Του έδωσα τις καλύτερες συστάσεις. Του συνέστησα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Του είπα ότι θα του αρέσει πολύ. Οτι είναι μία ομάδα με εκπληκτική έδρα. Πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τερματίζει ψηλά και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και για τον Ζουλιάνο ο ΠΑΟΚ είναι καταπληκτική επιλογή».

Για το αν θα επέστρεφε ποτέ στον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο. Εχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη Ραπίντ. Εχω, όμως, τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και την Ελλάδα γενικά. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

sport-fm.gr
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΠΑΟΚ και οι μεταγραφές των άλλων

Γιώργος Κουβεντίδης / PAOK24

Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Εγώ σήμερα, 1 Σεπτεμβρίου 2011, βγαίνω και λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν τον πιάσουν, βέβαια, οι αυτοκαταστροφικές του τάσεις, που διαχρονικά είναι η μεγαλύτερη κατάρα αυτής της ομάδας.
Ξέρω ότι πολλοί θα πίστευαν ότι φέτος θα ήταν η ευκαιρία να πάρει και το πρωτάθλημα, αλλά όσο υπάρχουν οι πατέρες από τη μια, και οι μητέρες από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα όταν βγει ο ήλιος από τη δύση. Το ξέρω ότι είναι μοιρολατρικό, στα δικά μου μάτια, πάντως, αυτή είναι η αλήθεια. Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι η 2η θέση. Κάποια στιγμή θα του κάτσει «ολοκληρωμένα». Κι αν του κάτσει, τότε το ξανασυζητάμε.
Ξέρω ότι πολύς κόσμος αισθάνεται οργισμένος που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη μεταγραφή, δεν μπορώ να πω πως δεν τον καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ και να πω ότι δικαιολογώ την οργή, έστω κι αν κάποια στιγμή πολλοί δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τα φύκια (που τους τάιζαν και τους ταίζουν κάποιοι), από τις μεταξωτές κορδέλες. Μου τη δίνει μου αυτή την ώρα κάνω συγκυριακά τον συνήγορο του διαβόλου (και δυστυχώς, εδώ που φτάσαμε ο διάβολος είναι ο Ζαγοράκης), ωστόσο αυτή είναι η άποψή μου.
Για να μην τα πολυλογούμε, ο ΠΑΟΚ ήταν σε ένα μονόδρομο (να μειώσει το αγωνιστικό του μπάτζετ από τα 12-13 εκατομμύρια στα 7-8, γιατί ανάλογη είναι η πτώση των εσόδων) και είχε φέτος δύο επιλογές. Πουλάει τον Βιεϊρίνια με 5-6 εκατομμύρια (ναι 12, καλά…), καλύπτει κάτι τρύπες και παίρνει δύο – τρεις παίκτες. Δεν πουλάει τον Βιεϊρίνια, κόβει κάποια άλλα μη αναγκαία συμβόλαια, κρατάει την ομάδα του ανέγγιχτη και κάνει ένα – δύο μπαλώματα.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε εντέλει τη δεύτερη επιλογή, που σήμαινε και «σφιχτή» οικονομική πολιτική. Δεν το έκανε γιατί είναι μαζόχας, αλλά γιατί τα πράγματα έχουν σφίξει και τον επόμενο Απρίλιο μπορεί να κλάψει κόσμος με τις αδειοδοτήσεις. Ακούγεται γραφικό, αλλά θα το δείτε.
Τον ίδιο δρόμο, των μειώσεων και της «σφιχτής πολιτικής» έχουν ακολουθήσει όλες οι ομάδες. Μην κοιτάτε μόνο το σπίτι σας, κοιτάξτε και τα διπλανά. Οι μειώσεις του μπάτζετ είναι κατακόρυφες κι αυτοί που φεύγουν αντικαθίστανται από περαστικούς. Εδώ ο Ολυμπιακός, περίμενε να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από το Τσάμπιονς Λιγκ, να σιγουρέψει τα 25 εκατομμύρια για να κάνει μεταγραφές.
Ο Παναθηναϊκός θα είναι φέτος η μεγαλύτερη κωμωδία ever και μέχρι τις τελευταίες μέρες πάλευε να πουλήσει τον Μπουμσόνγκ και τον Λέτο, γιατί κατά τον Οκτώβριο έρχεται αδυναμία πληρωμών.
Η ΑΕΚ έδιωξε τους τρεις από τους καλύτερους παίκτες της και για να μην τους πάρουν στο κυνήγι, πήρε τον Γκούντιονσεν, που εδώ και δύο χρόνια κάνει πρόβα για παλαίμαχος.
Ο Άρης πούλησε και τον Βαγκέλι κι αν ο Νέτο ή ο Μίσελ συμπληρώσουν τέσσερις κάρτες, δεν έχει μπακ να βάλει.
Πιστεύετε πως είναι όλοι τους ηλίθιοι; Αυτοί απλά επέλεξαν τη λύση «διώχνω μεγάλα συμβόλαια και πουλάω όποιον μπορώ κι έχει ο Θεός». Στην πλειοψηφία τους, οι παίκτες που πήραν παραπέμπουν σε γνωστή διαφήμιση. Αν ψάχνει η μάνα τους ποδοσφαιριστή, παίρνει στο 11880. Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, επέλεξε να κράτησε την ομάδα του.
Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας τη ρεβάνς στην Ουκρανία, αναρωτήθηκα που πάει αυτή η ομάδα. Αργότερα σκέφτηκα ότι έλλειπαν πέντε παίκτες, οι οποίοι θα είναι βασικοί. Είναι δεδομένο ότι με μία – δύο προσθήκες, ο ΠΑΟΚ θα ήταν μια καλύτερη ομάδα, καταλαβαίνω όμως το λόγο, που δεν έγιναν (αν και πιστεύω ότι έστω μια προσθήκη θα γίνει).
Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με οριακό ρόστερ και φέτος θα τη βγάλει τσίμα – τσίμα. Το κακό είναι πως το ρόστερ του δεν είναι και τόσο «αθλητικό», δεν έχει αυτό που λέμε «παίκτες αθλητές», γι΄ αυτό νομίζω ότι πλάκωσαν κι οι θλάσεις.
Ο Μπόλονι, που χρόνια δούλευε σε Γαλλία και Βέλγιο, με πιο αθλητικά κορμιά, τους φόρτωσε λίγο παραπάνω κι έπαθαν όλοι θλάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς πνευμόνια, γι΄ αυτό και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να παίξει φέτος το ποδόσφαιρο που θέλει ο Μπόλονι, θα συνεχίσει να παίζει όπως μπορεί. Έστω κι έτσι, πιστεύω ότι φέτος θα κάνει καλή σεζόν, γιατί αναλογικά και σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους, είναι στο συν.
Για να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα, αν το σύστημα του ΠΑΟΚ αποβάλει τις αυτοκαταστροφικές τάσεις, θα είναι μια ωραία χρονιά, παρά τις δυσκολίες. Είμαι σχεδόν βέβαιος, όμως, ότι θα είναι μια χρονιά με προβλήματα και πολλές αναταράξεις, με τον ΠΑΟΚ να παίζει κάθε βδομάδα με την πλάτη στον τοίχο, με το παιχνίδι της κάθε Κυριακής να μοιάζει με τη σπίθα, σ΄ εκείνη την παλιά διαφήμιση, που αρκούσε να φέρει την καταστροφή.
Κάποια στιγμή στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, είχα γράψει ένα blog με τίτλο «Αγαπήστε τον, είναι πολύ ΠΑΟΚ». Ψιλογραφικό ακούστηκε, όσο γραφικό φαίνεται, με την πάροδο των χρόνων, εκείνο το πανό έξω από τη Θύρα 1. Όσοι γουστάρετε αγαπήστε τον, όσοι γουστάρετε μην τον αγαπάτε…
Υ.Γ. 1. Η αύξηση άνοιξε 22 Αυγούστου, το θέμα των «επενδυτών» υφίσταται από τον Ιούνιο, αλλά μέχρι τις 31 Αυγούστου τα 6.000.000 ευρώ δεν μπήκαν, γιατί δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τα χαρτιά… Ήθελαν όμως να φέρουν τον… Ακουϊλάνι (ή τον Ιακουίντα, θα σας γελάσω) αφού δεν έκατσε του Γιοβάνοβιτς ή του Τρεζεγκέ ή έστω τον Ανάκογλου αλλά δεν ήθελε ο κακός Ζαγοράκης. Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (εκείνος ο Ρίβας, πάντως, που σε αντίθεση με τον Γκούντιονσεν, αυτός κάνει πέντε χρόνια πρόβα για παλαίμαχος, δεν ήρθε)…
Υ.Γ. 2. Κρίμα, που η πίεση που δέχτηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν τέτοια, που την «ανάγκασε» να ανοίξει τη Μεσήμβρια στις 31 Αυγούστου. Κρίμα, γιατί μιλάμε για ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

..... ο μονος λογος για να το διαβασουμε.... ειναι για να αποδιχθει ακομα μια φορα το ''τσατσιλικι'' τους;

τελικα το ΑΡΔ....δεν βγηκε τυχαια.....
το να αβανταρει μεχρι αηδιας αυτους που ενα καλοκαιρι το μονο που καταφεραν ειναι να ''τρελανουν'' τον κοσμο με τις
....παλλινοδιες τους...
και να τα κανουν ''μπαχαλο'' στα μεταγραφικα....δειχνει το ποσο ''λιγος''' δημοσειογραφος ειναι.....
.....1 Σεμπτεβριου..προσπαθει να μας παρουσιασει τον ΠΑΟΚ φαβορι για την 2 θεση.....
.......μαλιστα το θεωρει μεγαλη επιτυχια να περασεις τους ''πεθαμενους'' παο και αεκ......και ολα ειναι....καλα...
.....ελα ομως...που στον πανικο τους λογο αντιδρασεων τρεχουν στις 2 Σεμπεμβριου να παρουν παικτη .....
......... για τετοια ''οργανωση'' και ''σχεδιασμο'' ομαδος μιλαμε... :lol:
......τρικυμια εν κρανιο........
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά μη τρελαίνεσαι... Μπορεί και να πιστεύει οτι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παρά το ασθενές ρόστερ.. Δεν είναι κακό! Ούτε μεταφράζεται απευθείας σε αβάντα!

υ.γ. Έχω την εντύπωση οτι φέρνουμε πολύ καλή χαφάρα με την κίνηση του Σπαντάσιο.. Δεν ξέρω τον έκοψα μπαλαδόφατσα..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Το οτι ειναι καλος η οχι θα φανει στο χορτο.Παντως και εγω τον πιστευω.... θα δουμε ...μακαρι να μας βγει.
μια και μιλαμε για αυτον....
.....εγω τωρα αν ρωτησω....καλα ρε παιδια ....δεν μπουρουσατε να τον κλεισεται πριν τις 31Αυγουστου,για
να μπορει να παιζει και ευρωπη ....θα ειμαι '''κακος'';
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Καθηστε να τον κλεισουμε εστω και τωρα και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

rainmaker έγραψε:Καλά μη τρελαίνεσαι... Μπορεί και να πιστεύει οτι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παρά το ασθενές ρόστερ.. Δεν είναι κακό! Ούτε μεταφράζεται απευθείας σε αβάντα!

υ.γ. Έχω την εντύπωση οτι φέρνουμε πολύ καλή χαφάρα με την κίνηση του Σπαντάσιο.. Δεν ξέρω τον έκοψα μπαλαδόφατσα..
Κάτσε να κλείσει...
:pano:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν πιστεύω ότι θα κινηθούμε για Sankare
διότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο uefa ,ι κάνω λάθος,
έπαιξε 4 ματς με τον βόλο στα προκριματικά η μήπως δεν μετράνε αυτά τα mats γιατί τους απέκλεισε η uefa?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”