Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
- kataramenos5
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Έτσι ακριβώς.Η μόνη λύση για να πάμε παραπάνω είναι η πρόκριση στους ομίλους του C.Lfree4 έγραψε:Μπορω να βγαινω καθε χρονο προκριματικα ΤσουΛου?
Μια θα στραβωσει, δευτερη θα στραβωσει, τριτη θα στραβωσει, ε που θα παει, μια φορα θα ερθει και η δικια μας η σειρα.. Κι οταν με το καλο ερθει κι εκεινη η στιγμη, ο ΠΑΟΚ αυτοματως θα ανεβει 2 επιπεδα.. Θα φτασει εκει οπου τον ονειρευομαστε... Δε θελω ουτε κυπελλο ουτε πρωταθλημα (που θελω αλλα δε θα με αφησουν να τα παρω).. Μονο αυτο!
Πρωτάθλημα δε μας άφησαν, και δε πρόκειται να μας αφήσουν να πάρουμε.Το κυπελλάκι εκτός απο το οτι σε "ψηλώνει" για μερικούς μήνες, ουσιαστικά δε προσφέρει τίποτα στο να ανέβεις επίπεδο(π.χ κούλα)
Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να κυνηγήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις φέτος η να επιλέξουμε 1 ή 2.
Αυτο δεν λεγεται μιζερια.......Εκτος και εαν τις χρονιες του Βολτεζου,του Λιθοξοπουλου,των αδερφων Αμαφουλε,του Φριγκερ,του Παρασχου.......(μπορω να γραφω ωρες),εσυ πιστευες οτι μπορουσαμε να παμε για πρωταθλημα.Γιατι,αλλο τι ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κυνηγαμε καθε χρονο και αλλο εαν μπορουμε.Ε,λοιπον,φετος ΜΠΟΡΟΥΜΕ.Και σε περιπτωση νικης στο Καραϊσκακη,ξαναβγειτε και μιληστε για χαμηλα τη μπαλα.............Doomlord4 έγραψε:Μιζέρια είναι να λες κάθε χρόνο ότι πας για πρωτάθλημα και 26 χρόνια να μην το παίρνεις και να επιμένεις και τον 27ο με τις ίδιες γραφικότητες...
αν δεν κατάλαβες λέω πως ακόμα κι αν μπορούμε και το πιστεύουμε,καλό είναι να μην το δηλώνουμε...
Βαρέθηκα να μη το δηλώνω επειδή θα με πουν γραφικό αν το κάνω.
Φέτος, όπως και πριν 2 χρόνια, έχω ομαδάρα. Και στόχος είναι το πρωτάθλημα.
Αν φοβάσαι να βάλεις ψηλά τον πήχη, πως ακριβώς μπορείς να περιμένεις να φτάσεις ψηλά;
Φέτος, όπως και πριν 2 χρόνια, έχω ομαδάρα. Και στόχος είναι το πρωτάθλημα.
Αν φοβάσαι να βάλεις ψηλά τον πήχη, πως ακριβώς μπορείς να περιμένεις να φτάσεις ψηλά;
Από πότε τα
-βάζω τον πήχη ψηλά
και
-δεν το δηλώνω,
δεν μπορούν να συνυπάρξουν;
-βάζω τον πήχη ψηλά
και
-δεν το δηλώνω,
δεν μπορούν να συνυπάρξουν;
Το "δεν το δηλώνω" πως το ερμηνεύεις;
Εγώ το ερμηνεύω ως "κρατάω μια πισίνη", κάτι που μου δείχνει έλλειψη πίστης στην προσπάθεια, κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι θα αποτύχεις στο στόχο σου.
Καμιά πισινή. Ή όλα ή τίποτα. Πάμε για πρωτάθλημα και την Κυριακή πάμε να πατήσουμε τους Νο1 αντιπάλους στην έδρα τους. ΠΑΟΚ είσαι!!
Καθαρά και ΠΑΟΚτσήδικα. Κι άσε τους βρωμοαθηναίους να ειρωνεύονται. Την δευτέρα θα αρχίσουν να τα μασάνε και να τρέμουν...

Εγώ το ερμηνεύω ως "κρατάω μια πισίνη", κάτι που μου δείχνει έλλειψη πίστης στην προσπάθεια, κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι θα αποτύχεις στο στόχο σου.
Καμιά πισινή. Ή όλα ή τίποτα. Πάμε για πρωτάθλημα και την Κυριακή πάμε να πατήσουμε τους Νο1 αντιπάλους στην έδρα τους. ΠΑΟΚ είσαι!!
Καθαρά και ΠΑΟΚτσήδικα. Κι άσε τους βρωμοαθηναίους να ειρωνεύονται. Την δευτέρα θα αρχίσουν να τα μασάνε και να τρέμουν...

- rouxlas1926
δν εχω κανενα προβλημα με to παω για πρωταθλημα παω για κυπελλο η οποια αλλη επιτυχια,φυσικο ειναι μεγαλη ομαδα εισαι,μου την σπαει ομως απιστευτα να γεμιζουμε με υπερενθουσιασμο που στο πρωτο στραβοπατηματα θα γινει καταρα για την ομαδα.Πολλοι γραφουν ομαδα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας το ενα το αλλο,το αστειο ειναι οτι ισως μερικοι απο αυτους κραζανε για τις ελλειψεις στα χαφ στα μπακ στην επιθεση στο πομολο της πορτας στο καπακι απτην κολα,και το πιο στεναχωρω απολα ειναι οτι ολα αυτα θα ξαναγυρισουν στα στραβοπατηματα,θα αρχισει η αδικαιολογητη μιρλα,γιαυτο πιστη στην ομαδα πιστη σε μας και πανω απολα στους θεσμους!!!!!(ελα το τελευταιο απλα μαυρο αστειο)
Εδώ και λίγες μέρες διαβάζω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει το γαύρο και ότι η δεύτερη θέση θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Να σας θυμίσω ότι στο πρωτάθλημα συμμετέχει και ο βάζελος, ο οποίος δε φαίνεται τελικά να είναι τόσο χάλια όσο πιστεύαμε στην αρχή. Επίσης το ρόστερ του όσο και να μίκρυνε εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγαλύτερο από εμάς. Ούτε ο προπονητής του μπορείς να πεις ότι είναι άσχετος. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι δεν παίζει Ευρώπη, κάτι που σημαίνει λιγότερη κούραση και λιγότερες απώλειες από τραυματισμούς. Επειδή λοιπόν άλλο πράγμα είναι τι επιθυμείς και άλλο τι μπορείς πραγματικά να έχεις, πιστεύω ότι ακόμα και η τρίτη θέση θα είναι επιτυχία (ιδίως αν συνοδευτεί από καλή πορεία στην Ευρώπη). Από ΄κει και πέρα ότι καλύτερο θα είναι υπέρβαση, επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας. Πάντως η συνολική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα με κάνει αισιόδοξο.
- ΑποστόληςΑ
Μετέχει και η ΑΕΚ που στα πρόθυρα της διάλυσης έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών από εμάς (ίδιοι βαθμοί με ένα αγώνα λιγότερο)
Γι αυτό έγραψα ότι ακόμη και η 3η θέση είναι επιτυχία.Δε θεωρώ την ΑΕΚ εύκολο αντίπαλο, αν και πιστεύω ότι στο τέλος θα την περάσουμε, επειδή έχει πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.
gika έγραψε:Το "δεν το δηλώνω" πως το ερμηνεύεις;
Καθαρά και ΠΑΟΚτσήδικα. Κι άσε τους βρωμοαθηναίους να ειρωνεύονται. Την δευτέρα θα αρχίσουν να τα μασάνε και να τρέμουν...![]()
Για να καταλάβω,τωρά κρατάς μια πισινή και δεν μας βροντοφωνάζεις φαβορί,σωστά;gika έγραψε:Αν και οφ-τόπικ, φαβορί θα ήμασταν αν κερδίζαμε το γαύρο. Γιατί επαναληπτικό είχαμε στην Τούμπα οπότε πηγαίναμε για το +6 από τα μεταξύ μας μόνο. Τώρα που στην καλύτερη η συγκομοιδή βαθμών στα μεταξύ μας θα είναι 3-3 και από τη στιγμή που ο γαύρος έχει τόσα παραρτήματα, την ώρα που εμείς όλο και κάπου θα στραβοπατήσουμε δεν μπορείς να μας πεις φαβορί...
Με τη διαφορά ότι τώρα άλλαξαν τα δεδομένα... 
Και εν τέλη δεν έγραψα πουθενά ότι είμαστε το φαβορί. Εϊπα ότι έχουμε ομάδα και πρέπει σαν στόχο να έχουμε το πρωτάθλημα.

Και εν τέλη δεν έγραψα πουθενά ότι είμαστε το φαβορί. Εϊπα ότι έχουμε ομάδα και πρέπει σαν στόχο να έχουμε το πρωτάθλημα.
Και ξέρεις γιατί άλλαξαν τα δεδομένα; Γιατί στον μύθο του Λαγού και της χελώνας,αν η χελώνα κοκορευόταν πριν τον αγώνα και δήλωνε τον εαυτό της φαβορί δε θα νικούσε ποτέ.
Ο πρόεδρος του "λαγού" θα του ταζε μάλιστα και διπλάσιο πριμ νίκης
Και μη βγείτε και πείτε πως μας παρουσιάζω σαν χελώνα=αργούς σαν ομάδα ή άχρηστους,απλά χελώνα=αουτσάιντερ που πρέπει να βγάλει τον σκασμό με ηλίθιες υπερφίαλες δηλώσεις και απλά να πιστεύει πως θα τερματίσει πρώτη χωρίς πολλά μπλα μπλα....
Ο πρόεδρος του "λαγού" θα του ταζε μάλιστα και διπλάσιο πριμ νίκης
Και μη βγείτε και πείτε πως μας παρουσιάζω σαν χελώνα=αργούς σαν ομάδα ή άχρηστους,απλά χελώνα=αουτσάιντερ που πρέπει να βγάλει τον σκασμό με ηλίθιες υπερφίαλες δηλώσεις και απλά να πιστεύει πως θα τερματίσει πρώτη χωρίς πολλά μπλα μπλα....