Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν τρέφω αυταπάτες, δεν ελπίζω σε τίποτα!!
Ας βγω Ευρωπη και φέτος και στα @@ μου όλα τα άλλα!
Ευρώπη οι φανέλες βγαίνουν μόνες τους παίρνοντας μερικά παιχνίδια εντός έδρας. Καταλαβαίνω γιατί το λες αλλά δεν αρκεί.
δεν θα πω τι θεση θελω/πρεπει να τερματισουμε
-στο πρωταθλημα πρεπει να εχουμε πανω απο 60(40 μεσα-20 εξω περιπου) βαθμους ...μονο τοτε διεκδικεις πραγματα-μονο τοτε κανεις πωραθλητισμο, με 40-45 και 50 βαθμους δεν κανεις τιποτα.
-στο κυπελλο να παμε επιτελους εναν τελικο, πραγματικα κουρασε αυτη η υποθεση !
-στην ευρωπη πλεον δεν με πολυ νοιαζει να πω την αληθεια απο την στιγμη που μπηκαμε στους ομιλους παρα μονο να χαρω τα 6 αυτα ματσακια.....αγωνιστικα παντως απο 8 βαθμους και πανω διεκδικεις προκριση.
-στο πρωταθλημα πρεπει να εχουμε πανω απο 60(40 μεσα-20 εξω περιπου) βαθμους ...μονο τοτε διεκδικεις πραγματα-μονο τοτε κανεις πωραθλητισμο, με 40-45 και 50 βαθμους δεν κανεις τιποτα.
-στο κυπελλο να παμε επιτελους εναν τελικο, πραγματικα κουρασε αυτη η υποθεση !
-στην ευρωπη πλεον δεν με πολυ νοιαζει να πω την αληθεια απο την στιγμη που μπηκαμε στους ομιλους παρα μονο να χαρω τα 6 αυτα ματσακια.....αγωνιστικα παντως απο 8 βαθμους και πανω διεκδικεις προκριση.
- kataramenos5
Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σουfree4 έγραψε:Δεν τρέφω αυταπάτες, δεν ελπίζω σε τίποτα!!

Πρωτάθλημα , κύπελλο και στους 8 του Ουέφα.
Εναλλακτικά, 5 βαθμούς διαφορά απο πρωταθλητή , τελικό Κυπέλλου και στην επόμενη φάση στην Ευρώπη.
Εναλλακτικά, 5 βαθμούς διαφορά απο πρωταθλητή , τελικό Κυπέλλου και στην επόμενη φάση στην Ευρώπη.
ίσως το κύπελλο είναι εφικτό αλλά ως εκεί.Κακά τα ψέματα με το υπάρχον ρόστερ δε χτυπάμε το γκέι που ΟΜΩΣ έχει τσαμπί λίνγκ.kataramenos5 έγραψε:Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σουfree4 έγραψε:Δεν τρέφω αυταπάτες, δεν ελπίζω σε τίποτα!!

Θέλω 25 νίκες στο πρωτάθλημα.
Άλλες 24 έμειναν.
Άλλες 24 έμειναν.
Επιθυμητό: πρωτάθλημα, κύπελλο και 16 Ουέφα
Εφικτό: έξοδος τσ.λ. ως 2ος, τελικός κυπέλλου, 32 Ουέφα
Μέχρι την 5η αγωνιστική θα μπορώ να πω εάν χρήζει αναθεώρησης το εφικτό.
Εφικτό: έξοδος τσ.λ. ως 2ος, τελικός κυπέλλου, 32 Ουέφα
Μέχρι την 5η αγωνιστική θα μπορώ να πω εάν χρήζει αναθεώρησης το εφικτό.
Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε να ανάβουμε πυρσούς,θα παίξουμε κεκλυσμένων των θυρών με ΟΦΗ η ΠΑΟ......
Και με δεδομένο πως φέτος θα έχουμε τουλάχιστον 4-5 ματς χωρίς φιλάθλους (ελπίζω να αποφύγουμε αφαίρεση βαθμών) + τα άλλα γνωστά δεδομένα του περίφημου ελληνικού πρωταθλήματος και την πιθανή μη ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ενίσχυση της ομάδας,έστω και την τελευταία στιγμή,καταλήγω στο συμπέρασμα πως (και) φέτος θα έχουμε ταβάνι την 3η θέση.Ελπίζω και σε κατάκτηση κυπέλλου.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΩ
Και με δεδομένο πως φέτος θα έχουμε τουλάχιστον 4-5 ματς χωρίς φιλάθλους (ελπίζω να αποφύγουμε αφαίρεση βαθμών) + τα άλλα γνωστά δεδομένα του περίφημου ελληνικού πρωταθλήματος και την πιθανή μη ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ενίσχυση της ομάδας,έστω και την τελευταία στιγμή,καταλήγω στο συμπέρασμα πως (και) φέτος θα έχουμε ταβάνι την 3η θέση.Ελπίζω και σε κατάκτηση κυπέλλου.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΩ
Μπορω να βγαινω καθε χρονο προκριματικα ΤσουΛου?
Μια θα στραβωσει, δευτερη θα στραβωσει, τριτη θα στραβωσει, ε που θα παει, μια φορα θα ερθει και η δικια μας η σειρα.. Κι οταν με το καλο ερθει κι εκεινη η στιγμη, ο ΠΑΟΚ αυτοματως θα ανεβει 2 επιπεδα.. Θα φτασει εκει οπου τον ονειρευομαστε... Δε θελω ουτε κυπελλο ουτε πρωταθλημα (που θελω αλλα δε θα με αφησουν να τα παρω).. Μονο αυτο!
Μια θα στραβωσει, δευτερη θα στραβωσει, τριτη θα στραβωσει, ε που θα παει, μια φορα θα ερθει και η δικια μας η σειρα.. Κι οταν με το καλο ερθει κι εκεινη η στιγμη, ο ΠΑΟΚ αυτοματως θα ανεβει 2 επιπεδα.. Θα φτασει εκει οπου τον ονειρευομαστε... Δε θελω ουτε κυπελλο ουτε πρωταθλημα (που θελω αλλα δε θα με αφησουν να τα παρω).. Μονο αυτο!
Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Ένταξη θέλω τίτλο αλλα και η εξοδος στο τσου λου κάθε χρόνο προκριματικά είναι μεγάλη υπόθεση....
- PAPA TSIBIKOS
Από την στιγμή που καταντήσαμε πανηγυρτζίδικος λαός,πρώτος στόχος είναι το κύπελο
Βουλώνει και τα στόματα των συνομωτών

Βουλώνει και τα στόματα των συνομωτών

Νομίζω ότι η επόμενη μεγάλη αποστολή της διοίκησης θα είναι η (μοιραία) αντικατάσταση των Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιερινία με ΙΣΑΞΙΟΥΣ παίκτες και ΙΣΑΞΙΕΣ προσωπικότητες.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν.