Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από joshua »

eleos έγραψε:
joshua έγραψε:Παντως αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις δεν ικανοποιηθηκε η μεγαλητερη απαιτηση του μπολονι.Απο την πρωτη στιγμη αυτο που ζητησε ηταν ενας επιθετικος και εφτασε στο σημειο να πει οτι ικανοποιειται και με την αποκτηση περιφερειακου αν δεν μπορουμε να βρουμε φουνταριστο.Ο βραζιλιανος ειναι δεκαρι και αν εξαιρεσεις μια χρονια τις υπολοιπες δεν εχει να επιδειξει ευκολια στο γκολ.Πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε επιθετικος και αν μπορουν να κλεισουν τον αμανατιδη στα 300.000 δεν θα ηταν ασχημη περιπτωση αλλα δυστυχως δεν διακρινω διαθεση για περεταιρω ενισχυση.
Αυτό για τον Αμανατίδη στα 300 που το άκουσες?
Νομίζω η βεντέτα ζητάει πολύ περισσότερα...
H βεντετα μπορει οντως να ζηταει πολλα αλλα ο χρονος κυλαει κατα της.Το θεμα ειναι κατα ποσο το ψαχνουμε ειτε γι'αυτον ειτε για οποιοδηποτε αλλο επιθετικο.Ηδη τους πρωτους 2 μηνες της σεζον εχουμε χασει απο τραυματισμους και τους 2μιση επιθετικους που εχουμε.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

απλά μια επισήμανση για να μη μας ζώσουν τα φίδια τη Δευτέρα:
Αν ισχύει το ρεπορτάζ του ολα και περιμένουμε χαρτιά απο Βραζιλία δεν θα έρθουν το πρωί γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ώρας, προς βραδάκι μάλλον.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από eorptol »

τώρα πλέον είναι μόδα και στους αρδ το κράξιμο της διοίκησης .....μέχρι και για τις τριανταφυλιες της μεσημβριας αλήθεια ποτίζονται η όχι ; Ζάγορακη θελουμε την απολογία σου τώρα...
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

joshua έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:τζοσουα απο αυτα που διαβαδα τη χρονια με τα πολλα γκολ επαιζε 10αρι...την τελευταια επαιζαν 4 4 2 και ηταν ο 2ος χαφ με λαζαρ οποτε και λιγοτερα γκολ
Μανιακε δεν επαιξε πρωτη φορα μπαλλα στη ζωη του στη ραπιντ.Σε σχεδον 200 παιχνιδια εχει 30 γκολ τα 16 εκ των οποιων σε μια χρονια.Προς θεου δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης απλα οτι δεν προσφερει κατι οσον αφορα το κενο στην επιθεση.Να χαρω παντως δημοσιογραφαρες.Δεν εχουν τολμησει καν τις τελευταιες μερες να κανουν μια ερωτηση,ενα ρεπορταζ για το αν υπαρχει εστω σαν σκεψη στην διοικηση για αλλη κινηση.
δεν ειναι γκολτζης αλλα ασιστ εχει και ειμαι σχεδον βεβαιως οτι θα βοηθησεις πολυ την ομαδα
οσο για το αν ξερει κανεις για τις επομενες κινησεις της ΠΑΕ φανηκε απο τα μεσανυχτα που ειχαν ολοι οι ΑΡΔ για τον Σπαντασιο
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ενώ ο Παντέλος τον ήξερε :D
Ας είναι καλά ο Αμπαλαέα που τους άνοιξε τα μάτια.Το βράδυ το έγραψε στο φόρουμ το τσίμπησε ο Παντέλος και την άλλη μέρα το μεσημέρι άρχισαν τα κονέ με τους μάνατζερ.
Δεν πειράζει εμείς εδώ στο φόρουμ δεν θέλουμε ευχαριστώ αν είναι για την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και ο Παντέλος ας περνάει να ρίχνει καμιά ματιά να του ανοίγουμε τα ματάκια. :D
Πόσα ταλέντα που έχουμε προτείνει από εδώ έχουν χαθεί τα τελευταία χρόνια γιατί κανένας δεν έριχνε μια ματιά εδώ να ξεστραβωθεί. :D

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπαλα να κραταει, περιοχη να παταει, τον Ιβιτς να καλυπτει οταν λειπει και ειμαι καλυμμενος..
Οσον αφορα τον Αμανατιδη, θα τον ηθελα με τις ιδιες προυποθεσεις που θελω και τον Ζλαταν!
Απλα τα πραγματα... Μιλάμε πάντα για το οικονομικό σκέλος!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον ντιουφ κανενας? τον ασαμοα μαλλον θα τον παρει ο γαβρος
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αυτόν στα ιατρικά πρέπει να τον ελέγξει και ψυχίατρος ρε Μανιακέ.Αλλιώς την κάτσαμε.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :D :lol: :opaokara: εχουμε ολοκληρη πτερυγα ψυχιατρειου ηδη..αν δει πως επιβραβευει ο τσιριλο τα γκολ....τις μπουνιες του παμπλο...θα πει εδω ειναι το σπιτι μου

και οπως λεει και το σποτακι του εξτρα αν δεν ξερει ας ρωτησει ενα φιλο του (Ντιοπ) σιγουρα θα ξερει(ΓΚαρσια)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

25 years later έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:....τελικα....
....τι καλα βρισκεις παικτες στη θεση που θελεις ....και με τα λεφτα που θελεις....

Τελικα τα πινελικια ...πιασαν τοπο....
...ετσι ειναι ....και ο αγιος φοβερα θελει :lol:
Οντως αδερφε χεστηκανε πανω τους!Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες που εχουν τα "κοτσια" μπινελικωνουν και απειλουν και κανουν και καμια σωστη κινηση εκει στην ΠΑΕ!Αλλιως αστα να πανε....Στον ηλιο μοιρα δεν θα ειχε η ομαδα! ;)
joshua έγραψε:Παντως αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις δεν ικανοποιηθηκε η μεγαλητερη απαιτηση του μπολονι.Απο την πρωτη στιγμη αυτο που ζητησε ηταν ενας επιθετικος και εφτασε στο σημειο να πει οτι ικανοποιειται και με την αποκτηση περιφερειακου αν δεν μπορουμε να βρουμε φουνταριστο.Ο βραζιλιανος ειναι δεκαρι και αν εξαιρεσεις μια χρονια τις υπολοιπες δεν εχει να επιδειξει ευκολια στο γκολ.Πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε επιθετικος και αν μπορουν να κλεισουν τον αμανατιδη στα 300.000 δεν θα ηταν ασχημη περιπτωση αλλα δυστυχως δεν διακρινω διαθεση για περεταιρω ενισχυση.
joshua αδερφε η απαντηση ειναι πολυ απλη...Οντως δεν ικανοποιηθηκε η μεγαλυτερη απαιτηση του Μπολονι...Ο Αμανατιδης ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν αποκτηθηκε γιατι με το που θα καναμε κινηση θα πεταγοταν ενα σωρο ατομα να αμφισβητησουν την αξια και την αγωνιστικη ετοιμοτητα του παικτη οπως κανεις κι εσυ και αρκετοι αλλοι με τον Σπαντατσιο...
Sera4 έγραψε:το κακο της υποθεσης ειναι οτι η μεταγραφη εγινε απο σποντα και οχι κατοπιν πλανου...παρολα αυτα το να κλεινεις επιτελους σε μια θεση καταραμενη στο ροστερ τετοιο παιχτη και με μονο 250 το χρονο(τη στιγμη που ο ιβιτς παιρνει 350) μιλαμε για εξαιρετικο ντιλ...
Εχουν πει επανειλημενα οτι οταν θα βρισκεται παικτης ποιοτικος και μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες της ομαδας τοτε θα γινεται μεταγραφη!Μια τετοια περιπτωση ειναι και ο Σπαντατσιο!Κι αυτο πλανο ειναι...Η μεταγραφη ειναι σε θεση που ποναμε ;)
ειναι καλο που προσπαθεις να δεις τα θετικα αλλα μην ξεχνας οτι ο παικτης δεν εμφανίστηκε χθες απο το πουθενα ηταν χωρις ομαδα απο τον μαϊο θα μπορουσαν να κανουν κινηση ετσι ωστε αν τον παιρναμε να μπορουσαμε να τον δηλωσουμε στην ευρωπη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελα να ξεκιναμε... 8-)

[youtube]eOoXTJ97acg&feature=related[/youtube]

[youtube]G86SkOGqmtk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Στη Σούπαλιγδ το πρώτο θα το σφύριζαν οφσάιντ και το δεύτερο επανάληψη γιατί το τέρμα δεν ήταν έτοιμο.. :opaokara: :opaokara:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

MANIAKOS έγραψε::D :D :lol: :opaokara: εχουμε ολοκληρη πτερυγα ψυχιατρειου ηδη..αν δει πως επιβραβευει ο τσιριλο τα γκολ....τις μπουνιες του παμπλο...θα πει εδω ειναι το σπιτι μου

και οπως λεει και το σποτακι του εξτρα αν δεν ξερει ας ρωτησει ενα φιλο του (Ντιοπ) σιγουρα θα ξερει(ΓΚαρσια)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και Ίβιτς έχω και Πάμπλο Κοντρέρας έχω και Μπαλάφα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και Μπόλονι έχω
Και Φλωρίδη έχω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α και φυσικά εμάς :mrgreen:

πτέρυγα ? και λίγα λες αδερφέ μου :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

abg12d34 έγραψε:
peris έγραψε:Παικτης που την κανει για απληρωσια δεν μας κανει.-
Αργα η γρηγορα θα μας παρατησει και εμας.
Γνωμη μου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τελικα η μιζερια και η γκρινια πρεπει να ειναι μεσα στο DNA μας
κι έρχομαι αφελώς να αναρωτηθώ,ασχέτως αν έκανε χαβά ή σοβαρολογούσε ο πέρις,κατά πόσο το σχόλιό του είναι μίζερο κι ισοπεδωτικό.αλήθεια,ποιές οι αντοχές του τζουλιάνο στην καθυστερημένη καταβολή δεδουλευμένων;νομίζω πως το θέμα είναι πράγματι σοβαρό.και πρόκειται για παράμετρο που πρέπει να ληφθεί υπόψιν.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αν μετα τον Λαζαρ (που φαινεται ..εξαιρετικος) παιρνουμε τον MVP της περσινης χρονιας του Ρουμανικου πρωταθληματος,τι να πω...περιμενω πολλααααα....

Και επιτελους ενα 10αρι ρε γαμωτο....και μαλιστα βραζιλιανικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”