Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Clough

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Clough »

και ο συγκεκριμενος αν βελτιωσει τα -ελαχιστα- μειον του θα παει πολυ ψηλα. το εχει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

«Έχω να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ»
Τρίτη, 30 Άυγ 2011 10:35

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» θα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Τι είπε για τη γέννηση της κόρης του.

Ο Πορτογάλος χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά και τόνισε μεταξύ άλλων:

Έχω πολλά περισσότερα ακόμη να δώσω στον ΠΑΟΚ. Δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής: να ανεβάσω ακόμη περισσότερο την απόδοσή μου, πιο ψηλά βοηθώντας περισσότερο τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να έρθει κάποια στιγμή και η κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας. Αυτός είναι και ένας μεγάλος προσωπικός στόχος. Έχω περάσει από όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας μου, αλλά όχι ακόμη από την Εθνική ανδρών. Στη θέση που αγωνίζομαι αγωνίζονται και οι καλύτεροι παίκτες της Πορτογαλίας: ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κουαρέσμα κτλ. Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ και ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην Εθνική. Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζει αυτή η στιγμή, διότι ξέρω ότι με παρακολουθούν…

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου τους τελευταίους μήνες, περιμένοντας το πρώτο σου παιδί;

Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα πηγαίνουν καλά έως τώρα με την εγκυμοσύνη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω άγχος για αυτό! Περισσότερο από όσο άγχος είχα στο πιο δύσκολο ντέρμπι που μπορεί να έχω παίξει. Νομίζω ότι ο ερχομός του πρώτου μας παιδιού με τη Βάσω με ωριμάζει κιόλας, καθώς αρχίζω να βλέπω αλλιώς τα πράγματα.

Φαίνεσαι πολύ ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Πολλά ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι ότι μπορεί να φύγεις, αλλά εσύ είσαι ακόμη εδώ...

Ναι είμαι εδώ και ψάχνω νέο σπίτι, καθώς με το παιδί που έρχεται θα χρειαστούμε μεγαλύτερο με περισσότερα δωμάτια. Ναι, είμαι ευτυχισμένος και έχω την αίσθηση ότι διανύω την καλύτερη περίοδο, την καλύτερη φάση της ζωής μου. Είναι τιμητικό να ενδιαφέρονται για μένα διάφορες ομάδες και από ορισμένα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, όπως είναι τιμητικό και για τον ΠΑΟΚ. Αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα πιο ουσιαστικό και εγώ συνεχίζω κανονικά στον ΠΑΟΚ έχοντας μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας για να πετύχουμε κάτι καλό φέτος.

Τι μπορεί να είναι αυτό το καλό που προσδοκάς για φέτος με τον ΠΑΟΚ;

Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά με τον κ.Μπόλονι και θα παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο φέτος, όταν περάσει καλύτερα η φιλοσοφία του. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται παντού. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη… Ήδη περάσαμε στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και μπορεί να είναι πρωταγωνιστής παντού.

Μπορεί να είναι πρωταγωνιστής και στο δύσκολο όμιλο του Europa League όπου θα έχει αντιπάλους την Τότεναμ, τη Ρούμπιν Καζάν και τη Σάμροκ;

Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα παλέψουμε κάνοντας όσο καλύτερα γίνεται τη δική μας δουλειά, για να μαζέψουμε όπως πέρυσι όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στον όμιλο. Για τις δύο από τις τρεις ομάδες του ομίλου δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλοι ξέρουμε την Τότεναμ και τη Ρούμπιν Καζάν. Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες. Όπως και να έχει, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως κάνουμε πάντα.

gazzetta.gr
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

και εσυ θλαση?χαχα..ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δε θα μου προκαλεσει καμια εντυπωση αυριο μεθαυριο να παθει θλαση και ο λινο και ν τρεχουμε μετα
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

ξεκουρασου αγορι μου...βρες κ σπιτι ..κ μετα περιμενω παλι να σε θαυμασω!!

μα τι γκολαρες!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εντάξει.Χαλάρωσε,περαστικά και σε λίγες μέρες πάλι δυνατός...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ξέρουμε αν προλαβαίνει την Τόττεναμ;
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

MANIAKOS έγραψε:δε θα μου προκαλεσει καμια εντυπωση αυριο μεθαυριο να παθει θλαση και ο λινο και ν τρεχουμε μετα
φαε τη γλωσσα σου βρε γρουζουζη....... :mrgreen: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Doomlord4 έγραψε:Ξέρουμε αν προλαβαίνει την Τόττεναμ;
Προλαβαίνει ναι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προλαβαίνει και τον Εργοτέλη, λογικά.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Καλυτερα να προφυλαχθει με τον Εργοτελη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και πώς θα πάρουμε το διπλό;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

«χρυσή» ευκαιρία για Βιεϊρίνια
03.09.2011 - 15:48 (4) | Σχόλια, Κάνε κι εσύ σχόλιο

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι και κυρίως το τάιμινγκ στο οποίο επιλέχθηκε, ώστε να απαλλαγεί ο Ολυμπιακός από το «παχυλό» συμβόλαιο του Ισπανού μέσου, επέφεραν ένα μούδιασμα στον κόσμο της ομάδας.

Τα πράγματα στην πώληση του Άλμπερτ Ριέρα θα ήταν πιο απλοποιημένα εάν είχε λάβει χώρα μέσα στον Αύγουστο ή έστω την τελευταία εβδομάδα του όγδοου μήνα του έτους. Πολύ απλά, διότι η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είχε ορισμένες ημέρες στη διάθεσή της μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού καλοκαιριού παζαριού, ώστε να καλύψει με ενδεχόμενη ποιοτική μεταγραφή το κενό του Ισπανού.

Όμως η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις τρεις του Σεπτέμβρη, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει μπροστά της μόλις επτά ημέρες για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή... Όλα τα παραπάνω, όπως είναι εύλογο, μοιραία επέφεραν εκνευρισμό και γκρίνια στις τάξεις των αγνών φίλων του Ολυμπιακού για το τάιμινγκ της μεταγραφής.

Η συνολική προσφορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού αυτόν τον έναν χρόνο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις αυξημένες προσδοκίες των ανθρώπων αλλά και των φίλων της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία.

Ο Ριέρα ήρθε από την Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό στις 22 του περυσινού Ιούλη, ανήμερα του επαναληπτικού με την Μπέσα, χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία. Τηρουμένων των αναλογιών προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δικαιολογήσει μέχρι ενός σημείου τον θόρυβο που προκάλεσε η μεταγραφή του στον Θρύλο. Σίγουρα, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά παραπάνω, όμως τα έξι γκολ και οι οκτώ συνολικά ασίστ που μοίρασε σε μια σεζόν «σβηστή» για τον ίδιο, προετοίμαζαν θετικά το έδαφος για καλύτερη δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό.

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι στον χώρο του ποδοσφαίρου και του μάρκετινγκ, τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται. Όμως, εδώ θα πρέπει να μπει μια τελεία και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και ειδικά για μια ομάδα της εμβέλειας και του ονόματος του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να συνεκτιμήσουμε αρκετές παραμέτρους που έχουν κάνει τον Θρύλο να ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του στο πέρασμα των χρόνων και των δεκαετιών.

Μία από αυτές και σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, η σημαντικότερη, αφορά το καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι», το οποίο καλό θα είναι να μην το υποτιμούμε καθόλου, πριν προχωρούμε σε διάφορες συμφωνίες «εμπορικού περιεχομένου». Ίσα-ίσα, αυτό είναι που θα πρέπει να υπαγορεύει τη λογική των όποιων κινήσεων στις οποίες καλείται να προβεί η διοίκηση.

Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει ένα τεράστιο STOP στη μετακίνηση του Άλμπερτ Ριέρα τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο Βάσκος ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και το κυριότερο πώς να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του παραμονές κρίσιμων αγώνων. Το τελευταίο που θα επιθυμούσε την εποχή που διανύουμε και λίγες ημέρες πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στη «διψασμένη» για διακρίσεις Μαρσέιγ, ήταν να υπάρξει αποπροσανατολισμός και αποδυνάμωση του ρόστερ... Και όμως, αυτό ακριβώς συνέβη!

Το καλύτερο deal για τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ήταν να είχε παραχωρήσει τον Ριέρα στη «Γαλατά» πριν από μία εβδομάδα και με τα χρήματα των Τούρκων να κτυπούσε την... πόρτα του ΠΑΟΚ για την αγορά του Αντελίνο Βιεϊρίνια! Ενός παίκτη, που θα έκανε ακόμη πιο γρήγορο και πολύ ποιοτικότερο τον Ολυμπιακό, με δεδομένη την ικανότητά του να κινείται και στις δύο πτέρυγες, αλλά και την απίστευτη έφεση στο σκοράρισμα που διαθέτει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου!

Από τη στιγμή που δεν ευνόησαν οι συγκυρίες τον ερχομό του Πορτογάλου μέσου του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, ας έχουν στον Ολυμπιακό το νου τους στ συγκεκριμένη υπόθεση για την ερχόμενη περίοδο του Ιανουαρίου. Πολύ απλά, διότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει δύο εκπληκτικά πόδια και «χρυσή» ευκαιρία που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη.
κτμαγικο
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Το Κάτι Σαχλαμαριστικό εχει σκάσει να ζητάει τον Βιερίνια όλο το καλοκαίρι.

Μεγάλο καημό το έχουν. Σε λίγο θα παρακαλάνε τον Βαγγέλααα!

Τους κόπηκε η μαγκιά "οποτε θέλουμε τον παίρνουμε".

ΟΥΣΤ απο δω σκατόγαυροι!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Βρε δε γ@μιέστε λέω εγώ.. :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”