Δε πειράζει ,και έτσι καλά θα είμαστε(χωρίς άλλες προσθήκες) αρκεί να μην έχουμε
άλλους τραυματισμούς.Αυτό το μαρτύριο να τελειώσει με τις καθημερινές ανακοινώσεις
παικτών που δεν έρχονται,για να ηρεμήσουμε κι εμείς.
Ο Σικαμπάλα είναι ελεύθερος????Εμένα δε μου κάνει γιατί δεν είναι επαγγελματίας παίκτης.eorptol έγραψε:Καλλιτερος είναι αλλα μυαλό έβαλε ; Όσο παικταρας είναι τόση χαζομαρα εχει και είναι κρίμα και μετα που έφυγε απο μας έκανε πολλές ανοησίες στην Αίγυπτο και τιμωρήθηκε απο την αιγυπτιακή ομοσπονδία....
Αν και βέβαια δεν παίζει το όνομα του για τον ΠΑΟΚ, αλλά κάνουμε υποθέσεις, συμφωνώ με τον Φώτη. Παικταράς, μάγος πραγματικός, αλλά και πολλές φορές προβληματικός στο παρελθόν του. Τώρα αν έχει αλλάξει μυαλά, είναι μια άλλη ιστορία.Photis έγραψε:Ο Σικαμπάλα είναι ελεύθερος????Εμένα δε μου κάνει γιατί δεν είναι επαγγελματίας παίκτης.eorptol έγραψε:Καλλιτερος είναι αλλα μυαλό έβαλε ; Όσο παικταρας είναι τόση χαζομαρα εχει και είναι κρίμα και μετα που έφυγε απο μας έκανε πολλές ανοησίες στην Αίγυπτο και τιμωρήθηκε απο την αιγυπτιακή ομοσπονδία....