Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Alekakius »

Λοιπόν αδέλφια....

Για τελευταία φορά εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι, όμορφα, ωραία, αντρίκια και ΠΑΟΚτσηδικα.
Πριν από δυο μήνες περίπου πάρθηκε η απόφαση από τους admin να διορθωθούν κάποια πράγματα και να λειτουργήσει επιτέλους το forum έτσι όπως δε λειτούργησε ποτέ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι προηγούμενοι mods δεν έκαναν καλά τη δουλεία τους. Απλά η ήπια τακτική που ακλούθησαν και η διαλλακτική τους στάση, ερμηνεύτηκε από κάποιους με λάθος τρόπο και από τη στιγμή που δεν τους έγινε ούτε καν μια σύσταση προκειμένου να συνετιστούν με τους όρους και τους κανόνες του forum άρχισαν να συμπεριφέρονται με τρόπο ανάρμοστο θεωρώντας ότι το forum είναι απλά το χωράφι τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα όπως για παράδειγμα να καλούνται κάθε λίγο και λιγάκι πότε από την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος πότε απο την ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πότε από τα ιδία τα φυσικά πρόσωπα δίνοντάς τους εξηγήσεις για χαρακτηρισμούς, ή ακόμα αφήνοντας υπόνοιες για το ποιόν τους και σε κάποιες περιπτώσεις δε δίστασαν να καταθέσουν ακόμα και μυνήσεις εις βάρος του site και σαν αποτέλεσμα αυτού οι admin του site τους τελευταίους μήνες να είναι σε μόνιμη κατάσταση απολογίας.
Είναι το λιγότερο άδικο για όλα αυτά τα παιδιά τα όποια ασχολούνται με το site 24 ώρες και όπου πολλές φορές αυτή η συνεχής τους ενασχόληση, τους δημιούργησε προβλήματα ακόμα και μέσα στις οικογένειές τους. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους και έχοντας απλά ένα nik μέσα στο φόρουμ να μπαίνουν και να γράφουν να κοροϊδεύουν, να χλευάζουν ,να βρίζουν, να κατηγορούν και να σπιλώνουν συνειδήσεις ανθρώπων παραθέτοντας τα ονοματεπώνυμα τους αλλά και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Ο οποιοσδήποτε από τώρα και στο εξής τολμήσει να κάνει κάτι παρόμοιο να ξέρει ότι θα πρέπει πρώτα να παραθέτει στο post του όλα τα προσωπικά του στοιχειά όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες του σε οποιαδήποτε περίπτωση θελήσει να τα βάλει εναντίον του οποιοδήποτε και άρα λοιπόν όλες οι παραπάνω υπηρεσίες θα απευθύνονται στον ίδιο προσωπικά αναλαμβάνοντας έτσι και αυτός με τη σειρά του τις ευθύνες που του αναλογούν και όχι να συμπεριφέρεται όπως πρότινος όπου ο καθένας έμπαινε και κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του έκανε όλα τα παραπάνω και τα όποια σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους admin του site και ούτε έμενα τον ίδιο προσωπικά.

Από τώρα και στο εξής όποιος δεν το τηρεί αυτό θα μπανάρεται επ’ αόριστον χωρίς καμία προειδοποίηση.
Τώρα αν εσείς νομίζετε ότι αυτό είναι ένα είδος φασιστικής συμπεριφοράς του τύπου αποφασίζω και διατάζω τότε λυπάμαι πολύ γιατί δεν θα έχετε καταλάβει τίποτα από όσα γράφονται παραπάνω.
Να είστε σίγουροι πως αυτά που σας γραφώ δεν είναι προς συζήτηση είναι ειλημμένη
Απόφαση. Κανείς και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να την αλλάξει και επειδή το φόρουμ, ή που θα λειτουργήσει ή που θα κλείσει να είστε σίγουροι πως εγώ το δεύτερο δεν θα το επιτρέψω όσο ζω και αναπνέω.

Όπως όλοι έχετε δει από τη μέρα που ανέλαβα όρισα μια καινούρια ομάδα mod όπως σας έχω ξαναγράψει και που πολλοί από εσάς αγνοείτε τα παλαιοτέρα μου ποστ την ευθύνη για την επιλογή αυτή την έχω αναλάβει προσωπικά εγώ και άρα είμαι υπόλογος απέναντι στους admin.

Σας είχα ζητήσει στην αρχή αυτής της προσπάθειας μου να μου στείλετε με pm τις απόψεις σας - προτάσεις σας -ιδέες σας -παράπονα σας και κατόπιν συζήτησης με μένα και εάν και εφόσον μου αποδεικνύατε ότι σας αδικήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις τότε δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να σας ζητήσω ακόμα και δημόσια συγγνώμη όμορφα και ωραία.
Αντ’ αυτού όχι απλά δεν μπήκατε σε αυτή τη διαδικασία αλλά αγνοήσατε ,ειρωνευτήκατε ,χλευάσατε με χαρακτηρισμούς όπως (ωπα ρε μεγάλε και ποιος είσαι εσύ) η όπως μαφιόζος η ακόμα και παπαρακιους .Από εκεί κει περά δεν μπαίνω στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ με όλους αυτούς γιατί πολύ απλά θα σταματήσω να βλέπω το δάσος και θα βλέπω το δέντρο .

Να ξέρετε ότι τίποτα από όλα αυτά δε με αγγίζει ούτε καν με τσαντίζει. Τα ιδία ακριβώς και χειρότερα κάνατε και στους καινούριους mod όπου δεν διστάσατε να τους στείλετε ακόμα και απειλητικά pm φτάσατε στο εξευτελιστικό σημείο να χρησιμοποιείτε εκφράσεις για μανάδες ,σπίτια να τους χαρακτηρίζετε σκουλήκια ,νεοναζί ,ακροδεξιούς και οτιδήποτε άλλη μ@λ@κι@ σας κατεβάσει η φτωχή σας κλαβα .

Μέσα από αυτή την διαδικασία καταφέρατε να αναγκάσετε κάποια παιδιά σε παραίτηση. Να ξέρετε ότι η προσπάθεια που έχω ξεκινήσει δεν θα σταματήσει ακόμα και αν μείνω μονός μου να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσω με τίποτα. Τώρα όποιος τολμήσει ξανά είτε σε δημόσια θεά είτε μέσω pm να απειλήσει, να ειρωνευτεί, να χλευάσει να ξέρει ότι θα μπανάρεται από μένα τον ίδιο.
Κανένα από όλα αυτά τα παιδιά δεν έχει λόγο να χαλάσει την καθημερινότητα του εξαιτίας κάποιων λίγων ανεγκέφαλων. Αυτό είτε σας αρέσει είτε όχι θα αλλάξει όπως και πολλά αλλά .
Το γεγονός ότι κάποια παιδιά προσέφεραν στο site είτε μέσα από στήλες στο φόρουμ είτε στην κεντρική σελίδα είτε στο ραδιόφωνο αυτό δε σημαίνει επ’ ουδενί ότι είναι πάνω από οποιοδήποτε άλλο μέλος και άρα μπορούν να συμπεριφέρονται με τρόπο διαφορετικό από ότι τα αλλά μελή και στην τελική κάνεις δε δικαιούται να πιστεύει ότι χάριν αυτής της προσφοράς είναι πάνω από τους άλλους είτε παλιό είτε καινούριο μέλος .
Αυτό συμπεριλαμβανόμενου και έμενα κάνεις στο φόρουμ δεν είναι πάνω από κανέναν. Ακόμα και οι admin είναι ισάξιοι με όλα τα μελή.

Και για να τελειώνουμε, οποιοσδήποτε από σας έχει κάτι μαζί μου ας μπει στη διαδικασία τα όσα θέλει να μου τα πει επί προσωπικού δηλαδή, ας μου στείλει ένα τηλέφωνο του μια διεύθυνση ένα σημείο να βρεθούμε βρε αδελφέ όχι ντε και καλά να τον σβερκωσω αλλά για να συζητήσουμε όμορφα αντρίκια και ΠΑΟΚτσηδικα.
Σταματήστε κάποιοι να το παίζετε βλαχομαγκες κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας
Στη διάθεση σας όποτε το θελήσετε. Δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να σας συναντήσω έναν-έναν προσωπικά.
Εγώ τουλάχιστον στη ζωή μου έμαθα να μην κρύβομαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και οι δάσκαλοι μου τη δεκαετία του 80 μου με έμαθαν ότι οι σωστές εξηγήσεις είναι οι αντρίκιες εξηγήσεις, όπως ακριβώς πρέπει να είναι έναν ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του.

Τέλος θέλω να σας επισημάνω 2 πράγματα ακόμα.
Αδιαφορώ πλήρως για τις οποίες πολιτικοιδεολογικες πεποιθήσεις σας μπορείτε να πιστεύετε όποιο Θεό θέλετε, άδω μέσα θα μιλάμε μόνο για Π.Α.Ο.Κ. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Οτιδήποτε άλλο που δεν αφορά την ομάδα δεν έχει θέση εδώ μεσα. Σε αυτό θα ήθελα επίσης να πω ότι η οποιαδήποτε πολιτική , ιδεολογική αντιπαράθεση είχατε με κάποιον η κάποιους από τους καινούριους mod είναι προσωπικό σας θέμα και δε με απασχολεί καθόλου και σας καλώ να σταματήσετε τις προσωπικές επιθέσεις με αφορμή τα παραπάνω.
Το ίδιο ισχύει και για τους mod όπου και σε αυτούς έχει επισημανθεί ότι η οποιαδήποτε συμπεριφορά τους πέραν από αυτά που τους έχουν ζητηθεί θα έχει το αντίτιμο της.

Λυπάμαι πολύ για κάποιους από εσάς που όπως είπα και στην αρχή αντί να μου προτείνετε και τέλος πάντων να βοηθήσετε προς την καλύτερη λειτουργιά του φόρουμ επιδείξατε πλήρη αδιαφορία. Πράγμα που για μένα σημαίνει ότι δε σας ενδιαφέρει για το αν θα λειτούργει αύριο το φόρουμ και ότι σκοπός σας είναι να ικανοποιήσετε τον προσωπικό σας εγωισμό και ειλικρινά το ξαναλέω λυπάμαι παρά πολύ γι’ αυτό.
Ο οποιοσδήποτε από εσάς μπει στη διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης με το οποιοδήποτε μέλος η ακόμα και mod η ακόμα και admin θα μπαναρεται από το φόρουμ επ’ αόριστον χωρίς "εκπτώσεις", διακανονισμούς η διαλλακτικότητα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους mod και για τους admin όπου θα τους μπαναρω εγώ ο ίδιος προσωπικά χωρίς καμία προειδοποίηση. Είμαστε μεγάλα παιδιά και δε θα παίζουμε με τις λέξεις και τις έννοιες .

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΑ, ΕΧΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MOD.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ ALEKAKIUS
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο Αλεκάκιους ήταν ξεκάθαρος.......!
Το τόπικ κλειδώνει!
Τα πμ είναι διαθέσιμα προς όλους τους μοντ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”