Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
μπορεί και να υπέγραψε, δεν ξέρω. εγώ τους παίκτες που κοίταγα ήταν πριν 1,5-2 μήνες.
- paokmaniak
Ανανεωση με την ομαδα που επαιζε απο περυσι στη Νοτιο Κορεα κι γενικα παντως απο οτι ειδα τα τελευταια χρονια μετα το κολλεγιο εχει πολυ μετρια στατιστικα
αφού δε σε αρέσει, τσίμπα κάτι ποιοτικότερο (αλλά και ακριβότερο
)
[youtube]tchdQWfKMmc&feature=related[/youtube]

[youtube]tchdQWfKMmc&feature=related[/youtube]
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΣΜΙΘ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΙΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ 4 ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 3 (ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΑΓΓΕΤΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΑΟΥΤ)ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΝΣ ΧΑΡΙΣ!!!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΓΕΤΤΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ??????
Αδερφέ μου, μόνο γράφε με μικρά γράμματα, οκ?
THANX FREE

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 3 (ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΑΓΓΕΤΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΑΟΥΤ)ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΝΣ ΧΑΡΙΣ!!!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΓΕΤΤΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ??????
Αδερφέ μου, μόνο γράφε με μικρά γράμματα, οκ?
THANX FREE
o Smith ήταν αλμυρός εξαρχής δυστυχώς. Για τον Ηarris κάτι μου λέει και εμένα οτι εκεί θα καταλήξουμε αν
φύγει κάποια στιγμή ο Corey (τον υπέγραψα κιόλας εγώ αν δεν το καταλάβατε
) εφόσον είναι ελεύθερος βέβαια τότε...

3-4αρι αμερικανό ακούω. Μια παραγγελία για τον Palok ρεεεεεεε
[youtube]GK5tPUQOp-c[/youtube]
[youtube]GK5tPUQOp-c[/youtube]
Μπορω να κανω κι εγω μια παραγγελια???
Επειδη ειπες οτι προτιμας κατι πιο σκληρο νομιζω οτι εχω τη λυση!
http://www.youtube.com/watch?v=1sAAYU2nPxY
Εκανε οργια τις δυο τελευταιες χρονιες,νομιζω το κασε του πρεπε να ειναι μεγαλο!
http://www.basketballbeyondborders.com/ ... Gaines.htm
Επειδη ειπες οτι προτιμας κατι πιο σκληρο νομιζω οτι εχω τη λυση!
http://www.youtube.com/watch?v=1sAAYU2nPxY
Εκανε οργια τις δυο τελευταιες χρονιες,νομιζω το κασε του πρεπε να ειναι μεγαλο!

http://www.basketballbeyondborders.com/ ... Gaines.htm

-
Μεγάλο πουλέν ο Γκέινς..Ακουγόταν και τη χρονιά του Δρόσου. Το πρωτάθλημα στην Κίνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό (εδώ ο Γκρέι πέρυσι στη Γκουαγκζού είχε 28 πόντους μ.ο
), αλλά εντάξει ο άνθρωπος είναι γνωστός..Τέτοιο στυλ 4άρι θέλω. Αλλά μάλλον θα είναι πανάκριβος..

-
μου αρέσει πολύ και τον είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. δεν ξέρω το κασέ του αλλά εκεί στην Κίνα πληρώνουνε απίθανα καλά (ακόμα και για ευρωπαικά δεδομένα...)
PS: τελευταία φορά τον θυμάμαι στην ευρώπη στη Maccabi που τον έφερε ο τσάκαλος ο pini. και έπαιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ
PS2: Ενίσχυση για Μπανταλόνα
Στην απόκτηση του Ντέρικ Ομπασόχαν προχώρησε η Μπανταλόνα. Πέρσι ο Ομπασόχαν έπαιξε στην Τουρκία με την Τράμπζοσπόρ. Σημείωνε 11.8 πόντους και μάζευε 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στο τοπικό πρωτάθλημα.
http://www.superbasket.gr/permalink/145847.html
αυτόνα εδώ εγώ είχα μέσα στις 5 πρώτες επιλογές για SF: [youtube]wq1rvfmWk_M[/youtube]
PS: τελευταία φορά τον θυμάμαι στην ευρώπη στη Maccabi που τον έφερε ο τσάκαλος ο pini. και έπαιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ
PS2: Ενίσχυση για Μπανταλόνα
Στην απόκτηση του Ντέρικ Ομπασόχαν προχώρησε η Μπανταλόνα. Πέρσι ο Ομπασόχαν έπαιξε στην Τουρκία με την Τράμπζοσπόρ. Σημείωνε 11.8 πόντους και μάζευε 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στο τοπικό πρωτάθλημα.
http://www.superbasket.gr/permalink/145847.html
αυτόνα εδώ εγώ είχα μέσα στις 5 πρώτες επιλογές για SF: [youtube]wq1rvfmWk_M[/youtube]
Συνεχιζοντας την γυρα και επειδη μοιαζει δυσκολη η αποκτηση ενος πολυ καλου ψηλου αμερικανου με λιγα χρηματα,
επεσα πανω σε ενα κολεγιοπαιδο που ειναι σκουπιδιαρης μεγαλος και εχει αρκετα μεγαλο ρεπερτοριο στις κινησεις του στην επιθεση(στο κολεγιο επαιζε 5 αλλα με καλο σουτακι τον βλεπω,μου κανει και για 4)
Μου την δινει αφανταστα οταν δεν καρφωνουν οι ψηλοι αλλα το αριστερο του χερι με εκανε να δω ολο το βιδεο!
Σιγουρα προσιτος οικονομικα αλλα μεγαλο ερωτηματικο για επιπεδο Ευρωλιγκας...
[youtube]v0lqE0sBLD8[/youtube]
Ξερεις κανεις κατι παραπανω?
επεσα πανω σε ενα κολεγιοπαιδο που ειναι σκουπιδιαρης μεγαλος και εχει αρκετα μεγαλο ρεπερτοριο στις κινησεις του στην επιθεση(στο κολεγιο επαιζε 5 αλλα με καλο σουτακι τον βλεπω,μου κανει και για 4)
Μου την δινει αφανταστα οταν δεν καρφωνουν οι ψηλοι αλλα το αριστερο του χερι με εκανε να δω ολο το βιδεο!
Σιγουρα προσιτος οικονομικα αλλα μεγαλο ερωτηματικο για επιπεδο Ευρωλιγκας...

[youtube]v0lqE0sBLD8[/youtube]
Ξερεις κανεις κατι παραπανω?
Άμα κόψει το μαλλί κάτι γίνεται...
ΥΓ. Αλτικός παίκτης και με δύναμη φαίνεται..
Τα μειονεκτηματα του όμως δεν ξέρουμε..Εκει δεν κάνουν βίντεο..

ΥΓ. Αλτικός παίκτης και με δύναμη φαίνεται..
Τα μειονεκτηματα του όμως δεν ξέρουμε..Εκει δεν κάνουν βίντεο..

Αυτος δεν μπορει να καρφωσει ουτε κατω απο το στεφανι οχι και αλτικος.
Αν ειναι πανω απο 2 μετρα εγω ειμαι καρδιναλιος και παιζει 5?
Μια κινηση εχει και την επαναλαμβανει συνεχεια στο βιντεο ασε που με αυτους τους αντιπαλους που εχει μεχρι και ο καλαμαργιαννης θα εβαζε 40αρες.
Που τους βρισκεις ρε κορμι?
Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο παιχτης δεν μπορει να σταθει ουτε στην Α2.
Αν ειναι πανω απο 2 μετρα εγω ειμαι καρδιναλιος και παιζει 5?
Μια κινηση εχει και την επαναλαμβανει συνεχεια στο βιντεο ασε που με αυτους τους αντιπαλους που εχει μεχρι και ο καλαμαργιαννης θα εβαζε 40αρες.

Που τους βρισκεις ρε κορμι?
Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο παιχτης δεν μπορει να σταθει ουτε στην Α2.
μην τον αποπαίρνεις ρε το παιδί. βρήκαμε extra scouter στο paokmania
αδερφέ kormi, τα πράγματα είναι απλά: πόσταρε έναν παίκτη με πλήρη στατιστικά από τουλάχιστον 2 χρονιές (αν έπαιζε κολλέγιο έστω την senior χρονιά του). όσο περισσότερα στατιστικά (πιο complex statistics,a adjusted και λοιπά) τόσο το καλύτερο για εμάς να κάνουμε ένα evaluation. αν μπορείς να βρείς και ένα scouting report με πλεονεκτήματα και αδυναμίες ακόμα καλύτερα. Αν έχει και προφίλ στο draftexpress τέλεια!!
τα videάκια δε λένε απολύτως τίποτα σε κανέναν μας. Μόνο ο Κορίνθιος που είναι κάτι μεταξύ Calipari και Pitino μπορεί να σου πεί αν είναι γατάκι ή όχι από τo youtube...

αδερφέ kormi, τα πράγματα είναι απλά: πόσταρε έναν παίκτη με πλήρη στατιστικά από τουλάχιστον 2 χρονιές (αν έπαιζε κολλέγιο έστω την senior χρονιά του). όσο περισσότερα στατιστικά (πιο complex statistics,a adjusted και λοιπά) τόσο το καλύτερο για εμάς να κάνουμε ένα evaluation. αν μπορείς να βρείς και ένα scouting report με πλεονεκτήματα και αδυναμίες ακόμα καλύτερα. Αν έχει και προφίλ στο draftexpress τέλεια!!
τα videάκια δε λένε απολύτως τίποτα σε κανέναν μας. Μόνο ο Κορίνθιος που είναι κάτι μεταξύ Calipari και Pitino μπορεί να σου πεί αν είναι γατάκι ή όχι από τo youtube...