Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
βασικα πρωτιμουσα τον παμφθηνο(φανταζομαι) Μανωλοπουλο που εχει χοντρο κινητρο παρα τον τελειωμενο Ντικουδη.Και εχεις πιο πολλα φραγκα για το 4αρι το μαυρο.
Σκεψεις κανω..Ο Σουλης αποφασιζει και προσωπικα τον εμπιστευομαι.
Σκεψεις κανω..Ο Σουλης αποφασιζει και προσωπικα τον εμπιστευομαι.
- Vet_eranos
Αν κ μου την εδωσε με τα παζαρια του κ την κακομοιρια του,
ο Γκετσεφσκι ΠΡΕΠΕΙ να μεινει..
Καλος, χρυσος ο Μαγκετι κ οι φιεστες αλλα αλλοι θα τραβηξουν κουπι ολη την χρονια..
Ασε που προσωπικα μου θυμιζει κατι απο τον λατρεμενο Ζοραν Σαβιτς, εμφανιση κ στυλ...
Εναν Μπερυ μπορουν να βρουν?
Κι ενα παλαβο γιουγκοσλαβακι μπομπερ απτη γραμμη?
Να δεις για το ποτε ξαναφτιαχνεται η ΟΜΑΔΑ του '91-'94
ο Γκετσεφσκι ΠΡΕΠΕΙ να μεινει..
Καλος, χρυσος ο Μαγκετι κ οι φιεστες αλλα αλλοι θα τραβηξουν κουπι ολη την χρονια..
Ασε που προσωπικα μου θυμιζει κατι απο τον λατρεμενο Ζοραν Σαβιτς, εμφανιση κ στυλ...
Εναν Μπερυ μπορουν να βρουν?
Κι ενα παλαβο γιουγκοσλαβακι μπομπερ απτη γραμμη?
Να δεις για το ποτε ξαναφτιαχνεται η ΟΜΑΔΑ του '91-'94
- paokmaniak
Το Ντικουδη με το Μανωλοπουλο ως τι τον συγκρινετε ρε παιδια? Το Μανωλοπουλο εγω που παιζω στα τοπικα 4αρι αμα τον βαλω πλατη τον φτανω στην τελικη, απο που κ ως που να παιξει 4αρι.
D.A.A.T. απο που κ ως που αδικηθηκε?? Σε ολη την "καριερα" του (ο θεος νατην κανει) δεν ειχε ποτε πανω απο 3.5 ποντους μ.ο. ακομα και απο τη Β Ισπανιας τον εδιωξαν κακην κακως. Εκανε ονομα επειδη στις μικρες ηλικιες οταν εισαι 2.08 και παιζεις 3αρι δε μπορει να σε μαρκαρει κανεις και σουταρεις πανω απο τον αντιπαλο.
Απο εκει και περα μηδεν δουλεια μυικα ειναι απαραδεκτος, διεισδυση ανυπαρκτη και αμυνα με τα ματια.
D.A.A.T. απο που κ ως που αδικηθηκε?? Σε ολη την "καριερα" του (ο θεος νατην κανει) δεν ειχε ποτε πανω απο 3.5 ποντους μ.ο. ακομα και απο τη Β Ισπανιας τον εδιωξαν κακην κακως. Εκανε ονομα επειδη στις μικρες ηλικιες οταν εισαι 2.08 και παιζεις 3αρι δε μπορει να σε μαρκαρει κανεις και σουταρεις πανω απο τον αντιπαλο.
Απο εκει και περα μηδεν δουλεια μυικα ειναι απαραδεκτος, διεισδυση ανυπαρκτη και αμυνα με τα ματια.
τα τελευταια 3 χρονια ως τεσσαρι παιζει.Απο την β ισπανιας εφυγε μονος του.Προπερσυ στην Ροδο εκανε πολυ καλη χρονια(για αυτο ειμαι και θετικος).Περσι,ειχε σοβαρο τραυματισμο και εχασε πολυ χρονο.
κατα τα αλλα εισαι τουλαχιστον υπερβολικος.
επαναλαμβανω αποψη μου ειναι,οτι προτιμω ενα τετοιο ρισκο(παραδειγμα ο Μανωλοπουλος,δεν ξερω τι αλλο μπορει να κυκλοφορει) και εναν καλυτερο αμερικανο απο τον παλαιμαχο Ντικουδη και ενα λαχειο αμερικανο.
κατα τα αλλα εισαι τουλαχιστον υπερβολικος.
επαναλαμβανω αποψη μου ειναι,οτι προτιμω ενα τετοιο ρισκο(παραδειγμα ο Μανωλοπουλος,δεν ξερω τι αλλο μπορει να κυκλοφορει) και εναν καλυτερο αμερικανο απο τον παλαιμαχο Ντικουδη και ενα λαχειο αμερικανο.
- paokmaniak
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... mNotSure=1
Που εκανε καλη χρονια ρε προπερσι στη Ροδο 3.1 ποντοι μο σε 21 παιχνιδια καλη χρονια το λες?
Δες και τα στατιστικα του στη Β Ισπανιας. Δανεικο τον δωσαν στη Γ Ισπανιας που εκανε μια καλη χρονια και μια χαλια. Ουτε για Β Ισπανιας δεν κανει.
Μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα αυτοι οι μπλαζε ανευροι παιχτες που μενουν στα ταλεντο που εχουν στο σουτ μου τη δινουν
Που εκανε καλη χρονια ρε προπερσι στη Ροδο 3.1 ποντοι μο σε 21 παιχνιδια καλη χρονια το λες?
Δες και τα στατιστικα του στη Β Ισπανιας. Δανεικο τον δωσαν στη Γ Ισπανιας που εκανε μια καλη χρονια και μια χαλια. Ουτε για Β Ισπανιας δεν κανει.
Μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα αυτοι οι μπλαζε ανευροι παιχτες που μενουν στα ταλεντο που εχουν στο σουτ μου τη δινουν
καλα δεν ειμαι μανατζερ του
..Συνεχιζω να πιστευω οτι εισαι υπερβολικος και οτι προπερσυ τον ειδα να παιζει καλα αλλα δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει φετος.Το συζηταμε οταν εχει νοημα.Εμενα μου τη σπανε οι βετερανοι που ερχονται στα τελειωματα.Απλα ψαχνω καποιον με κινητρο..
Στο τελος συμφωνουμε και οι 2..οτι πει ο Σουλης

Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει φετος.Το συζηταμε οταν εχει νοημα.Εμενα μου τη σπανε οι βετερανοι που ερχονται στα τελειωματα.Απλα ψαχνω καποιον με κινητρο..
Στο τελος συμφωνουμε και οι 2..οτι πει ο Σουλης
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Αλάνι όταν θα κράζεις κάποιον θα κοιτάς και την στατιστική του αναλυτικά οκ; χωρίς παρεξήγηση βέβαια.paokmaniak έγραψε:http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=GRE&PlayerID=57035&AmNotSure=1
Λοιπόν ο Μανωλόπουλος
σε 5 παιχνίδια που έπαιξε πάνω απο 10 λεπτά είχε μ.ο. περίπου 11 πόντους. καθόλου άσχημα μα καθόλου. Στα υπόλοιπα 10 που έπαιξε 1-3 λεπτά λογικό δεν είναι να μην βάλει πόντο και το καλύτερο δεν είναι ότι ήταν άποντος απλά δεν βάραγε σουτ οπότε δεν βαράει για να βαρέσει απλά όταν βγεί το σύστημα και νιώθει σίγουρος. πολύ σημαντικό για ένα μπασκεμπολίστα αυτό να μην παρασύρετε π.χ. χριστούγεννας.
Κατ εμέ μια χαρά είναι για πάγκο. και ο δέδας μ.ο. 5,1 είχε με πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής και με καθόλου παραστάσεις εξωτερικού αν δεν κάνω λάθος
και ο δεδας α2 ισπανιας
ελληνα 3αρι αλλο ξερετε...? ο ταπουτος δεν παιζει μαλλον
ο αγγελοπουλος 3 για 4αρι ειναι?
ο πετροβιτς εχει τπτ ελληνικο διαβατηριο?
ελληνα 3αρι αλλο ξερετε...? ο ταπουτος δεν παιζει μαλλον

ο αγγελοπουλος 3 για 4αρι ειναι?
ο πετροβιτς εχει τπτ ελληνικο διαβατηριο?
-
Δεν υπάρχει μπασκετμπολίστας Μανωλόπουλος..Εξέλιξη 0. Που κολλάει παιχτικά με τον Ντικούδη και τον αναφέρετε σαν εναλλακτική? Ο ένας θα είναι μπακ-απ στο 3 και ο Ντικούδης μπακ-απ στο 4. Αλλά επειδή μάλλον τα κουκιά δε βγαίνουν και τα διαρκείας δε φεύγουν με τίποτα (ποιος Μαγκέτι τώρα, δε πα να φέρεις και τον Κόμπε..-23 διαρκείας σήμερα), μάλλον θα μείνουμε με 4ο ψηλό τον Καλλέ.
Πλέον πάμε για ένα αναπληρωματικό 3άρι έλληνα και έναν αμερικανό στο 4. Ο Πρόδρομος ο Νικολαϊδης μου ακούγεται ιδανικός για αντι-Δέδας..Ίδιο στυλ και κοψιά, μπουχεσολεβιέδες και οι 2, αλλά με φαρμακερό 3ποντο που μας χρειάζεται πολύ και δεν έχουμε!
Πλέον πάμε για ένα αναπληρωματικό 3άρι έλληνα και έναν αμερικανό στο 4. Ο Πρόδρομος ο Νικολαϊδης μου ακούγεται ιδανικός για αντι-Δέδας..Ίδιο στυλ και κοψιά, μπουχεσολεβιέδες και οι 2, αλλά με φαρμακερό 3ποντο που μας χρειάζεται πολύ και δεν έχουμε!
με καθε συμπαθειο αλλα ειδατε καθολου Ροδο τα τελευταια 2 χρονια?Ο Σφαιροπουλος τον χρησιμοποιουσε μονο ως 4..
Ο νικολαιδης οντως ειναι συμπαθητικος ως μπακ απ στο 3
Ο νικολαιδης οντως ειναι συμπαθητικος ως μπακ απ στο 3
ο π νικολαιδης οντως καλη λυση και παντα με μας αντιπαλος τα βαζε ολα ο ατιμος
- paokmaniak
Και εγω χωρις παρεξηγηση μπορεις να με δειξεις αυτα τα στατιστικα που λες γτ δεν υπαρχει κατι τετοιο??baneprelevic361 έγραψε:Αλάνι όταν θα κράζεις κάποιον θα κοιτάς και την στατιστική του αναλυτικά οκ; χωρίς παρεξήγηση βέβαια.paokmaniak έγραψε:http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=GRE&PlayerID=57035&AmNotSure=1
Λοιπόν ο Μανωλόπουλος
σε 5 παιχνίδια που έπαιξε πάνω απο 10 λεπτά είχε μ.ο. περίπου 11 πόντους. καθόλου άσχημα μα καθόλου. Στα υπόλοιπα 10 που έπαιξε 1-3 λεπτά λογικό δεν είναι να μην βάλει πόντο και το καλύτερο δεν είναι ότι ήταν άποντος απλά δεν βάραγε σουτ οπότε δεν βαράει για να βαρέσει απλά όταν βγεί το σύστημα και νιώθει σίγουρος. πολύ σημαντικό για ένα μπασκεμπολίστα αυτό να μην παρασύρετε π.χ. χριστούγεννας.
Κατ εμέ μια χαρά είναι για πάγκο. και ο δέδας μ.ο. 5,1 είχε με πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής και με καθόλου παραστάσεις εξωτερικού αν δεν κάνω λάθος
Επισης ο Δεδας ειχε 6,2 και ηταν πισω απο τον 1ο σκορερ στην Α1 δλδ ισως ηταν και αδικημενος στο χρονο συμμετοχης
- paokmaniak
Kαλη περιπτωση ειναι ο Δημας που δοκιμαζει ο Αρης και μικρος. Αν ειναι να παρουμε Μανωλοπουλο προτιμω καποιον τετοιον που ειναι και επενδυση για το μελλον
συμπαθητικος ειναι ο Δημας(αυτον του Μεγα εννοεις?στα 23 δεν ειναι???) αλλα δεν τρελαινομαι.Τετοιους που δεν θα παιξουν εχουμε.
Το θεμα ειναι αναπληρωματικα 3αρια και 4αρια Ελληνες που ειναι ελευθεροι απο Α1.
Στο 3 εχουμε Νικολαιδη.
Στο 4 Ντικουδη,Μανωλοπουλο.
Κανενας αλλος σας ερχεται στο μυαλο?
Το θεμα ειναι αναπληρωματικα 3αρια και 4αρια Ελληνες που ειναι ελευθεροι απο Α1.
Στο 3 εχουμε Νικολαιδη.
Στο 4 Ντικουδη,Μανωλοπουλο.
Κανενας αλλος σας ερχεται στο μυαλο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Παρ 02 Σεπ 2011, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.