διαβασε τη συν.τυπου του κοουτς μετα το ματς...απανταει και μετα κανει και χαβαλε σε ΑΡΔJordi_ 04 έγραψε:Εγω αυτο που λεω οτι θα ηταν ποιο ορθολογικο να ξεκινισει με ενα φορ και να χωρισει σωστα τον χρονο...diniko80 έγραψε:και αν γινοταν το 1-1 στο 70 τι θα ελεγες? οτι εβγαλε επιθετικο και εβαλε χαφ?Jordi_ 04 έγραψε:Στην περιπτωση του Αθανασιαδη μπορει να φερει ευθυνη...
Εφοσον ειχε στο μυαλο του την χρισημοποιηση του σαλπι ενος 90..
θα μπορουσε να προστατεψει τον Κλαους και να δωσει χρονο στον σαλπι τον οποιο εβαλε σαν αντι ιβιτς...
Για εμενα προσωπικα αυτην η χρισημοποιηση του σαλπι ηταν ακυρη...
László Bölöni
Re: László Bölöni
επειδη ρωτας το προγραμμα πριν τα ματς δεν ηταν τοσο δυνατο οσο ισχυριζεσαι...απο την αλλη ο μπολονι ξεροντας οτι εχει ενα πολυ μικρο ροστερ στη διαθεση του για να βγαλει ολοκληρη χρονια το ετοιμαζει ετσι ωστε να μπορει να βγαλει τη χρονια του...αν ειχε και ενα μεγαλυτερο ροστερ που θα μπορουσε να ενεργησει σε στυλ ροτεσιον θα εκανε και διαφορετικη προπονηση...
ασε τι μπορει να σε λεει καποιος παιχτης(αν σε λεει) και κανε λιγο μια ψαχτικη σχετικα με συγχρονες μεθοδους προπονησης σε μεγαλα κλαμπ για να καταλαβεις τι παιζει...δωσε ιδιαιτερη βαση στη μεθοδο εκγυμνασης και φυσκης καταστασης που γινεται στη γαλλια...ο μπολονι απλα ειναι μετρ του ειδους μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες...απο εκει και περα αφου σχολασεις απο την δουλεια μη σε απολυσουν κιολας ελα να πιασουμε συζητηση να μου λες μια μια τις θλασεις στην ομαδα και εγω να σου απαντω...
ασε τι μπορει να σε λεει καποιος παιχτης(αν σε λεει) και κανε λιγο μια ψαχτικη σχετικα με συγχρονες μεθοδους προπονησης σε μεγαλα κλαμπ για να καταλαβεις τι παιζει...δωσε ιδιαιτερη βαση στη μεθοδο εκγυμνασης και φυσκης καταστασης που γινεται στη γαλλια...ο μπολονι απλα ειναι μετρ του ειδους μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες...απο εκει και περα αφου σχολασεις απο την δουλεια μη σε απολυσουν κιολας ελα να πιασουμε συζητηση να μου λες μια μια τις θλασεις στην ομαδα και εγω να σου απαντω...

τι να λεμε τωρα ρε παιδια εδω ακουσαμε οτι και για τον σταφυλιδη που επαθε θλαση ο μπολονι φταιει τη στιγμη που ο σταφυλιδης ηταν ολο τον καιρο με την εθνικη και γυρνωντας δεν προλαβε να κανει προπονηση και επαθε θλαση...μεγαλες λαμογιες παιζονται καλυπτουν τα διοικητικα-μεταγραφικα μας προβληματα με αυτο το θεμα τωρα...
- george aspromayros
για να τονιζω για την προπονηση του σαββατου..ναι ξερω.............
δηλαδη στη γαλλια εχουν 13 θλασεις πριν αρχισει καν η σεζον? κανε επιθετικη προπονηση παικτες που μυικα δεν ειναι ετοιμοι...που ειναι διαφορετικοι...δεν μπορει να κανει την ιδια προπονηση με την ιδια ενταση ο σταφυλιδης με το σαλπι ας πουμε....
ροτεισον με τετοιο υλικο για μενα δε γινεται....θωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν εχουμε ισαξιους παικτες.....μα τι λεω...ακου ισαξιους!!!!
το σαλπι θα τον εβαζες εσυ στο φιλικο χωρις ζεσταμα???????????? εγω δε θα βαζα ουτε τη μανα μου!
τα λεε το απογευμα! τα φιλια μου
δηλαδη στη γαλλια εχουν 13 θλασεις πριν αρχισει καν η σεζον? κανε επιθετικη προπονηση παικτες που μυικα δεν ειναι ετοιμοι...που ειναι διαφορετικοι...δεν μπορει να κανει την ιδια προπονηση με την ιδια ενταση ο σταφυλιδης με το σαλπι ας πουμε....
ροτεισον με τετοιο υλικο για μενα δε γινεται....θωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν εχουμε ισαξιους παικτες.....μα τι λεω...ακου ισαξιους!!!!
το σαλπι θα τον εβαζες εσυ στο φιλικο χωρις ζεσταμα???????????? εγω δε θα βαζα ουτε τη μανα μου!
τα λεε το απογευμα! τα φιλια μου

φυσικα και θα τον εβαζα αν χρειαζοταν...ενας ποδοσφαιριστης με την εμπειρια του ξερει τι πρεπει να κανει και εντος γηπεδου για να μπορει να αποφυγει τετοιες καταστασεις οταν μπαινει κρυος...κανενα 5λεπτο χαλαρα σπριντακια κατι ανοιγματα τεντωματα για δικεφαλους κλπ...ο δικο μας μπηκε και εκανε και σπριντ με τη μια οποιος προσεξε προσεξε...george aspromayros έγραψε:το σαλπι θα τον εβαζες εσυ στο φιλικο χωρις ζεσταμα???????????? εγω δε θα βαζα ουτε τη μανα μου!
οφ τοπικ βεβαια αν εγω ημουν προπονητης θα τον εβαζα να με κουβαλαει τα νερα το συγκεκριμενο

για λαζαρ απο την αρχη ειπε ο μπολονι οτι εχει π κακη φυσικη κατασταση...ο σαλπι εκανε παιχνιδια 2 σεζον σε μια περσι,,, ο κονδορας ειχε παιχνιδια με εθνικη,,
αν δεν τους εβαζε και τωρα αποκλειομασαν τι θα λεγαμε?
αν δεν τους εβαζε και τωρα αποκλειομασαν τι θα λεγαμε?
Ο Λάσλο στη προπόνηση των Νέων
01 Σεπ 2011 20:53, Από PAOK24
Ο Λάσλο Μπόλονι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αρκετά ευδιάθετος σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα, εκτός των άλλων, μετά το τέλος της προπόνησης παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας Νέων που γινόταν δίπλα. Είναι κάτι το οποίο το ήθελε να συμβαίνει έτσι ώστε να παρακολουθεί τα τμήματα της ομάδας και να απορροφά μικρούς όποτε μπορεί.
Από εκεί και πέρα, η κοσμογονία του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ δεν χαροποίησε μόνο τον Μπόλονι, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας που βλέπουν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.
Επίσης, πολύς κόσμος πέρασε από το αθλητικό κέντρο για να πιάσει τον σφυγμό και όλοι έφευγαν ικανοποιημένοι.
24 -1 +1
01 Σεπ 2011 20:53, Από PAOK24
Ο Λάσλο Μπόλονι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αρκετά ευδιάθετος σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα, εκτός των άλλων, μετά το τέλος της προπόνησης παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας Νέων που γινόταν δίπλα. Είναι κάτι το οποίο το ήθελε να συμβαίνει έτσι ώστε να παρακολουθεί τα τμήματα της ομάδας και να απορροφά μικρούς όποτε μπορεί.
Από εκεί και πέρα, η κοσμογονία του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ δεν χαροποίησε μόνο τον Μπόλονι, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας που βλέπουν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.
Επίσης, πολύς κόσμος πέρασε από το αθλητικό κέντρο για να πιάσει τον σφυγμό και όλοι έφευγαν ικανοποιημένοι.
24 -1 +1
- navigator11
Sera4 έγραψε:φυσικα και θα τον εβαζα αν χρειαζοταν...ενας ποδοσφαιριστης με την εμπειρια του ξερει τι πρεπει να κανει και εντος γηπεδου για να μπορει να αποφυγει τετοιες καταστασεις οταν μπαινει κρυος...κανενα 5λεπτο χαλαρα σπριντακια κατι ανοιγματα τεντωματα για δικεφαλους κλπ...ο δικο μας μπηκε και εκανε και σπριντ με τη μια οποιος προσεξε προσεξε...george aspromayros έγραψε:το σαλπι θα τον εβαζες εσυ στο φιλικο χωρις ζεσταμα???????????? εγω δε θα βαζα ουτε τη μανα μου!
οφ τοπικ βεβαια αν εγω ημουν προπονητης θα τον εβαζα να με κουβαλαει τα νερα το συγκεκριμενο![]()
κάτι τέτοιες στιγμές πόσο θα ήθελα να μπορούσα να σου σφυρίξω μία προειδοποίηση.λαμόγιο.

υγ η ευδιαθεσία του λάζλο μπορεί και να οφειλόταν στο ότι τελικά απεφεύχθη η μετεγγραφική ενίσχυσις.

συμφωνα με πληροφοριες κοιτουσε ολον το κοσμο στο προσωπο και συγκεκριμενα στη μυτη ...επειτα χαρηκε.....μυστηριο καλυπτει την υποθεση
- ΑποστόληςΑ
Sera4 έγραψε:φυσικα και θα τον εβαζα αν χρειαζοταν...ενας ποδοσφαιριστης με την εμπειρια του ξερει τι πρεπει να κανει και εντος γηπεδου για να μπορει να αποφυγει τετοιες καταστασεις οταν μπαινει κρυος...κανενα 5λεπτο χαλαρα σπριντακια κατι ανοιγματα τεντωματα για δικεφαλους κλπ...ο δικο μας μπηκε και εκανε και σπριντ με τη μια οποιος προσεξε προσεξε...george aspromayros έγραψε:το σαλπι θα τον εβαζες εσυ στο φιλικο χωρις ζεσταμα???????????? εγω δε θα βαζα ουτε τη μανα μου!
οφ τοπικ βεβαια αν εγω ημουν προπονητης θα τον εβαζα να με κουβαλαει τα νερα το συγκεκριμενο![]()

Και διάβαζα το ποστ και λέω ο Sera4 το έγραψε;
Μέχρι που έφτασα στο οφτόπικ....

οφτόπικ δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Sera4 έγραψε: ενας ποδοσφαιριστης με την εμπειρια του ξερει τι πρεπει να κανει και εντος γηπεδου για να μπορει να αποφυγει τετοιες καταστασεις οταν μπαινει κρυος...κανενα 5λεπτο χαλαρα σπριντακια κατι ανοιγματα τεντωματα για δικεφαλους κλπ...ο δικο μας μπηκε και εκανε και σπριντ με τη μια οποιος προσεξε προσεξε...

«Γκέργκελι σαν... Σαλπιγγίδης»
Παρασκευή, 02 Σεπ 2011 08:49
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τον παίκτη που είχε στη Νανσί και πλέον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρομοίασε τον Ούγγρο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε αθλητική εφημερίδα για τον Ρούντολφ: «Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού του θυμίζει τον Σαλπιγγίδη. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα.
Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Εθνική Ουγγαρίας, ενώ πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για το Καμπιονάτο και την Τζένοα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα. Του εύχομαι να πάει καλά, αλλά όχι κόντρα στον ΠΑΟΚ».
gazzetta.gr
Ποιος να σου το ελεγε οτι θα ερχοσουν στην ελλαδα και αντι να μιλας για μεταγραφες της ομαδας που προπονεις, λες την αποψη σου για τις μεταγραφες των αλλων.
Παρασκευή, 02 Σεπ 2011 08:49
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τον παίκτη που είχε στη Νανσί και πλέον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρομοίασε τον Ούγγρο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε αθλητική εφημερίδα για τον Ρούντολφ: «Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού του θυμίζει τον Σαλπιγγίδη. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα.
Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Εθνική Ουγγαρίας, ενώ πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για το Καμπιονάτο και την Τζένοα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα. Του εύχομαι να πάει καλά, αλλά όχι κόντρα στον ΠΑΟΚ».
gazzetta.gr
Ποιος να σου το ελεγε οτι θα ερχοσουν στην ελλαδα και αντι να μιλας για μεταγραφες της ομαδας που προπονεις, λες την αποψη σου για τις μεταγραφες των αλλων.
- Μπαρκαρούτσος
Τον βλέπω τον Laszlo στο επόμενο εντός έδρας να πηγαίνει μέσα στη 4 μαζί με τους 50-100 ανεγκέφαλους και να βρίζει το Ζαγοράκη που δεν έκανε μεταγραφές!!!