Μεταγραφές 2011-2012
-
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Καλά τον Τσαλδάρη τον πέταξα έτσι για πλάκα κι εδώ μέσα έγινε χαμός. Δεν παίζει πάντως να δίνουμε πάνω από ένα 50άρι για το δεύτερο 3άρι, οπότε ξεχάστε τον αυτόματα, τσάμπα το συζητάμε. Ο Δέδας είναι ότι πρέπει για τον συγκεκριμένο ρόλο. Και που να ψάχνεις αλλού τέτοια ώρα από την αρχή. Καλοί έλληνες σουτέρ, καθαρά 3άρια και στα λεφτά που θέλουμε δεν υπάρχουν.
Από την άλλη νομίζω τελικά πως θα πάμε σε 4άδα ψηλών Αμερικανός-Γκετσέφσκι και Άντριου-Καλλές, που μου φαίνεται μια χαρά το μοίρασμα του χρόνου στους 3 πρώτους. Η ομάδα, το έχω ξαναπεί και από τον Ιούνιο, πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στον Γκετσέφσκι. Ψηλός με τέτοιο μυαλό δεν υπάρχει σε άλλη ανταγωνίστρια ομάδα. Δε μπορώ να ακούω πως μπορεί να αποκτηθεί ο Ντικούδης στη θέση του. Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
Να θυσιαστεί ο Ντικούδης για να δωθούν περισσότερα φράγκα στον αμερικανό ναί, θα ήταν καλό. Αλλά ο αμερικανός κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι καθαρό 4άρι και όχι 3-4άρι. Αφού ούτως ή άλλως θα αποκτηθεί άλλο 3άρι όταν φύγει ο Μαγκέτι (αν έρθει τελικά..)
Από την άλλη νομίζω τελικά πως θα πάμε σε 4άδα ψηλών Αμερικανός-Γκετσέφσκι και Άντριου-Καλλές, που μου φαίνεται μια χαρά το μοίρασμα του χρόνου στους 3 πρώτους. Η ομάδα, το έχω ξαναπεί και από τον Ιούνιο, πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στον Γκετσέφσκι. Ψηλός με τέτοιο μυαλό δεν υπάρχει σε άλλη ανταγωνίστρια ομάδα. Δε μπορώ να ακούω πως μπορεί να αποκτηθεί ο Ντικούδης στη θέση του. Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
Να θυσιαστεί ο Ντικούδης για να δωθούν περισσότερα φράγκα στον αμερικανό ναί, θα ήταν καλό. Αλλά ο αμερικανός κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι καθαρό 4άρι και όχι 3-4άρι. Αφού ούτως ή άλλως θα αποκτηθεί άλλο 3άρι όταν φύγει ο Μαγκέτι (αν έρθει τελικά..)
η συζήτηση δεν είχε να κάνει με ποιόν θέλουμε: δέδα ή τσαλδάρη. ούτε πόσο κοστίζει ο ένας και πόσο ο άλλος. ούτε αν περισσεύουν λεφτά για το κασέ του τσαλδάρη. ούτε καν αν θέλουμε 2 ή 3. μία σύγκριση έγινε, όπως θα μπορούσαν να συγκριθούν μαζί τους ο βασιλειάδης, ο bramos, και δεν ξέρω εγώ ποιοί άλλοι που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση (είτε σαν combo είτε όχι). κουβέντα κάνουμε. τον Τσαλδάρη ομολογώ οτι δεν τον έχω δεί να παίζει Live στην Ιταλία αλλά σίγουρα καριέρα (έστων των 8-10 πόντων και για 2 χρονιές μόνο) στην ιταλική Α1 ελάχιστοι (μη πρωτοκλασάτοι) έλληνες παίκτες δύνανται να κάνουν...
PS: για το αν ο λάζαρος είναι παίκτης ευρωλίγκας σου απαντάνε οι scariolo-duda που τον πήραν...
PS: αν ρωτάς εμένα αν θα δινα 500 χιλιάρικα στο Λάζο για βασικό σε καλή ομάδα ευρωλίγκας (σίγουρα στο top16 και πιθανότητες για 8αδα), με τίποτσ...
PS: για το αν ο λάζαρος είναι παίκτης ευρωλίγκας σου απαντάνε οι scariolo-duda που τον πήραν...

PS: αν ρωτάς εμένα αν θα δινα 500 χιλιάρικα στο Λάζο για βασικό σε καλή ομάδα ευρωλίγκας (σίγουρα στο top16 και πιθανότητες για 8αδα), με τίποτσ...

-
Έκλεισε Δέδα ο ΑΓΟΡ
Ο Στέργιος Κουφός συνεχίζει να... μαζεύει καλούς σουτέρ στον ΑΓΟΡ. Ο Γιώργος Δέδας συμφώνησε με την ομάδα της Κρήτης και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΓΟΡ. Ο Δέδας πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... -agor.html
Αν ισχύουν όσα ακούστηκαν, ότι του καλύψαμε δηλαδή όλο το περυσινό χρέος μέσω της CYTA..τότε μεγάλη μαλακία του που έφυγε..για ποιον??? Για τον ΑΓΟΡ! Πρώτα είχαμε τον Χαρίση με τον Νίκο Ρίζο τον Κολοσσό της Ρόδου και τώρα ο Δέδας για τον ΑΓΟΡ
! Αυτό θα πεί φιλοδοξίες και υψηλοί στόχοι..Και τώρα ποιόν πέρνουμε???
Ο Στέργιος Κουφός συνεχίζει να... μαζεύει καλούς σουτέρ στον ΑΓΟΡ. Ο Γιώργος Δέδας συμφώνησε με την ομάδα της Κρήτης και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΓΟΡ. Ο Δέδας πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... -agor.html
Αν ισχύουν όσα ακούστηκαν, ότι του καλύψαμε δηλαδή όλο το περυσινό χρέος μέσω της CYTA..τότε μεγάλη μαλακία του που έφυγε..για ποιον??? Για τον ΑΓΟΡ! Πρώτα είχαμε τον Χαρίση με τον Νίκο Ρίζο τον Κολοσσό της Ρόδου και τώρα ο Δέδας για τον ΑΓΟΡ

-
Όχι ρε παιδιά περικοπές στους παίχτες θα κάνουμε επειδή έφυγε ο Δέδας? Σιγά μη πάρουμε και 3-4άρι που θα βοηθάει και στον άσσο επειδή ο Αποστολίδης έκλεισε στον Ηλυσιακό..Πρέπει ξεκάθαρα να αποκτήσουμε 2 παίχτες: ένα αναπληρωματικό 3άρι έλληνα και έναν αμερικάνο καθαρό 4άρι.
-
Πάντως άβυσσος η ψυχή του μπασκετικού ΠΑΟΚ..Από τη μια φέρνουμε Μαγκέτι και από την άλλη δε μπορούμε να κρατήσουμε τον Δέδα..

MANIAKOS έγραψε:τωρα ισως με 4αρι που παιζει και 3.....
Μανωλοπουλος???Σκεφτομαι αλλο ελευθερο που εχει αυτο το προφιλ και δεν μου ερχεται..Ποιον εννοεις?
-
Δέδας τέλος
Η δυσφορία των τελευταίων ημερών από πλευράς ΠΑΟΚ, κάτι που είχαν καταγράψει τα ΣΠΟΡ, μετατράπηκε σε απόφαση μη συνέχισης των διαπραγματεύσεων με τη πλευρά του Γιώργου Δέδα. Η συμπεριφορά του παίκτη και του ατζέντη του που ενώ είχαν συμφωνήσει, ο πρώτος δε συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας δείχνοντας έτσι ότι κατά κάποιον τρόπο δεν εμπιστεύεται τον ΠΑΟΚ, θέτουν τον 31χρονο φόργουορντ εκτός ομάδας. Ετσι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αποκλειστικά σε σχέση με τα οφειλόμενα της προηγούμενης σεζόν, ενώ ο «Δικέφαλος» βέβαια θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου Ελληνα σμολ φόργουορντ.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &catid=205
Εντάξει, ευτυχώς θα πάμε για άλλον..Το θέμα είναι ποιον..?
Η δυσφορία των τελευταίων ημερών από πλευράς ΠΑΟΚ, κάτι που είχαν καταγράψει τα ΣΠΟΡ, μετατράπηκε σε απόφαση μη συνέχισης των διαπραγματεύσεων με τη πλευρά του Γιώργου Δέδα. Η συμπεριφορά του παίκτη και του ατζέντη του που ενώ είχαν συμφωνήσει, ο πρώτος δε συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας δείχνοντας έτσι ότι κατά κάποιον τρόπο δεν εμπιστεύεται τον ΠΑΟΚ, θέτουν τον 31χρονο φόργουορντ εκτός ομάδας. Ετσι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αποκλειστικά σε σχέση με τα οφειλόμενα της προηγούμενης σεζόν, ενώ ο «Δικέφαλος» βέβαια θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου Ελληνα σμολ φόργουορντ.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &catid=205
Εντάξει, ευτυχώς θα πάμε για άλλον..Το θέμα είναι ποιον..?
- paokmaniak
Eλα μου ντε. Με ψιλοξενερωσε η ολη υποθεση καθως δεν υπαρχει τιποτα ελευθερο σε 3αρι περα απο τον ακριβο Χαραλαμπιδη και το Μανωλοπουλο που ειναι 1 επιπεδο κατω. Φοβαμαι μην πανε για κανα κοινοτικο 3αρι και παρουν μονο Αμερικανο στο 4 και αφησουν το Γκετσεφσκι. Ψαξτε ρε παιδες κ εσεις καναν ελευθερο Ελληνα γιατι αγχωθηκα 

- paokmaniak
D.A.A.T. έγραψε:MANIAKOS έγραψε:τωρα ισως με 4αρι που παιζει και 3.....
Μανωλοπουλος???Σκεφτομαι αλλο ελευθερο που εχει αυτο το προφιλ και δεν μου ερχεται..Ποιον εννοεις?
δεν εννουσα κπν συγκεκριμενο ΝΤΑΑΤ. απλα πιθανη λυση σκεφτομαι...καλη λυση αυτη που λες παντως
- paokmaniak
Ποιος Μανωλοπουλος ρε αιωνιο ταλεντο αιωνιος τεμπελης ενα καλο σουτ ειχε απο μικρος και ποτε δεν εκατσε να δουλεψει. 3.5 ποντους μο στον Κολοσσο ειχε που να σταθει στον ΠΑΟΚ 2 κλασεις κατω απο το Δεδα
διαφωνω.ταλαντουχος,εμεινε πισω λογο τραυματισμου και αδικηθηκε χοντρα στον κολλοσο.
εχεις και προπονητη που βελτιωνει τους παικτες που χουν ορεξη το δαμε και περσι