Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Σημερα δεν πρεπει να δωσουμε τη λιστα με τους 25 ποδοσφαιστες που θα παρουν μερος στους ομιλους στην ουεφα?
δεν το ξερω....παντως θα μαστε στο προ 12 εκει οι ευρωπαικοι μας αντιπαλοι θα δεινοπαθησουν σιγουρα
- charlie_pace
νομίζω ότι
σήμερα δηλώνουμε, αλλά θα μπορούμε να κάνουμε και μια αλλαγή μέχρι μια μέρα τον πρώτο αγώνα.
σήμερα δηλώνουμε, αλλά θα μπορούμε να κάνουμε και μια αλλαγή μέχρι μια μέρα τον πρώτο αγώνα.
Asamoa ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Μια χαρα τριπλετα θα είναι με Κλάους κ Θερμοσίφωνα!
-
Το θέμα τέλειωσε,θα το καταπιούμε και αυτό
Εύχομαι μόνο ενα
να μην έχουμε παραίτηση λόγω των μη μεταγραφών,μετά από κάποια ήττα(εγώ ζήτησα παίκτες αλλά δεν μου τους πήρανε,μπορεί να πει ο Μπόλονι άνετα)
είτε Μπόλονι,είτε Βρύζα,είτε και Ζαγοράκη
τότε θα γίνουμε μπάχαλο
Εύχομαι μόνο ενα
να μην έχουμε παραίτηση λόγω των μη μεταγραφών,μετά από κάποια ήττα(εγώ ζήτησα παίκτες αλλά δεν μου τους πήρανε,μπορεί να πει ο Μπόλονι άνετα)
είτε Μπόλονι,είτε Βρύζα,είτε και Ζαγοράκη
τότε θα γίνουμε μπάχαλο
- papageorgiou
χαχχαχαχα..εκει θα..βγάλουμε τα σπασμένα μας και πάλι..και στο νεο μάνατζερ να δεις....ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΙΑ θα φέρω,η χαρά του Παρασάνδαλου θα είμαι...MANIAKOS έγραψε:δεν το ξερω....παντως θα μαστε στο προ 12 εκει οι ευρωπαικοι μας αντιπαλοι θα δεινοπαθησουν σιγουρα

Σήμερα έγινε συνάντηση Σαχπατζίδη - Ζαγοράκη - Κατσαρή στην Τούμπα, συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις σε πάρα πολύ καλό κλίμα: "Είμαστε καλύτερα από ποτέ..." έλεγαν χαρακτηριστικά στο τέλος.
πλακα μας κανουν τελικα? εδω ολη μερα πανω απο τα πισια εκδηλωνουμε αγχος μπας και προλαβουμε για καμια μεταγραφη και αυτοι μας λενε οτι ειμαστε καλυτερα απο ποτε? γιατι ειμαστε καλυτερα ρε? πες τε και σε μας να χαρουμε....
Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις σε πάρα πολύ καλό κλίμα: "Είμαστε καλύτερα από ποτέ..." έλεγαν χαρακτηριστικά στο τέλος.
πλακα μας κανουν τελικα? εδω ολη μερα πανω απο τα πισια εκδηλωνουμε αγχος μπας και προλαβουμε για καμια μεταγραφη και αυτοι μας λενε οτι ειμαστε καλυτερα απο ποτε? γιατι ειμαστε καλυτερα ρε? πες τε και σε μας να χαρουμε....
ο αρης λεει εχει κλεισμενους σανκαρε ουμπιντες...αντε να δουμε ποιους θα πρωταπαρει ο καθενας
εχει ενα μηνα που βρισκονται για να συμφωνουν
...πιστευω το πρωτο με το 30ο ραντεβου δεν διαφερει σε τιποτα
- ζαγορ τι γινεται ρε αλανι
- καλα γιωρο..τι θα γινει με την ομαδα
-θα μπουμε εννοειτε, ολα ειναι κομπλε, μην ανησυχεις θοδωρε
-αντε ωραια
...............μπλα μπλα μπλα
μεχρι τα χριστουγεννα θα κανουν ραντεβου για να συμφωνει ο ενας με τον αλλο
υ.γ. μεταγραφες γιοκ.......

- ζαγορ τι γινεται ρε αλανι
- καλα γιωρο..τι θα γινει με την ομαδα
-θα μπουμε εννοειτε, ολα ειναι κομπλε, μην ανησυχεις θοδωρε
-αντε ωραια
...............μπλα μπλα μπλα
μεχρι τα χριστουγεννα θα κανουν ραντεβου για να συμφωνει ο ενας με τον αλλο
υ.γ. μεταγραφες γιοκ.......
Αναμενωντας εντος των ημερων τις τελικες εξελιξεις στο θεμα των επενδυτων το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ και αυτος με τη σειρα του να τους υποδειξει αν καποιος απο αυτους ικανοποιει τις απαιτησεις του.Οι δικαιολογιες τους τελειωνουν η μια μετα την αλλη και παρα την σιωπη ολων των κατευθυνομενων μεσων δεν μπορουν να υποστηριξουν οτι δεν υπαρχουν ικανοι παικτες στη λιστα των ελευθερων.
- ΑποστόληςΑ
-
MANIAKOS έγραψε:ο αρης λεει εχει κλεισμενους σανκαρε ουμπιντες...αντε να δουμε ποιους θα πρωταπαρει ο καθενας
αν σε παρει και ο ρουλης Σανκαρε Ουμπιτες......αν το δουμε και αυτο.....να μας ''τρυπαει'' ο παπαναστασιακος....
....τοτε ας το κλεισουν καλυτερα το μαγαζι.....
Ε, οχι δα Ταγματαρχη μου...
Και να τους παρουν- που δεν το πιστευω- δεν παιρνουν και τον Ινιεστα με τον Τσάβι...
Το ίδιο θα λέω και αν τους πάρουμε εμεις..
Και να τους παρουν- που δεν το πιστευω- δεν παιρνουν και τον Ινιεστα με τον Τσάβι...
Το ίδιο θα λέω και αν τους πάρουμε εμεις..
-
Nαι ελεος πια με την θεοποιηση των παιχτων του βολου, εχει κουρασει κ αυτο
Εγώ πάντως χάρηκα που δεν έγινε βιαστική μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής.
Το κακό είναι βέβαια ότι δεν έγινε προγραμματισμένη κίνηση νωρίτερα, αλλά πιστεύω ότι το να προσπαθούσαν να διορθώσουν το λάθος της μη προγραμματισμένης κίνησης με νέο λάθος πέρνοντας όποιον όποιον θα ήταν ακόμα χειρότερο.
Το κακό είναι βέβαια ότι δεν έγινε προγραμματισμένη κίνηση νωρίτερα, αλλά πιστεύω ότι το να προσπαθούσαν να διορθώσουν το λάθος της μη προγραμματισμένης κίνησης με νέο λάθος πέρνοντας όποιον όποιον θα ήταν ακόμα χειρότερο.