Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Πολλους και καλους παικτες εχει η αγορα ακομα ελευθερους το θεμα ειναι αν υπαρχουν-υπαρξουν τα φραγμα.
Πχ Φεραρι-Χιουζ-Ασαμοα κλεινουν ολες τις τρυπες μας ιδανικα χωρις να ειναι καποια τεραστια υπερβαση αν μπουν επενδυτες (δε βαζω δλδ Ντιαρα που θα θελει πολλα)
Πχ Φεραρι-Χιουζ-Ασαμοα κλεινουν ολες τις τρυπες μας ιδανικα χωρις να ειναι καποια τεραστια υπερβαση αν μπουν επενδυτες (δε βαζω δλδ Ντιαρα που θα θελει πολλα)
-
Ξενερωσαμε που ξενερωσαμε με τις ''μετεγραφαρες'' τους και τις ''εξυπναδες'' που λενε για να .....δικαιολογηθουν.......διαβαζεις και το ...
.. ... ο γενικος διευθυντης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ....Μακης Γκαγκατσης......
και γυρναν τα μυαλα μας ρε πουστη μου......
.......ακου γενικος διευθυντης.....ο Χρυσοστομος.....
τελικα....ενα ειναι το συμπερασμα .....
....εισαστε ολοι γενικος εκει στην ΠΑΕ....για τα ''πανηγυρια''.....
φτου φτου....μη σας ματιασω...

.. ... ο γενικος διευθυντης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ....Μακης Γκαγκατσης......
και γυρναν τα μυαλα μας ρε πουστη μου......
.......ακου γενικος διευθυντης.....ο Χρυσοστομος.....
τελικα....ενα ειναι το συμπερασμα .....
....εισαστε ολοι γενικος εκει στην ΠΑΕ....για τα ''πανηγυρια''.....
φτου φτου....μη σας ματιασω...

Ο μοχαμαντου ντιαρα κατα την γνώμη μου είναι το μόνο χαφ απ´οσα άκουσα τα τελευταία χρόνια το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει τον μεγάλο Παύλο. Αρκετά καλό κορμί, με εμπειρίες κ το σημαντικότερο αρκετά δημιουργικός...
Αν είναι ακόμα φρι του κανείς μια πρόταση 500 χιλ χωρίς εφορία δηλαδή μικτά γύρω στα 900 κ αν την δεχτεί καλώς!! Αλλιώς λες έκανα αυτήν την πρόταση στον ντιαρα κ μου είπε όχι κ κ δεν ανοίγει μύτη γιατί οροσπαθησες να φέρεις όντως έναν πολύ καλό παίχτης...
Κ μην ακούσω κανέναν να λέει ότι υποθηκευουμε το μέλλον μας όταν πριν δυο μέρες παραλίγο να δώσουμε αυτά τα 900 σε δυο παίχτες ( ο Θεός να τους κάνει )
Αν είναι ακόμα φρι του κανείς μια πρόταση 500 χιλ χωρίς εφορία δηλαδή μικτά γύρω στα 900 κ αν την δεχτεί καλώς!! Αλλιώς λες έκανα αυτήν την πρόταση στον ντιαρα κ μου είπε όχι κ κ δεν ανοίγει μύτη γιατί οροσπαθησες να φέρεις όντως έναν πολύ καλό παίχτης...
Κ μην ακούσω κανέναν να λέει ότι υποθηκευουμε το μέλλον μας όταν πριν δυο μέρες παραλίγο να δώσουμε αυτά τα 900 σε δυο παίχτες ( ο Θεός να τους κάνει )
- ΑποστόληςΑ
Του χρόνου θα πρέπει οι αμοιβές των παικτών να αποτελούν το 55% του συνολικού budget.
εγώ αυτούς ξεχώρισα, με ΝΤΙΟΥΦ, ΝΤΙΑΡΑ και ΠΑΒΟΝ είμαστε κομπλαδούρες. και είναι και οι 3 τους ακριβώς σε θέσεις που χρειαζόμαστε παίκτη!paokmaniak έγραψε:
Ελ Χατζί Ντιούφ (30): "Παλιόπαιδο" αλλά παικταράς. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του και να καταστρέψει ένα άλλο.
Ιβάν Έρτζικ (30): Σπουδαία καριέρα σε Βασιλεία με πρωταθλήματα και κύπελλα. Είναι μέσος με δημιουργικές ικανότητες και σκοράρει πολλά γκολ (35 στην καριέρα του). Διεθνής με την Σερβία.
Μαχαμαντού Ντιαρά (30): Ο γνωστός αμυντικός μέσος που πέρασε από Ρεάλ και ΟΦΗ. Ακόμα ελεύθερος! Λέτε να γίνει και πάλι κοπέλι;
Τίμο Χίλντεμπραντ (32): Δεν ήθελε να πάει στην ΑΕΚ κι έμεινε χωρίς ομάδα. Γιατί Τίμο;
Στέφεν Χιουζ (28): Τρομερή περίπτωση. Σκωτσέζος μέσος με ανασταλτικά προσόντα και πολύ τρέξιμο. Αγωνίστηκε σε Ρέιντζερς, Λέστερ, Νόρτς.
Φρανσίσκο Παβόν (31): Περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης σαν κεντρικός αμυντικός. Στη συνέχεια πήγε σε Σαραγόσα και Αρλ.
Χένεμπορ Οφ Χέσελινγκ (32): Μεγάλο φορ. Μεγάλο στην κυριολεξία γιατί είναι και 1,92 μέτρα παλικάρι. Σπουδαία καριέρα σε Σέλτικ και Αϊτχόβεν.
Τίμοθι Ατούμπα (29): Αριστερό μπακ με πνευμόνια και αρκετά ψηλός (1.91). Μγάλη καριέρα στον Αμβούργο και τη Βασιλεία.
http://www.sport24.gr/football/ellada/o ... 50174.html
ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, πάρτε τους και σώστε την κατάσταση

και για να μην είμαι και εκτός πραγματικότητας, πάρτε τουλάχιστο έναν από αυτούς (κατά προτίμηση ντιούφ)
την σημερινή καλή βασική μας ενδεκάδα (με τρανταχτό κενό στα νούμερα 2 και 6), τα συνεχόμενα παιχνίδια την μετατρέπουν σε μικρομεσαία.
θυμηθείτε τα παιχνίδια του περσινού χειμώνα με κάτι Κέρκυρες και Πανσεραϊκούς.
τραυματισμοί και κούραση, σε κατεβάζουν στο επίπεδο των περισσότερων ομάδων του πρωταθλήματος.
εάν δεν ενισχυθούμε με ελεύθερους παίχτες, ο στόχος θα είναι η είσοδος στα πλευ οφ.
θυμηθείτε τα παιχνίδια του περσινού χειμώνα με κάτι Κέρκυρες και Πανσεραϊκούς.
τραυματισμοί και κούραση, σε κατεβάζουν στο επίπεδο των περισσότερων ομάδων του πρωταθλήματος.
εάν δεν ενισχυθούμε με ελεύθερους παίχτες, ο στόχος θα είναι η είσοδος στα πλευ οφ.
Ενδιαφερον θα ειχε να τους " μαζεψουμε" ολους σε μια λιστα. Να δουμε τι παρελασε απο εδω φετος το καλοκαιρι... 

Βράζει με "Παπ" ο ισπανικός Τύπος
Σκληρή επίθεση από τον ισπανικό Τύπο δέχεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς μετά το ναυάγιο με τον ΠΑΟΚ, θα παραμείνει στην Θέλτα, με τη φανέλα της οποίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει, παρόλο που έχει αγωνισθεί σε 25 αγώνες.
Στην Θέλτα δεν κατάφεραν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού, αφού δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος με τον ΠΑΟΚ, πράγμα βέβαια που θα προσπαθήσουν να κάνουν τον Γενάρη. Μέχρι τότε όμως, ο 30χρονος άσος θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
σκυλι
Σκληρή επίθεση από τον ισπανικό Τύπο δέχεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς μετά το ναυάγιο με τον ΠΑΟΚ, θα παραμείνει στην Θέλτα, με τη φανέλα της οποίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει, παρόλο που έχει αγωνισθεί σε 25 αγώνες.
Στην Θέλτα δεν κατάφεραν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού, αφού δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος με τον ΠΑΟΚ, πράγμα βέβαια που θα προσπαθήσουν να κάνουν τον Γενάρη. Μέχρι τότε όμως, ο 30χρονος άσος θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
σκυλι
Άσχετο αλλά αυτός ο μαχαμαντού Ντιαρρά ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ κυκλοφορεί ανάμεσα μας -
- ελεύθερος??? Είχε τραυματισμούς;

δε νομιζω απο δεκεμβριο 9 συμμετοχες εκανε στη μονακο....παντως κπ στιγμη που επαιζε για γαβρο ζητουσε πανω απο 1 500 000 

Γιατι πηρε και αυτος πολλα λεφτα οπως τοσοι και τοσοι και ξεχασε οτι ειναι ποδοσφαιριστης.
παντως παικτες υπαρχουνε......ειδα παικτες με καλη αξια απο καλες ομαδες με γεματες και σχετικα γεματες χρονιες σε θεσεις που ποναμε....φλωριδη βιασου και αφηστε τα απο βδομαδα κατα μερους...εφοσον εχεις τα χαρτια.....
-
Μπαίνει ένας Παοκτσής θυροτεσσερίτης με χιλιάδες χιλιόμετρα στις πλάτες του μέσα στα γραφεία τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παει να βρει τον Ζαγοράκη. Τον βρίσκει να κάθεται στο γραφείο του και να παίζει μάνατζερ. Ο Παοκτσής λοιπόν τα παίρνει στραβώνει το στόμα και φωνάζει:
ΟΠΑΔΟΣ: Καλά ρε Ζαγόρ πλάκα με κάνεις?? Τι κάθεσαι και παίζεις μάνατζερ?? Κάνε καμιά μεταγραφή....
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Ήρεμα παλικάρι μου. Εχω βρει κάτι ελευθερους που μάλλον μας κάνουνε. Έναν Λούσιο που τον ψήνω να να μείνει ελεύθερος απο Ίντερ, εναν Μαχαμαντού Ντιαρά και για μπροστα κλείσαμε Μπόμπο Ιακίντα και Βαλντίβια...
(ο Παοκτσής εχει λαλήσει απ'την χαρά του)
ΟΠΑΔΟΣ:Ρε προεδράρα πλάκα κάνεις??
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Εσύ αρχισες...
ΟΠΑΔΟΣ: Καλά ρε Ζαγόρ πλάκα με κάνεις?? Τι κάθεσαι και παίζεις μάνατζερ?? Κάνε καμιά μεταγραφή....
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Ήρεμα παλικάρι μου. Εχω βρει κάτι ελευθερους που μάλλον μας κάνουνε. Έναν Λούσιο που τον ψήνω να να μείνει ελεύθερος απο Ίντερ, εναν Μαχαμαντού Ντιαρά και για μπροστα κλείσαμε Μπόμπο Ιακίντα και Βαλντίβια...
(ο Παοκτσής εχει λαλήσει απ'την χαρά του)
ΟΠΑΔΟΣ:Ρε προεδράρα πλάκα κάνεις??
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Εσύ αρχισες...