Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω ρε συ Προεδρε....
Αν δεν εβαζαν 1εκ. Σαχπα-Φλωριδης ποσους μηνες θα ηταν απληρωτοι οι παικτες;
...ρωταω γιατι τωρα ειναι 4-5...
Αφηνεις την ομαδα χωρις παικτες ...και θα το πληρωσουμε....ασχετα αν απο τυχη μας ηρθαν ολα βολικα..
με 3 φασεις βαλαμε 2 γκολ,ασε που σημερα και ο καλος θεουλης ΠΑΟΚ ηταν, και τελειωσαμε με το μηδεν πισω...
Στην Ουκρανια χωρις Γκαρσια και Κοντρερας ,μας βλεπω με τα υπογλωσσια.
Ξενερωνεις τον κοσμο με κατι αστειους τυπους που θελεις να φερεις στον ΠΑΟΚ..σαν τον Μανζτιο....ποιος Μανζτιος ρε..
Ο προπονητης δεν βρισκει αλλες λεξεις για να σου πει ΑΚΟΜΗ μια φορα οτι η ομαδα εχει ΜΕΓΑΛΑ κενα σε κρισιμες θεσεις,και εσυ ....5 μηνες....δεν μπορεις να φερεις στην ομαδα ενα ψηλο στοπερ....ελεος....
Κανουμε το σταυρο μας μην τραυματιστει ο Αθανασιαδης, γιατι μετα θα παιξει σεντερ φορ ο....Μαρμαγκαλος....
Η ομαδα προβληματιζει και εσυ δεν κανεις τα αυτονοητα....προκαλουμε την τυχη μας....μακαρι να μην το πληρωσουμε..
..τοσα λεφτα και εμεις δεν εχουμε ουτε 150χιλ. για προκαταβολη να παρουμε ενα παικτη....τι γινεται ρε γαμωτο..
Κουραστηκε ο κοσμος 2 μηνες με τις παλληνοδιες ΣΟΥ στο θεμα τον επενδυτων...μια το ενα μια το αλλο...θα..θα...θα
κοιταμε και εμεις σαν μαλακες, και περιμενουμε....
...και εσυ....σιωπη...τιποτα ...λες και ολα πανε καλα..
Εχεις εξαφανιστει,δεν υπαρχεις πουθενα,....τι κανεις ρε Προεδρε;.... απεχεις; κρυβεσε; φοβασε;τα χεις γραψει ολα στα παπαρια σου;.....πες μας να ξερουμε....εσκασε ο κοσμος...τον χαζεψατε καλοκαιριατικα....
........ Οτι ειναι να κανεις ....καντο γρηγορα....γιατι οπως πας φοβαμε οτι θα γινεις νεος Ντεμης....
.....και δεν σου αξιζει ...

Aυτα τα ειχα γραψει λιγες ωρες μετα το πρωτο παιχνιδι με την Καρπατι.....
μερικοι ορμησαν να με φανε γιατι λεει τον κατηγορουσα.......
.....οντως....ειχαν απολυτο δικιο :lol: .....τι μαλακιες ελεγα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αφου δεν μπορεις να ελεγξεις τα οικονομικα του συλλογου, κανε καλυτερα κατι πιο πρακτικο..
Εκμεταλλευσου ακομη το ονομα σου...
Βγες και μιλα ειλικρινα στον κοσμο, πες οτι εκανες λαθη, παραδεξου τα, πες αληθειες και φτιαξε νεο πλανο!

Πρωτα απο ολα, οργανωσε το τμημα μανατζμεντ του συλλογου.
Φτιαξε 2 μπουτικ στη Θεσσαλονικη για αρχη κι εκμεταλλευσου τη δυναμικη και το ονομα του συλλογου.
Εκμεταλλευσου το προπονητικο κεντρο στη Μεσημβρια.. Κανε κι εκει κατι για να εχει κι απο εκει ο ΠΑΟΚ εσοδα..
Πιεσε την Πουμα να βγαλει καμια καλη φανελα. Ανοιξου και παλι στον κοσμο, οχι μολις τον βλεπεις να μπαινεις στην Καγιεν και να γινεσαι καπνος... Ο κοσμος σε επελεξε για να εισαι εκει που εισαι, μην το γυρνας την πλατη.

Βγες και μιλα αληθινα. Δωσε οραμα και παλι. Αυτο λειπει απο τον κοσμο. Ενημερωσε τον Ζηση για το ακριβες μπατζετ των μεταγραφων του Γεναρη κι αστον να δουλεψει ησυχος και ηρεμος οπως το 2008..

Ξηλωσε απο μεσα ολους τους κακους συμβουλους κι εμπιστευσου αγνωστα προς εσενα ατομα, αρτια ομως καταρτισμενα ως προς τους τομεις που τους χρειαζεσαι.. Αφου δεν μπορεις εσυ να τα σκεφτεις, τα κανουμε εμεις για σενα..

Τα κανουμε επειδη σε αγαπαμε ακομα, αλλα που να το καταλαβεις.. Η κριτικη που σε κανουμε αυτο εχει ως στοχο. Εσυ φοβασαι για την καρεκλα και τη θεση σου. Για τη θεση σου να φοβασαι αν βγει κανενα ανοιγμα πανω απο 10 μυρια.. Τοτε ναι, θα σε κυνηγησω πολυ πιο αγρια. Αλλα αν ολα αποδειχθουν μουφα, τοτε κανε οσα σε λεμε για να αποκτησεις κι εσυ τη χαμενη σου αιγλη, να επελθει ηρεμια και παλι στην ομαδα!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

free4 έγραψε:Αφου δεν μπορεις να ελεγξεις τα οικονομικα του συλλογου, κανε καλυτερα κατι πιο πρακτικο..
Βγες και μιλα ειλικρινα στον κοσμο, πες οτι εκανες λαθη, παραδεξου τα, πες αληθειες και φτιαξε νεο πλανο!

Πρωτα απο ολα, οργανωσε το τμημα μανατζμεντ του συλλογου.
Φτιαξε 2 μπουτικ στη Θεσσαλονικη για αρχη κι εκμεταλλευσου τη δυναμικη και το ονομα του συλλογου.
Εκμεταλλευσου το προπονητικο κεντρο στη Μεσημβρια.. Κανε κι εκει κατι για να εχει κι απο εκει ο ΠΑΟΚ εσοδα..
Πιεσε την Πουμα να βγαλει καμια καλη φανελα. Ανοιξου και παλι στον κοσμο, οχι μολις τον βλεπεις να μπαινεις στην Καγιεν και να γινεσαι καπνος... Ο κοσμος σε επελεξε για να εισαι εκει που εισαι, μην το γυρνας την πλατη.

Βγες και μιλα αληθινα. Δωσε οραμα και παλι. Αυτο λειπει απο τον κοσμο. Ενημερωσε τον Ζηση για το ακριβες μπατζετ των μεταγραφων του Γεναρη κι αστον να δουλεψει ησυχος και ηρεμος οπως το 2008..

Ξηλωσε απο μεσα ολους τους κακους συμβουλους κι εμπιστευσου αγνωστα προς εσενα ατομα, αρτια ομως καταρτισμενα ως προς τους τομεις που τους χρειαζεσαι.. Αφου δεν μπορεις εσυ να τα σκεφτεις, τα κανουμε εμεις για σενα..

Τα κανουμε επειδη σε αγαπαμε ακομα, αλλα που να το καταλαβεις.. Η κριτικη που σε κανουμε αυτο εχει ως στοχο. Εσυ φοβασαι για την καρεκλα και τη θεση σου. Για τη θεση σου να φοβασαι αν βγει κανενα ανοιγμα πανω απο 10 μυρια.. Τοτε ναι, θα σε κυνηγησω πολυ πιο αγρια. Αλλα αν ολα αποδειχθουν μουφα, τοτε κανε οσα σε λεμε για να αποκτησεις κι εσυ τη χαμενη σου αιγλη, να επελθει ηρεμια και παλι στην ομαδα!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Όσα θές..
:pano:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Εγω δεν θελω πολλα απο τον ζαγορακη.Ουτε τον λεω κλεφτη,ουτε απατεωνα ουτε οτι εφαγε λεφτα.

Εγω θελω απλα να μου δωσει να καταλαβω πως μια ομαδα με σημαντικα εσοδα ολα αυτα τα χρονια δεν μπορει να παρει ουτε παιχτη απο τα γιαννενα.

Λυκειο βγαλαμε,πανεπιστημιο βγαλαμε,πρωτη φορα νιωθω τοσο χαζος με θεματα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

free4 έγραψε:Αφου δεν μπορεις να ελεγξεις τα οικονομικα του συλλογου, κανε καλυτερα κατι πιο πρακτικο..
Αυτό πάλι από που προκύπτει; Βγήκε το πόρισμα της ελεγκτικής ή είναι ένα δικό σου συμπέρασμα;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?
Δεν ειναι δικο μου συμπερασμα.. Ειναι γενικοτερο συμπερασμα..
Ο βασικος λογος για τον οποιο δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφες!
Κι αν θες, ναι, ειναι προσωπικη μου αποψη, που δυστυχως ειναι και των περισσοτερων, δεξου την ομως ως καθαρα προσωπικη!

Αυτο κανουμε συνεχεια, κραταμε μια προταση και χανουμε την ουσια ολου του υπολοιπου!
Δεν ειναι μομφη αυτο που λεω, απλα δραττομαι της ευκαιριας!
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

εγω θα τον κραξω μονο μετα τον ελεγχο και εφοσον το ανοιγμα δεν δικαιολογηται μεχρι τοτε για μενα ο τεο ειναι ο ανθρωπος που κρατησε ζωντανη την ομαδα και την εκανε ξανα ανταγωνιστικη και υπολογισιμη οχι μονο με βαση αυτα που πιστευουμε εμεις αλλα με βαση αυτα που πιστευουν οι αντιπαλοι για εμας κατα τα αλλα με αυτην την ομαδα μεσα στους δυο πρωτους θα ειμαι και με τρεις παικτες παλι στους δυο πρωτους θα ημουν αν πιτευει καποιος οτι μπορω να παρω πρωταθλημα τοτε συγνωμη ειμαι λαθος
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

free4 έγραψε:Πρωτα απο ολα, οργανωσε το τμημα μανατζμεντ του συλλογου.

αδερφε στα ισια εχεις ξεφυγει
ή αυτο ή εσυ εισαι ο επομενος που πρεπει να γεινει προεδρος στη παε ΠΑΟΚ
αλλα μπορεις να κανεις και το αλλο
γιατι δεν πας μεχρι το γυπαιδο να τον βρεις και να του τα πεις;;;;
και μετα ελα πες μας και εμας τι εγεινε για να μαθουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 01 Σεπ 2011, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση quote..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Νιαου νιάου στα κεραμίδια κάνω κι εγώ όταν πίνω περίεργα πράγματα.
Φρι, αν θα σχολίαζα και το υπόλοιπο ποστ σου θα αναγκαζόμουν να ειρωνευτώ. Χονδρά. Και μετά θα με μάλωνε κάποιος άλλος μοντ.
Γενικώς κι εσύ και πολλοί άλλοι, έχετε το κουσούρι να γενικεύετε και να υποστηρίζετε τις απόψεις σας προβάλοντάς τες σαν απόψείς όλων ή, τέλος πάντων, σαν τις απόψεις των περισσοτέρων. Το έχεις ξανακάνει και σε άρθρα σου στην κεντρική και στο έχω ξαναεπισημάνει.
Επιτέλους, ξεπεράστε το δημοσιογραφίστικο 1ο πληθυντικό και προτιμήστε το 1ο ενικό. Εκπροσωπείς τον εαυτό σου και μόνον αυτόν. Δεν είναι κακό να ξεκινάς τις προτάσεις σου με το "νομίζω ότι" ή το "πιστεύω ότι" ή το "θεωρώ ότι".
Ακόμα καλύτερα και το "γνωρίζω ότι" αλλά εκεί θα πρέπει να επιχειρηματολογίσεις κιόλας.
Σε σα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αλλα να μας πεις οτι ο ζαγορ φοβατε και για την καρεκλα και για την θεση του :lol: :lol: :lol: οντος πρεπει να εχεις ξεφυγει
μαλον την καρεκλα δεν θελει να χασει
βλεπεις για τον ζαγορακη η καρεκλα του προεδρου του ΠΑΟΚ ειναι καριερα που του ετυχε στα καλα καθουμενα ...αν δεν ηταν αυτη η καρεκλα και αυτη η θεση στην ζητα θα την εβγαζε
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

τρεμε Δουκα...... θα σου φανε τη θεση....
ασχημο πραγμα η Ζαγορολαγνεια.....
.....παλεψε το....για ολους υπαρχει ελπιδα.....
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ`ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΑΓΟΡΟΣΚΥΛΟ....
....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!

[youtube]Btn_gTLD_Fk[/youtube]

μονο :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αδερφε μου DC, τις εχω κρατησει τις επισημανσεις σου..
Απο μενα μπορεις να πεις οτι θελεις, αλλωστε οταν υπαρχει ανοιχτη συζητηση για κατι, δειχνει οτι το φορουμ εχει ακομη υγεια.. Δεκτη οποια καλοπροαιρετη παρατηρηση.. σε απαντησα και πριν οτιτο συμπερασμα που εξαγω ερχεται απο τα σχολια που εισπραττω απο τα κειμενα μου κι απο το φορουμ κι οσα διαβαζω.. Δεν ειμαι ο μονος που βλεπω προβλημα στην οικονομικη διαχειριση του Ζαγορακη..

Παραπανω κανω καποιες προτασεις, οχι για να το παιξω εξυπνος, αλλα επειδη βλεπω τη διοικηση να κωλυσιεργει και να μην κανει αυτα που μπορει και ξερω οτι μπορει... Δειχνει φοβισμενη να κανει το κατι παραπανω και νοιωθω οτι μοιαζει σαν κατι να την κραταει σε ενα επιπεδο πιο χαμηλο απο αυτο που μπορει και πρεπει να ειναι...

Ελλειψη ρισκου λεγεται αυτο? Ελλειψη ρευστου? Δεν ξερω πως να το εξηγησω.. Παντως αυτο που θεωρειται σαν δεδομενο ειναι οτι και η διοικηση οφειλει καποιες σταρατες και ξεκαθαρες απαντησεις προς ολους μας σε συγκεκριμενα ερωτηματα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

karabill έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ`ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΑΓΟΡΟΣΚΥΛΟ....
....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!

[youtube]Btn_gTLD_Fk[/youtube]

μονο :pano:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”