Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από xlebouras »

Ολοι κουτσοι και στραβοι σας ειναι...
Εσεις καλυτεροι είστε?
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

sixfinger έγραψε:Απο το μεσημέρι είμαι μέσα στο forum περιμένοντας μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Έχω κάνει πολλές ανανεώσεις στην σελίδα.... μα τίποτα.
Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο είναι η στάση κάποιων εδω μέσα.
Με το που δεν έγινε μεταγραφή, όλοι γίνανε δικαστές, όλοι στην διοίκηση είναι λαμόγια. Και εγώ ειμαι δυσαρεστημένος που δεν γίνανε μεταγραφές.
Εγω θα κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα να μου απαντήσετε. Εαν η διοίκηση ανακοινώσει μεταγραφές απο τους ελεύθερους ή αν όντως περιμένει να δεί τι θα γίνει με Ολ. Βόλου και Καβάλα και κάνει μεταγραφές, τι θα γίνει???
Παλί κωλοτούμπες???
Ελπίζω αυτοί που κράζουν κ φωνάζουν για τον Βρύζα και τον Παντελή (δεν είμαι προσωπολάτρης), εάν κάνουν μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τα κάκαλα και να γράψουν ένα συγνώμη σε αυτό το forum.

Κριτική πρέπει να κανουμε, κανένας δεν είναι στο απυροβλητο, αλλά να μην κάνουμε κριτική για την κριτική
ENA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως μιας και φτανουμε στο τελος για μια ακομα μεταγραφικη περιοδος η στοιχιωμενη θεση του επιτελικου δεν βρηκε κατοχο.Πρεπει μετα την αποκτηση ιβιτς να εχουμε κανει καμια 30ρια μεταγραφες να εχουμε παρει 2-3 παικτες σε καθε θεση αλλα επιτελικο οχι δεν θα παρουμε ποτε.
tsormba

Δημοσίευση από tsormba »

mpalaeaea έγραψε:Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω ......

γιατί βρίζεται τον Παντελή και όχι τον Βρύζα ? Πόσο προσωπολατρικό είναι αυτό ?

γιατί πιστεύεται ότι η διοίκηση είναι από την μία ....και εμείς από την άλλη ? Πόσο παοκτσίδικο είναι αυτό?

γιατί φταίει για τις μεταγραφές ο .......ζαγοράκης ?

γιατί ο Μπόλονι λέει ότι είναι μαζί με την διοίκηση ,ο Μπόλονι ζητάει στήριξη των παικτών , κυρίως του Σάλπι ,και εσείς κρατάτε μόνο το ...θα προσευχηθώ για να πάρουμε παίκτες ?

γιατί όταν γίνετε κάτι καλό ...μεσημβρία ....βρίζεται γιατί δεν έγινε κάτι άλλο ...νωρίτερα η μεσημβρία.

και τέλος γιατί κάποιος θεωρεί ότι αν βρίζει και το παίζει μάγκας από το πληκτρολόγιο είναι εξυπνότερος των άλλων που ...τρώνε σανό ?

Ο κανόνας λέει ότι σε δύσκολες οικονομικά περιόδους σε ένα μαγαζί ......20% μείωση τιμών και παρόλα αυτά 30% μείωση πελατείας .....αντί 20000 ....14000 διαρκείας.....προοδεύει αυτός που κάνει έξυπνες κινήσεις όπως μείωση τρεχόντων εξόδων (συμβόλαια - λειτουργικά:προπονητικό).Όποιος νομίζει ότι είναι άλλο τα οικονομικά και άλλο οι ομάδες ...για να μην πω κάτι ποιο βαρύ .....ας το ξανασκεφτεί.Στον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε ένα Πάγιο (το προπονητικό).Αυτές είναι οι κινήσεις must .Οι μεταγραφές είναι απαραίτητες για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα πράγμα που μπορεί να είναι η κ@υλα κάθε φιλάθλου ...δεν σε κάνει όμως ομάδα ! ! !Και λέω να διεκδικήσεις πολύ απλά γιατί όποιος μπορεί να δει λίγο παραπάνω από την μύτη του ......και κοιτάξει τα στοιχήματα ...θα δει ότι ο ολυμπιακός παίζεται 1,25 για πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ 15 ! ! ! και εγώ σας λέω ότι παίρνει 4 παίκτες όχι 2 ....πόσο θα αλλάξει το στοίχημα ? άντε να κατέβει στο 6 ! ! !
Δηλαδή οι πιθανότητες σου είναι με 4 μεταγραφές........14 % !!!! Και αν ....συμβεί το άλλο 86 % τότε τι θα πεις σε αυτούς που ξόδεψες τα λεφτά τους ! ! !

Είναι ελληνικό χαρακτηριστικό το ..τα θέλω όλα η τίποτα !!! Ωστόσο ..

Αν η ομάδα φέτος .......πάρει ένα τίτλο ή μπει CHL ,
ταυτόχρονα καταφέρει να ισοσκελίσει ισολογισμό ώστε να κάνει την ανανέωση που χρειάζεται το γυρασμένο ρόστερ του χρόνου με επιλογές ενός προπονητή που μπορείς να εμπιστευτείς,
αναδείξει δυο τρία παιδιά που μπορείς να βασιστείς ,
και τέλος οργανώσει της ακαδημίες της ώστε να γίνει μακεδονομάνα τότε .....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ CLUB.

Ξέρω ότι ο καθένας κοιτάει την πρόσκαιρη κ@υλα του .Το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν πιστέυω ότι θα έρθει με φωτοβολίδες . Και αν έρθει θα είναι φωτοβολίδα ! Και η εθνική πήρε Ευρωπαικό ...έγινε ομάδα? Κ@υλώσαμε μια χρονιά και πάπαλα .Αν κάποιος θέλει να διηγείται ιστορίες στα εγγόνια του ...όπως κάνουν τα αριανα ...οκ .Αν κάποιος όμως θέλει να έχει ομάδα χρειάζεται περισσότερη .....ωριμότητα !Θεωρώ ότι τα παραπάνω θα έπρεπε να είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας και αυτό δεν το βλέπω ως ...μιζέρια.Μπορεί να είμαι στερημένος αλλά δεν θα φερθώ σας τέτοιος !
Δεν είμαι προσωπολάτρης ,ωστόσο όταν τα λεφτά μου (κάποιος-κάποιοι) δεν τα χρησιμοποιεί για να γίνει αρεστός και να αναδειχθεί ο ίδιος ,αντίθετα τρώει σκατό για να κάνει κινήσεις ουσίας τότε θα τον υποστηρίξω. Ναι.. ΜΟΝΟ .... στις μεταγραφές που δεν μας βγάζουν από την ουσία της διαρκούς ανάπτυξης της ομάδας και των βασικών της στόχων !
Σήμερα ο ΠΑΟΚ μπήκε στο καινούργιο του σπίτι . Το όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα . Θυμάμαι τον Αναστασιάδη που ονειρευόταν την ημέρα που θα μπαίνει σε ένα προπονητικό κέντρο σαν και αυτό που βρήκε στην Παιανία.. Το έλεγε με μεγάλο παράπονο.
Θα είναι σίγουρα χαρούμενος γιατί αγαπά πολύ την ομάδα. Κρίμα που δεν πρόλαβε να το δει και ο αείμνηστος Παντελάκης γιατί ήταν και δικό του όνειρο για χρόνια.. Θα ήταν σίγουρα χαρούμενος γιατί αγαπούσε πολύ την ομάδα.
Δικαιώθηκε όμως όταν μου είπε να μην ανησυχώ πια γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε σωστά χέρια (Ζαζορακη –Βρυζα) ανθρώπων που αγαπούν πολύ την ομάδα..
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ τρόποι να αγαπάς..
Άλλοι αγαπούν δίνοντας άλλου τα διαρκείας τους γιατί έχουν μυαλό, δεν είναι πρόβατα σαν και εμάς και αγαπούν πολύ την ομάδα
Άλλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη , βλέποντας μόνο τα άσχημα , έτοιμοι να πυροβολήσουν γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα.
Άλλοι πετώντας φωτοβολίδες την 1 αγωνιστική ( μια μεταγραφή 120.000) γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα!
Άλλοι πετούν αντικείμενα και μπαίνουν στο γήπεδο( 800.000 πρόστιμα πέρυσι-3 μεταγραφές ) γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα
Άλλοι βρίζοντας τον Σαλπιγγιδη , πετώντας μπουκάλια στην τρία, κάνοντας καταλήψεις στην τούμπα, βγάζοντας όμορφες ανακοινώσεις γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα
Δεν κάναμε τελικά μεταγραφές.
Στεναχωρήθηκα.
Ήθελα και εγώ 3 παιχταράδες..
Και 4 ήθελα..
Ευτυχώς μέσα σε όσα διαβάζω υπάρχουν και κείμενα σαν του mpalaeaea που δείχνουν πως πρέπει κάποιος να αγαπά την ομάδα του.
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Αφου ειναι κουτσος, οχι αμπαλος, φοβερα προβληματα τραυματισμων χρονια τωρα και ειναι κριμα γιατι ηταν πολυ ωραιος παιχτης
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

joshua έγραψε:Το ιδιο εμεινες χανωντας το μονο σου κοφτη και τον βασικο οσο και προβληματικο μεχρι περσυ επιθετικο σου και με 1 επιπλεον χρονο στις πλατες των ιβιτς γκαρσια τσιριλο και λινο που πλεον ειναι στα 34-36 και στις θεσεις τους δεν εχουν αναπληρωματικο?Αυτο το αν δεν εχουμε τραυματισμους το ροστερ ειναι πληρες παντως ηταν η καλυτερη ατακα.
Αυτο ακρυβως ενοουσα. Εφυγε οπως εφυγε ο βιτολο αλλα σε αυτο που εκανε ηταν παρα πολυ καλος. Ουσιαστικα ο μονος που του μπορουσε να καλυπτει τους πλαγιους που ανεβαινουν, δηλαδη ενα καθαρο αμυντικο χαφ. Τετοιο παικτη δεν εχσουμε στην ομαδα. Απο την αλλη κερδισαμε εναν παικτη που περσυ δεν ειχαμε, που με τα τρεξιματα του γεμιζει το κεντρο και ξερει και μπαλα. Ο φιλομενο και ο μουσλιμοβιτς δεν παιξαν και πολυ περσυ αλλα και παλι δεν εχω εναν επιθετικο που οταν βγαινει τετ α τετ να μην ιδρωνω απο το αγχος αν το βαλει ή δε το βαλει. Απο τα πλαγια αντι του ελ ζαρ εχουμε γεωργιαδη αλλα μαλλον και φετος θα παιζει πιο πολυ απο κει ο κοντος. Ο ιβιτς περσυ ηταν ετσι και ετσι και μαλλον και φετος ετσι θα ειναι. Οποτε πανω κατω το ιδιο ειμαστε και επειδη αυτους που λες βαλαν και εναν χρονο λεω το ισως και λιγο πιο κατω. Α ναι... και εχουμε 3 σεντερ μπακ αλλα και περσυ ουσιαστικα τοσους ειχαμε, αν και καθε ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον 4 (ο Μπαλαφας καλος και χρυσος αλλα σεντερ μπακ δε θα γινει ποτε, οσο και να θελουν να τον βαφτισουν μερικοι)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τελίωσε μάγκες!!Γενάρη πλέον.Τώρα πάμε με ότι έχουμε.Πιστεύω μπορούμε να χτυπήσουμε 2η υθέση και με το ΥΠΑΧΟΝ ρόστερ αν αντέξει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Παντως οσο κουρασε η μη αποκτηση παιχτη αλλο τοσο εχει κουρασει και ο καθε ενας που μπαινει στο transfermarkt και αραδιαζει 15-20 λινκ παικτων με σχολιο απο κατω αν ημουν εγω διοικηση η ορματε να παρουμε τον παικταρα που ειναι 47 μηνες χωρις συμβολαιο και με ενα ποδι πριν τον παρει η Ρεαλ....ας ηρεμησουμε και εμεις...

ΥΓ το εχω ξαναπει το transfermarkt ειναι το πλεον οτι να ναι σε αναγραφη πραγματικης αξιας παικτων...ειναι μια απλη βαση δεδομενων που εχει μεσα ονοματα ,κατα τα αλλα ειναι αναξιοπιστο !
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

tsormba έγραψε:
mpalaeaea έγραψε:Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω ......

γιατί βρίζεται τον Παντελή και όχι τον Βρύζα ? Πόσο προσωπολατρικό είναι αυτό ?

γιατί πιστεύεται ότι η διοίκηση είναι από την μία ....και εμείς από την άλλη ? Πόσο παοκτσίδικο είναι αυτό?

γιατί φταίει για τις μεταγραφές ο .......ζαγοράκης ?

γιατί ο Μπόλονι λέει ότι είναι μαζί με την διοίκηση ,ο Μπόλονι ζητάει στήριξη των παικτών , κυρίως του Σάλπι ,και εσείς κρατάτε μόνο το ...θα προσευχηθώ για να πάρουμε παίκτες ?

γιατί όταν γίνετε κάτι καλό ...μεσημβρία ....βρίζεται γιατί δεν έγινε κάτι άλλο ...νωρίτερα η μεσημβρία.

και τέλος γιατί κάποιος θεωρεί ότι αν βρίζει και το παίζει μάγκας από το πληκτρολόγιο είναι εξυπνότερος των άλλων που ...τρώνε σανό ?

Ο κανόνας λέει ότι σε δύσκολες οικονομικά περιόδους σε ένα μαγαζί ......20% μείωση τιμών και παρόλα αυτά 30% μείωση πελατείας .....αντί 20000 ....14000 διαρκείας.....προοδεύει αυτός που κάνει έξυπνες κινήσεις όπως μείωση τρεχόντων εξόδων (συμβόλαια - λειτουργικά:προπονητικό).Όποιος νομίζει ότι είναι άλλο τα οικονομικά και άλλο οι ομάδες ...για να μην πω κάτι ποιο βαρύ .....ας το ξανασκεφτεί.Στον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε ένα Πάγιο (το προπονητικό).Αυτές είναι οι κινήσεις must .Οι μεταγραφές είναι απαραίτητες για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα πράγμα που μπορεί να είναι η κ@υλα κάθε φιλάθλου ...δεν σε κάνει όμως ομάδα ! ! !Και λέω να διεκδικήσεις πολύ απλά γιατί όποιος μπορεί να δει λίγο παραπάνω από την μύτη του ......και κοιτάξει τα στοιχήματα ...θα δει ότι ο ολυμπιακός παίζεται 1,25 για πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ 15 ! ! ! και εγώ σας λέω ότι παίρνει 4 παίκτες όχι 2 ....πόσο θα αλλάξει το στοίχημα ? άντε να κατέβει στο 6 ! ! !
Δηλαδή οι πιθανότητες σου είναι με 4 μεταγραφές........14 % !!!! Και αν ....συμβεί το άλλο 86 % τότε τι θα πεις σε αυτούς που ξόδεψες τα λεφτά τους ! ! !

Είναι ελληνικό χαρακτηριστικό το ..τα θέλω όλα η τίποτα !!! Ωστόσο ..

Αν η ομάδα φέτος .......πάρει ένα τίτλο ή μπει CHL ,
ταυτόχρονα καταφέρει να ισοσκελίσει ισολογισμό ώστε να κάνει την ανανέωση που χρειάζεται το γυρασμένο ρόστερ του χρόνου με επιλογές ενός προπονητή που μπορείς να εμπιστευτείς,
αναδείξει δυο τρία παιδιά που μπορείς να βασιστείς ,
και τέλος οργανώσει της ακαδημίες της ώστε να γίνει μακεδονομάνα τότε .....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ CLUB.

Ξέρω ότι ο καθένας κοιτάει την πρόσκαιρη κ@υλα του .Το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν πιστέυω ότι θα έρθει με φωτοβολίδες . Και αν έρθει θα είναι φωτοβολίδα ! Και η εθνική πήρε Ευρωπαικό ...έγινε ομάδα? Κ@υλώσαμε μια χρονιά και πάπαλα .Αν κάποιος θέλει να διηγείται ιστορίες στα εγγόνια του ...όπως κάνουν τα αριανα ...οκ .Αν κάποιος όμως θέλει να έχει ομάδα χρειάζεται περισσότερη .....ωριμότητα !Θεωρώ ότι τα παραπάνω θα έπρεπε να είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας και αυτό δεν το βλέπω ως ...μιζέρια.Μπορεί να είμαι στερημένος αλλά δεν θα φερθώ σας τέτοιος !
Δεν είμαι προσωπολάτρης ,ωστόσο όταν τα λεφτά μου (κάποιος-κάποιοι) δεν τα χρησιμοποιεί για να γίνει αρεστός και να αναδειχθεί ο ίδιος ,αντίθετα τρώει σκατό για να κάνει κινήσεις ουσίας τότε θα τον υποστηρίξω. Ναι.. ΜΟΝΟ .... στις μεταγραφές που δεν μας βγάζουν από την ουσία της διαρκούς ανάπτυξης της ομάδας και των βασικών της στόχων !
Σήμερα ο ΠΑΟΚ μπήκε στο καινούργιο του σπίτι . Το όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα . Θυμάμαι τον Αναστασιάδη που ονειρευόταν την ημέρα που θα μπαίνει σε ένα προπονητικό κέντρο σαν και αυτό που βρήκε στην Παιανία.. Το έλεγε με μεγάλο παράπονο.
Θα είναι σίγουρα χαρούμενος γιατί αγαπά πολύ την ομάδα. Κρίμα που δεν πρόλαβε να το δει και ο αείμνηστος Παντελάκης γιατί ήταν και δικό του όνειρο για χρόνια.. Θα ήταν σίγουρα χαρούμενος γιατί αγαπούσε πολύ την ομάδα.
Δικαιώθηκε όμως όταν μου είπε να μην ανησυχώ πια γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε σωστά χέρια (Ζαζορακη –Βρυζα) ανθρώπων που αγαπούν πολύ την ομάδα..
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ τρόποι να αγαπάς..
Άλλοι αγαπούν δίνοντας άλλου τα διαρκείας τους γιατί έχουν μυαλό, δεν είναι πρόβατα σαν και εμάς και αγαπούν πολύ την ομάδα
Άλλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη , βλέποντας μόνο τα άσχημα , έτοιμοι να πυροβολήσουν γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα.
Άλλοι πετώντας φωτοβολίδες την 1 αγωνιστική ( μια μεταγραφή 120.000) γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα!
Άλλοι πετούν αντικείμενα και μπαίνουν στο γήπεδο( 800.000 πρόστιμα πέρυσι-3 μεταγραφές ) γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα
Άλλοι βρίζοντας τον Σαλπιγγιδη , πετώντας μπουκάλια στην τρία, κάνοντας καταλήψεις στην τούμπα, βγάζοντας όμορφες ανακοινώσεις γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα
Δεν κάναμε τελικά μεταγραφές.
Στεναχωρήθηκα.
Ήθελα και εγώ 3 παιχταράδες..
Και 4 ήθελα..
Ευτυχώς μέσα σε όσα διαβάζω υπάρχουν και κείμενα σαν του mpalaeaea που δείχνουν πως πρέπει κάποιος να αγαπά την ομάδα του.
προφανως το εργο ειναι μεγαλο...με υπευθυνο ακαδημιων τον πουρλιοτοπουλο θαυμαζω το τροπο που πααμενεις ησυχος οτι θα βγουνε ταλεντα...θυμιζω οτι πιο πριν ειχαμε τον Ελευθεριαδη που εφτιαξε τις ακαδημιες του Ηρακλη και το Σαββιδη που εκανε τις αντιστοιχες της Ξανθης....
εκτιμω οτι θα επρεπε να εχεις μια πιο σφαιρικη αντιληψη των καταστασεων γιατι τα κτιρια εινα ιτελεια οταν ομως φερουν και την απαραιτητη τεχνογνωσια ;)
ακουγεται ο αλεξανδριδης που ηταν και πιο παλια σε αυτες...περιμενω να δω αν και θεωρω οτι απαιτειται πιο επιστημονικη δουλεια στο θεμα των ακαδημιων για τις οποιες ο λαζλος δηλωσε οτι ειναι χαμηλου επιπεδου (μη με βαλεις να ψαξω λινκ σε παρακαλω)

ΥΓ λατρευω το νικ σου..δεν εισαι σιγουρα ο τσορμπατζογλου ετσι? :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Κατα τ'άλλα

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!

Λαός για κλάμματα...
Το λέω και το ξαναλέω.
Έχω καταλάβει πλέον ότι υπάρχουν και άλλα,

Μεταγραφές Πάνω απ' όλα
Πως να διώξω τον Κωνσταντινίδη πάνω απ' όλα
Πως να φύγει ο προδότης ο Σαλπιγγίδης πάνω απ' όλα
Πώς να βρω ευκαιρία να γ@μήσω Ζαγοράκη - Βρύζα πάνω απ' όλα
Πως να βρω ένα σύνθημα που μιλάει για ναρκωτικά και συλλήψεις πάνω απ' όλα
Πως να μπώ χωρίς εισητήριο στην Τούμπα πάνω απ' όλα
Πως, πως, πως...

Ένα ΠΑΟΚ Σ' αγαπώ δεν πρέπει να έχει γραφτεί σε 565 σελίδες...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:Αστο φιλε αυτος ειναι κουτσος.
Κι ο Σισσέ με βίδες στα πόδια έπαιζε και παίζει..
Ο Βιθέντε είχε πέρσυ 15 συμμετοχές πάντως..
Απ'όσο ξέρω πρόβλημα είχε από το 2006 με τον αστράγαλο. Ακόμη το ίδιο πρόβλημα έχει?
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

joshua έγραψε:Αστο φιλε αυτος ειναι κουτσος.
17 Συμμετοχές είχε πέρσυ αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ABALAEA2 έγραψε:Κατα τ'άλλα

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!

Λαός για κλάμματα...
Το λέω και το ξαναλέω.
Έχω καταλάβει πλέον ότι υπάρχουν και άλλα,

Μεταγραφές Πάνω απ' όλα
Πως να διώξω τον Κωνσταντινίδη πάνω απ' όλα
Πως να φύγει ο προδότης ο Σαλπιγγίδης πάνω απ' όλα
Πώς να βρω ευκαιρία να γ@μήσω Ζαγοράκη - Βρύζα πάνω απ' όλα
Πως να βρω ένα σύνθημα που μιλάει για ναρκωτικά και συλλήψεις πάνω απ' όλα
Πως να μπώ χωρίς εισητήριο στην Τούμπα πάνω απ' όλα
Πως, πως, πως...

Ένα ΠΑΟΚ Σ' αγαπώ δεν πρέπει να έχει γραφτεί σε 565 σελίδες...
Να προσθέσω.......

Πως θα φανώ ποιο έξυπνος απο τον άλλο ΠΑΟΚΤΣΗ?
Πως θα την πω στον συμφορουμίτη μου?
Πως θα δείξω ότι ξέρω περισσότερα?
Πως θα του βάλω ταμπέλα?
Πως θα μαμήσω την συζήτηση?

και πολλά άλλα!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Καταστροφές καλοκαιριού 2011
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ???

http://www.transfermarkt.co.uk/en/sebas ... _5667.html

Πότε έρχετε αεροδρόμιο??? :lol: :lol: :lol:

1εκ. μεταγραφή ρε σας έκαναν.. αχάριστοι!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 31 Αύγ 2011, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”