Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
σαφως και το να εχει η ομαδα 40 χρονια μετα το πρωτο της ολοδικο της σπιτι ειναι σημαντικοτερο απο το να κανει 2 μεταγραφες. σταρχιδια μας οι μεταγραφες. ονειρο ειναι το κεραμιδι πανω απ το κεφαλι σου.τερμα στα ενοικια. και οποιον δεν του αρεσει ας κανει χορηγια.εχουμε πολλα στρεμματα ακομη για να κανουμε παπαδες.εμπρος απλες του ΠΑΟΚ δωστε χρημα, και για να μη σας το φαει ο απατεωνας ο ζαγορακης, πληρωστε απευθειας εσεις μηχανικους και μαστορια.μην κολλατε!ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!
ημερα χαρας που συμπιπτει με το χειροτερο δυνατο timing...
μπραβο για τη δουλεια περιμενουμε ολοκληρωση,
για το timing που μοιαζει σα να μας περνανε για κρετινους
μπραβο για τη δουλεια περιμενουμε ολοκληρωση,

Όσο και να θες να χαρείς για την ολοκλήρωση οι συγκυρίες σου προκαλούν τα ακριβώς αντίθετα συναισθήματα.
ΥΓ Δεν είναι οι μεταγραφές η αιτία της γκρίνιας. Η πραγματική αιτία είναι η παντελής έλλειψη οργάνωσης της ΠΑΕ,όπως και η απόκρυψη κρίσιμων στοιχείων από τον κόσμο.
ΥΓ.2 Το κέντρο αυτό,για μένα τουλάχιστον, είναι ένα καλό πρώτο βήμα,αλλά θέλει ακόμα δουλειά.
ΥΓ.3 Θα είναι το λιγότερο γαϊδουριά αν δεν πάρει το όνομα του Λόραντ.
ΥΓ Δεν είναι οι μεταγραφές η αιτία της γκρίνιας. Η πραγματική αιτία είναι η παντελής έλλειψη οργάνωσης της ΠΑΕ,όπως και η απόκρυψη κρίσιμων στοιχείων από τον κόσμο.
ΥΓ.2 Το κέντρο αυτό,για μένα τουλάχιστον, είναι ένα καλό πρώτο βήμα,αλλά θέλει ακόμα δουλειά.
ΥΓ.3 Θα είναι το λιγότερο γαϊδουριά αν δεν πάρει το όνομα του Λόραντ.

Αφού αντιτάχθηκε κι ο gika είναι σοβαρά τα πράγματα..
Καλά ρε αυτά τα γαμώδεντρα που θα κόβαν τον αέρα ακόμη μισό μέτρο είναι??
Πάντως θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να θεωρείται σύγχρονο, και 2ον οι παίχτες πρέπει να μετακομίσουν όλοι οπωσδήποτε πιο κοντά.. Είναι σημαντικό..

Καλά ρε αυτά τα γαμώδεντρα που θα κόβαν τον αέρα ακόμη μισό μέτρο είναι??
Πάντως θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να θεωρείται σύγχρονο, και 2ον οι παίχτες πρέπει να μετακομίσουν όλοι οπωσδήποτε πιο κοντά.. Είναι σημαντικό..
realcon ποσο δικιο εχεις...
ρε πατε καλα?? γκρινια και οταν φτιαχνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και το προπονητικο κεντρο της ομαδας??
αν ηταν ετσι, μακαρι να με ''κοροιδευαν'' καθε μερα με τετοια εργα!
αργει να αρχισει, γκρινια. ξεκιναει, παλι γκρινια.
δεν εχει χρηματα η ΠΑΕ για μεταγραφες, θελουμε επενδυτη χθες! παει να εμφανιστει καποιος, οχι να εξαφανιστει γιατι κουμαντο κανει ο λαος και ξερω γω 'νταξει.
κουρασατε
Χιλια μπραβο σε οσους βοηθησαν να ολοκληρωθει ενα τετοιο εργο πνοης και προοπτικης.δεν προκειται απλα για προπονητικο, αλλα για εναν πολλαπλασιαστη ισχυος για τον ΠΑΟΚ μας,απο καθε αποψη.
ρε πατε καλα?? γκρινια και οταν φτιαχνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και το προπονητικο κεντρο της ομαδας??
αν ηταν ετσι, μακαρι να με ''κοροιδευαν'' καθε μερα με τετοια εργα!
αργει να αρχισει, γκρινια. ξεκιναει, παλι γκρινια.
δεν εχει χρηματα η ΠΑΕ για μεταγραφες, θελουμε επενδυτη χθες! παει να εμφανιστει καποιος, οχι να εξαφανιστει γιατι κουμαντο κανει ο λαος και ξερω γω 'νταξει.
κουρασατε
Χιλια μπραβο σε οσους βοηθησαν να ολοκληρωθει ενα τετοιο εργο πνοης και προοπτικης.δεν προκειται απλα για προπονητικο, αλλα για εναν πολλαπλασιαστη ισχυος για τον ΠΑΟΚ μας,απο καθε αποψη.
Αν ήμουν Ζαγοράκης θα πουλούσα Viehrinha (που ήρθε την εποχή που ειμαι διοίκηση εγώ) για να καλύψω το άνοιγμα και θα σας ελεγα "μάγκες αντίο, και πολύ σας άντεξα" .....
οι κλωτσιες θα εφευγαν πριν ολοκληρωσει την προταση ή μετα???δε γινονται αυτα...
ναι αλλα και το ανοιγμα το συγκεκριμενο επι εποχης του εγινε.....αρα....toxic έγραψε:Αν ήμουν Ζαγοράκης θα πουλούσα Viehrinha (που ήρθε την εποχή που ειμαι διοίκηση εγώ) για να καλύψω το άνοιγμα και θα σας ελεγα "μάγκες αντίο, και πολύ σας άντεξα" .....
-
Και για να πουλησεις παικτη......θελει μυαλο...και μαγκια.....toxic έγραψε:Αν ήμουν Ζαγοράκης θα πουλούσα Viehrinha (που ήρθε την εποχή που ειμαι διοίκηση εγώ) για να καλύψω το άνοιγμα και θα σας ελεγα "μάγκες αντίο, και πολύ σας άντεξα" .....
ο διαχειριστης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η συνοδεια του ['κολλητοι] του ....δεν εχουν τιποτα απο τα δυο....μα τιποτα.....
.....ασε ρε που θα πουλησουν και τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ.....
Η σημερινη μερα εξαγγελιας για το προπονητικο θα ταν μερα χαρας κανονικα αλλα εγω βλεπω οτι μας θεωρουν προβατα...και αυριο αντι τα πρωτοσελιδα να προβαλουν παικτη θα δειξουν το προπονητικο///
Ωραιότατο το καινούριο προπονητικό....επιτέλους θα μπορούμε να προσελκύσουμε φτασμένους παίκτες για μεταγραφές απ' το εξωτερικό.
Το ποσο σημαντικο για το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι το προπονητικο κεντρο ειναι περιττο καν να συζητηται αλλα καθως πλεον η ηδη κλονισμενη εμπιστοσυνη μου στο προσωπο της διοικησης περναει ακομα μεγαλητερη κριση απαιτω να μαθω ποσο εχουν στοιχισει μεχρι τωρα τα εργα στη μεσημβρια και ειδικα οι κτηριακες εγκαταστασεις γιατι αριστερα και δεξια ακουω απιθανα ποσα και τυγχανει να εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια απο κατασκευες.Πλεον απαιτω ενημερωση ακομα και για τα κωλοχαρτα που παιρνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 31 Αύγ 2011, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι θα μου απαντησουν οπως απαντησαν και στις ερωτησεις των μετοχων σχετικα με το υψος του ανοιγματος.Taseos έγραψε:Στην επομενη γς μετοχων πανε ρωτα
Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
Το ανοιγμα το βλεπεις στην διαφορα της αυξησης της νεας σε σχεση με την προηγουμενη. Ειναι πολυ απλο για να κατσει να χαθει για 16 φορα χεονος στη γς που σιγουρα δεν ηρθες.