Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Moz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Moz »

giapas έγραψε: Θεωρώ ότι αν ο Μπολόνι δε κάνει κάποιο αγωνιστικό θαύμα ώστε να ηρεμήσει ο κόσμος, η τωρινή διοίκηση δε θα βγάλει τη χρονιά.
Εγώ θεωρώ ότι ο Μπόλονι θα σηκωθεί να φύγει 1ος όπως έκανε και ο Σάντος όταν κατάλαβε πως εδώ θέλουν με κλανιές να βάψουν αυγά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και τετοιο αδειασμα στο μπολονι με τρελιτσα κιολας...μωρε μπραβο...

ο ζησακος που ειναι και ο υπευθυνος υποτιθεται τι εγινε εκανε δηλωσεις ή κρυβοταν???
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

πω ρε φιλε μολις γελασε μ ανεβασε το αιμα στο κεφαλι :D
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά μακάρι να έρθει ο Appiah, μακάρι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο αλλος δηλωσε οτι δε γινονται μεταγραφες τελος
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

λυπαμαι παρα πολυ για αυτα που συμβαινουν.κανες δε ζητησε τρεζεγκε κτλ.φερτε κανα να συμπληρωθει το ροστερ να βγει η χρονια ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και να εξαφανιστει το ανοιγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makednoss την Τετ 31 Αύγ 2011, 17:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε το γελοίο δεν είναι οτι δεν -μάλλον- δεν παίρνουμε κανέναν.

Το ΓΕΛΟΙΟ είναι οτι κάνουν οτι νάναι εδώ και 15 μέρες. Τώρα παίρνω αυτόν, οχι τελικά τον άλλον, οχι ξανά αυτόν, οχι δεν ξέρω, οχι δεν θέλω, οχι ΞΥΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑΣ ΜΕ ΓΚΑΖΜΑ. ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.

Βγές και πες. Δεν παίρνω κανέναν γιατί δεν έχω φράγκο και θα την παλέψουμε ετσι. Και ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ θα σε στηρίξει. Θα πεί ρε πούστη μου μιλάνε στα ίσια ξέρουν τί τους γίνεται θα το καταπιώ και πάμε.

Αυτή την παπαριά επικοινωνία ποιός ανάπηρος τη σκέφτηκε; Οι δύο τεχνικοί δ/ντες, ή οι 15 επικοινωνιολόγοι μας;

ΡΕ,το ξαναλέω, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ; Το λάκκο σας σκάβετε; Αμα θέλετε να την κάνετε, δεν είναι ανάγκη να προκαλείτε την οργή του κόσμου! Πείτε δεν το χουμε άλλο χαίρετε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αίσχος... Πραγματικά.... Ντροπή... Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας....

Λίγη τσίπα ρε γαμώτο... Λίγη..... :evil: :evil:
interted

Δημοσίευση από interted »

Μήπως να θεωρούμε δεδομένο πια οτι δεν θα μπει ο Φλωρίδης; Γιατί αν πιστεύαν ότι θα μπει δεν θα φοβόντουσαν τόσο να πάρουν ακόμα και ένα παιχτη
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Επιστρέφει ο Κέζμαν από την... Κίνα για λογαριασμό της ΜΠΑΤΕ.

Μας χαλαουσε ο Κέζμαν .Παλτό ο ένας ,λοιμό ο άλλος.
Τσαμπιονς λιγκ κόντρα σε Μπάρτσα ο Κέζμαν λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpalaeaea έγραψε:
pagotatzis έγραψε:δεν ξέρω τι να πω ,να κλάψω η να γελάσω?
αντί να αρπάξουμε την ευκαιρία φέτος κάναμε το αντίθετο,αποδυναμωθήκαμε στην μεταγραφική περίοδο!
Ο παναθηναικός αποδυναμώθηκε η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε ο Αρης αποδυναμώθηκε εμείς τι χάσαμε μέχρι τώρα ? ? ? τον κουτσιανικούλη η τον Μουσλίμοβιτς ? Μήπως ο Λαζάρ δεν είναι καλύτερος του Βιτόλο σε ένα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο ? Μήπως ο Ρομπέρ δεν είναι καλύτερος του ελ ζαρ που όλοι τώρα τον θεοποιούν ? Η μήπως ο Γεςωργιάδης είναι ένα τίποτα ? Τι χάσαμε και τι πήραμε τελικά ? Ζημιωμένοι είμαστε? Ένας παίκτης μπροστά από τα αμυντικά χαφ θα ανεβάσει και άλλο την ομάδα όχι όμως και αποδυναμωθήκαμε ....δεν είναι τυχαίεος ο Σωτηρακόπουλος ...για εμάς μιολάει και μετ΄αγυρνάει στην αγαπημένη του Μαντσεστερ ...http://www.sday.gr/Articles/Xristos-Sot ... E%BF-.aspx
προσωπικά ούτε εγώ βλέπω τόσο ισοπεδωτικά τα πράγματα.η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση,δε γίνεται να το αρνηθώ.θα περιμένω ως τις 10/9.έχω την υπομονή.αλλά η γκρίνια κάποιων έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά για την εποχή επίπεδα.αγωνιστικά,έστω και με αλχημείες,θα τα βολέψουμε,το πιστεύω,όσο κάτι τέτοιο φαντάζει δυνατό.πρωτίστως ο ΠΑΟΚ τη στιγμή αυτή έχει ανάγκη από ειλικρινείς εξηγήσεις μεταξύ διοίκησης-κόσμου.η έλλειψη εμπιστοσύνης και σεβασμού ΠΛΕΟΝ απέναντι στους διοικούντες είναι καραμείζον θέμα μπροστά στον πιθανό ερχομό του όποιου παπαδόπουλου,μάτζιου,μούσλι ή τη μη απόκτηση του "παιχταρά" του αμανατίδη.ας σοβαρευτούμε άπαντες.και κατά βάση οι διοικούντες,που θα πρέπει να ασκήσουν ασφυκτικές πιέσεις στον κατσαρή να ολοκληρωθεί ο έλεγχος,να δοθούν τα αποτελέσματά του ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ ήδη στο φώς και να εξηγηθούν ορισμένα πράγματα,με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον κόσμο,αν το ελεγκτικό πόρισμα βγάλει ουχί και τόσο ευχάριστα-ευεξήγητα μαντάτα.ακόμα κι αν τούτη η ειλικρίνεια στοιχίσει.καταλάβετε πως ο ΠΑΟΚ με το υπάρχον κλίμα δυσπιστίας δε γίνεται να πάει μακριά.και το χιγκουαϊν,με ζέεντορφ και λούσιο μαζί να ανακοινώσει το επόμενο 2ωρο.η κατάσταση σηκώνει βαρβάτη αντιβίωση και εμείς πορευόμαστε εδώ και πόσο καιρό ελπίζοντας πως τα ελαφρύτερα των παυσιπόνων θα διορθώσουν τα προβλήματα.εύχομαι να μη γίνουμε συντόμως μάρτυρες άθλιων καταστάσεων και συμπεριφορών και στο γήπεδο,πέρα από ράδια,μπλόγκς και φόρα.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

παρτε τον απια και τον μουσλι... απο το ολοτελα κατι θα περισωθει
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

ο appiah ειναι ελευθερος οποτε αν ισχυει μπορει να εχουμε εξελιξεις τις επομενες μερες
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ναι αλλα νομιζω ειναι για τους ελευθερους πριν το καλοκαιρι... δλδ πριν τις 30 ιουνιου

μπορει να κανω και λαθος
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε Τσίπα δεν έχετε εκει στην ΠΑΕ;

Sent from my iPhone using Tapatalk..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”