László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Photis »

Athens έγραψε:τα παμε πιο πανω, οι παικτες του ΠΑΟΚ δεν αντεχουν στην καταπονεση του οργανισμου αλλα ο Μπολονι δεν σκαμπαζει...
εμ εχει λιγους παικτες εμ θελει να τους ξεκανει
Δε σκαμπάζει???Για πλάκα σε πέρασε στους ομίλους του Ουέφα φιλαράκι.Χαλάρωσε.Προπονητής που δεν είχες ποτέ σου είναι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

++++++
μετα το κλαους υπαρτχει το χαος και φταιει η θλαση τωρα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Sera4 έγραψε:τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου...θα φαει πεσιμο και ενας απο τους καλυτερους προπονητες ευρωπαικα στον τομεα της φυσικης καταστασης...φερτε τον μπερετα που οι παιχτες εβγαλαν ανωδυνα την προετοιμασια και μετα τον νοεμβρη ετρεχαν σαν συνταξιουχοι με μαγκουρα...

+10000000 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για τις τεχνικες ικανοτητες του Μπολονι δεν εχω αμφιβολιες τον πιστευω και νομιζω ειναι ενας απο τους καλυτερους προπονητες που εχουν ερθει..
στην εκγυμναση ομως εκανε λαθος με αποδειξεις πως να το κανουμε? να λεμε τα καλα του αλλα να λεμε και τα ασχημς του..
Άβαταρ μέλους
diniko80

γατα ο ουγγρος....
οι προσευχες για αποκτηση παικτη δεν επιασαν τοπο και χθες βραδυ προσευχηθηκε για θλασουλες....
ετσι ισως του κανουνε κανα τελευταιο δωρακι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Athens έγραψε:στην εκγυμναση ομως εκανε λαθος με αποδειξεις πως να το κανουμε? να λεμε τα καλα του αλλα να λεμε και τα ασχημς του..
θα ηθελα και εγω πολυ να δω αυτες τις αποδειξεις ομως....μη μου πεις το οτι μιλανε οι θλασεις γιατι θα με πιασουν τα γελια μιας και θα φανει οτι δεν εχεις ιδεα σε τομεα φυσικης καταστασης και εκγυμνασης...αποδειξεις πες μου...να κανουμε συζητηση...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Στην περιπτωση του Αθανασιαδη μπορει να φερει ευθυνη...
Εφοσον ειχε στο μυαλο του την χρισημοποιηση του σαλπι ενος 90..
θα μπορουσε να προστατεψει τον Κλαους και να δωσει χρονο στον σαλπι τον οποιο εβαλε σαν αντι ιβιτς...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Sera4 έγραψε:
Athens έγραψε:στην εκγυμναση ομως εκανε λαθος με αποδειξεις πως να το κανουμε? να λεμε τα καλα του αλλα να λεμε και τα ασχημς του..
θα ηθελα και εγω πολυ να δω αυτες τις αποδειξεις ομως....μη μου πεις το οτι μιλανε οι θλασεις γιατι θα με πιασουν τα γελια μιας και θα φανει οτι δεν εχεις ιδεα σε τομεα φυσικης καταστασης και εκγυμνασης...αποδειξεις πες μου...να κανουμε συζητηση...
οι ιδιες οι θλασεις ειναι η καλυτερη αποδειξη-αποτελεσμα της εκγυμνασης του τεχνικου τιμ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μην αναπαράγετε τις τρολιές του Athens. Αυτό θέλει ο άνθρωπος για αυτό κάνει το ίδιο πόστ 5 φορές με άλλα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο.κ. ρε παιδια, τυχαια περιστατικα οι θλασεις, σορρι αν σας εκνευρισα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Jordi_ 04 έγραψε:Στην περιπτωση του Αθανασιαδη μπορει να φερει ευθυνη...
θα μπορουσε να προστατεψει τον Κλαους και να δωσει χρονο στον σαλπι τον οποιο εβαλε σαν αντι ιβιτς...
και αν γινοταν το 1-1 στο 70 τι θα ελεγες? οτι εβγαλε επιθετικο και εβαλε χαφ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Athens έγραψε:
Sera4 έγραψε:
οι ιδιες οι θλασεις ειναι η καλυτερη αποδειξη-αποτελεσμα της εκγυμνασης του τεχνικου τιμ
ωραια οποτε ειναι φανερο πλεον οτι δεν εχεις ιδεα απο θεματα οσο αναφορα φυσικη κατασταση και εκγυμναση και γραφεις απλα για να γραφεις...οταν θα αποκτησεις μια ιδεα ελα να κανουμε συζητηση να τα πουμε ωραια και ομορφα... 8-)

υγ οι αρδ αρχισαν το εργο...να δω ποιος θα το τελειωσει μονο...

υγ2 τυχαια περιστατικα δεν ειναι οι θλασεις...πολυ απλα ομως αν ηξερες καποια βασικα πραγματακια δεν θα μιλουσες για ευθυνη του μπολονι ουτε καν του καρυδα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

+10000000 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

diniko80 έγραψε:
Jordi_ 04 έγραψε:Στην περιπτωση του Αθανασιαδη μπορει να φερει ευθυνη...
και αν γινοταν το 1-1 στο 70 τι θα ελεγες? οτι εβγαλε επιθετικο και εβαλε χαφ?
Εγω αυτο που λεω οτι θα ηταν ποιο ορθολογικο να ξεκινισει με ενα φορ και να χωρισει σωστα τον χρονο...
Για εμενα προσωπικα αυτην η χρισημοποιηση του σαλπι ηταν ακυρη...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Sera4 έγραψε:

Λοιπον τον μπολονο τον παω με χιλια εκτος των αλλων γιατι μαρεσει κ ο τροπος που τους τα χωνει............. το θελουν το χωσιμο

ΑΛΛΑ SERA4 μου αφου ξερεις κ λες οτι ο σαλπι μπηκε χωρις ζεσταμα στο φιλικο......Ουτε ο γιος μου στις ακαδημιες μπαινει ετσι! λαθος....γυμναστη,βοηθου, κοουτς..δε με νοιαζει!!! αυτο δε γινεται ουτε σε τσικο! χωρις ζεσταμα σε προετοιμασια,τραγικο λαθος για μενα!

μετα αφου ξερεις τοσα πολλα ...Εσυ τι προγραμμα θα εκανες σαββατο ΠΡΙΝ τον αγωνα με ξανθη κ μετα απο αγωνα με καρπατι?? για πες............κ μετα ρωτα τους παικτες να σου πουν............................
εγω θα τους χαλαρωνα ...οσο ξερω τοσα χρονια αυτο γινεται...

αντε γιατι θα με απολυσουν σε λιγο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”