Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
γραψτα στο σουπερ3 φορουμ καλυτερα elpaoki, ποιος πολλες πιθανοτητες εχεις να σαπαντησουν...και τα δυο αρειανων συμφεροντων ειναι στη τελικη απο οσο ξερω
Varvatos έγραψε:Δεν υπάρχουν λεφτά παιδιά για μεταγραφές και μάλλον δεν θα αφήσει ούτε η ΕΕΑ τους επενδυτές να βάλουν λεφτά. Προσαρμοστείτε με Ζαγοράκη και ανοίγματα και μεταγραφές των 200 χιλιάδων ευρώ και ξεχάστε το πρωτάθλημα και το τσουλου. Προτεραιότητα έχει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ με προβλεπόμενο φάκελο και στο επόμενο πρωτάθλημα.
Σαν κραυγες αγωνιας μου ακουγονται ολα αυτα ρε βαρβατε απο το ενα τοπικ πηδας στο αλλο για να μας πεισεις οτι ο ζαγορακης ειναι αχρηστος πολυ πρεμουρα ρε φιλε.
Το εμπεδωσαμε τιποτα αλλο εχεις να μας πεις?
εγω αυτα πιστευω αυτα λεω...τωρα γιατι τοση γκρινια δεν μπορω να καταλαβω.
Υπερβολικος εισαι ...Αλλωστε εχουμε περιπτωσεις και εδω που συνεβει τετοιο πραγμα.peris έγραψε:Καρχαρια ο πεθαμενος κλανει;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/julia ... 16106.html
Ελεύθερη Βραζιλιάνικη παικτάρα 10άρι - Καλύτερος μέσος Ρουμάνικου Πρωταθλήματος!!!!
Τον κοιτάει ο Παναιτωλικός!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ελεύθερη Βραζιλιάνικη παικτάρα 10άρι - Καλύτερος μέσος Ρουμάνικου Πρωταθλήματος!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABALAEA2 την Τετ 31 Αύγ 2011, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλός παίκτης.Πόσα θέλει όμως????ABALAEA2 έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/juliano-spadacio/profil/spieler_16106.html

μάλιστα........
το συμπέρασμα είναι ένα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ!!!!
2,5 εκ άνοιγμα από πέρυσι
και πρέπει φέτος να μειώσουμε το budget κανα 30ρι τοις εκατό.-
με τα δεδομένα αυτά, οι αποδεσμεύσεις, τα διαρκείας (μειωμένα), η πρόκριση και το αυξημένο market pool, οι μειώσεις συμβολαίων, απ ότι φαίνεται δεν επαρκούν και για να καλυφθεί το άνοιγμα και για να μειώσουμε το budget.
Σε αυτή την περίπτωση, προσέχεις ώστε το κάθε ευρώ, η κάθε μεταγραφή να πιάνει τόπο.
Τέτοιες μεταγραφές φαίνεται να είναι οι Λαζάρ, Γεωργιάδης και τα 150.000 για Ρομπέρ.
Γιατί σκάμε; Πολύ απλά γιατί χάνουμε μια τεράστια ευκαιρία. Μια τεράστια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους 2 του ΠΟΚ και να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη. Λογικό; Λογικό με την εικόνα παο και αεκ αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το εξής: δεν γίνεται να υπάρχει κρίση μόνο στην Αθήνα και όχι και στη Θεσσαλονίκη. Τα ίδια δεδομένα έχουμε και εμείς και αυτοί. Δεν γίνεται να θεωρούμε πως η αεκ και ο παο θα μειώσουν budget και εμείς θα μείνουμε όπως πριν.
Ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά εάν έμπαιναν οι επενδυτές. Δεν μπήκαν όμως. Και έγινε και ζημιά.
Φουσκώσαν τα μυαλά μας. Μας είπαν για Μποκανί και άλλους πατριάρχες....
Κάποιοι εδώ μέσα ονειρεύονταν πρωτάθλημα εάν παίρναμε Σανκαρέ και φορ......
Δυστυχώς, το ρόστερ μας δεν φτάνει για 50 παιχνίδια. Εάν είχαμε λιγότερες διοργανώσεις, κάτι γινόταν.
Τώρα όμως δεν φτάνει.
Σε αυτή την περίπτωση, ένας δρόμος υπάρχει για μην προέλθει το μπαμ από αλλού και όχι από μεταγραφές. ΄
Αλήθεια και διαφάνεια.
Όσο υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μας λεν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, τα πάντα είναι υπό αίρεση και οι εξελίξεις θα εξαρτώνται από το τυχαίο γεγονός. Ένας εντός έδρας διασυρμός πχ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει.
Σκασμένος είμαι και εγώ. Νεύρα μέχρι εκεί που δεν πάει. Τι ζητάω; Να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Εάν ξέρω και η εξήγηση μου φανεί λογική, ας παίξω με παπαδοπουλο.
Δεν μπορω ομως να αισθάνομαι μλκς.
το συμπέρασμα είναι ένα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ!!!!
2,5 εκ άνοιγμα από πέρυσι
και πρέπει φέτος να μειώσουμε το budget κανα 30ρι τοις εκατό.-
με τα δεδομένα αυτά, οι αποδεσμεύσεις, τα διαρκείας (μειωμένα), η πρόκριση και το αυξημένο market pool, οι μειώσεις συμβολαίων, απ ότι φαίνεται δεν επαρκούν και για να καλυφθεί το άνοιγμα και για να μειώσουμε το budget.
Σε αυτή την περίπτωση, προσέχεις ώστε το κάθε ευρώ, η κάθε μεταγραφή να πιάνει τόπο.
Τέτοιες μεταγραφές φαίνεται να είναι οι Λαζάρ, Γεωργιάδης και τα 150.000 για Ρομπέρ.
Γιατί σκάμε; Πολύ απλά γιατί χάνουμε μια τεράστια ευκαιρία. Μια τεράστια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους 2 του ΠΟΚ και να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη. Λογικό; Λογικό με την εικόνα παο και αεκ αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το εξής: δεν γίνεται να υπάρχει κρίση μόνο στην Αθήνα και όχι και στη Θεσσαλονίκη. Τα ίδια δεδομένα έχουμε και εμείς και αυτοί. Δεν γίνεται να θεωρούμε πως η αεκ και ο παο θα μειώσουν budget και εμείς θα μείνουμε όπως πριν.
Ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά εάν έμπαιναν οι επενδυτές. Δεν μπήκαν όμως. Και έγινε και ζημιά.
Φουσκώσαν τα μυαλά μας. Μας είπαν για Μποκανί και άλλους πατριάρχες....
Κάποιοι εδώ μέσα ονειρεύονταν πρωτάθλημα εάν παίρναμε Σανκαρέ και φορ......
Δυστυχώς, το ρόστερ μας δεν φτάνει για 50 παιχνίδια. Εάν είχαμε λιγότερες διοργανώσεις, κάτι γινόταν.
Τώρα όμως δεν φτάνει.
Σε αυτή την περίπτωση, ένας δρόμος υπάρχει για μην προέλθει το μπαμ από αλλού και όχι από μεταγραφές. ΄
Αλήθεια και διαφάνεια.
Όσο υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μας λεν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, τα πάντα είναι υπό αίρεση και οι εξελίξεις θα εξαρτώνται από το τυχαίο γεγονός. Ένας εντός έδρας διασυρμός πχ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει.
Σκασμένος είμαι και εγώ. Νεύρα μέχρι εκεί που δεν πάει. Τι ζητάω; Να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Εάν ξέρω και η εξήγηση μου φανεί λογική, ας παίξω με παπαδοπουλο.
Δεν μπορω ομως να αισθάνομαι μλκς.
teod1980 έγραψε:Για το όλα παοκ το λέει ο ντίνικο
Aν το λέει για το ΌΛΑΠΑΟΚ........ζητω συγγνώμη.
- kataramenos5
Και καλά κάνεις και τα λές,χρειάζονται τέτοιες "φωνές" εδώ κι ας είναι και μειοψηφία.elpaoki έγραψε:εγω αυτα πιστευω αυτα λεω...τωρα γιατι τοση γκρινια δεν μπορω να καταλαβω.
Ας στείλει αυτό τον Βραζιλιάνο κανείς εκεί στην ΠΑΕ μπας και γίνει τίποτα!

Ελεύθερος απο Ιούνιο, τελευταία μέρα με 300 τον παίρνεις πιστεύω! Μόνο αυτόν πάρτεεεεεPhotis έγραψε:Πολύ καλός παίκτης.Πόσα θέλει όμως????ABALAEA2 έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/juliano-spadacio/profil/spieler_16106.html
«Καμία ενημέρωση από ΠΑΟΚ»
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε στο gazzetta.gr πως θα περιμένει μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον ΠΑΟΚ για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει ενημέρωση από τον «δικέφαλο»!
Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την απόκτηση ενός επιθετικού μετά και τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη και στράφηκε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο «Παπ» είχε απασχολήσει τον σύλλογο της Τούμπας και στις αρχές του καλοκαιριού.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον επιθετικό που αγωνίζεται στην Ισπανία και αποκάλυψε πως ναι μεν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια ενημέρωση για το τι σκοπεύει να κάνει. Απομένουν έξι ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος (σ.σ. τελειώνει η προθεσμία στις 20:00). Είμαι εδώ και περιμένω, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά που θα με βρουν», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε στο gazzetta.gr πως θα περιμένει μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον ΠΑΟΚ για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει ενημέρωση από τον «δικέφαλο»!
Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την απόκτηση ενός επιθετικού μετά και τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη και στράφηκε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο «Παπ» είχε απασχολήσει τον σύλλογο της Τούμπας και στις αρχές του καλοκαιριού.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον επιθετικό που αγωνίζεται στην Ισπανία και αποκάλυψε πως ναι μεν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια ενημέρωση για το τι σκοπεύει να κάνει. Απομένουν έξι ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος (σ.σ. τελειώνει η προθεσμία στις 20:00). Είμαι εδώ και περιμένω, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά που θα με βρουν», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.