Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Στα 2 εξώφυλλα της φυλλάδας αυτής το 1 έχει λάθος.Μιλάμε απίστευτη προχειρότητα.

στο φιλικό Βοσνία- Ελλάc μια χαρά προπονημένος μου φάνηκε ο Ζλάταν. Έχει ξανακουστεί εδώ ότι δεν θα μας χάλαγε με μισθό < 250Κ με όρους για μίνιμουμ συμμετοχές και μπόνους για γκολ. Το ότι δεν έγινε αυτό στην αρχή δεν σημαίνει μόνο πρόχειρο σχεδιασμό, μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία (και οι "επενδυτές" κινούνται εκνευριστικά αργά) και άλλα θα σου ζήταγε ο Μούσλι τον Μάιο και άλλα αρχές Σεπτέμβρη.
Οι αντιδράσεις μας για τον Παπ είναι δικαιολογημένες, μπορεί και να το σώσαμε... Η κριτική για τους 2 Τ.Δ. και τους 2 χαμένους μήνες ισχύει επίσης. Αν όμως όντως ο λόγος είναι οι άδειες τσέπες και οι εκπτώσεις της 31/08; Ας ελπίσουμε να αποφύγουμε τα βαζελοπαλτά, ίσως να πάρουμε και ακόμα κάποιον χρήσιμο (όπως οι άλλες 3 μεταγραφές ουσίας μέχρι τώρα) και έχουμε καιρό για την (δικαιολογημένη) κριτική μετά.
Οι αντιδράσεις μας για τον Παπ είναι δικαιολογημένες, μπορεί και να το σώσαμε... Η κριτική για τους 2 Τ.Δ. και τους 2 χαμένους μήνες ισχύει επίσης. Αν όμως όντως ο λόγος είναι οι άδειες τσέπες και οι εκπτώσεις της 31/08; Ας ελπίσουμε να αποφύγουμε τα βαζελοπαλτά, ίσως να πάρουμε και ακόμα κάποιον χρήσιμο (όπως οι άλλες 3 μεταγραφές ουσίας μέχρι τώρα) και έχουμε καιρό για την (δικαιολογημένη) κριτική μετά.
Ναι βάλτον σε ρυθμούς δυνατής προπόνησης αλα Μπόλονι και θα δεις ποιος είναι ο πιο γυάλινος απ'όλους..εδώ ακόμα και ο Σαλπι χτύπησε
Μήπως πάθανε θλάσεις Στεφ, Βιερι, Φωτακης κλπ για να μην νιώθει ο Μούσλι μειονεκτικά οτι είναι γυάλινος κλπ κλπ;
στο στυλ "έλα πίσω αλάνι και δεν πειράζει που θα τραυματιστείς σηκώνοντας τις αποσκευές από τον ιμάντα, να, κι εμείς τα ίδια παθαίνουμε, μη μασάς, σε θέλουμε".

στο στυλ "έλα πίσω αλάνι και δεν πειράζει που θα τραυματιστείς σηκώνοντας τις αποσκευές από τον ιμάντα, να, κι εμείς τα ίδια παθαίνουμε, μη μασάς, σε θέλουμε".

-
ρε παιδια ανα λεω αν μια στις τοσες ερθει ο παπαδοπουλος και δε βγει τοσο παλτο οσο λετε θα σας πειραζε?γιατι και οριβας εκτος του οτι ερχεται απο την ιντερ και οτι δε μας εχει ριξει ακυρο ε δεν ειναι πια και κανας παικτης με μια καριερα να την ακους και να τρομαζεις....οτι κατι πηγε στραβα μαλλον πηγε αλλα στο κατω κατω ας κανουμε λιγο υπομονη σιγουρα ειναι ενα οναομα που δεν ικανοποιει αλλα και αλλιως να το δεις αυτος βγαινει εκτεθειμενος που ερχεται σε μικρη ομαδα....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
κ το θεμα ειναι οτι δ πανε να τον παρουν δανεικο πανε να τον παρουν ελευθερο για 2 χρονια να τον φορτωθούμε να μην εχουμε τι να τον κανουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 31 Αύγ 2011, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το " μινιμουμ ¨" το εχει ... Για αυτο δεν τον φοβαμαι .Kourdos έγραψε:όρους για μίνιμουμ συμμετοχές και μπόνους για γκολ

Για μπονους για γκολ διαφωνω . Καλυτερα ειναι αφαιρεση τμηματος του μισθου για τις θλασεις που θα εχει ... θα βγει και με + η ΠΑΕ στο τελος της χρονιας.

Υ.Γ Τι αγχωνεστε ? Παλι ο Ιβιτς θα καθαριζει τα παιχνιδια με αυτο ηρεμο , δικην νιρβανας , μη αγχωτικο στυλ ...
Υ.Γ 2 Ε, ρε και να ερθει κανας Παπ και να αναστηθει εδω ...

Ξύπνησε ο Parasandalos
Ετοιμάσου για 24ωρο ον λάιν, το χθεσινό δεν ήταν τίποτα Παρασανδαλε
Ετοιμάσου για 24ωρο ον λάιν, το χθεσινό δεν ήταν τίποτα Παρασανδαλε
Παίδες καλημέρα.....προτείνω λίγο ψυχραιμία...και το λέω εγώ αυτό που έχω γράψει και 2-3 σεντόνια με θέμα την αδυναμία της διοίκησης να οργανωθεί σε πρότυπα επιχείρησης χαρακτηρίζοντας την οικογενειακή και μικρομεσαία με ότι κακό σημαίνει αυτό χωρίς βέβαια να γίνει ποτέ σχετική κουβέντα εδώ μέσα πλην μιας όμορφης αντιπαράθεσης με arisk.
Δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι και δε νομίζω χρειάζεται μεταδιδακτορικό (που έχω) για να καταλάβει κανείς πως ο Παντελής δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, πως η στελέχωση είναι παρείστικη ή πως το σκάουτινγκ είναι ανύπαρκτο. Από την άλλη όμως μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Ας έρθει ο Παπαδόπουλος, ο Μάντζιος....ένα στοίχημα θα είναι και αυτοί όπως ήταν και ο Γκαρσία όταν ήρθε που φαντάζομαι για πολύ κόσμο ήταν και αυτός πρώην παίκτης.....ο ΠΑΟΚ δε θα καταστραφεί....απλά θα είναι για ακόμα μια φορά στη μετριότητα σε μια χρονιά που με τον προπονητή που πήρε και την πτώση των υπολοίπων θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Θα το αντέξουμε και αυτό....γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μάθει στα δύσκολα, είναι για τα δύσκολα και αν θέλετε μέσα από τα δύσκολα διατηρεί την περηφάνια και την αξιοπρέπεια του που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι και δε νομίζω χρειάζεται μεταδιδακτορικό (που έχω) για να καταλάβει κανείς πως ο Παντελής δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, πως η στελέχωση είναι παρείστικη ή πως το σκάουτινγκ είναι ανύπαρκτο. Από την άλλη όμως μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Ας έρθει ο Παπαδόπουλος, ο Μάντζιος....ένα στοίχημα θα είναι και αυτοί όπως ήταν και ο Γκαρσία όταν ήρθε που φαντάζομαι για πολύ κόσμο ήταν και αυτός πρώην παίκτης.....ο ΠΑΟΚ δε θα καταστραφεί....απλά θα είναι για ακόμα μια φορά στη μετριότητα σε μια χρονιά που με τον προπονητή που πήρε και την πτώση των υπολοίπων θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Θα το αντέξουμε και αυτό....γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μάθει στα δύσκολα, είναι για τα δύσκολα και αν θέλετε μέσα από τα δύσκολα διατηρεί την περηφάνια και την αξιοπρέπεια του που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Φέτος είχαμε μεγάλη ποικιλία να διαλέξουμε για τον χειμώνα
Επιλογή Νο 1.Ευκολοφόρετο παλτό για όλες τις ώρες, το πιο φθηνό απ'όλα (150 χιλ)

Επιλογή Νο 2.Αρκετά πιο βαρύ, ιδανικό για βαριά κρύα.Τσιμπημένη όμως λίγο η τιμή ( 200 χιλ) αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Επιλογή Νο 3.Γουναρικό από σπάνιο άγριο είδος ζώου από τα βουνά της Βοσνίας, ταιριάζει στις χειμωνιάτικες εξόδους σε clubs,μπουζούκια,καζίνο κτλ. Λόγω του ότι είναι εισαγωγής είναι και το πιο ακριβό (300 χιλ).
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είναι πολύ ευαίσθητο στην χρήση.

Εγώ αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα το Νο3. Δεν ξέρω αλλά μου πάει καλύτερα.
Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν παύουν να είναι παλτά.

Επιλογή Νο 1.Ευκολοφόρετο παλτό για όλες τις ώρες, το πιο φθηνό απ'όλα (150 χιλ)

Επιλογή Νο 2.Αρκετά πιο βαρύ, ιδανικό για βαριά κρύα.Τσιμπημένη όμως λίγο η τιμή ( 200 χιλ) αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Επιλογή Νο 3.Γουναρικό από σπάνιο άγριο είδος ζώου από τα βουνά της Βοσνίας, ταιριάζει στις χειμωνιάτικες εξόδους σε clubs,μπουζούκια,καζίνο κτλ. Λόγω του ότι είναι εισαγωγής είναι και το πιο ακριβό (300 χιλ).
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είναι πολύ ευαίσθητο στην χρήση.

Εγώ αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα το Νο3. Δεν ξέρω αλλά μου πάει καλύτερα.
Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν παύουν να είναι παλτά.

Δεν υπάρχουν λεφτά παιδιά για μεταγραφές και μάλλον δεν θα αφήσει ούτε η ΕΕΑ τους επενδυτές να βάλουν λεφτά. Προσαρμοστείτε με Ζαγοράκη και ανοίγματα και μεταγραφές των 200 χιλιάδων ευρώ και ξεχάστε το πρωτάθλημα και το τσουλου. Προτεραιότητα έχει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ με προβλεπόμενο φάκελο και στο επόμενο πρωτάθλημα.
το εγραψα και στο ολα παοκ που το κραξιμο πεφτει συνεφο..
εχουμε προκριθει στους ομιλους παρα τις απουσιες,εχουμε κληρωθει με τοτεναμ που πρεπει να χαιρομαστε που θα εχουμε τετοιους αντιπαλους και εχουμε αρχισει το πρωταθλημα με το δεξι και εχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και σχεδον τον ιδιο κορμο με περσυ.γιατι τετοια γκρινια ρε μαγκες και απαισιοδοξια??????????δηλαδη αν δεν παιρναγαμε ευρωπη τωρα θα ειχαμε καψει τα παντα?????δηλαδη οι βαζελοι τι πρεπει να κανουν?και στο κατω κατω ο παγκος μας μπορει να ανταπεξελθει σε παιχνιδια αναγκης και το εδειξε και με καρπατι και με ξανθη...και δεν θα εχουμε τοσες απουσιες βασικων σε καθε παιχνιδι...ας ηρεμησουμε λιγο ολοι....ολο νικες εχουμε και γκρινιαζουμε...αρχη της σεζον ειναι ακομα...εγω παντως αισιοδοξω και πιστευω πως δεκεμβριο μηνα αυτη η ομαδα θα κανει παπαδες και θα τρελανουμε πολλους...ας βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο...ηρεμια και στηριξη...και πρωτα βλεπουμε στο γηπεδο και μετα κριτικαρουμε...
εχουμε προκριθει στους ομιλους παρα τις απουσιες,εχουμε κληρωθει με τοτεναμ που πρεπει να χαιρομαστε που θα εχουμε τετοιους αντιπαλους και εχουμε αρχισει το πρωταθλημα με το δεξι και εχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και σχεδον τον ιδιο κορμο με περσυ.γιατι τετοια γκρινια ρε μαγκες και απαισιοδοξια??????????δηλαδη αν δεν παιρναγαμε ευρωπη τωρα θα ειχαμε καψει τα παντα?????δηλαδη οι βαζελοι τι πρεπει να κανουν?και στο κατω κατω ο παγκος μας μπορει να ανταπεξελθει σε παιχνιδια αναγκης και το εδειξε και με καρπατι και με ξανθη...και δεν θα εχουμε τοσες απουσιες βασικων σε καθε παιχνιδι...ας ηρεμησουμε λιγο ολοι....ολο νικες εχουμε και γκρινιαζουμε...αρχη της σεζον ειναι ακομα...εγω παντως αισιοδοξω και πιστευω πως δεκεμβριο μηνα αυτη η ομαδα θα κανει παπαδες και θα τρελανουμε πολλους...ας βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο...ηρεμια και στηριξη...και πρωτα βλεπουμε στο γηπεδο και μετα κριτικαρουμε...
Καλα ειναι τα παλτα χειμωνας ερχετε κοψε κατι να τα παρω και τα τρια