18. Γιώργος Φωτάκης
- cristiano4
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
αν πάμε έτσι θα το διαλύσουμε τελείως,μπόλονι κάνε κάτι-άλλαξε κάτι η ειναι θέμα γυμναστών και γιατρών,ζήτα εσυ να αλλάξει κάτι στο team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τετ 31 Αύγ 2011, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το να είμαστε δεισιδαίμονες και να παριστάνουμε οτι για όλα φταίει η τύχη, είναι γελοίο.
Κάτι τρέχει με την προετοιμασία και την εκγύμναση τους. Δεν είναι δυνατόν να είναι ΟΛΟΙ άτυχοι, ΟΛΟΙ με κακή σωματοδομή, ΟΛΟΙ απρόσεκτοι και αγύμναστοι. ΕΛΕΟΣ.
Για μένα είναι ζήτημα προπονητικού τημ, όσο και να τους έχουμε σε εκτίμηση, κάποια πράγματα κάνουν μπαμ.
Κάτι τρέχει με την προετοιμασία και την εκγύμναση τους. Δεν είναι δυνατόν να είναι ΟΛΟΙ άτυχοι, ΟΛΟΙ με κακή σωματοδομή, ΟΛΟΙ απρόσεκτοι και αγύμναστοι. ΕΛΕΟΣ.
Για μένα είναι ζήτημα προπονητικού τημ, όσο και να τους έχουμε σε εκτίμηση, κάποια πράγματα κάνουν μπαμ.
Νομίζω είναι φανερό πως πλέον ο γυμναστής και οι γιατροί ευθύνονται!cristiano4 έγραψε:αν πάμε έτσι θα το διαλύσουμε τελείως,μπόλονι κάνε κάτι-άλλαξε κάτι η ειναι θέμα γυμναστών και γιατρών
- abc_o_ karpouzas
ο λαος μιλησε .... τον μπουλο μπολονι
φερτε πισω τον φρινγερ...ουτε μια θλαση δεν ειχαμε επι εποχης του
φερτε πισω τον φρινγερ...ουτε μια θλαση δεν ειχαμε επι εποχης του
ή οτι οι υψηληε εντασης προτοιμασια τους καθαρισε γιατι περσι δεν πολυκαναμε......
τι λες ρε συ ρειν ομαδα που περισυ δεν γυμναστηκε καθολου ειναι λογικο φετος με πολυ δυνατη προετοιμασια να βγαλει τοσα προβληματα...
κοντρερας ανετοιμος που επρεπε να παιξει
λαζαρ ανετοιμος που επρεπε να παιξει
τσιριλο καμια σχεση με προπονηση ο τραυματισμος
βιερινια επαιζε με προβλημα προσαγωγων σε ουκρανια και ξανθη λογικα κατεληξε σε θλαση
ιβιτς δεν χρειαζεται αναλυση διαρκειας με τα πιτς προβλεπεται φετος
για ποια προετοιμασια μιλαμε???
ακομα και ο κοντος μπηκε πολυ αργα στις προπονησεις
κοντρερας ανετοιμος που επρεπε να παιξει
λαζαρ ανετοιμος που επρεπε να παιξει
τσιριλο καμια σχεση με προπονηση ο τραυματισμος
βιερινια επαιζε με προβλημα προσαγωγων σε ουκρανια και ξανθη λογικα κατεληξε σε θλαση
ιβιτς δεν χρειαζεται αναλυση διαρκειας με τα πιτς προβλεπεται φετος
για ποια προετοιμασια μιλαμε???
ακομα και ο κοντος μπηκε πολυ αργα στις προπονησεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 31 Αύγ 2011, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι θλάσεις είναι προϊόν της μη σωστής εκγύμνασης αθλητών αλλά και της καταπόνισης μυικής μάζας όταν αυτή δεν το αντέχει.Εμείς έχουμε και τα 2.Πέρσι δεν κάναμε καθόλου προετοιμασία.Φέτος κάναμε τη σκληρότερη προετοιμασία που έχουμε κάνει και έχουμε και παίκτες που δεν έχουν κάνει τέτοια προετοιμασία ποτέ.Σταφυλίδης,Αθανασιάδης,Τσουκαλάς.
πέρα απ'αυτό υπάρχει και ο παράγοντας της μη σωστής εκγύμνασης που δεν θέλω να το πιστέψω για τον Καρύδα που είναι καλός γυμναστής απ'όσο έχω μάθει.

πέρα απ'αυτό υπάρχει και ο παράγοντας της μη σωστής εκγύμνασης που δεν θέλω να το πιστέψω για τον Καρύδα που είναι καλός γυμναστής απ'όσο έχω μάθει.
- cristiano4
Γερό σκαρι ο Γιώργαρος.Ελπίζω να μην τον ματιάσουμε.Με την Τότεναμ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ πάντως!

- ΑποστόληςΑ