Όσο κι αν διαφωνώ στο προηγούμενο ποστ,αυτό ήταν κορυφαίοanti-fyto4 έγραψε:τραγουδα εαν νομιζεις οτι θα με κανεις να σε βρισω, θα με διαβαζεις μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ

Όσο κι αν διαφωνώ στο προηγούμενο ποστ,αυτό ήταν κορυφαίοanti-fyto4 έγραψε:τραγουδα εαν νομιζεις οτι θα με κανεις να σε βρισω, θα με διαβαζεις μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ
khaledfreepaok έγραψε:αστα αυτα φιλε.θα παθεις μεγαλο κακο και εσυ που γελας
εισαι μεθυσμενος; συνειδητοποιεις τι γραφεις; απαντησε σε αυτο που γραφω και ασε τις εξυπναδες, κουρασες/ατεobanebane έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Βρισε ρε δεν εχω προβλημα το γραφω αλλωστε δεν εχεις καμια ευθηνη εσυ,απλα θελω να μου απαντησεις οτι σε ρωτησα πριν το κανεις.
10 χαρτομαντιλα μπορειobanebane έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:αστα αυτα φιλε.θα παθεις μεγαλο κακο και εσυ που γελας
Τι θα παθω κανα καρδιακο οταν θα βγει ο ζαγορ και θα πει εχωσα την ομαδα μεσα 10 χαρτια και εσυ θα πανυγηριζεις που ειχες δικιο?
ωραιο το κειμενο φιλε, υπαρχει ομως ονοματεπωνυμο για τον "περιεργο τραγελαφικο σχεδιασμο"free4 έγραψε:Η ουσια ειναι οτι πολλα ερωτηματα παραμενουν αναπαντητα απο την ομαδα.
Το αγωνιστικο τμημα παραμενει γυμνο και χωρις προσθηκες!
Ο κοσμος εχει τρελαθει και η διοικηση στον κοσμο της!
++anti-fyto4 έγραψε:ωραιο το κειμενο φιλε, υπαρχει ομως ονοματεπωνυμο για τον "περιεργο τρεγελαφικο σχεδιασμο"free4 έγραψε:Η ουσια ειναι οτι πολλα ερωτηματα παραμενουν αναπαντητα απο την ομαδα.
Το αγωνιστικο τμημα παραμενει γυμνο και χωρις προσθηκες!
Ο κοσμος εχει τρελαθει και η διοικηση στον κοσμο της!
δεν φταις ουτε εσυ ουτε εγω