Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Να αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε...trelopaoki444 έγραψε:Τεο αποχωρησε γιατι δε μας αξιζεις ειλικρινα, Αν ημουν στη θεση σου αποψε και διαβαζα τις τελευταιες σελιδες θα μαζευα αυριο πρωι πρωι τα πραγματακια μου και θα εβγαζα μια ομορφη ανακοινωση και να δεις τι κλαμα ειχε να πεσει μετα...
Λές και ο Ζαγόρ είναι κάνας τυχαίος ή κανένας άγνωστος και λέει εδω μέσα ο καθένας ότι του γουστάρει...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Ούτε σας χρωστάει ο Ζαγρός εξηγήσεις ούτε τίποτα.
Κάνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και αν νομίζετε ότι θα κάνατε κάτι καλύτερο τότε είστε ΦΥΤΑ με Φ γραμματοσειρα 100000000000000000000.
Τέο "άλλαξε",γιατί θέλουμε περισσότερα από σένα.Όχι αποχώρησεtrelopaoki444 έγραψε:Τεο αποχωρησε γιατι δε μας αξιζεις ειλικρινα,

Doomlord4 έγραψε:trelopaoki444 έγραψε:Τεο αποχωρησε γιατι δε μας αξιζεις ειλικρινα,
Τέο "άλλαξε",γιατί θέλουμε περισσότερα από σένα.Όχι αποχώρησε
ΕΤΣΙ
Παρακολουθωντας τι γινεται στην πολη, στα ραδιοφωνα, στο ιντερνετ κλπ, δεν εχω ξαναδει τετοια μιρλα και τετοια ΠΑΡΑΛΟΓΗ επιμονη για μεταγραφες εδω και τωρα. Στην ουσια αυτο που απαιτει η πλειοψηφια ειναι να μεγαλωσει το ανοιγμα. Το απαιτουν οι ιδοι που ρωτανε γιατι εγινε το ανοιγμα και μαλιστα εχω ακουσει πολλους να φερνουν ως καλο παραδειγμα την αεκ! "Δειτε", λενε, "και η αεκ εχει οικονομικα πρβληματα και ομως κανει μεταγραφες"
Εχω φτασει στο σημειο να μετανοιωσω για την καλοπροαιρετη κριτικη που εχω κανει κατα καιρους στη Διοικηση. Τελικα, ακομα και η καλοπροαιρετη κριτικη κανει κακο, γιατι ειμαστε ανωριμοι ως λαος και πολυ γρηγορα η καλοπροαιρετη κριτικη μετατρεπεται σε αναρθρες κραυγες.
Απο εδω και στο εξης ειμαι φυτο της Διοικησης.

Εχω φτασει στο σημειο να μετανοιωσω για την καλοπροαιρετη κριτικη που εχω κανει κατα καιρους στη Διοικηση. Τελικα, ακομα και η καλοπροαιρετη κριτικη κανει κακο, γιατι ειμαστε ανωριμοι ως λαος και πολυ γρηγορα η καλοπροαιρετη κριτικη μετατρεπεται σε αναρθρες κραυγες.
Απο εδω και στο εξης ειμαι φυτο της Διοικησης.
-
κυρ διαχειριστα η πορτα ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα, παρε και τον υπολοιπο συφερτο μαζι σου, που ολοι μαζι δεν εχετε βαλει ουτε μισο 2ευρω
ζαγορακη ***, μαζευτα και φυγε
υπηρξαν φωνες εδω μεσα αλλα πνιγηκαν στο "αιμα" τωρα αρχιστε τις κωλοτουμπες, καλλιο αργα παρα ποτε
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο προεδρος ΤΟΥ
ζαγορακη ***, μαζευτα και φυγε
υπηρξαν φωνες εδω μεσα αλλα πνιγηκαν στο "αιμα" τωρα αρχιστε τις κωλοτουμπες, καλλιο αργα παρα ποτε
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο προεδρος ΤΟΥ
Τωρα εσυ εισαι αντιφυτο η καραφυτο? σκεψου το λιγο πριν μου απαντησεις και κατι αλλο τα κορδονια σου ξερεις να τα δενεις η φορας παπουτσια χωρις κορδονια?
-
τραγουδα εαν νομιζεις οτι θα με κανεις να σε βρισω, θα με διαβαζεις μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ
- khaledfreepaok

Βρισε ρε δεν εχω προβλημα το γραφω αλλωστε δεν εχεις καμια ευθηνη εσυ,απλα θελω να μου απαντησεις οτι σε ρωτησα πριν το κανεις.
Χμμ.. αρεσει σε κανεναν να τριβεται στην μαγκουρα του τσομπανη????
ΥΓ. Για οσους δεν το εχουν αντιληφθει, ας πανε λιγο μια βολτα στην κεντρικη σελιδα να διαβασουν κατι κι ας ξαναερθουν για συζητηση!
ΥΓ. Για οσους δεν το εχουν αντιληφθει, ας πανε λιγο μια βολτα στην κεντρικη σελιδα να διαβασουν κατι κι ας ξαναερθουν για συζητηση!