Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- magiktigra
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ρε πάρτε τώρα το μυτόνγκα το Δημήτρη Παπαδόπουλο να στρώσετε επιδερμίδα... Άντε με τις υγείες σας γκρινιάρηδες... 

- magiktigra
δεν κοιταμε λεω εγω κατα μουσλι μερια?ο παπαδόπουλος δεν σταματησε το ποδοσφαιρο?εχει να βαλει γκολ ποιο πολλα χρονια και απο τον κουδα.....
μα πως να μην προτιμαν ολοι τον μουσλι οταν
οι στοχοι μας μαντζιος-παπαδοπουλος ειναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;; και εχουν μεγαλυτερο διαστημα απουσιας απο μουσλι;
οι στοχοι μας μαντζιος-παπαδοπουλος ειναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;; και εχουν μεγαλυτερο διαστημα απουσιας απο μουσλι;
και ετσι κι αλλιως στο στυλ παπαδοπουλου ειναι και ο κοντος...
αρα ο μονος ψηλος ειναι ο παπαζογλου
αρα ο μονος ψηλος ειναι ο παπαζογλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Τρί 30 Αύγ 2011, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα 2 τελευται χρονια δεν εχει βαλει καν γκολ ο παπ παντως ..αρα μας κανει
Μια που πιάσαμε πάντως την κουβέντα με τον Ζλάταν εμένα μου είχε αρέσει κανα δυο φορές που είχε παίξει πιο πίσω απ τον φορ σαν 10αρι-2ος επιθετικός.. 

Εξετάζεται ο Παπαδόπουλος...μάλιστα...ευτυχώς που πρόλαβε να βρει ομάδα ο Χαριστέας γιατί είμαι σίγουρος ότι θα εξέταζαν και αυτόν!
-
ΜΑΤΖΙΟΣ....ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...παικταραδες
..και.ομορφαντρες.....οπως λεμε μπραντ πιτ....τζορτζ κλουνεοι 

Πωρε φίλε απο τα 100 άτομα που διαβάζουν το τόπικ αυτη τη στιγμή ...............αναρωτιέμαι ποσοι είναι δημοσιογραφοι ανάμεσα τους....

πω ρε φουστη μου απο αλλου το περιμεναμε απο αλλου μας ερχεται...με τις υγειες μας... :ugeek:
υγ 25 συμμετοχες περισυ 0 γκολ...πως τα καταφερε ρε???

υγ 25 συμμετοχες περισυ 0 γκολ...πως τα καταφερε ρε???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 30 Αύγ 2011, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και το χειροτερο ειναι οτι τον καθενα απο τους τρεις μπορουσαμε να τον κλεισουμε
απο την αρχη ωστε να κανει προετοιμασια και να δουλεψει...ΤΡΑΓΙΚΟ
απο την αρχη ωστε να κανει προετοιμασια και να δουλεψει...ΤΡΑΓΙΚΟ